10203
  • jarlaxxe
    Az egyik legjobb dex build fegyó.
  • ratgab
    10 nem árt ha van bankolva.
  • ratgab
    Így utólag már sírva röhögök a srácon! Ez a rész még lófasz a későbbiekhez képest, már sír.

Kezdő Darksouls-os
  • Afe
    Már meg van :http://www.youtube.com/watch?v=UqZxCP56Dn0
  • Afe
    Ezt a trade-lő fészket pontosan hol tudom megtalálni? Nagyon kellene twinkling titanite.
  • MerlinW
    Nálam 10 mindig be van váltva, néha több is. Így minden sarkon esnek a jobbnál jobb lootok. Emellett minden humanity + pont a védelemre.
  • Laza
    Jaja, ezt meg akarom majd csinálni, a lélek meg is van hozzá, csak a kovácsot kell megkeressem, illetve fel kell nyomjak hozzá egy másik fegyvert alapnak ...

Néztem a humanity hatást ... basszus, ennyi humanity-t felhalmozni, van kb 20-db-om az inventorymban. Ti ezeket be szoktátok váltani? Én csak akkor oldom fel, ha fel is akarom használni.
  • Lunki88
    Quelaag's Furysword ez szerintem elég spéci. :)
  • Laza
    Szerintem én is feltolom az str-t, mert minden normális melee fegyvernek az kell a használatoz.
    Mondjuk csak 35-ös vagyok, a drake sword óta csak vit\end-re teszek mindent. Sőt, sokszor elköltöm másra, nem is lépek szintet :) meg fogalmam sincs milyen fegyót fejlesszek, valami jó kis speckó kéne :)

Tele vagyok felhasználható soulokkal, kb mind még a táskámban van ... lassan be kéne olvasztanom :)
  • Lunki88
    Na megvan már nekem is ez a kard, még 10 pont kell a strength-re és használni tudom rendesen.
  • MerlinW
    - A bodyguard gyűrűje miatt feltétlen érdemes.
    - Shiva-tól tudsz vásárolni ezt-azt - engem nem érdekelt, így megöltem
    - Multiplayer móka.- a macsek gyűrűjét hordva, megidézhetnek bármikor, ha emberi játékosok támadják a macsek területét.

Engem csak a gyűrű érdekelt, ezért csatlakoztam, majd kicsináltam mindenkit:)
  • wedge31
    Ja, a laito, most amugy is gyüjtöm a katanákat.
  • Laza
    Ezek szerint semmi értelme belépni? Vagy csak annyi, hogy megjelenjen a bodyguard?
  • Laza
    Meg van ott katana és egy sasos pajzs is.
  • Laza
    Azt is szerencsére halál nélkül nyomtam végig a csatorna felől ...bár gyök kettővel mentem, végig pajzs magam előtt és séta :)
    Na meg igyekeztem összeszedni minden cuccot. Van itt egy bőr szett, nagyon jó poison resistje van, ezt használom azóta is (ment rá fejlesztés).
  • wedge31
    Én is kipucoltam elsőre mindent kivéve Blighttownt azt most jártam jobban körbe de továbbra se tetszik az a pálya.
  • Laza
    Elsőre kipucoltam lent, másodjára végigmentem fent ... és végig halál nélkül, mert elsőre mikor bejutottam a bosshoz úgy megijedtem, hogy nyomtam egy fehér csontot vissza a bonefire-hoz :D
  • Fpocok
    Van aki másodszorra sem :D
  • Laza
    Hát ja, mondjuk én először leestem, mikor arra jártam, de nem bánom, mert egy rakás cucc van lent ... pl egy gyűrű.
  • wedge31
    Ez igaz, csak elsőre általában senki se tudja merre kell menni.
  • Laza
    Mikor 6 óra játék után újrakezdtem a kulcs miatt, 2 óra alatt lenyomtam halál nélkül ugyanazt a szakaszt :)

Ennyit a sok panaszkodóról, hogy 'nehéz' a játék :)
    Egy D3 inferno sokkal nehezebb, mert ott minimális ráhatásod van a játékmenetre, kvázi a cuccaid döntenek. Itt meg az ész/kreativitás és az ügyesség :)
  • jarlaxxe
    Ha tudod merre kell menni max eggyel fogsz találkozni.
  • Laza
    Békák ellen a tűzbomba ideális, egy darabtól instant halál. Nálam mindig van egy rakás, feltankolok 99-et amikor elfogy :)
  • Gideon Wieth
    Van átokfelszabadítóm egy darab, és még nem átkoztak el teljesen de azt hittem méreg, kösz hogy szólsz. Mostmár csak ki akarok innen keveredni valahogy :D
  • MerlinW
    Békákkal vigyázz, kerüld a füstöt. Ha a lila csík végigér a sávban, el leszel átkozva = instant halál és korlátozott HP, amíg fel nem szabadítod magad az átok alól.
  • MerlinW
    Jaja, jó anyag. Egyáltalán nem nehéz a játék ha kitapasztalod. Az én taktikám a türelmes passzív harcstílus (kivársz, elcsalogatsz, védekezel, mögé kerülsz, és csak akkor ütsz, mikor 100% a bevitel esélye), mikor először harcoltam a bossokal, akkor pedig tisztes távolságból futkároztam körbe, körbe 1-2 percen át, hogy megtanuljam a támadási mintájukat. Ez idő alatt meglátod minden boss-nál mikor és hol van az a pont, amikor támadhatsz.

Tehát a játék lényege a türelem. A törelem gyakorlatilag könnyűvé teszi a játékot. Az utolsó boss is csak 1x ölt meg (tanulási folyamatomban elcsípett. Piszok gyors a dög).

Az új karakterrel megöltem, az Asylum boss-t törött karddal:) Kíváncsiságból megpróbáltam és sikerült mintegy negyed óra alatt:)
  • Gideon Wieth
    GYŰLÖLÖM A DEPTHSET :D MÁR A MÁSODIK LYUKON ESEK LE. És ahelyett hogy feljutottam volna előbb óriáspatkány most meg valami gülüszemű varangyosbékák jönnek :S :D
  • wedge31
    Kezdesz belejönni.
  • ratgab
    Akkor ez neked igen bejött úgy látom!

Update: Quelag vagy mi a tököm már a kardom martaléka (csak 1x ölt meg!)
  • MerlinW
    Most, hogy végigjátszottam, csináltam új karaktert (cleric) és én is ilyenekkel ökörködöm. Illetve befejezem a DLC területeket, mert azokból kimaradt egy pár az első végigjátszás során:)
  • vzajcev
    Ne szerénykedj, ez Te vatyol
  • MerlinW
    Lépj ki belőle, vagy támadd meg Shiva-t vagy bármelyik céh tagot. A bodyguardot célszerű megölni, mert az dobja a "ninja jump"-os gyűrűt.
  • Laza
    Ohh, beléptem abba a buzi céh-be, már nem lehet farmolni :(
  • Laza
    X-szer lehet használni, aztán bonefire tölti újra.
  • Gideon Wieth
    Azt akartam is kérdezni. Ha veszek a kezdőhelyen a két csávótól (aki ott volt már alabból meg akit megmentettem a depth előtti szinten, varázslatot, és megvan hozzá a minimum ami kell, az végig megmarad, vagy csak egyszer használatos ?
  • Laza
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az számít item eladásnak, ha etetem a nagyra nőtt csecsemőt? :)
  • vzajcev
  • Laza
    Szerencsére az erdőben mindenkit le lehet rugdosni a szakadékba, 2k soul egy :)
    Gyors meglesz :)
  • Laza
    Anyám, 19k lelket kér a genya....
  • Laza
    varázsás