Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
Én ugy olvastam, hogy nem a statjaink hanem az, hogy éppen élö vagy élöhalott formában vagyunk befolyásolják a beszélgetést.

Vannak olyan npc-k akik gyakorlatilag szóba se állnak veled érdemileg amig zombi vagy.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Megnéztem végre a guide-ot:

-Játéktér izgalmasnak tûnik
-Játékmenet is
- Murvasok fegyver (ostor is van amin lepadlóztam)
- Ennél is több páncélset
- Ellenfeleket, területeket direkt nem néztem

Számomra új infók:
-Lesznek Guildek (játékban Covenantok)
-NPc-kkel beszélgetés közben statjaink új opciókat hozhatnak
-Ha meghalunk zombiként éledünk újjá és pontokkal válhatunk újra emberré
-Van 2 fõs coop játékmód

Sajnos egyre jobban várom és ha az optimalizácziót nem cseszik el, akkor veszem is!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Röviden: drop in multi
Szellemalakok = más játékosok , és ha belépnek a síkodba, akkor rajtuk áll, hogy segítenek, vagy harcoltok.
Jó/rossz szándékú üzeneteket is hagyhatnak hátra neked.

De, ahogy Tinman írta: érdemes utánaolvasni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Ideje lenne pár tesztet elolvasni.
Nagyon speciális multi része van... tényleg olvass utána.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Prince23
A DaS-nek mióta van többjátékos része??

Én úgy tudtam, hogy only single

Akkor te paráztattál be tegnap délután!

Én a Darksiders 2-t akartam venni Danihtól, de összekeverte a 2 játékot és azt mondta, hogy azt épp most vitte el valaki.

Pár perc múlva visszaírt, hogy összekeverte a játékneveket és a Darksouls-t vitték el (ez voltál te) és a Darksiders 2 még megvan neki.

Le is csaptam a Darksiders 2-re azonnal.

Szerintem akkor jársz jól, ha még nem aktiválod, hanem elõbb kipróbálod warezba. Az a biztos.

Én is tudok 6k-ért amúgy (nem tõle), de én inkább várok a kipróbálás utánig a vétellel.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Jaka923
Igazából nem Steamen vettem meg, hanem innen gift formájában. 6000 Ft-ba került, ennyit megért. 40 €-t nem ért volna meg. Ha már ilyen készségesek voltak a PC-sekhez, hogy egy petíció hatására kiadják a játékot, akkor csak nem fogják elbaltázni a játékot annyira, hogy még játszani se lehessen rendesen. Az, hogy 100%-ig konzolport lesz, az engem nem szokott zavarni igazán egy játéknál sem. A Ninja Blade-et is ezek csinálták, konzolport is lett a javából a PC-s verzió, de teljes mértékben játszható volt számomra a játék. Ráadásul billentyûzettel és egérrel játszottam.

Lunki88
Úgyszintén, most már csak egy játszható pc-s portban bízok.
Hát ez sajnos benne van mindig a pakliban. De vígasztaljon az a tudat, hogy te becsületes voltál, megkapod erõfeszítés nélkül a javításokat, simán tudsz multizni és nem kell buherálnod, hogy menjen a játék.

Az én szememben ez már megéri az elköltött forintokat.

Én csak a lentebbi optimalizációs (lehetséges) problémák miatt nem rendeltem még elõ!

Apropó 6k-ért tudok szerezni bárkinek steam gift formájában megjelenés elõtt is és feltehetõen utána is!

MerlinW
<#whatever><#heureka>

[merlinw.org]

Én is várom, de hogy a steamen többet nem rendelek elõre semmit, az biztos. Legutóbb a gods&kingset rendeltem elõ. Amerikában napokkal elõtte el lehetett indítani és már torrentrõl is mindenki leszedte, aki akarta, mire hozzájutottam.
Remélem nem jársz majd így.
Jaka923
A játék elõrendelve Steamen, már csak egy hónap van vissza a halálig... Fel kell készülni!

MerlinW
Akit érdekelnek / hallgatnak az önjelölt, tapasztalatlan "újságírók" szubjektív cikkeire, kritikáira, azoknak úgy is kell. Én megnézek egy (kommentár nélküli) videót az adott játékról és abból már el tudom dönteni, kell-e vagy sem. Ritkán érdekel mások véleménye. Talán a YT-s TotalBiscuit az egyetlen, aki normálisan és objektívan tud kritizálni játékokat. Amikor szubjektív, akkor azt pedig észérvekkel támasztja alá. Ahogy azt csinálni.kell.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
A próféta szóljék belõled! 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Nem lehet hogy a fejlesztõk azt próbálták közölni ( rosszul, félreérthetõen ), hogy nem fognak DX11 fiziksz parasztvakítással és a szokásos már megszokott "jobb lesz mert szebb a játék" a 6szor erõsebb vason jelszavakkal elõállni? olyan lesz mint konzolon, azt teszik át úgy ahogy van. Nem az a lényeg hogy kicsit élesebb a textúra, hanem a játékélmény és a tartalom.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

jarlaxxe
Attól függ mit értünk rpg alatt mert egy hagyományos rpg-hez nem sok köze van.
Alig van benne párbeszéd és a gear is lényegtelen mert többnyire pucéron is le lehet tudni a játékot.
Elsõ sorban türelmet és megfigyelést igénnyel a játék.

Vagy csak használja a szürkeállományát is néha...

Prince23
Most mit akartok, az átlag cikkíró / teszter úgy is le fogja húzni a játékot a sárgaföldig. lást Otherworld-ot 😊

Erre a játékra fel kell nõni vagy pedig egy olyan játékosnak kell végigjátszania a DaS-t, aki több éves (c)RPG múlttal rendelkezik...

IMYke2.0.0.0
Egyedül, talán, esetleg, a mobilnet jöhetne számításba - de az, ezen a lefedettség-hézagos területen tényleg már az "ótvar rossz" kategória.

Valami ótvar rossz netet nem tudsz otthonra szerezni? Csak, hogy legalább az aktiválásnál ne legyen gondod és tudj normálisan játszani!

A másik fele a dolognak, hogy szerintem nem sokan fogják 0 day venni. Eléggé elrettentõeket nyilatkoztak a fejlesztõk ahhoz az optimalizációval kapcsolatban.

IMYke2.0.0.0
A lehetõség meg van rá - persze, én örülnék a legjobban, ha nem így lenne, az meg egyenesen a hab lenne a tortán, ha ezen az ósdi gépen gond nélkül futna, mert akkor online is lehetnék, és élvezhetném a "drop in drop out" elõnyeit/hátrányait.
Ha nem fut ezen a gépen, akkor viszont marad az otthoni, offline gép.

wedge31
A DS miatt gondolod, hogy terheltek lesznek a szerverek? mert szerintem ez tul hc játék ahhoz, hogy tömegesen ráugorjanak az emberek.

Hogy én tesztelem vagy más, az már csak részlet kérdés.

IMYke2.0.0.0
A külsõ szépség nem vetekedhet a belsõ bölcsességgel 😊))

wedge31
<#mf1>

jarlaxxe
Bölcs vagy mint egy nilusi krokodil és valszeg majdnem olyan szép is...<#idiota>

IMYke2.0.0.0
Premier napon nem tudom megvenni a játékot , és mire odáig jutok, hogy kosárba tegyem, talán meg is jönnek az elengedhetetlen PC-s javítások (patch).

wedge31
Ez a tervem.

jarlaxxe
Szerintem felesleges várni a tesztekre megnézed warezba és ha jó lett a pc-és port megveszed.
Konzolon abszolut 90 pontos a játék, nekem már 100+ órám van benne és megunhatatlan, talán azt is megmerem kockáztatni, hogy mindenidök egyik legjobb hc játéka.

Ha optimalizálatlan, akkor tuti lehúzzák a tesztek is, illetve biztos fogják említeni (egyébként más felhasználóktól származó tesztekre gondoltam!)

wedge31
Az a igazság, hogy a tesztek nekem már rég nem mérvadoak majd saját tapasztalat alapján fogom eldönteni, hogy érdemes e megvenni a játékot vagy sem.

IMYke2.0.0.0
Õ egy agyhalott. End of Story.

IMYke2.0.0.0
<#eljen><#eljen>

Csak nehogy repkedjenek itt a 90 fölötti értékelések, aztán tévedj és a végén kapjunk egy jó játékot...

Tartsd bent a fröcsögést az elsõ tesztekig, meg az elsõ pár óra lejátszott játékmenetig. Addig mindenki csak találgat, amíg nem fut a játék a gépünkön.

Szerintem a tartalommal nem lehet gond Tinman tapasztalata alapján.

Én is inkább az optimalizációt tartom a fõ buktatónak. Ha megoldják jól, akár egy klasszikus játékkal is gazdagodhatunk.

Fpocok
Én arra gondoltam, hogy elmondták a készítõk, hogy a pcsek szájába szarnak ezzel a porttal, erre van aki még tágabbra is nyitja, hogy jobban kapja.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tinman
Petíció azért kellett... kár a Pc only játékosoknak a codmohbattlefielden kívül mást kiadni. Nagy részük továbbra is hálátlan, wrzistván.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
Sehogy nem fogom tolni... és szerintem simán mindenki hülye, aki ilyen hírek után megveszi PCre.

Tinman
"konzol játékos"

Billentyûzettel fogod tolni ugye?

Tinman
Hát hozzád meg ki szólt árnyékszék-szájú?

Seth
mert ezt most rakta fel vmikor a napokban és egyik topikban éppen linkelték. A hírértéke a véleménye volt igazából, nem a videó maga

PSN ID.: Beegabor

Jaka923
Annyi más videó van fent a játékról és pont ettõl a gyökér Tirexitõl kellett belinkelni?

Mindegy merre mész az eredmény ugyanaz... <#wink>
wedge31
Én már annyi videót láttm, hogy biztos nem fogok a temetö felé indulni..<#vigyor3>

Seth
Jaj be csúnyán tetszik beszélni

PSN ID.: Beegabor

jarlaxxe
Ezért a autista faszságért küldök neked egy virtuális picsán rúgást.

Fpocok
Kijavítom neked:

" rushol
- minden xart beszív
- szórja a ritka firebomb-ot mintha ingyen lenne
- nem védekezik
- nem óvatos
- nem gondolkozik
- nem tanul
- nem érdekli az NPC mondandója
- konzol játékos ---> confirmed"

umad?

Tinman
- rushol
- minden xart beszív
- szórja a ritka firebomb-ot mintha ingyen lenne
- nem védekezik
- nem óvatos
- nem gondolkozik
- nem tanul
- nem érdekli az NPC mondandója
- autista ---> confirmed