10203
-
Zozo0122 #8558 Bár te új vagy, szóval ilyet nem szabad csinálni :) Legalább első végigjátszásnál küzdjünk férfiként:D Még akkor is ha esetleg női karid van -
Zozo0122 #8557 Fuss ki a híd végébe ahonnan a Gólem indul :D Leugrik az saját magától is, vagy max letántorog mikor először megroggyan :D Pár másodperces boss :) -
sztar007 #8556 Azt hittem a javán már túl vagyok :D Így is van majdnem 40 órám már benne. -
Rony94 #8555 Na akkor már csak az Iron Golem-et kell legyőznöd és eljutsz anál rodeóba (csak hogy egy ismerősömet idézzem ). Itt indul be igazán a játék. Sok szerencsét! :) -
sztar007 #8554 oké rájöttem egy másik gólem volt a tettes :D -
sztar007 #8553 Az Iron Golemnél járok ami könnyü boss lenne, ha nem dobálnák alulról a bombákat. Ha kinyírom a bombást, ugyanúgy jönnek, így meg szinte lehetetlen mert csak a szélén tudok kiállni a tűzből, onnan meg lelök a gólem. -
#8552 Indítsd újra a játékot és jó lesz. -
Rony94 #8551 Áh, ne. Azt hiszem sikerült elrontanom a játékot. :D
Duke's Archieves-ben mikor először találkozunk Seath-el, én ott visszamentem a ködön keresztül. És most akárhányszor visszamegyek, Seath nem hajlandó megtámadni. Barátságos lett. Na most akkor hogy jussak tovább? :'D -
Zozo0122 #8550 Igen ezt is láttam :)
Rony nézz szét a videói között, keresd a boxer challenge videókat :D Mindegyik alá Rocky zenét vágott be :D -
Rony94 #8549 Basszus, újra kell néznem a Rocky-t! :S -
#8548 Ő verte le az összes boss-t egy ütéssel:)
-
Zozo0122 #8547 Hát igen, kicsit hagytam neki, hogy túlélje :D Nagyon sajnálom ezt a mentést, egyetlen félrekattintás miatt nem tudok velük többet küzdeni :D -
Zozo0122 #8546 Igen volt. Az utolsó néha duplikálja magát, én sem értettem először, de sokszor láttam azóta ilyet pl. youtube videókban. Szerintem ez ilyen Pinwheel féle csel lehet nála :D Ittvan egy videó (Rocky zene hatalmas alatta :DDD) ebben is így történik:
-
partizan182 #8545 Ilyen volt már nektek? 4kingset ütöm, leverem a negyediket, semmise történik. Namondom fasza, bug, kezdhetem újra, erre látom hogy a boss életcsíkjából még maradt egy pici. Erre megjelenik egy ötödik king, jópersze együtésből megvolt, de akkor is.
Olyanról olvastam, hogy ultra high damaggel lehet akkorát sebezni az elsőn hogy nem is jelenik meg több, de 5 kingsről még nem hallottam. -
Rony94 #8544 Smough-nak maradt vagy 20 élete, az kemény. :D -
Zozo0122 #8543 3:30 nál nézd egyébként :D 3 hozzászólásból csak összerakok egy értelmeset... -
Zozo0122 #8542 Jézusom mit linkeltem Az a durva, hogy életemben nem hallottma még ezt a zenét...oké :D
Na szóval próbálkozzunk újra :
-
Zozo0122 #8541 Sajnos nem. Sokszor sikerült, hogy az utolsó csapást egyszerre kapták be (pl. a videómban amit belinkeltem már de beteszem alulra megint) de mindig van egy tizedmásodpercnyi idő, amikor az egyiket előbb éri a csapás. A játék ilyenkor ugyanúgy életben tartja a másikat és maxra húzza az életerejét. :D
-
#8540 Öööö... tényleg meg lehet őket ölni egyszerre? (Soha nem jutott eszembe, hogy próbáljam.)
És olyankor mi van? Semmi átváltozás, hanem happy sunshine? Lejön a lift és mehetünk anyatejért? ^^ -
Zozo0122 #8539 Én is az egyszerre megölős játékot játszottam jó sokáig :D Ha itt megálltál volna, és hagytad volna magad megölni, bármennyiszer visszajöhettél volna velük küzdeni. A játék legjobb harca:) Bár a gargoyleos is elég jó, azzal szórakozok mostanában :D -
Rony94 #8538 O&S legyőzve NG+-ban. :)
Most Ornstein-t hagytam utoljára. Végre meg lett a fasza armor-ja (tényleg fasza, tök királyul néz ki és ráadásul a védelme is jó).
Akkor már csak az van hátra hogy egyszerre öljem meg őket. De az nem mostanában lesz, mert ennél az NG+-nál leállok. -
El Gigante #8537 -
El Gigante #8536 Éár napja néztem meg ezt, de van egy szemüveges csávó is, ő 1 óra alatt viszi végig, hahh és még azt mondják nehéz játék:D -
#8535 Érdemes megnézni a bossfight-okat:) Ja és a Drake sword megszerzésének 10mp-es módját:) -
#8534 Dark Souls - SPEED RUN in 1:27:15
-
#8533 https://www.youtube.com/watch?v=2m6ufPJwX0A -
Rony94 #8532 Hát O&S már megint felidegesített. Most direkt úgy akarom megcsinálni először Smough és utána Ornstein. Másodjára már Smough-ot már sikerült is megölnöm, de aztán Ornstein (a bejátszás után közvetlen) egyszer megrázott és fuccs az egésznek.
Egyébként egyetértek veletek, O&S a játék egyik legjobb harca. Hiába győztem már le őket egyszer, most is annyira dobogott a szívem a harc alatt hogy nem igaz. :D -
#8531 Bossok leverése után megkapod a lelküket és azokból is tudsz speckó fegyvereket csináltatni a kovácsnál. -
sztar007 #8530 A boss weaponokat arra érted amit néhány boss farkából lehet levágni vagy másféle is van? -
Rony94 #8529 Akkor sorry, nem mondtam semmit. -
#8528 Quelaag's furysword-öt szerintem az első végigjátszás végén raktam össze. Aztán lehet, hogy rosszul emlékszem. -
Rony94 #8527 Első végigjátszáson nem is lehet kreálni boss weapon-öket. :)
Én majd most fogom próbálgatni őket. Kíváncsi leszek rájuk. Gondolom nem mindegyik lesz egy húú de jó fegyver, de némelyiktől majd el várok ezt-azt. -
partizan182 #8526 Kérem hogy felejtse el a wikit és bízzon önnön erejében, sokkal komolyabb lesz az élmény (mégha kicsit több anyázással is lesz tarkítva).
Egy dologban érdemes a wikit nézni, az a boss weaponok, de első végigjátszásnál annyira nincs jelentőségük.
Legnagyobb DPS egyébként asszem a Great Syche: 40-es dex-el, sunlight blade-el és power withinnel 4 (!) ütés volt a sanctuary guardian :) És akkor a Leo ringet még fel sem vettem. -
#8525 Nincs olyan, hogy legjobb.
Az egyik nagyobbat sebez, de kicsi a durabilityje, másik mégnagyobbat sebez, de dög lassú, stb.
Próbálgass végig párat, és azt válaszd, amelyikkel a legtöbb dmg-t tudod sérülés nélkül bevinni, de akár helyszínenként még változhat, hogy melyik a jobb választás. Pl. Sen's fortressben egy scimitarral ne menj be, mert úgy is lezuhansz, vagy pl. painted worldben a toxic-os idióták ellen nekem a lightning spear vált be a legjobban, míg a játék legnagyobb részében a sima halberdet használtam (szintén warriorral).
A páncélok közt (főleg a nehezebbeknél) minimális különbségek vannak védelemre, és ennél már picivel jelentősebb a poise-ban (de ezt meg tudod a megfelelő gyűrűvel ellensúlyozni). Az elite knight set elég univerzális cucc. Simán lehet keverni is a setteket, szóval ami neked szimpatikus (akár kinézet alapján is), de armoroknál is bejátszik, hogy a helyzethez legjobban passzoló a legjobb választás. -
Rony94 #8524 Én egészen Anor Londo-ig egy Longsword-ot használtam amit felfejlesztettem egészen +5-ig. Aztán Anor Londo-megszereztem a Silver Knight Straight Sword-ot és azzal végig is toltam az egésze játékot. Természetesen azt is felhúztam +5-ig.
A pajzsról meg annyit hogy az változó. Ne mindenhol elég a 100%-os fizikális védelem. Egyes helyekre kell a mérgezés ellenállóság (Spider Shield), más helyekre meg a tűz ellenállóság (Black Knight Shield, Dragon Crest Shield). De lehetne sorolni: villám ellenállóság (Eagle Shield), mágia ellenállóság (Crest Shield), stamina boost (Grass Crest Shield) stb.
Szóval pajzsot mindig egy alkalomra válassz ki. Azt, hogy melyik helyre melyik pajzsot érdemes vinni, azt ki kell tapasztalni, ami nagy valószínűséggel X halállal jár. -
sztar007 #8523 Warriornak melyk a játék legjobb fegyvere, armorja? mert a swaihandert (lehet rosszul írtam le a nevét) ajánlják páran. Most Elite Knight szettbe vagyok, de wikin a black iron meg a giant szettet jobbnak írja. -
Rony94 #8522 Ja....ezt nem tudtam. xD De mindegy, ki is írt valamit a játék és ezek a Black Phantom-ok el is tűntek. Szóval akkor probléma megoldva. -
partizan182 #8521 Az nem az NG+ miatt van, hanem valaki jól begravelordolt. Keresd meg a gravelord jelét és törj be a világába. -
Rony94 #8520 Na Anor Londo már durvább NG+-ban. Itt most már Sentinel Black Phantom-ok is vannak és damn!! Nagyon szívósak. :D -
sztar007 #8519 Illetve másik kérdés mert nem rég kezdtem. Nem jelentek meg újabb piros tippek a játékban. Valami bekavarhatott nekem? mert rátettem a high-res ui-t, dsfixet. high-res grafot, terraint.