Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
Hát pedig tele volt a net azzal, hogy bõven elég ha 1:1-ben megcsinálják, csak legyen meg ... sokan örültek volna már annak is, ha valaki komolyan elgondolkodna a felvetésen.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Tinman
Mindenki? Költõi túlzás. :-)

Mit szajkózik mindegyik DaS/DeS veterán? Shield up!

És nem azt, hogy "kard ki kard".

Hûûû mi lesz még itt ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Laza
De nem kell felhívni erre a figyelmét, mert így Te is cheatot reklámozol 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Végül megvettem Steamena fenébe, nem szórakozok a boltokkal ... ennyi elõnye van a digitális érának 😊

Tinman
Errõl beszéltem.
Ez még csak egy pici kis baki volt... mostantól még jobban ott motoszkál majd Ratgab fejében, hogy ha elmentette volna mondjuk 20 perccel korábban a játékállást akkor nem lett volna semmi gond.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Laza
Hjaj, máskor meg az a baj, hogy nincsenek fontos döntések egy játékban, aminek valamire hatása lehet ... hát Te most a belsõ félelmed okán elõbb ütöttél mint kérdeztél, ez volt a döntés ... és életben sem támasztod fel azt, aki véletlen megijeszt, mikor befordulsz a sarkon és jól tarkón vágod ... az ott is kimurdálhat 😊

Vettem észre....

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Seth
Folyamatosan, mindent elmenteget a gép.Ha megölsz egy npc-t akkor az meg lesz ölve, nincs lehetõség feltámasztani.

PSN ID.: Beegabor

Wazze, befordultam a sarkon! Eddig mindenki ki akart nyírni, automatikusan csaptam, aztán már nem tudtam kihátrálni az összecsapásból...

De a faxom már az ilyen hülyeségbe! A való életben azt mondom, hogy bocs haver véletlen volt, de ennek a buzinak nem lehet ezt mondani!!!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ne NPC-ket meg nem NPC-ket keress 😄 Képzeld el ezt úgy, mintha nem egy játék volna.
A döntésed kihatással volt a játékra, a való életben se tudja senki, h ki az npc és ki nem 😄D
Csak azt támadd meg máskor, aki támad.

Na az ilyet nagyon utálom!

Megyek egy romvárosban, befordulok egy sarkon, látom ott egy élõhalott!

Automatikusan csaptam! Hát kiderült, hogy egy npc volt.

Elszaladtam jött utánam, késõbb visszamentem ugyanúgy támadott! Na mondom jól van lenyomom, legfeljebb kilépek és majd visszalépek azelõttre mielõtt kinyírtam.

Azt ám a francokat, volt valami automentés, tehát örökre meghalt a muki! Hát ez is baromi jó mondhatom....

MerlinW
Szaladj el mellette, balra van egy ajtó. Ott körbe tudsz menni a kastélyban és felszerelni magad a harcra.

[merlinw.org]

Seth
Azt a démont az elején még nem kell megölni a kis vacak törött kardoddal, majd késõbb 😄. Menekülj ki balra az ajtón

PSN ID.: Beegabor

Hát ezzel a cuccal szaggat... ehm. Azért levettem az élsimítást meg a motion blurt, és így tûrhetõbb. Megpróbáltam párszor kinyírni azt a démont az elején. Hát... khm, alig bírtam megsebezni. o.O Szerintem felejtõs lesz. Kissé gagyi is. :-/
wedge31
Csak ez igy játszahatlan ha egynél többen jönnek rád egyszere.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

alma2
nekem mukodott, mit nem csinal neked?

szerintem

wedge31
Állisd át esc-re, ez lesz a legkisebb problémád.

Köszi, oké, ezt nem tudtam...
Khm... azért érdekes, hogy az END-re tették. XD
Elvileg van automatikus lock kikapcsolás, de gyakorlatilag nem mûködik!

Ez így ebben a formában nekem nem ér pénzt... Bocs Tinman!

MerlinW
End

[merlinw.org]

wesker24
Dsfix
wesker24
Ott van a FSfix 0.3 amiben már a grafika is szép missing Text is orvosolva van és már egér sincs !

Amuyg a Menu alapból End billen van !
jarlaxxe
Ez plusz beépitett nehezités külön a pc-s tábornak...<#nevetes1>

Teljesen elszédül az ember mert ha körbeállnak folyamatosan forog a szerencsétlen kari. Konzolon ez tökéletesen müködik kijelölsz egy mobot és hiába áll mellé tiz másik a lock az rajta marad.

Öhm... melyik gombbal lehet a menübe jutni? o.O ESC valamiért nem mûködik... És furcsa bugom is van, mert látszik a kurzor, miközben játszom.
Megfejtettem! Nem szereti az Xinput-ot! Kitöröltem a mappából és már jó!

Mondjuk nekem ezzel a 3. fix-el szaggat az egész!

wedge31
Na most kezd zavaró lenni, hogy a lockot is elcseszték...

😊 http://v-img.ru/images/2012/08/24/nFjOQ.jpg

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Érdekes, hogy gamepad nélkül nem szaggat.

Kipróbáltam gamepaddal! hulla béna vagyok vele, de az Asylum demon-t azért lenyomtam, de valamiért így meg szaggat! Nem értem, valószínû át kéne állítani a mod fix ini-jében a felbontást.

IMYke2.0.0.0
Pontosan.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jaka923
Aztán hány olyan fejlesztõcsapatot ismersz, akik egy petíció által egyáltalán elkészítették a játékot a kívánt platformra? A fejlesztõk mentsége az is, hogy õk jó idõben figyelmeztettek erre mindenkit, ezért azt sem lehet mondani, hogy becsapták az embereket.

IMYke2.0.0.0
Nos, magamra veszem a "volt olyan hülye"-t... én ugyanis 1:1-es portnak is örültem, örülök.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wedge31
Megvolt a második boss is. 0 halálal...

Viszont találkoztam egy full páncélos fazonal akit még karcolni se tudtam.

IMYke2.0.0.0
Pontosan - nem véletlenül mertem megfogalmazni azt, amit.
Én is arra szavaztam, hogy jelenjen meg a játék PC-re, még pedig (és akár) 1:1-es kinézetben, irányításban, és ráadásul, olyan emberke véleményére adva (a játékélmény abszolút elhivatottja), aki nemrégiben el is árulta nekünk, hogy miért áll nagyon közel a szívéhez ez a játék... (Nem hiszem, hogy sokat kell töprengenie a topiknak, hogy kirõl is van szó <#papakacsint>)

jarlaxxe
Én nem hiszem, hogy volt olyan hülye akinek egy az egyben való port volt az igénye.
Egy korekt pc port volt a petició igénye.

Ahha, 1x csak eltünt. Érdekes megoldás.

Laza
Hát igen, a játékot magát nem a srác rakta össze ... viszont kielégíti az adott platform hiányosságait. Nem akkora munka, mint összerakni a játékot, viszont látványos, és 2012-ben ilyen alapvetõ hiányosságú játék körül kialakult szenzációnak nagyobb lesz a visszhangja is 😊

Hogy ezt a fejlesztõk miért nem tették meg eddig, azt nem tudom, de a From Software-nek ez a második PC-s játéka, és az elõzõ is X360 átírat volt. Mondjuk érdekes mód ott meg tudták oldani a felbontás kérdést, a játék a videókártya alapján automata beállította a felbontást, ini-ben át lehetett írni.

Mindenesetre a srácot lehet dicsérni, de azt már elítélem, hogy egyesek magát a játék fejlesztõ céget viszont lehordják mindenféle szennynek ... nem tudjuk az okokat, de nem ígértek többet, csak egy 1:1 portot, és azt meg is csinálták ... olcsóbban is adják. alapvetõen anno is az volt a játékosközösség igénye, hogy az is bõven elég, ha 1:1-be azt kapják, mint konzolon ... azt kapták 😊

Shep
Hát ettõl a szinttõl nem nagy dicsõség 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wedge31
Megy csak nyomd egy kicsit folyamatosan.

Shep
Igen de nem azért, mert nem volt normális felbontás, meg látszott az egér a képernyõ közepén meg ilyen haláli égõ problémák hanem mert erõmû kellett.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Én elhiszem nekik, hogy jobban értenek a konzolokhoz. Ti nem?

IMYke2.0.0.0
Elismerve a szavaidban rejlõ igazságot:

Az a bizonyos jótékony emlékezet...
Én még tisztán emlékszem, hogy több mint egy hónapig hangos volt a net a szar GTA 4 port miatt...

Nektek eltûnik az egérkurzor az F9-el? Nálam nem akar. <#shakehead>

Maxtreme
Ez igaz, viszont a fejlesztõk nyilvánosan belátták h balfaszok a PC-s portoláshoz, és ha még a jövõben van ilyesmi tervük, nos lehet jól jönne egy hozzáértõ ember. 😊
Még ha csak a fércmunkát is javítgatja 😄

wesker24
Le vannak szarva a fejlesztök arra se voltak képesek hogy ezeket kijavitsák !
Shep
Igen, csak normálisabb helyen erre külön fizetnek embereket, hogy ezt a munkát elvégezzék és azért lássuk be többnyire sikerül is nekik, mert lehet itt emlegetni a GTA IV-et, de ott azért nem voltak ilyen durva hibák, meg ott ugye jöttek is a patchek szépen sorban. Tudom ,hogy örüljünk ,hogy kiadták meg a többi szokásos duma de akkor is.

IMYke2.0.0.0
"mások kemény, nem tökéletes munkájának eredményét könnyebb továbbcsiszolni, mint saját kobakból közel olyat alkotni."

Maxtreme
A fejlesztõk helyébe gondolkozás nélkül alkalmaznám.

wedge31
Király ez a srác, adios kurzor...<#eljen>