Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Nézzük a jó oldalát nem kell beleölni 60+ órát a játékba, lesz idõ másra 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Ez csak azért jó hír, mert akkor futhat a minimum konfigos gépemen.
Azért rossz, mert akkor a topi karról fog szólni, hogy milyen "csúnya" és nem a játékról... 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Bence94
ha ez igaz akkor ez egy rakás sz@r lesz...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Prince23
Dark Souls PC – Confirmed Facts – 30FPS Lock, Internal Resolution Locked To 1024×720 ----CONFIRMEED

Errõl ennyit

Laza
Nálam mindenképpen kötelezõ vétel a játék, legyen bármilyen a port minõsége. X360 verzió sem a mentes a framerate problémáktól. Remélem egy i5-3570K és egy GTX 560Ti OC mellett problémamentesen fog muzsikálni 😊

Az augusztus vége nagyon zsúfolt lesz: Sleeping Dogs, Darksiders 2, Dark Souls ... az utóbbi kettõ között vacillálok, melyikkel kezdjem ... az a baj, hogy mindkettõ 100+ óra gyanús 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

wedge31
Kinn lesz a játék a Gamescom-on talán kiderül valami.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Ráadásul engem a kacat nem érdekel, csak a játék. Meg tudtam volna venni 5,5 k-ért is. Csak a bizonytalanság miatt nem mertem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Egy hónapra nekem annyim marad (szórakozásra, ruházkodásra, kajára, ha nem otthonról házi kosztot hozok) összesen (16000 Ft), szóval nekem igen is sok.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Játékidõ kiváló (100+ óra), grafika nekem tetszik, játékmenet nekem tetszik.

Akkor mi tart vissza? A futási teljesítmény semmi más!

Megveszem így a játékot? Teszt után valószínû? 8500 Ft-om van rá? Ha nagyon jó, akkor lehet.

Igen, a szûk keresztmetszet a port minõsége, mert hiába jó, ha nem fog jól futni és az ráadásul nem is a gépem miatt lesz, hanem a port miatt...
Fõleg a fejlesztõk nyilatkozatai után nem csoda az óvatosság.

wedge31
Szerintem is megérne simán 8500-at föleg mivel nagyon igényes kiadás lesz csak a pc port minösége miatt óvatos mindenki és nem rohan a rendelésel.

jarlaxxe
15k-ért vettem ps3-ra ehhez képest a 8500 nagyon kevés.

IMYke2.0.0.0
Ezt még megbeszélhetjük. Posta + anyagköltség én kontómra, természetesen 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Én is csináltam már ilyet webshoppal... végül 1 ingyen játékkal tömték be a pofám.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Wrong, mert csináltak már ilyet.

Tinman
Emeljék, de az elõrendelõi árat csak nem emelhetik, vagy megismerkednek a fogyasztóvédelem haragjával.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Letöltöm, kiírom, elküldöm, ha gondolod.

Ha ugyanennyi lenne megjelenés után 1 hónappal, akkor jöhetne, de mivel még erre rájön 1000 Ft posta minimum úgy már egy picit sok.

Azért csendben a sarokban félhangosan megjegyezném, hogy gameshopnál szokás megjelenés elõtt hirtelen 1500 Ft-al emelni az árat...

Tinman
8500 Ft a dobozos, full extrás verzió is. Természetesen már vagy 2 hónapja elõrendeltem :-)

IMYke2.0.0.0
Nem tudnám 17 nap mulva, 0 Day megvenni, így én is a kivárásos taktika mellett voksolok - WRZ-beszerzés nálam iszonyatosan körülményes, így csak a többiek, játékosok tapasztalataira hagyatkozhatok.

5500 helyett most már minimum 8500-ért tudom csak beszerezni. Akik korábban vették a zárolás elõtt azoknak még region free verziójuk van.

De gondolhatod ez utóbbiaknak hogy meg fog ugrani ezzel a lépéssel a kereskedelmi értéke!

Nagyon nagy kérdõjel még mindig az optimalizáció, de a jó hír, hogy 17 nap múlva okosabbak leszünk.

Végülis ez már az én szempontomból tökmindegy! Olcsó verzióban szereztem volna meg, de 8k-t már nem tudok érte kiadni. Így vagy warez vagy várok... Ki tudja lehet tényleg gyatra lesz a port és akkor ez egy isteni jel volt!

IMYke2.0.0.0
Hát, ez szívás. 😞
Mondjuk, én még mindig dobozos verzióban gondolkodom.

Aki oroszból, vagy ukránból tervezte venni a játékot, annak van egy rossz hírem! Mindkét országban régiózáras lett a játék.

Gondolom ezen (is) dolgoztak az elmúlt csaknem 2 hónapban, úgyhogy az akkori megállapításnak nem kell igaznak lennie most is.
De ugye ezt várjuk, hogy az optimalizáció jobb legyen.
wedge31
Lehet 60fps az átlag de ettöl még helyenként leeshet akár 10-15-re is.

Jaka923
Ez szép és jó, hogy egy 5800-as ATI-val futni fog átlag 60 FPS-sel, csak aztán nehogy minimum egy i5-ös processzornak kelljen ehhez kihajtania... Akkor ez csak nem igaz.

Egyébként inkább azt nehéz összehozni, hogy egy haverral lehessen (és ne idegennel) coopba (vagy akár pvp) játszani. Mint ahogy említettem:
- az adott területen még legyen meg a boss
- a karakter szintjeitek közeliek legyenek
- belépéskor azonos szerverre kerüljetek (ezt próbálgatni kell...)
- és aki hosztolni akar az ne tegyen le summoning sign-t.
Egy kis olvasnivaló a kiadótól optimalizálás, kiadás okai, dlc-k, gfwl vagy steam, új pc-s feature-ök tekintetében. Engem némileg megnyugtatott!

Namco Bandai-al készített interjú

És egy fórum bejegyezés egy Namco Bandai-os alkalmazottól, aki tesztelte a játékot. Ez is némileg megnyugtató!

Namco alkalmazott 2 sorosa

Nnna, most Szilágyitól kaptunk egy kis ihletet a kardvíváshoz! 😊
A PVP-t megemlítettem, mert ha online vagy és élõ állapotban (tehát nem soul) és még az adott területen megvan a boss akkor elvileg bármikor betámadhat egy invader.

De ahogy ratgab említette, egy adott területet egy társsal ki lehet "tisztítani".
Miért, itt együtt vállvetve küzdhetitek le az ellenséget az nem cooperative?
Meséljétek már el akkor mi a coop!
Nem errõl beszéltem. Játékos tud bejönni segíteni. Szerintem ez a cooop.

jarlaxxe
A hagyományos értelemben vett coop-hoz tényleg semmi köze.

wedge31
Szerintem ez nagyon messze van a cooptól.

Úgy van, egy adott területen -ahol a boss még megvan- tudsz segítséget hívni. Ez a földön elhelyezett jelek segítségével történik. Ez a társ addig lesz veled, amíg a boss-t le nem gyûritek, vagy ki nem nyírják valamelyikõtöket. Egy invadert is segíthet lenyomni.
A PVP a +-15 szint különbség közötti karaktereket engedi össze. A backstab-et és a parry-t kell jól megtanulni, illetve ezek ellen védekezni, mert ezek legtöbbször eldönthetik egy párbaj végkimenetelét. Érdemes egy-két ilyen PVP-s DaS videót végignézni, elég élvezetesek.
Engem egyszer például egy tisztán íjjal küzdõ figura is lenyomott.
Guide szerint van! Egy-egy területet coopban ki lehet takarítani.

wedge31
Nincs coop csak multi.

Coop Darksouls azért nem lehet semmi!

IMYke2.0.0.0
A futás/optimalizáció engem is nagyon izgat, hiszen, nem mindegy, hogy fog-e futni ezen a gépen, amirõl írok - mert jó lenne azért a drop in multi elõnyeit/hátrányait legalább egyszer megtapasztalni 😊

IMYke2.0.0.0
Én is így vagyok vele - ezért írtam, hogy elég a konzol-minõség, csak legyen jó a játék. <#buck>

Sajnos egyetlen nagy kérdõjel van bennem is és az a futás/optimalizáció és port minõsége.

Amúgy ez konzolon tuti zseniális az alapján, amit olvastam.

Van egyébként new game+ is benne, 8 x végigviheted 1 karakterrel és mindig nehezedik 9.-re már nem fog azt írják. Legnagyobb ugrás nehézségben a newgame+ elsõ végigjátszásakor jön elõ.

wedge31
Engem igazából csak az írányitás érdekel a graf nem, mert a mai napig játszok 10 éves vagy még régebbi játékokkal és nem zavar a gyenge graf ha maga a játék rendben van.

Új helyszíneket, új ellenfeleket (boss-okon kívül) és új Npc-ket meg ki is felejtettem.

IMYke2.0.0.0
Nem a tartalomra gondoltam... 😊

IMYke2.0.0.0
Portról beszélünk - figyelj 😊

Ugye az a felállás, hogy a fejlesztõk elmondták, életükben nem készítettek PC-s portot, és nem tudják a garantálni a totális sikert.
Akkor már inkább legyen 1:1-ben a konzolos minõség, mint valami elcseszett, 'superior'-nak szánt PC-s port, nem?

Lesz itt plusz 3 boss, lesz plusz fegyverzet, plusz ruházat, úgyhogy már ugyanolyan úgyse lesz amint a konzolos.

Fpocok
"Legyen pontosan ugyanolyan, mint a konzolos verzió"

Na hát az bebaszna. Talán nem kéne a PCsek nevében beszélned. Ha nem kell neked más, vegyél konzolt, ha még nincs.

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Legyen pontosan ugyanolyan, mint a konzolos verzió - se több, se kevesebb - és mindenki boldog lesz.
Kell a francnak HD textúra, meg DirectX 11.1, meg HDR és más anyámkínja... JÁTÉK KELL. Élmény kell!

wedge31
Agree. Ez biztos, hogy egy nagyon jó kis hc játék csak hát ugye a pc-és port milyensége még erõsen kérdéses.

Nézegettem az NPC-ket is hát ezek is baromi stílusosak!!!

Most már nálam csak optimalizáció kérdése a vétel!

Ez egy baromi jó játék lehet!