10203
  • Zozo0122 #8478
    Nem, úgy emlékszem ez a város romjai között van, arrafelé, ahol az a kalapos árus tag (nem emlékszem a nevére) támad meg gépi Invaderként.
  • MerlinW
    Ez a Sif-es barlang ugye?
  • Zozo0122 #8476
    Rony, te csak akkor olvasd el, ha kell a medál :

Elfelejtettem megemlíteni, hogy egy titkos fal mögött található...nem mondom el hol, de van ott egy írás : let there be light! Ha bármiféle fényt képes vagy csinálni, akkor a fal átenged. Én is véletlenül jöttem rá, mert egészen véletlenül világító sisakom volt :DD Az a medál lényege, hogy bármennyiszer használhatod, és védőburkot von köréd a sötét mágia ellen. Így már Manus elmehet a picsába. :D
  • Zozo0122 #8475
    Rendben, akkor a poén kedvéért maradjunk a Dark Soulsnál. Abból jó lesz a videó :D Igen, nagyobb nézettsége lesz, de nekik az számít, neked pedig, hogy hagyatékként megmaradjanak a végigjátszásaid.
  • Rony94
    A medál úgy tűnik nincs a birtokomban. Sikerült már az élete háromnegyedét leszívnom Manus-nak. Csak végül tényleg ez a varázslat végez velem. :S Még talán a Crest Shield-emmel ki is tudnám védeni a nagyját (ugye 80%-os magic resist-je van ennek a pajzsnak), csak mikor mögülem jön a varázslat, akkor az nagyon ciki, mert én meg belockoltam a manust :) és így....ááh. Mindegy, végül is akkor ki kell venni a lock-ot és gyorsan megfordulni a pajzzsal, de olyan gyorsan történnek a dolgok. :D

Na még próbálkozom. Segítséget egyelőre nem kérek.
  • benőmenő
    Nyilván ebben az esetben az utóbbi játszik, mivel a srácot egy nagyobb csatorna direkt ilyen videók gyártásáért fizeti.
    Ellenben az OW DaS streamjei ezerszer fájdalmasabbak, mert ott nem megjátssza, hanem tényleg ilyen béna a srác a játékban :D

Egyébként azt vettem észre, hogy a wolf ring a játék elején nagyon OP. A könnyű, gyors mozgásos karakteremnek a kezébe adtam egy hollow shieldet és ha bambáskodtam simán megmaradt b tervnek az, hogy beleálltam Capra támadásaiba (és a darkroot hidra is le lett verve előtte, bár ott komoly magic védelem nélkül fogyott bőven az estus). 40 poise, miközben egy grammal nem vagy nehezebb...dat karakter balance. Már csak valami jó dex fegyver kéne a karinak, mert ez a scimitar nem az igazi, néha még két kézzel fogva sem.
  • Tinman #8472
    Mondj egy random játékcímet és ha nagyon szeretnéd készítek én is olyan videót, amin lehet jókat röhögni és szánni ahogy szenvedek vele (persze valójában nem), sőt azt is aláírom, hogy nagyobb nézettsége lesz, mint bármelyik normális hangvételű videómnak.

Kérdés, hogy mi a cél? Udvari bolondot játszani és ezzel nézettséget elérni, vagy tényleg önmagadat adni?
  • Rony94
    Medál nekem se rémlik, de majd utánanézek az inventorymban.

Egyébként csak haladok. A fele életét már sikerült leszívnom. Ez nekem már felér egy győzelemmel. ^^
  • benőmenő
    Ez a medál nekem új, nem emlékszem ilyenre.
    Mire oda értem elég táp voltam, így szimplán egy jóféle boss volt Kalameet és a végjáték előtt.
  • Zozo0122 #8469
    Manus nagyon kemény, de bizonyára találtál egy medált, aminek a használatával meg tudod magad védeni a sötét mágiáitól:) Próbáld ki beválik, ha más módon nem tudod kerülni a nagy területen ható támadásait. Arról ne is bezséljünk, hogy nagyon gyors és rengeteget tud csapni kombóban....
  • Zozo0122 #8468
    Persze, hát nyilvánvaló, hogy csak ökörködik, például mikor elnyomkodja a dumát is mondja, hogy adjad már a kulcsot stb... egy pillanatig nem gondoltam, hogy ő kezdő, de én mikor először elindítottam a játékot és semmit se tudtam róla kb. ilyen szinten idegeskedtem... én szétröhögöm az agyam ilyeneken :D Az a hülye aki nézi? Mert akkor felvállalom, én nagyon bírom az ilyen baromságokat, nem tud érdekelni, hogy azért van nagy nézettsége az embernek mert egy idióta és semmi más értékelhetőt nem tud csinálni.
  • Tinman #8467
    +1

Szép darab, izzasztós gyerek. :-)
  • Tinman #8466
    :-(

Értékelhetetlen és persze túlzó... anyám jobban tolná. Az a baj, hogy bármiről lehet teljesen kezdőnek látszó videót készíteni.

Youtube nézettség = troll gaming

Persze az evidens, hogy nem az a hülye, aki ilyet elkészít...
  • Rony94
    Egyébként HOLY SHIT!!! Ez a Manus nem semmi. Jó, mondjuk eddig még csak párszor küzdöttem meg vele, de nagyon kemény ellenfél. Az életét még csak a feléig se tudtam levinni.
  • Rony94
    Ja, mikor Sen's Fortress-ben a himbálódzó bárdokon lövi le a játékosokat, az kemény. :D
  • Zozo0122 #8463
    Tudom, de ez a kedvenc :D Szoktam néha nézegetni ezeket. Meg trollkodósakat is, főleg PVP-t :D
  • Rony94
    Csak szólok hogy ez nem teljesen őszinte videó. Ez a 'Rage Quit' egy videósorozat. Az összes ilyen videónál ezt csinálják. :D
  • Zozo0122 #8461
    Dark Souls kezdőként :D Hatalmas videó, bár már biztos sokan láttátok :D

• MerlinW
    Én ilyet sosem mondtam. Zwei az str fegyver., mint minden nehézkard.
  • Zozo0122 #8459
    Igen. Vagy ellenfél került a bonfire közelébe vagy Invader jött. Na most jöhet Kalameet...kellemes káromkodást és géprugdosást kívánok!
  • Rony94
    Na Artorias-t is legyőztem. Aztán továbbmentem a következő pályarészre és basszus, alig tudtam Bonfire-nél menteni. Meggyújtani sikerült, de aztán pihenni rohadt nehéz volt. Egyszerűen nem engedte a játék. Lehet hogy ez az online játékosok miatt volt?
  • Rony94
    Ja, sikerült megölnöm Gwyndolin-t. Gondolkoztam azon is hogy megölöm Gwynevere-t is, de ahogy utánaolvastam, sokkal rosszabbul fogok ezzel járni. :D
  • Zozo0122 #8456
    A kulcsszó a PRÓBÁLD :DDDDD
  • benőmenő
    Ezért ugyan feleslegesen :)
    Gondolom, hamar leverted/le fogod verni. Nem egy nehéz boss, majd Kalameet lesz vicces! A farkát majd feltétlen próbáld meg levágni! :D
  • Rony94
    Jó, megnéztem Wiki-n. Jó gyorsan beadtam a derekam. Már-már szégyellem magam. Komolyan mondom.
  • Rony94
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Próbálom Gwyndolin-t megtalálni, de semmi. Gondolom Darkmoon Tomb-on kellene valamit csinálni, csak azt nem tudom hogy mit. Már mérgemben a jegyzeteket is elolvastam amit más játékosok írtak oda. Direkt emberi alakban mentem oda, nyíllal meglőttem minden lehetséges dolgot. Karddal is megcsaptam mindent és semmi.
  • benőmenő
    -Zweihander dexterytire jobban skálázódik?
  • El Gigante
    Zweihander dexterytire jobban skálázódik? Úgy láttam többet ad damagre, gondoltam felnyomom 18-ra, hogy kipróbálhassam a black night halberdet. Amiket ng+-ban megkapok ismét, gondolom felesleges megtartani?
  • benőmenő
    Jó pajzs az is, jó stability-je van és a tűz ellen is talán az véd a legjobban.
  • Rony94
    Én Black Knight Shield-et használok hogy menjen Black Knight páncélomhoz. (tudom hogy itt nem a kinézet a lényeg) :D
  • MerlinW
    Nálam a Grass Crest Shield állandó felszerelés volt. Piszok gyorsan visszatolja a staminádat.
  • Zozo0122 #8447
    Nincs mit:) Elég furfangos amúgy a bejutás.
  • Rony94
    Na akkor sejtettem hogy Anor Londo-ban valami még nincs rendben. :D Akkor utána nézek ennek is. Köszi szépen.
  • Zozo0122 #8445
    Igen. Gwyndolinról van szó. Valójában Anor Londo kicsit máshogy néz ki, a jelenlegi állapota csak Gwyndolin illúziója...sajnos még a megamellű Gwynevere is
  • Rony94
    Anor Londo-ban láttam 3 szobrot (vagyis ebből a 3-ból 2 volt már csak meg). Ugye ott volt Gwyn szobra, Gwynevere szobra meg volt egy hiányzó szobor, gondolom ott volt Gwyndolin szobra is. Furcsállom is hogy még nem találkoztam vele. Rá gondolsz?
  • Zozo0122 #8443
    Minimálisan van csak...1-2 megszerezhető jó cuccos (pl a ninja-flip ring elég jó), vagy van amikor rövidítést nyitnak meg de kb. ennyi. Egyébként 9 covenant van...

Hoppá valamit elfelejtettem Rony! :D Szeretnél még megküzdeni egy rejtett bossal?:D Teljesen kiment a fejemből :) Nem lesz túl kedves cselekedet a megölése, de attól függ milyen szemszögből nézzük. És kapsz cserébe 1-2 elég jó cuccot is.
  • Zozo0122 #8442
    Az a gyűrű életed tud menteni :) Vagy nagyon jó még a Mask of the child :) Pinwheel 3 maszkja közül akkor van a legnagyobb mázlid, ha azt dobja.
  • Rony94
    A Covenant-oknak remélem nincs nagy jelentősége single-ben.
  • Rony94
    Stamina növelő gyűrűt pont nemrég szereztem Great Hollow-ban vagy Ash Lake-ben (már nem emlékszem hol, pedig pár órája voltam ott xD).
  • Zozo0122 #8439
    Artoriasnál már csak rosszabb lesz :) Az utolsó 2 boss még keményebb :D A DLC-ben fokozottan érvényes az, hogy az endurance-od az életed :D És jól jön vmi stamina regen cucc is, mert ezek olyan kombókban támadnak, hogy hihetetlen :D