Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jarlaxxe
Pedig pont ezt akartam kérdezni...<#miaz>

DarkSector
Laza arra gondolt hogy a felvétel más fps számmal is mehetett felvételkor...ezt nem fogod megtudni, csak az aki felvette azt tudná realtime megnézni...te max a videofelvétel fps számát irattathatod ki a programmal. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Még letöltés nincs, ne keressétek.

jarlaxxe
Gondolom nem egy az egybe tette fel a videót hanem valahogy dekodolta, tömöritette ebböl nem lehet megmondani mennyi a játék alatti fps.

Ettöl függetlenül biztos, hogy erösebb gép kell majd alá, szvsz.

A FIX! <#taps>

Tinman
Szedd le a videót, töltsd be valami jobb video editor alá...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Laza
Te milyen videót nézel? ezen nincs is fps kiírás 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

wedge31
Core i5 gépem csak elég lesz neki ha nem...<#gun>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Tinman
Elképzelem ahogy az Ornstein & Smough harc közben a játék begyorsul... és kedvem lenne IRL is meghalni :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Nyílván le fogja, lévén magasabb felbontásban lesz a renderelés. Egyébként már a fix 30 fps is el lett tüntetve, de sajnos olyankor a játék begyorsul. <#vigyor>

Tinman
Ez tuti másik verza... a látvány u.i. nálam is, de nálam 30 FPS fölé nem ment, totál fixre beállt már az elején és drop csak a füst/köd esetében volt.

Viszont azt ugye látod, hogy az általad linkelt videóban is néha úgy pörög az FPS lefelé, mint a huzat?

wedge31
Jó lenne ha gépigényt nem emelné meg drasztikusan ez a javitás.

#720-ban lévõ videót nézd meg kolléga! Ha ilyen nálad is, akkor egy rossz szavam sincs.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Árnyék!

4. kép

Tinman
Döntsd el magad... most készítettem õket. Blur off mellett.

1. kép

2. kép

3. kép

Seth
Így jártál, majd csak kihevered 😄

PSN ID.: Beegabor

Shep
Hát ok de akkor is elég csúnyán festenek, meg ezen a szinte semminek nincs rendes árnyéka dolgon én nem tudom magam túltenni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Seth
Nincsenek ott holttestek, inkább csak amolyan emlékkövek

PSN ID.: Beegabor

Én is így vagyok vele egyébként.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Nem rossz, 2 ütéssel bealázták. Azért a csak úgy odadobált sírkövek komoly designeri munkáról tanúskodnak 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wedge31
Alakul ez még a végén tényleg megveszem mint ahogy eredetileg is terveztem.
Azért még egy normális releasét megvárok, hogy rendesen kiprobálhasam.

Shep
Ú van árnyék, azt a mindenit neki, bár még így is elég soványka az összkép de azért már alakul :9

Sokkal élesebb mint a képek és ez már nekem elég.

Sõt, továbbmegyek a csontvázak már már szépnek tûnnek néhol.

jarlaxxe
Nagyon rossz helyen kezd az emberke a temetöt az elején érdemes messze elkerülni.
De amugy egy fokkal tényleg jobbnak tünik.

Elvileg ez már a javíással készült!

Ég és föld a különbség a képekhez képest!

wedge31
Igen, ha ennyire egyszerü a dolog valszeg kiadoi döntés volt mert ennyire nem lehetnek bénák, vagy mégis?
Lehet nem akarták, hogy szebb, jobb legyen mint a konzolos verzió...

Laza
Inkább a From Software-nek 😊
Pedig nem béna programozók ... csak nincsenek a Pc-hez szokva 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

GFWL.

wedge31
Ha a srác ezt igy megcsinálja az mekkora pofon lesz már a Namconak.

Prince23
Amúgy acsivmentként mely rendszert használja a DaS? Steam vagy gfwl? 😄

Laza
Lehet errõl a képrõl valahogy lemaradt, de ha megnézel gameplay videókat a YT-on, akkor azokon mind van árnyék.

Jaja, nagyon jó fórum szerintem. Persze szemetek/hülyék/stb. ott is vannak, de mégis szeretem. Sokszor van ingyen cucc osztogatás (pl. Steam játékok, béta kulcsok is), ami jó dolog. <#vigyor> Viszont nem könnyû bekerülni oda. Nekem "csak" fél év volt, állítólag az még elég gyors is. <#hehe>

Prince23
Meg úgy általában a legfrissebb játékhírekkel szolgálnak. Mindig õk az elsõk, mint valami warezbanda 😄

Egy "játékos" fórum. A legnagyobb.

jarlaxxe
Na de ennyire...<#wow1>

Fpocok
mi ez a neogaf?

Parasite Eve 2, best game EVER!

wedge31
Megmondták, hogy hülyék a pc-és fejlesztéshez.

jarlaxxe
Erre kiváncsi leszek ha ilyen egyszerû a dolog a japcsiknak miért nem jutott eszükbe...

A durva az, amit írt: "Took me 23 minutes, without source access." Szégyen, a fejlesztõkre nézve.

wedge31
Alakul ez...<#eljen>

Ez durva gyerekek! Egy egy emberke NeoGAF-en megoldotta, hogy normál felbontásban legyen a renderelés! <#wow1> Ez a kép 2048x1440-es felbontásban van renderelve! <#taps> Ha kész, közzé fogja tenni! <#worship>

jarlaxxe
Megálmodta.

wedge31
Miböl gondolod ezt?

Szerintem a töréssel van baj!

balee4
Nézd csak meg a videókat, konzolon nem ilyen ocsmány, szal itt vmi technikai gikszer lehet.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

jarlaxxe
Ezt megerösitem viszont az is igaz, hogy ott 3 méterre ülök a tv-tõl itt meg fél méterre a moncsitól.
A távolság sok dolgot meg tud szépiteni.

balee4
Ebben csak az a vicc, hogy PS3-on és boxon ezerszer szebben néz ki...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

jarlaxxe
Ezen már fen se akadtam elég sok konzol portnál eljátszák ezt.

wesker24
Irányitás billel megkepöen jó lett én azt se tudtam melyik melyik gomb amikor csak az x360 controller gombokat irta ki !
wedge31
Ez jó hír, legalábis az irányitás része.