10203
-
#2435 -
#2434 Valaki megmondja, mi van a képen? Hogy tudom tüzessé csinálni a kardom? Az megmarad rajta örökre, vagy csak amíg meghalok? Hol tudok healt tanulni majd.... INFÓT!!! MÉG TÖBB INFÓT! :D -
#2433 Pedig ott van, én most mentem vissza a katanáért / sajnos azért meg kell ölni / -
ratgab #2432 Nem sikerült levágni a farkát, de megöltem! Nem tudtam a sárkánykardot használni, mert én hülye elfelejtettem megjavítani, így a broadsworddal csaptam le végül. -
#2431 Én fogtam egy sima shortbow-t. Kb 10-15 találat és már a tied is :) Kézileg kell céloznod, számítsd bele, hogy mozog a farka és idő amíg odaér a vessző :)
-
#2430 "Kivéve ezt: Néztem pár guideot, ahol olyat csinálnak, hogy előre futnak egy magas szintű pályára, ott végigsprintelnek, kikerülik az összes mobot, hogy felvegyenek egy op tárgyat, amivel aztán visszamennek és one shotolnak mindenkit... na ettől hányok. Ezt csak a noobok használják."
Szerintem ebben a játékban a hagyományos értelemben semmi sem OP. Minden fegyver OP tud lenni, ha megfelelően használják. Ha szarul használnak valamit, esetleg nem képességeknek megfelelően, akkor lehet akármilyen fegyver, az illető dögleni fog sűrűn.
Más: Sárkány farkát a híd alól hogy lehet lelőni? Lock-olni nem tudtam. (YT-os videókat melóhelyen nem tudok megnyitni,ezért kérdem szóban) -
Ez mit jelent? Armor up? -
#2428 Öcsém pedig én ott jártam és nem tűnt fel a tag :D -
ratgab #2427 Egyébként meg baromira nem tudom levágni a farkáát.... -
#2426 Itt az első árus.
-
ratgab #2425 Nem hiszem el bazdmeg...
Leestem a kurvaéletbe... -
#2424 Alternatív sárkányos buli :) ha nem akarunk nyilazgatni. -
#2423 Hát olyannal én még nem találkoztam :) csak két érdekesen vékony hangú egyénnel. Egyik ugye ott ül a tűznél a kezdőponton, a másik meg a várfalról réved a messzeségbe, csak jól le kellene lökni :) -
#2422 Venni tudsz az árusoktól, kovácstól. -
#2421 Hol lehet egyébként nyílvesszőt találni? -
#2420 A farkát vágd le elöször /ez majdnem minden bossra igaz / -
#2419 Kössz, megvan. -
ratgab #2418 Tényleg tök egyszerű ez a Gaping Dragon-t! Szart se sebzek rajta level 33-as szintemmel... Murvajó. Csak 4x ölt meg eddig. -
#2417 Arra a tüskeszerű végződésre? -
#2416 Ne a sárkány testét lövöldözd,hanem csak a farkát(a híd alól)Olyan 25-40 nyíl elegendő(nyíl típusától függően) -
#2415 Pörög az.
Van 250nyilam... 8-akat sebzek a sárkányba... meg fogom tudni ölni? Vagy jobb nyil kellett volna? -
#2414 Pörögjön a topic :) -
#2413 Ja amúgy falat hogy lehet átütni, kell hozzá spéci cucc, vagy csak sima karddal is megy?
Amúgy én úgy veszem észre, hogy az egész játékban igazából az hajt előre, hogy na azért is legyűröm ezt a mocskot is addig nem nyugszom míg nem, mert amúgy semmi jó nincs benne :) -
#2412 Kösz a tippeket, persze, hogy megijedtem a dög nagy sárkánytól :) Na meg lelőni nem igen tudok senkit mivel nincs nyilam a nyílpuskához :( Na de majd lesz egyszer valamikor :) -
#2411 Létrán hogy tudok gyorsan lecsusszanni? -
ratgab #2410 Adok neki még egy esélyre: 3x töröltem a játékot és a mocsok mindig felrakatta magát újra. Nem lehet tőle szabadulni :-) Beég az agyadba és nem ereszt. -
#2409 Barbár helyett banditra gondoltam.
Na... már megvan hogy kell rúgni és előre ugrani támadni... 5-ből 4-szor be is jön :D -
#2408 Tudom, hogy kurvára meg fogom bánni... /sigh... adok neki még egy esélyt. Mire érdemes gyúrni az elején? Dexterity? Endurance? Barbárként tudok majd varázslatokat használni? Heal van benne? A sárkányt hogy tudom lelőni majd? Bármilyen jó tanácsot elfogadok. Bármilyet.
Kivéve ezt: Néztem pár guideot, ahol olyat csinálnak, hogy előre futnak egy magas szintű pályára, ott végigsprintelnek, kikerülik az összes mobot, hogy felvegyenek egy op tárgyat, amivel aztán visszamennek és one shotolnak mindenkit... na ettől hányok. Ezt csak a noobok használják. -
#2407 Majd később találsz páncélokat komolyabb tűz ellenállással. Felejtsd el azt a sárkányt addig:) Nem őriz semmi értékeset. A kard volt a lényeg. Menj Depths-be, szerezd meg a Large ember-t, illetve megpróbálhatsz mélyebbre is kalandozni. Ott is lesz sárkány, azt könnyű megölni. -
Fletley9 #2406 Az nem is sok. lehet soulban nem éri meg, de megölöd többet nem lesz ott. és biztonságosan. egyébként pedig depths az ajánlott következő terep neked. capra démontól jobbra lejáró ott lesz a bejárat. -
#2405 Azóta már haladtam. Tauruson rég túl vagyok, megvannak a vízköpők is kongattam az első harangot. Legutóbb beleszaladtam egy ördögféleségbe, sikerült egyből megölni. Felszaladtam egy lépcsőn a rács felé, és onnan nyilaztam szét a 2 kutyájával együtt. Dobott egy kulcsot.
A sárkánnyal nem bírok, pedig már kiszedtem a kardját, de a tűz folyton ledönt. Lehet valahogy tűz ellen védekezni? Próbáltam nyilazni, de csak 35-öt vett le, kellene vagy 200 belőle. -
#2404 Én lvl 10 lehettem mikor megöltem. Drake sword, lock, mindig a háta mögé kerülve, elgurulva az ütései elől. Lvl 1-en is meg lehet ölni bárkit.
Pl. +5-ös Battle Axe 142-őt sebez. Csak lélek kell hozzá. Türelmes, taktikus harccal pedig hozzád sem tudnak érni. Tele van a Youtube lvl1-es végigjátszásokkal (lvl1-en ölik meg az utolsó bosst is). Ebben a játékban a szintlépés segítség, nincs legyőzhetetlen ellenfél.
A sárkányt pedig nem kell megölni, ha nem akarod. 10k lelket ad és annyi. A farkát érdemes íjjal lövöldözni a kard miatt (nem támad meg), de annyi. Ha majd lesz jó tűz védelmed, majd átfuthatsz a hídon (bonfire-t és shortcut-ot véd)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A híd alatt menj, majd a vasdisznó előtt jobbra levő lépcsőn lefele. végigverekeded magad pár folyosón, végül lesz egy híd jobbra. Ott lesz bonfire és kovács is
-
#2403 Mindenhova el lehet jutni így vagy úgy. Max néha nagyobb kerülővel, titkos falak átütésével.
Vissza. Anor Lando boss után kapsz fast travel fícsört is (Lordvessel). -
#2402 Mert nem ölted meg időben Lautrec-et (arany páncélos manust, akit kiszabadítottál a toronyban). Később majd elbánhatsz vele. Firekeeper van lent Blighttown-ban is, miután megölted a bosst, megkongattad a harangot.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Harangtól lefele menet a lifttel szemben van egy titkos fal amit átüthetsz, ott lesz bonfire-al egyetemben.
-
#2401 Középső egérgomb? -
#2400 Fél órát?:) Nekem 20 órámba tellett megkongatni mindkettőt:) Ahol nem bírsz az ellenféllel oda menj vissza később. Menj Taurust ölni, Andrei-t keresni, megnyitni a shortcut-ot Firelinkhez, majd Basement-be, Depth-be, Forest-be. Kb ebben a sorrendben. -
#2399 A sárkánytól sokan megijednek pedig viszonylag egyszerüen lehet kinyirni. -
#2398 #1380 -
#2397 Lőd le a farkát és az abból kinyert a kardal lecsapod mint süsü a cölöpöt. -
#2396 Amúgy a toronyban lévő bunkós embert mikor lehet majd leölni, 100. szintnél? :)