10203
  • MerlinW
    Van egy shortcut ugyan (nagy rácsajtó, ahol az npc is ül), de szerintem azt csak a másik oldalról tudod kinyitni.
    Blighttown-ba a legegyszerűbben Valley of Drakes-en át tusz menni.
  • ratgab
    Nem véletlen! Volt egy fazon a gargoyle-os épületben egy cellában, aki kiszökött és legyilkolta.

Később revansot vehetsz érte!
  • Fpocok
    És nem működik a bonfire és nem tudom meggyújtani wtfF?
  • Fpocok
    Legelső bonfire alatt volt egy fickó a rácsok mögött... most mentem arra és halott volt és adta cuccait :S
  • Fletley9
    közben meglett youtuberól
  • Shep
    Akkor úgy teszek. Kösz.
  • Laza
    Akkor nézd meg jobban, 1000 soul, én is ott vettem (a fegyverek között van).
  • Fletley9
    Depthsből ,hogy a fenébe lehet Blighttownba menni? egy zárt ajtó van amiről rudok, (dobozok mögött létrán le) de az ugye erről az oldalról nem nyitható
  • Shep
    De annál nem tudok csak nyílvesszőt venni, íjat nem.
  • Fpocok
    Taurus az később van :D

Amúgy a toxicos majmok nem spawnoltak vissza ott a csatornában :D
  • Laza
    Nem a Taurus után, hanem előtt. Amikor felmész a városba lesz egy átjáró, ahol elrepül a sárkány, ott kell az átjáró közepén elmenni jobbra.
    De ha már a sárkány farkát akarod ellőni akkor rég túlmentél rajta (de a sárkánynál a híd alatt vissza tudsz menni).
  • MerlinW
    Rögtön a taurus után van. Két dárdás majom védi a ládákkal eltakart lejárót.
  • Shep
    Hát oda el is kellene jutni :)
  • Fpocok
    Ja értem.
  • MerlinW
    méreg ellen a purple, toxic ellen a fehér virágos purple.
  • Fpocok
    Használom a purple virágot, ami méreg ellen kell. Nem ezt kell? Csak mert rohadtul nem csinál semmit :S
  • Fpocok
    Vendornál, bent, közel az első bonfirehoz az első városban van.
  • Shep
    És az hol van, mert venni nem tudok, ennek a majomnak eladni nem lehet a cuccokat? Ja és akkor a számszeríj nem is ér akkor semmit?
  • Fpocok
    Íjjal
  • Shep
    Bár lehet jobb ha veszek egy íjat?
  • Shep
    Pedig elvileg lehet, meg akkor hogy lőjem el a sárkány farkát?
  • Fpocok
    Szerintem azzal sehogy :D
  • Shep
    Hogyan tudok a nyílpuskával célozni?
  • Laza
    Remélem azért lassan kijutok erről a helyről, mert bár nem nehéz, elég nyomasztó ez a sötétség :)
    Na meg már a tűzgránátom is fogyóban van, a szúnyogok ellen nagyon hatásos.

Volt itt lent összesen vagy 5-6 csuklyás nagy bárdos monszta, de konkrétan egyet sem öltem meg, mind lepotyogott :D
  • MerlinW
    Ha megölted, ő fog segíteni a bossharcban. Feltéve, ha megidézed. Elvileg ő egy Demon's Souls-os karakter.
  • Laza
    Bár nem egy szép hely a Blighttown, le kell kopognom, hogy fentről a csatornából eddig úgy mentem le a lenti, mocsárnál lévő csatornarész bonefire-hez, hogy egyszer sem haltam meg még ezek a helyen ... a köpőcsöves emberkék könnyen megszopathatók, egy csomó ellen magától lepotyog, és még mindig a drake sworddel megyek, ha kombózom vele akkor 500-at is sebez néha.

Volt egy invader is, pedig offline voltam ... gondolom vmi gépi gyenya támadott meg :)
  • ratgab
    Király! Ezeket megjegyzem.
  • ratgab
    Ember forma, 5 humanity: Az előbb eset 1 titanite shard (nagy ) és 2 huminty patkányokból!

Gyűjtögetünk és használom fel a Humanity-t.
  • MerlinW
    Párszor már leírtuk ezt itt:) Igen Human formában a bankban levő humanity-k + statot jelentenek. Minden darab +1 statpontnyit. Továbbá 110% pluszt ad a loot esélyére illetve annak minőségére. 10 bankolt humanity-vel emberi formában elég sok rare itemet dobálnak az ellenfelek.

Továbbá ahogy írja a wiki is, csak az area boss megölése előtt ha emberi formában ölöd a mobokat, akkor nagy eséllyel dobnak humanity-t.
  • MerlinW
    A ruhával szemben levő úton haladj lefele, majd használd a malomkereket liftként.
  • wedge31
    Legyél ember formában.
  • MerlinW
    Ha megtámadsz, megsértesz egy NPC-t, elárulsz egy covenant-ot, ezzel lehet kibékíteni őket. A bűnöd mértékétől függ az ár.
  • ratgab
    Ez is igaz? Tehát ha Hollow formában vagyunk alacsonyabbak a statjaink?

"When you die as a human, you respawn as a hollow. When you are hollow, another player in another World can summon you to assist as a Phantom. Your stats are decreased in hollow form but your health is maximum. Regain your humanity by reaching your bloodstain and get the human form by visiting the bonfire nearby."

Read more: http://segmentnext.com/2011/10/14/dark-souls-humanity-guide/#ixzz25DvI637F
  • ratgab
    Darksouls tudorok, ezt tényleg így van? :

"When the boss is alive, kill all the enemies in that area and you can earn up to Level 10 Humanity but remember, dying and using the bonfire or leaving the area will not reset your monster kill count for that area."

Read more: http://segmentnext.com/2011/10/14/dark-souls-humanity-guide/#ixzz25DuvDcbR
  • ratgab
    Ha farmolni akarok (large titanite), akkor legyek emberi alakban vagy elég, ha van pár humanity bal oldalt a mutatoban (4 van jelenleg).

Mert én nem nagyon látom, hogy jobban esnének a dolgok, de mondjuk most hollow vagyok! Lehet ember formára érvényes csak a több loot?
  • Fpocok
    elmentem a sorcerer ruháig... ott előtte kicsivel fel lehetett mászni és ennyi. Zsákutca.
  • Afe
    Akkor jól sejtettem, köszönöm.
  • ratgab
    Harangos csávótól tudsz megbocsátást kérni a bűneidre! Ezután tudsz csak a nővel beszélni.
  • Laza
    Ehh, most nézem mit dobott a farka, egy Dragon King Greataxe-t, 380 alapsebzéssel ... 50 str kell, hogy használni tudjam bünti nélkül :D
  • Afe
    A gargolye harang után a toronyban megjelent egy árus, nála van egy Reqest Absolution 16ezerért. Ez mire jó?
    Másik az, hogy a csatornában véletlenül megütöttem egy nőfélét, azt hittem ellenség, de beszélt valamit. Most már nem jön közelebb, csak messziről átkozódik. Meg lehet barátkozni vele, vagy már buktam?