10203
-
#2475 omg ... -
ratgab #2474 Nem dobta a farkát! Sárkány kard épp akkor ramaty állapotban volt, javító készletem meg még nem volt. -
#2473 Nekem elsőre sikerült levernem ... elég lassan mozog, szóval a farka hamar leesett, és jó szokás szerint fegyvert adott ... ezt végül nem adta oda?
Egyébként a farka nélkül már pite volt. Ugyan kicsiket sebeztem bele a sárkány karddal, de szép aprólékosan meglett :) -
#2472 Kössz ismét. -
#2471 Firelink - lifttel le New Londo Ruins - liftből kiszállva jobbra másik bástyában fel - Valley of Drakes - hídon át, barlang - Blighttown, lemászol, megérkeztél.
Előtte célszerű lila gyökereket farmolni az erdőben a fáktól, mert Blighttown keményen mérgező hely:) -
#2470 Viszont most kinyírtam valami ÓRIÁS PATKÁNYT :D -
#2469 Ahha kösszi. Majd dekódolom wikivel mert nem tudom, miről beszélsz :D Mármint hogy hol kell lemászni :D -
#2468 -
ratgab #2467 Kinyírtam Havel-t!
Nem leugrálós technikával, nem lelökve a lépcsőről, hanem tisztességes harcban!
Büszke vagyok magamra!
Közben a Pillangó is fűbe harapott. -
#2466 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Blighttown, lemászol a mocsárig, majd a megvilágított emelkedőn fel (farönkökkel borított, oriások által védett), majd be a barlangba. Át lehet futni köztük. Barlangban lesz egy boss, azt megölöd és ott lesz a harang, ami megnyitja neken Aron Londo-t.
-
#2465 Megöltem Caprat!
-
#2464 Nincs elmentve valakinek az az oldal, ahol le van írva, melyik boss mire érzékeny? -
#2463 Már mindegy... valami swampban. -
#2462 Nagyon hülye kérdése lesz: Hol a második harang? Mert én nem találom sehol :D -
#2461 Jellemzően az automatikus frissítést végző progik szokták:
* robotkereső / vírusírtó / 3rd party tűzfal
* STEAM
* Flash (amennyiben automatikus, kérdezés nélküli frissítésre állítottad)
* Acrobat Reader (itt is mint fenn)
többek között. -
#2460 Oké. Semmi. Nem a játékkal volt valami gond, hanem az egyik programom (még nem jöttem rá melyik) úgy döntött, hogy önkényesen lefoglalja az egész gépet és így semmi nem ment rendesen. -
gregtom6 #2459 Basszus, pedig megfordult a fejemben, h elmegyek valamerre, addig odaállítom a karakterem a fészekre :DD
álltam is egy ideig, de ezek szerint nem elég ideig rajta. Arra is gondoltam, hogy mozorgok, hátha bemelegíti őket :DD -
#2458 Na, mindig van valami... elindítom a játékot, főmenüben minden fasza... viszont ahogy bemegyek bármelyik mentésbe... 5 fps. És nem mozdul el róla... pedig eddig ment :S -
#2457 Beleállsz a fészekbe és kiírja, hogy nyomj gombot (billen Q).
(nem írtam volna le a hogyant, ha olyan dolog kellett volna hozzá, de erre a fél perces várakozásra a büdös életben nem jöttél volna rá, ahogy én sem:)) -
#2456 Oké, köszi! -
gregtom6 #2455 Direkt odaírtam, hogy ne lődd le, hogy kell...:D
De akkor már itt a kérdés: erre én is gondoltam, hogy le kéne kuporodni..de hogy kuporodok le? -
#2454 De tudsz, add neki oda nyugodtan -
#2453 ty -
#2452 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha odaadom a Lordvessel-t a Frampt nevű kígyónak Firelink-nél akkor nem tudok többet utazni a bonfire-k között? Ezt jó lenne tudni mert addig nem merem odaadni neki. :D -
#2451 A második kérdéseddel kezdem: Vissza lehet jutni. Menj fel a fészekhez, kuporodj oda és várj ~10-20mp-et. Ha nem történik semmi, várj tovább:)
A túloldalon is lesz egy kis fészek, ott tudsz trade-elni tárgyakat.
lista, hogy mit, mire -
gregtom6 #2450 Help! -
#2449 Mindegyik bonfire-re tudsz nyomni kindle-t, és akkor azoknál is 10 flaskát kapsz. Ha 2x nyomsz kindle-t, akkor 15, ha 3x akkor 20 flaskát kapsz. Továbbá ha idézel npc harcost, azt harc közben humanity-vel tudod heal-elni. -
#2448 Nem egészen :D Amúgy én csak 5 flaskát kapok... 10 max akkor, ha elejétől indulok.
A humanity meg nem egészen így volt :D Először egyedül elnyomtam kettőt, hogy töltsön hpt, aztán olvasgattam... elnyomtam egyet, hogy megidézhessem a boszit: Második fánál leestem a szakadákba, humanity, idézésnél beakadt, meg kellett ölni a kőóriást, de nem vettem észre, hogy jött még egy és hátulról levágott, humanity... :D -
#2447 Katanát vehetsz Shiva-tól (macska testőre) is az erdőben. -
#2446 10 esust flask + 5 humanity? Ne máár...:) A játék legkönnyebb boss-a:) jobbra-balra gurulsz, mikor leszáll, megütöd. 2-3 körből megvan. Arról nem is beszélve, hogy ott idézhető egy mágus, aki gyakorlatilag egymaga lerendezi a bogarat.
További kérdéseidre a válasz:
- a tűz sebzés megmarad örökre, de levetetheted a kováccsal ha akarod.
- heal upgrade-hez Firekeeper soul kell, amit oda kell adnod a Firekeeper-nek. Keeperből összesen három van, ebből kettő az első területen. Firelink-nél lent a ketrecben, és Quelaan a Quelaag's Domain-ben. Firekeeper soulból 7 van a játékban összesen. Az első ott van a black knight mögötti oltáron a templomban (gargolye fele menet) -
#2445 Pont tegnap öltem meg véletlenül az az árust... véletlenül megütöttem (rossz gomb..), aztán leesett..:) -
#2444 500-as sebzésű fegyverrel, 700-as szinten is ugyanúgy lever 2 csontváz, ha nem véded a támadásait. A gear itt csak akkor számít, ha ésszel használod. Ebben a játékban abszolút nem noob dolog elszaladni a jó cuccért. Egyébként ez is csak a játék elején dívik, amíg az ember önbizalma meg nem jön a játékban. -
#2443 A master key-t később meg tudod venni egy árusnál 5000 soulért. -
#2442 Csak 5 humanitybe került, de megöltem végre a pillangót!
-
#2441 Gyorsabb stamina töltődés.
Kardot tűzessé tenni, úgy tudod, hogy:
1. megszerzed a Large Flame Ember-t Demon ruins-ban (a Demon Firesage boss-t megölöd), majd odaadod Andrei-nek, aki +5-ös fegyvert megbűvöl.
2. Charos Flame ember-t szerzed meg, ami Ceaseless Discharge boss után találsz a lávában Blighttown-ban (Chaos Witch Quelaag megölése után, a második harang megkongatása után). -
#2440 Én olvastam hogy van pár tárgy gyűrű, meg master key ami kellhet később a játékban. Ha nem ezeket választottam kezdésnek, meg tudom máshonnan szerezni ? -
gregtom6 #2439 Annyit kérdezek még az első helyszínnel, az Undead Asylummal kapcsolatban, hogy:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-A fészekben lévő tojásokkal már az elején lehet valamit csinálni, vagy csak ha visszatértünk, akkor lesz hozzá meg az eszközünk?
erre ne mondjátok el, mit kell, csak a kérdésre válaszoljatok!
Magamtól akarok rájönni!
-Az alagsorban lévő Asylum Demonhoz a játék elején el lehet jutni, vagy csak akkor, ha már visszatértünk újra erre a helyszínre?
erre se kérek olyan választ, h hogy v mint, csak a kérdésre válaszoljatok!
Kösz a segítséget! -
#2438 Ne megcsekkoltam, már megvan, mit jelent a jel -
#2437 Meg van mindkettő... csak rohadt lusta vagyok :D -
#2436 Itt mindent megtalálsz
Vagy letöltöd ezt.