10203
-
#2595 Kösz, akkor az nincs messze ... macska visszajön vajon? -
#2594 A gyors inventory felső részébe mi fog kerülni? -
#2593 Szerezz egy joy-t és oda a gond. Én a ps3as joyommal játszok és tökéletes. Kár lenne az irányítás miatt ezt kihagynod. Mérföldekkel jobb mint az első rész volt. -
#2592 Ahol az első harang van a gargoyle után... ott a toronyban. -
ricsa008 #2591 Hát feltettem de ez a PC-s irányitás annyira amatőrnek tűnik hogy asszem hanyagolom -
ratgab #2590 Hányszor tolta végig ez az ember ezt a játékot? -
#2589 Na basszus, az erdőben egy ablakban ült egy macska és seggbe lőttem kintről ...... erre elkezdte kiabálni, hogy ki ez a bolond, majd eltűnt ... faszom, NPC volt :(
hol lehet békíteni? Írtátok hogy vmelyk templomban. -
#2588 Má mindegy, nem izgat. -
vzajcev #2587 Na add fel, itt vannak térképek is :) -
#2586 Pedig a lapátkeréktöl jobbra van a bonfire egy alagutban. -
#2585 Meghaltam, nem találtam bonfiret. Nem fogok még egyszer végigmászni, egy csomó humanityt elbasztam. Azt hiszem most itt tényleg abbahagyom. -
#2584 Kössz...
Felszedtem a wanderer szetet... hol van egy bonfire? Lovamat egy bonfireért. :S -
ratgab #2583 Ez már a teteje...XD -
#2582 Igen. De miután lefele szeretnél menni, a jó lapátra ugorj.:) Egyébként Depth-ből is el tudsz jutni Blighttown-ba. -
#2581 1 óra alatt lvl27-re csalás nélkül. :) -
#2580 Továbbra sem vágom. Itt ha ráugrok, utána merre? Jó helyen járok?
-
vzajcev #2579 Így ni :) -
#2578 Londo a második harang után nyílik meg. Ami Blighttown ban van ugye. Aggódni nem kell, ott is van 3 bonfire. -
vzajcev #2577 A lapátra. -
#2576 Ahogy látom anor landohoz arra kell menni.... a kovácsnál elmenni másik irányba és ott be a kapun... na nekem az zárva és egy michelin emberke ül ott... de jó, akkor most ha meghalok, 5 percig futhatok vissza :S -
#2575 Azon hogy kell átmenni? Mármint a malmon? Rá kell ugrani? -
ratgab #2574 Végigértem Blight Town-on halál nélkül, aztán elhaltam 6 köpőcsöves között.
Mentem volna vissza, hogy felszedem azt a 17000 soul-t (ez nem is izgat, mivel sokkal többet össze lehet szedni) és a 8 db humanity-met... erre basszameg leesek a vízimalomról... -
#2573 Dilemmában vagyok :D
Mennék blighttownba... viszont kéne a tűz a kezdőhelyen... hol van anor londo, érdemes odamenni? Megkéne ütni a csókát, mert addig több percig tartani a futás blighttownba... -
vzajcev #2572 Vetkőzz neki -
#2571 Van egy-kettő, de azokat még soha nem vettem elő:) Megnézem. -
#2570 Talismánod van? -
#2569 Én lovaggal kezdtem mert azt hittem, hogy az a legegyszerűbb, de már olvastam itt is, hogy hiba volt. Kínlódtam az elején a lassúsága miatt, de már nem kezdek másik kasztot, mert 49. szintű vagyok, és sajnálnám a beletolt időt. Most vettem fel az erdőbe egy Eastern succot, ezzel már gyorsabb lett, de még így is messze van a többitől.
Van 5 Heal mágiám, beraktam a tábortűznél használatra, de csak szürkén látszik. Hogy tudom ezt elsütni? -
#2568 Faith a mágikus sebzés növelésére, INT a varázslathasználathoz és VIT + END az életben maradáshoz:) -
#2567 Majd a következö karival az nehézpáncélos lovag figura lesz de az még odébb van. -
#2566 Hehe pont erről néztem egy videót az előbb. :D Viszont elég brutális a sebzése ha valaki tudja forgatni. -
#2565 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Everlasting Dragon farkát levágtam és az öreg még csak észre se vette...
Használni nem fogom mert 50-es str kellene neki. -
#2564 Blighttown aljában van -
#2563 Merre van a második harang ? A sárkányt már a hídon elüldöztem, de az csak egy shortcut volt (legalábbis én mást nem találtam arra), a kovácsig pedig sztem mindent kitakarítottam. Egy liftet találtam ami firelinkhez visz vissza,illetve ha nem a gargoyleok felé megyek fel hanem a másik irányba, ott volt egy hulla, humanityvel meg egy szétrombolt deszkahalom mögött fel tudtam menni egy zárt ajtóhoz :) -
ratgab #2562 Durván haladsz o.O -
#2561 Res-re nem érdemes rakni pontot gear-böl simán elég resistet kapsz. -
vzajcev #2560 Megtekintés csak saját felelősségre! /hasznos kis gyüjtemény/
Dark Souls - Fire and Chaos Weapon Guide
Dark Souls - All Pyromancy Locations
Dark Souls - All Sorcery Locations
Dark Souls - All Miracle Locations
-
vzajcev #2559 Itt találtam az nfo-t. van még pár hasznos dolog. Kicsi, savanyú is szegényes is, de legalább magyar xDD. -
#2558 Na.Köszönöm! Nagyon hasznos! -
vzajcev #2557 Útvonal
Akik most kezdik a játékot, ezen az útvonalon haladva, egyre nehezebb ellenfelekkel így találkoznak, persze nem mindenkinek ez a legjobb, de ez egy javasolt útvonal a végigjátszáshoz:
1. Undead Asylum
2. Firelink Shrine
3. Undead Burg (kezdés)
4. Undead Burg (felül)
5. Undead Parish (kívül)
6. Undead Parish (Templom belseje)
7. Undead Burg (alapterület)
8. Depths (Felső)
9. Depths (Alsó)
10. Blight Town (bejárat)
11. Blight Town (alsó / mocsár)
12. Quelaag’s Domain
13. The Great Hollow
14. Ash Lake
15. Firelink Shrine (visszatérés)
16. Undead Asylum (visszatérés)
17. Sen’s Fortress (alsó / középső terület)
18. Sen’s Fortress (felső / legfelső terület)
19. Anor Londo (külső)
20. Anor Londo (Kastély belseje)
21. Painted World of Ariamis
22. Darkroot Garden
23. Darkroot Basin
24. Valley of Drakes
25. New Londo Ruins
26. The Duke’s Archives
27. Crystal Cave
28. The Catacombs (Felső terület)
29. The Catacombs (Alsó terület)
30. Tomb of the Giants