10203
  • Shep
    Hát én szégyen, nem szégyen lenyilaztam a sárkányt is, meg a pincedémont is, tök nyugodtan ellövöldözgettem, minek idegeljem magamat feleslegesen ha egyszer a végeredmény úgyis az, hogy megpusztulnak :)
  • DarkSector
    Pedig erősen low cucc főleg a környezet.
    Nem azt állítom ezzel hogy ez a játékot minősíti, mert a játékélmény a lényeg mielőtt beszólna valaki...:D
  • DarkSector
    Akkor sorry rosszul fogalmaztam.
  • ratgab
    Lehet legközelebb inkább ellövöm a gaping dragon farkát, hátha az úgy megy.
  • Seth
    Jah, azokat nem lehet ,még kovács sem tudja. Cserébe viszont elég erősek
  • ratgab
    A sárkány egy más tészta.
  • Gideon Wieth
    mi a kristálykardot nem tudom repairolni ? nem is tudtam. Akkor azt nem fejlesztem :D
  • ratgab
    Gaping Dragonnak csak a farkát ütöttem és baxott eldobni, bezzeg mikor a gargoyle-okkal hadakoztam az npc haverom simán lecsapta a gargoyle-nak. Jah és akkor ugye pont ember formában voltam, mivel npc-t csak úgy lehet idézni.
  • Gideon Wieth
    Még nem. És a farkakhoz nem kell embernek lenned. Én eddig egyszer voltam az, a második harang bossánál :)
  • Shep
    Én is ilyesmire gondoltam de mióta 3000 lelket elköltöttem lényegében semmire azóta inkább nem dobálok semmit :)
  • Seth
    Meg javítani sem lehet. Egyetlen módja, hogy fejleszted,akkor a durability visszaáll. Viszont ha maxra húzod akkor onnan nincs tovább (illetve lehet van,ez most jutott eszembe, hogy downgrade-eled a fegyót,aztán meg megint fel,de ez macerás)
  • Shep
    Szerintem elég ha van humanity pontod tehát nem dupla nulla vagy :) mert a sárkánynál én nem voltam ember mégis dobta a kardot. A vízköpőknél meg az voltam de nem sikerált lecsapni a farkukat.
  • Seth
    Ha hollow vagy akkor is le lehet vágni a farkakat
  • ratgab
    Kristály nem túl sérülékeny?
  • Seth
    A 4 kis koponya figyelemelterelőnek jó. Odadobod valahova és a szörnyikék többsége odamegy
  • ratgab
    Egyébként ahhoz hogy bármely szörny farkat dobjon embernek kell lenned, amikor legyőzöd! Erre jöttem rá!
  • Shep
    Akkor más úton járunk, mert nekem még csak 1 harang van meg.
  • Shep
    Ja a másik tele vagyok mindenféle fejlesztő cuccokkal, ilyen olyan shardok, mindenféle porok de nem merem ellőni őket :) Ja van 4 db valami kék koponyám az mi a frászra jó, mert az alá írt kis magyarázat nem sokat ér.
  • Gideon Wieth
    Ha jól rémlik valaki azt mondta, másik irányból is be lehet oda menni, de nem tudom, én még csak most megyek a fortressbe. Ill holnap, mert ma jöttem vissza a harangoktól :)
  • Gideon Wieth
    Gyakorold ki mert jól fog még jönni :-) Pl. Blighttownban bonfirehöz shortcut, meg jobb cumókhoz :)
  • Shep
    Hú hát akkor arra még farmolni kell :)
  • Gideon Wieth
    Nem igazán :) A dragon sword jobb volt. Mondjuk most vettem egy crystal swordot. Melyiket érdemesebb húzni ? :) mert dragonra most egyet tudnék adni mert egy dragon scalem van crystalra gyanítom majd többet fogok tudni :)
  • Shep
    Kösz, hát ettől bonyolultabban nem is nagyon lehetett volna megcsinálni. Gondolom akkor így kellett volna visszaugranom az elején a híd aljából, ami nekem nem sikerült :)
  • Gideon Wieth
    A kulcs, ( ha arra gondolsz ami a nagyobb rész után van az elején, 20 000 soul és a kovácsnál van )
  • Shep
    Én voltam, a Deltáról áradoztam de még egyszer nem fogom leírni :)
  • Shep
    Jó baltát adott? Nekem nem sikerült levágni, elfogyott az élete mielőtt sikerült volna :)
  • Gideon Wieth
    Tartsd lenyomva a gurulás gombot, akkor futsz, és futás közben mégegyszer nyomd le. Amúgy nekem tetszik, hogy nehéz, bár azért egy térképet elviseltem volna ( mondjuk ami úgy rajzolódik ahogy mész. És mondjuk nem alap, hanem vehető ) :-)
  • ratgab
    Bocs attól, akit kiütöttem.
  • ratgab
    Kulcsról nem tudok nyilatkozni... Hülye óriások csak 600 soul-t adnak darabonként... jó az hogy vannak!
  • Gideon Wieth
    Gargoylenál azzal indítottam hogy hátba vágtam erre farka elszáll kaptam egy baltát, fél élet lemegy jön még egy :D úgy összerottyantottam hirtelen magam :D meg is haltam :D másodjára meg már ők is :D
  • Shep
    Tudom, csak mikor 3 van el szokott fogyni a szusz :) Botor módon oda még nem fejlesztettem eléggé.

Hol találok "kulcsot" az erdőben ahhoz a lepecsételt ajtóhoz? Ezek a hülye óriások meg újratermelődnek, franc a pofájukat.
  • ratgab
    Lehet benne valami! Emlékszem Delta Force 1! Nem volt küldetésleírás, meg tutorial, meg inventory meg semmi, csak menjél paraszt.

Fák marha egyszerűek! Pajzs föl, közel mész és szájbavágod őket 3x.

Ugrás: Futás közben újra benyom futás gomb.
  • Solid Snake
    Lol már a neve is megvan.
  • ratgab
    Igazad van! Teljesen egyetértünk!
  • Shep
    Én amúgy rájöttem vagyis hát az is lehet egy verzió, hogy azért játszunk vele, mert valahol nosztalgiát ébreszt, visszahozza azokat az időket, mikor nem voltak villogó nyilak ,hogy ide menjél már te birka, nem rágták a szádba, hogy mit csinálj csak levágtak valahova aztán menjél találd ki mi mire jó, mi mért van. De lehet csak én kombinálom túl a dolgot :)

A kurva fák megöltek, már most utálom az erdőt :)

Ja, hogy lehet úgy rendesen ugrani, mert valamit megnyomtam és ugrott rendesen, nem csak vetődött.
  • Lunki88
    Én hangot is adtam a nem tetszésemnek. Tényleg a játék varázsa is egyben hogy nem lehet nehézséget választani, ne csináljanak már belőle "Light Souls"-t. :)
  • ratgab
    Hoppá 0.8-as javítás és ezúttal némi performance upgrade is előfordulhat. Holnap meglessük.
  • ratgab
    Nekem eddig a Capra okozott legtöbb fejfájást, szorosan mögötte a Gargoyle-ok.
  • ratgab
    Alapot vizsgálj mindig, ha kritizálsz és alapból botrány a graf! A Mod az mod, a játékhoz sok köze nincs, ha érted mire gondolok (nem úgy gördült le a futószalagról szegénykém).
  • Gideon Wieth
    Hát én a gargoylokat egyedül csaptam le, a lávadémonnál segítőt hívtam a maneater csajt, ő szét vágta nekem, alig párat ütöttem a dögbe, capra demon elsőre megvolt, egyszer kétszer ráugrottam a fejére és oksa :) chanellerre azt hittem hogy nem is boss :D a tornyos knighttal szenvedtem párat ott a sárkány fölött a bridge wyvern pedig még mindig él :D