10203
  • ratgab
    Akkor is egyszerűbb a depths.
  • Laza
    Szúnyogok egy nyílvesszőtől hullanak (van nálam vagy 500 :) ), piócák meg 90%-ra leégnek egy firebombtól ... aztán még egy nyílvessző :)
    A mérgezés nem ügy, gurulással gyorsan lehet haladni a mocsárban (bőr cuccban), na meg végső esetben itt egy bonefire :)
  • Laza
    Ja, úgy tűnik azaz :)
    Hát, jó kis fegyó :D
  • ratgab
    Craft alapanyagra én jobban javaslom depth-et (ott is szépen húlik az alapanyag). Könnyebben megközelíthető és biztonságosabb is.

Lower Blighttownban ugyan tényleg jobb lehet a shard drop, de az állandó szúnyoginvázió, a folyamatos mérgezésveszély és a nehezen kiiktatható piócák miatt az nem a legideálisabb farmoló hely.

Ha már tudsz majd warp-olni, akkor már sokkal könnyebb a helyzet.
  • Fpocok
    Mármint a tolvaj alap fegyvere? :D
  • Laza
    Egyébként elgondolkodtam, hogy egyébként is bőr cuccokban rohangálok, lehet daggert kéne felnyomnom. Még a Capra előtt kiesett a ritkának számító (wiki szerint) Bandit's knife, aminek a dex bónuszát A-ra fel lehet nyomni, ráadásul a critje is magas.
  • Laza
    Az kimaradt, hogy az első 20 órában is van élet ... azaz küzdelem az életért ... és a drake sword oda több mint jó választás :)
  • Laza
    Azt értem, csak nagyon zabálja a fegyvert, nincs sok értelme ... bár veszélyhelyzetben jól jöhet.

Egyébként még talán Tinman osztotta mindig a népet, hogy felejtsék el a drake swordot, mert nem fejleszthető, stb ... hát kérem alássan 22 óra játékidőnél tartok (nincs sok időm), de immáron 19-20 órája használom ezt a kardot, és eddig minden akadályt simán vettem vele.
    Ugyan ahol most tartok már nem sebez akkorát, mint az elején, de még mindig ki lehet kombózni vele a 3-4. ütésre az 300-500-as sebzést.
    Mondjuk lassan le kell már cserélnem, valamit fel kell húzzak. De valami kardot akarok majd, mert nekem ezek a halbertek és társaik nagyon lassúak.

Ahogy néztem ember formában és 10 humanityvel a Blightown mocsarában lévő piócák nagyon szépen dobálják a crafting alapanyagot.
  • Fpocok
    Na rájöttem, hogy kell használni a magic weapon skillt... csak még nem tudom, mire jó, megnézem guideot.
  • Fletley9
    Én most értem anor londoba, de se Stray-al se Sifel nem végeztem. (Stray-nál voltam, de köszönöm még nem kérek belőle ígyis buktam 20K soult nála)

Iron Golem viszont nem nehéz csak előtte meg kell ölni a bombásat a toronyban, hogy az ne zavarhasson. Utána már "csak" arra kell ügyelni ,hogy ne essünk le / dobjon le a toronyból. (ez persze bekövetkezik legalább 20 alkalommal... :D)
  • MerlinW
    A harang előtt szerintem a Stray Demon és Sif a legnehezebbek. Harang után O&S, Iron Golemm 4 kings és Nito a pepecslősek. A játék legnehezebbjei pedig egyértelműen a DLC boss-ok és természetesen a főbboss.
  • MerlinW
    "mondjuk nem tudom mire lehet jó egy drake sword két kezes csapása"

Két dologra. AOE sebzés (Drake esetében csak előre ~20 fokban), illetve 2-3x több sebzés.
    4 fajta alaptámadás van. 2 egykezesként és kettő kétkezes módban. Értelemszerűen egyre lassabbak és erősebbek.
  • vzajcev
    Aztán reinstall. /volt itt már ilyen csoda/
  • Laza
    Lesz még ilyen gyűrű később is, venni is lehet.
  • Fpocok
    40.000 soulom volt... ha elvesztettem volna, uninstalláltam volna :D
  • Shep
    5=%
  • Shep
    Olyanom nekem is van de nem merem felvenni, tartogatom ínségesebb időkre :) Bár nálam az ilyen tartogatásoknak 905-ban az av ége, hogy sosem használom fel :D
  • Laza
    Csak ott a szélén (pl bal szélen) csússz, ne a közepén.
  • Fletley9
    A shaorcut ugyanaz amit Laza mondott csak ő jobban megfogalmazta :D az a legbiztonságosabb/gyorsabb út vonal.

A patkányost én azért használtam mert erről akkor még nem tudtam
  • Fpocok
    Tehát akkor óriás patkánynál lecsúszni... köszönöm.
    Én nem vertem le a farkát, örülök, hogy életben maradtam. Utána viszont vettem egy fasza chestet és shieldet.

A soulom meg nem veszett el, mert felhúztam magamra a gyűrűt(amitől nem vesződik el semmi), mielőtt meghaltam.
  • Shep
    Hol van ez a rövidítés amit te mondasz?
  • Shep
    Ugye, hogy csirke volt a gaping dragon, haver meg azt mondta nekem, hogy ne nézzek yt videot. Hát hogy néznék már mikor azt sem tudtam mi vár rám, mondjuk a füstje az nagy volt a dögnek de lángja max, mint egy gyufaszálnak :) Farkát is lecsaptam adott is valami pallost de este már nem is néztem mit tud, majd ma.
  • Laza
    Nem nehéz azt kiszúrni, mivel mikor elér a nyílt részhez ott már látszik a túloldalon (mindig a kékes fényt kell keresni, és is úgy szúrom ki a bonefireket).
  • Fletley9
    Legközelebb meg boss után használj csontot lehet, hogy megint sétálni kell majd, de az a legbiztonságosabb. (én is most végeztem Iron golemmel 40K soulom volt utána lépni nem mertem.)
  • Fletley9
    ott van shoucut azzal úgy eljutsz depth-ből blightthonwba, hogy az összes ellenfelet kikerülheted. a másik lehetőség az órisápatkány helyén lecsúszni úgy szembe lesz veled egy baziliszkusz 5-6 patkány és annyi. nem sok 3 perc alatt ott lehetsz. A blighttowi első bonfire-t meg elég nehéz kiszúrni (ahol jönnek az első tűzkutyák az olyan "kőhíd" vagy mi az szerűségen, na onnan egyel viszább van)
  • Laza
    Hát ha a Gapling után mész le Blightownba, akkor amint elérsz a pallós-emeletes részhez ott van szemben a híd aljában a bonefire. Odáig kb a bejárattól csak egyenesen kell menni.

Egyébként ha a Gapling előtt Dephtben aktiváltad a bonefirét és miután lecsúsztál a csatorna vízesésnél és visszaszaladtál jobb oldalon kinyitni a zárt ajtót, akkor kb egy perc alatt lehet a bonefiretől lefutni Blighttownig, mert az az ajtó átjárót nyit abba a csatornarészbe, aminek a végén az árus ül.
  • Fpocok
    Na látjátok baszki, ezt utálom. Lementem depthsbe, első bonfirenál mentettem... aztán elmentem a gaping dragonig, megöltem elsőre, mentem tovább blighttownba... 8ik mob megölt... és SEHOL NEM VOLT BONFIRE közben... most mehetek előröl. Faszom.
  • Gideon Wieth
    Pedig a Capra nem vészes. Felfutsz a lépcsőn, leugrasz, megütöd... A másik változat, hogy utánad fut, de ha leugrasz utánad ugrik, és ott van kb 2-3 mp-d csapkodni :-)
  • wedge31
    Ha Sen's Fortress pálya végére érsz akkor mész anor londoba ha akarsz ha nem.

Második harang után egyböl mehetsz a Fortress pályára.
  • Fletley9
    Bőven a harangok után :). visszatekersz 3-4 oldalt akkor le van írva az, hogy milyen sorrendben ajánlott bejárni a területeket.
  • Shep
    Akkor az gondolom a harangok után vannak. Mondjuk én össze vissza mászkálok :)
  • wedge31
    Ornstein and Smough az eredeti nevük és anor londoban vannak.
  • Shep
    Stan és Pan? Keménykalap bejátszik? :) Amúgy ezek hol lesznek?
  • wedge31
    Az anor londoi stan és pan meg fog örjiteni, garantáltan a legnehezebb boss harc az egész játékban.
  • Shep
    Na de tuti lesz később attól sokkal durvább is, nem?
  • Fletley9
    Szerintem (meg fórum leírásokból) Caprával gyűlik meg az emberek baja elsőnek úgy igazán
  • Shep
    Amúgy melyik az első igazán kemény boss a játékban?
  • Laza
    Egyébként most vettem észre, hogy van a fegyvereknek speckó támadása ... mondjuk nem tudom mire lehet jó egy drake sword két kezes csapása, ami egy hullámot nyom, de nem nagyon fogom használni, mert úgy eszi a kard állapotát, mint az állat. Párat csaptam vele és már kiírta, hogy veszélyben van a kard.
  • Laza
    Este csak fél órám volt játszani, de az pont elég volt a Black Hydra-ra :)
    Egyszer már csak max 10% HP-ja volt, de kifogytam a flaskából és míg előkerestem egy humanityt, levert. Másodjára szintén utolsó életcsíkom volt már csak és a két szélső feje, de kvára nem tudtam eltalálni őket .... úgyhogy fogtam, és a végét szépen lekaptam íjjal :) (16 dmg / találat) .... csak megdöglött a genya :)
  • Fpocok
    Megnéztem újra... igen, megvan minden. 6 str, 10 int, spellnél meg 10 int, 0 faith van... szóval megvan.