10203
  • ratgab
    Blokkolni nem lehet, mert 3 csapás után 0 stamina, támadni nem tudok mert a mocskok egymás után támadnak.... Esélyem sem volt.

Elsőre valamiért csak 1 jött elém, utána meg folyamatatosan 2.
  • ratgab
    Húú de felbaszott most a játék! Elmegyek Sen's Fortressbe. Haladok mint kés a vajban, meghalok egy kő miatt, oké újra. 5x nem találtam meg azt a kurva rohadás bonfire-t... Aztán elkezdtem folyamatosan elhalni a bejáratnál.

Kibaszott kigyógecik 2-esével jöttek.... esélyem se volt a mocskok ellen.
  • jarlaxxe
    Blighttown-ba a legjobb Firelink Shrine felöl menni, ott akkor mindjárt közel van a lapátkerék amivel lemész talajszinre.
  • Gideon Wieth
    Ez egy másik híd :-) Az első olyan helyen ahol kijössz Blighttown elejéből és lenézel ott a mocsár ott lesz veled szembe a híd is :-)
  • Gideon Wieth
    lemész blighttownba. Átmész a spider witchen és az orkokon. És van egy rész, ahol át tudsz ugrani egy kis pillérre, és onnan át tudsz menni a híd közepén ott a bonfire. Ugrani kell. :-)
  • Fpocok
    Azt tudom, de azt mondtátok, hogy itt is... csak menjek előre... lófaszt se találtam.
  • wedge31
    Talajszinten is van bonfire egy alagutban meg egy köhidon is van mégegy.
  • Fpocok
    Rohadjak meg, de sehol nem találom azt a kurva bonfiret. Lementem depthsből /sigh blighttownba... ott kicsit mászkáltam, ott találtam valami shadow setet vagy mit. Most ott vagyok, hogy a híd összekötő pillérén állok, köpköd egy csóka, meg látom azt a nagy szunyogot a falon. De sehol nem volt bonfire.
  • Shep
    Köszi szépen.
  • Fpocok
    Megállsz mászás közben, és lenyomod sokáig a gurulás/futás gombot.
  • Shep
    A hydrához nem lehet lemászni létrán? Kb. félúton telibe lő ami azonnali halál. Vagy lehet valahogy gyorsan ereszkedni a létrán?
  • MerlinW
    Erdőben hydra fele menet is van egy hulla akinél találsz íjat egy páncélszettel egyetemben.
  • Laza
    1000 soulért tudsz venni a Borgban lévő árustól. A sárkánynál lévő híd alatt könnyen vissza tudsz menni hozzá. A farkát is a híd alól lődd le.
  • Zozo0122 #2942
    Értem kösz akkor lehet ránézek miután szereztem 1 íjat. Megyek is játszani:D
  • wedge31
    Amit az dob is kell majd.
  • MerlinW
    Ha nem vágod le a farkát, akkor nincs kard. (minden farokkal rendelkező boss-ra igaz). Elég erős hozzá igen sokára leszel, viszont elég ügyes lehetsz akár most is.
  • Shep
    Benéztem, én a nagy kristály gólemekre gondoltam, ti meg a kis eltűnő vackokra.
  • Zozo0122 #2938
    Levágom a farkát vagy szétlövöm és meghal?:O Mert ha elég erős leszek lehet visszamegyek hozzá és megküzdök vele szemtől szembe.
  • MerlinW
    Nem, csak a farkát kell lövöldözni egy ideig. A könnyű módszer az íjjas megoldás a híd alól, a nehezebbik, a hídon fal mögé bújsz, meglövöd íjjal, majd odarohansz a farkához és levágod karddal.
  • Zozo0122 #2936
    Köszi! Akkor szerzek 1 íjat a számszeríj helyett meg ez amúgyis lassú. Na ez a sárkány...írtátok, hogy drake sword így meg úgy...de csak úgy szerezhető meg ha lelövöm a sárkány farkát?? Vagy hogy is van ez? Megkell egyáltlaán ölni ezt a sárkányt? Vagy csak őrzi a hidat és ha akarsz befutsz a bonfirehöz? Mert nem boss, vagy ilyesmi és már körbeértem ott ahol a sárkány van már a Gargoylenál vagyok csak a sárkány még mindig ottvan.
  • MerlinW
    Csak íjjal lehet zoomolva célozni
  • MerlinW
    Gyorsnak kell lenni:) Értékes titanitokat dobálnak.
  • Zozo0122 #2933
    Ajj ez az irányítás...megszoktam már de néha zavaró...nyílpuskával lehet rendesen is célozni? Vagy csak lockolva az ellenfelet?
  • Laza
    Mármint hol? Mert ezek a kis kristály gyíkok azonnal eltűnnek ha a közelükbe érek.
  • Shep
    Hát de azok ott csirkék, 2-3 ütéstől fekszenek.
  • Laza
    Kényelmes :) Mindig ha az árus felé járok feltankolok maxra, csak 5000 lélek, 40+ szinten ez már aprópénz ... akarom mondani aprólélek ... aprólék :D
  • ratgab
    Ha a földön van már esély sincs, nem pazarolnék rá firebombot.
  • Laza
    Ugyanezt mondtam akkor is, mikor egy 'döglött', rothadó sárkánytetem volt egy párkányon, előtte 3-4 cuccal ... mikor mentem oda gyanakodtam, hogy ebben a játékban olyan tuti nincs, hogy ez csak 'díszlet' ... meg is ijedtem mikor megmozdult, szerencsére sikerült felszedni egy kardot :D
  • vzajcev
    :)
  • Laza
    Váá, utálom a slimeket :) Mondjuk azokat is firebombbal szoktam ölni, ugyanaz, mint a piócáknál ... egy leviszi a 90%-át, aztán egy nyílvessző :)
  • Fpocok
    Igen, ez volt az első ötletem... ennek így van értelme...De tudod, ez a dark souls... itt semmi sem ilyen egyszerű :D
  • MerlinW
    Ööö.. magic effekttel sebez? Akinek nincs magic ellenállása azt erősen sebzi. Mint a többi effekt (tűz, villám).
  • Laza
    Én nem a fejlesztésre mondtam, nem is akarom ezt fejleszteni. De az első 20 órában mindenre alkalmas ez a fegyó, és nem gyenge. Fejlesztettem más fegyvert is, de a közelébe nem jutott ennek a sebzéséhez ... mondom, a játék elején :)
    Mert a drake swordot kb 2-3 óra játékidő után el lehet érni különösebb erőfeszítés és befektetés nélkül :)
  • Fpocok
    De jó, hogy a guideban nincs benne, mit csinál a magic weapon :D
  • ratgab
    Sőt a Blighttown-i kapu előtti 3 slime is dob ember formában 10 humanity-vel.

Megfelelő gyűrű megléte esetén akár dupla drop is lehet.
  • Tinman #2920
    Fejleszthető!

Soha nem mondtam, hogy nem... de mivel? A ritka Dragon Scale-el, amit a játék végigjátszása során véletlenül sem nagy adagokban kapsz.

Továbbra is igaz, hogy nagyon jó kezdő fegyver, de mihelyst van picit több általánosabb fejlesztési alapanyag, meg ember, akkor már erősen érdemes átnyergelni. Meg ugye okos ember akár több fegyvert is upgradelhet egyszerre.
  • ratgab
    Darkroot Basin-ben egyet elkaptam. Twinkling Titanite lett a jutalmam. Egyébként undead burgban is van egy.
  • Fletley9
    Van a folyosó rögtön a bonefire-nél tele slimekkel. ők dobnak.
  • Laza
    Meg egyébként a The Grate Hollowban sikerült már valakinek kinyírni egyet is a kristály kis monsztákból? Egyet eltaláltam egy nyíllal, de alig sebezte meg.
  • Laza
    Ott kik dobnak shardot?