Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
Már benne volt a #570 gameplayben is lehet, hogy ugyanaz a kettö.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Shep
Nekem mostanában is volt valamelyik játéknál ilyen, csak ott ki is estem a pályából :) de azért egy bemutatóban ilyet benne hagyni elég égõ szerintem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wedge31
A pályaaláesésre #580

Shep
Pálya alá nézést sem gyakran lát az ember :D Hát engem egyre kevésbé érdekel ez a játék, ez a harc is mi benne, folyamatosan ugyanaz nyomatja az ellen szerencsétlen meg szinte megmozdulni sem tudott. Ez tényleg ilyen nagyon elvetemülteknek való hardcore játék.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Jaka923
jarlaxxe
Megjelenés elött bö egy héttel milyen újdonságot vártál?

wedge31
Nekem az volt, bár tartalmilag semmi új nincs benne.

Nem tudom, ez a trailer új?:
Gamescom2012
jarlaxxe
Ezek után sok ujdonságra én nem számitok.

wedge31
15-én kezdödik és kint lesz a Dark Souls is.

Jaka923
A GamesComról eddig nincs extra infó?

wedge31
Konzolon ez megszokott dolog de pc-én nem emlékszem ilyenre.

Laza
Imádom az ilyen 'ál' nagy felbontású videókat ...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Automatikus váltás van a játékban bill+egér és kontroller között ... gondolom mint a Kingdoms of Amalur-ban, ahol ha megmozdítottad a kontroller analóg karját, rögtön átváltott ingame minden kiírást a gombokra, ha meg az egeret, akkor a bill+egeresre.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

wedge31
Ilyen akkor láttam utoljára amikor radeon kártyám volt és a játék természetesen a nvidiát támogatta...

jarlaxxe
Hát igen az egy durva hiba föleg ha ez már a végsõ verzió volt / és valszeg az volt / nem jó elöjel.

A futással nincs gond. De mi az a talaj alá esés 06:36-nál?
wedge31
Egy rakat játékot tudsz szerintem mondani te is ahol hagyták a konzolost de ez legyen a legnagyobb bajunk.

Fpocok
Bár azon sem csodálkoznék, ha így maradna... végülis õk ponták, hogy a konzol verziót kapjuk... minden tekintetben.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Prince23
Amúgy nem, akkor így már érthetõ :)

Fpocok
Gondolom hallottál már olyanról, hogy ha valaki gamepaddal tolja, akkor a gombok átalakulnak a gamepad gombjaivá? pl gta4?

Prince23
LB RB az Inventoryba

:S

Két hét múlva meg premier

aha

jarlaxxe
A pasi aki tolta olyan béna, hogy az már fájt...
Az új knight boss nagyon jónak tünik de a várható technikai gondokról ebböl a videóból nem lettünk okosabbak.

Lunki88
Hát én már tûkön ülve várom ezt a játékot. A gamepad nem probléma, Darksiders-t is azzal nyomtam végig, mert a bill.-t csak szétvertem volna a kombók miatt. :)
wedge31

Laza
Menni fog, de ez egy tipikusan kontrolleres irányítású tps, amihez bármin is játszod, kontroller dukál :)
Úgy, ahogy majd a kb ugyanakkor megjelenõ Darksiders 2-höz is :)

wedge31
Kell, hogy menjen mert egyébként...<#boxer>

Laza
Jó, ha már nagyon számokkal akarunk dobálózni, akkor 10 játékból min 3, azaz jó 30% ... az különösen érdekes, hogy a nagy CoD sorozat részei netbook (1024x600) felbontásban mentek ... még a netbookom is elvitte volna natívban :D

A lista

Saitek lesz itt, ha nem megy billel.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Totti5
Amit szerettél volna mondani az hogy 10 játékból 1 nem 720p. A rengetegtõl ez baromi messze van.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

wedge31
Én maradok a jó öreg bill+egér kombónál.

Laza
Hozzáteszem, magam is vezetékes X360kontrolerrel fogom tépni PC-n.

Laza
Alapvetõen már réges-régen tudjuk, hogy a játék 5*-ös ... nem új játékot csinálnak :D

Laza
" de ha játszanám ezt a játékot akkor csak is 360on tenném"

Nagyon kellett akkor a hozzászólás ... mert ugye ha játszanál ezzel a játékkal, már réges-régen megtetted volna X360-on ;)
Na meg X360-on ezen a felbontáson ment ... úgy ahogy rengeteg más játéknak köze nincs a 720p-s felbontáshoz 360-on. Szóval tök mindegy mennyi a natívod :)

jarlaxxe
Azért ez a review némileg megnyugtatott mert alapvetöen pozitiv a véleményük a játékról.

jarlaxxe
Gamescomon remélem lesz valami gameplay mert nagyon kiváncsi vagyok már.

wedge31
Ugyanezt a felskálázást szokták csinálni konzolokon is amikor a 720p texturát rányomják a hd felbontásra.

Fpocok
Mármint azt, hogy 720p textúra lesz csak... magasabb felbontásnál is.

wedge31

Totti5
Az alábbi hszekbõl nekem nem ez jött le. Itt a full cikk, képekkel mindennel.

Fpocok
Ezt eddig is tudtuk.

IMYke2.0.0.0
Ha 1280*720-at tudná, az nekem pont ideális lenne. Hardware miatt. <#nyes>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wedge31
Nekem se gond a Resi 5-öt is 30fps-el toltam végig sokszor mert gyenge volt a gépem.

Totti5
There's also something curious about the resolution too in that there's no change in clarity when attempting to crank up the settings. On close inspection, it appears that Dark Souls PC uses the very same 1024x720 internal framebuffer as the console versions, regardless of which resolution has been set in the menus. The option provided is for output resolution only; a simple courtesy to allow the game to play on most monitors, but the image quality will always remain the same. In short, PC gamers will very much be getting the genuine console experience here, right down to the pixel.

Dark Souls PC Preview: The Devil's Bargain

( nem mint ha a játék élvezhetõségét, mechanikáját, tartalmát, ez bármiben is befolyásolná ) Ez max nekem nem lenne jó, mert HD tvn 1360*768 a natív, de ha játszanám ezt a játékot akkor csak is 360on tenném.

Laza
A 30 FPS lock egyáltalán nem zavar. Ha állandó 30 FPS akkor az tökéletes, fõleg egy ilyen 'sebességû' játéknál, ahol egyébként is páncélban fogunk cammogni :)

Ha ez igaz, akkor elmennek a francba.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wedge31
E3-on futtaták full hd-ben is a 30fps lock az viszont igaz lehet.

Laza
Kizárt hogy ilyen felbontása legyen PC-n, úgyhogy ez kamoo!!!!

wedge31
Kacsa.

Csak egy kérdésem lenne: Ilyen feltételek mellett akkor most miért is portolják pc-re<