10203
-
#3035 Mert elírtad a játék címét -
ratgab #3034 Nem tudom véletlen írtad-e vagy szándékosan, de tényleg lábatlankodnak azok a démonok (prowling demon-ok vannak odalent) XD.
Egyébként csak leesni lehet az első központi teremből, annak is a végéből érdemes állítólag és max életerő szükséges a kivitelezéséhez. -
#3033 Nem tudom miért írtad de gyenge poén volt. -
#3032 Nem találtad meg a lefelé vezető utat? Ezekszerint te nem kötöttél bele a lengő pallosokba :D -
Fletley9 #3031 A Pit rész nekem is kimaradt (leutat se találtam meg lol)bár tény nem is kerestem. később visszamegyek ne lábatlankodjanak ott a démonok -
ratgab #3030 Kígyók ellen backstab-elni szoktam, nem szeretik túlzottan. Az a baj, hogy 2-en már igen nagy túlerőben vannak. Eddig mindent 1v1-ben igyekeztem megoldani.
Párszor miattuk haltam meg tegnap, párszor kapkodtam a hídon és lelöktek a csapdák, párszor siettem és túl sok ellent húztam magamhoz, párszor elszámítottam magam és a kő nyírt ki.
Az utolsó csepp az volt mikor a semmiből telibe kapott egy bomba a tetőn és már nem tudtam kigurulni a hatósugárból.
Pitbe majd később megyek, az most parkolópálya. -
ratgab #3029 Egyébként lenyugodtam. Ma megpróbálkozok újra eljutni a mentési pontig (útvonalat már kívülről tudom!) Ilyet se mondtam még szerintem játék kapcsán....XD
Ez a hülye játék betanultat velem mindent. Álmomból felébresztenek is el tudom mondani, hogy jutok Firelink Shrine-ból Blighttownba és vissza, hogy melyik ellennek milyen mozdulatai vannak. Ez azért elég durva. -
#3028 Sen's Fortress nem vészes hely... mire oda érsz kell lennie akkora rutinodnak, hogy azok a kígyó-lények ne legyenek nagy gond.
Egyszerre lehetőleg csak egyet és gyorsan végezz velük, ne hagyd, hogy támadjanak, ha támadnak feltétlenül kerüld el az ütést ahelyett, hogy blokkolgatnál, mert seperc alatt megeszik az END-t. Ott nekem lent a pitbe levő démonok okoztak nem kis fejfájást Knight-al. -
#3027 Daemon Tools - Prepare to ISO hunting lesz a következő rész címe. Várós! -
ratgab #3026 Na faxa vagy te is... Én itt agyvérzést kapok te meg kiröhögsz....:-) -
Zozo0122 #3025 Na vettem íjat, lelőttem a sárkány farkát és meglett a drake sword. Ezek után elfutottam a sárkány alatt az meg elrepült:D De később visszatért, hogy rohadjon meg és a farka is visszanőtt szal még egyszer visszanézek és végképp eltakarítom:D:D Megvan az első harang is épp a Gaping dragonnál vagyok. Eddig nekem ez a legnehezebb boss pedig rájöttem már a taktikára de marhasok élete van...de legalább párszor megbírt ölni a Gargoyleokat 3. alkalommal elintéztem a Kapra démont meg elsőre.Kegyetlen jó játék, végre valami brutális ahol minden percet végig kell gondolni! -
#3024 Néztem egy videot a Daemon's Souls-ból és sokkal de sokkal szebb, mint a Dark S. -
#3023 Nincs nagy gond így se:)
Mivel a játék jóval könnyebb, mint a az elődje, így sok esetben (konkrétan a mágiát fel sem húztam).
Akkor ez esetben irány a kúra.··
-
Fletley9 #3022 Fpocok: igen a boss abban a "dombban" van, aminek az aljánál állnak a kődobló barbárok.
tarti: az első kovácsnál Adrénál már lehet (undead parish után) -
#3021 Jól szórakozom... méééég :-DDD -
Louis Cyphre #3020 Meglettél átkozva. Nem tünt fel, hogy fele annyi életerőd van mint azelött!? Purging stone kell, hogy kigyógyítsd magad. Oswald of Carim-nál ill. a női undead árusnál vásárolható.
A humanity meg nagyon fontos. -
#3019 Pedig a kétkezes kétkezes :) nem rossz, azzal csaptam le pl. Havert, csak hát mivel marhára hosszú és lassú is ezért elég kevés helyen alkalmazható. -
#3018 A tárgyak feljavítását itt mikor kezdhetem el?
Amúgy tudja valaki mit takar a koponya ikon a bal felső sarokban a számláló helyett?
No meg alapból érdemes a humanityből raktárra halmozni a játék későbbi részére? -
#3017 blighttown mocsárban alul körbejártam mindent, felszedtem egy csomó jó cuccot... merre kell tovább menni? Amerre a kavicsos mobok vannak? -
ratgab #3016 Valamiért ebben a játékban nagyon nem preferálom a kétkezes fegyvereket (Zweihender, claymore).
Én még mindig a Knight alap Broadsworddal dolgozom (+10) és a Tower shielddel (legjobb stability és 100 % fizikai sérülés ellenállás). Black knight-osból is biztos lehetne kihozni csuda dolgokat amúgy ahogy elnézem. -
ratgab #3015 + HAvel gyűrűje. -
ratgab #3014 "ha ketten jőnek nyomás szűk helyre" Nagyon rossz ötlet! A hídon úgy beszívattak, hogy öröm volt nézni. Ott nincs hely vetődni, gurulni. Vagy előre vagy hátra és csak a blokk játszik.
-
ratgab #3013 Szinte csak endurance-on van pontom: 35 van összesen. -
#3012 Azért írtam mert számomra értéktelen kacatokat dobott. De egyébként meg igaz, nem kell mindenkit megölni :D -
Louis Cyphre #3011 A vitality igenis fontos. PS3-on jópárszor vévignyomtam már a game-t és rengeteg pvp csatám volt és bizton állíthatom, hogy minden egyes HP számít. Pl márcsak azért is, hogy ne halj meg egy hátbaszúrástól/ visszaszúrástól és legyen egy második esélyed is. Nem hiába a nagy pvp huszárok leginkább a vitality/endurance párost nyomják fel. -
#3010 Ezer hála! -
#3009 Még egyet teszel dexre és már használhatod a Quelaag's Furysword-ot is. -
Fletley9 #3008 Igen pont amiatt, hisz ezek a mace-k nem a hatótávolság miatt lettek elterjedtek :D mg a halberdek alapból bejönnek a játékban az animációk meg úgy minden. kardok annyira nem (kivéve a nagyon nagyokat claymore pl) meg most esett ez a kard ez baromira tetszik, de a karakterem feltehetőleg soha nem fogja tudni hatékonyan forgatni (jelenleg 12-es a dexem.) -
#3007 Tüz sebzésü fegyónak megteszi a Quelaag's Furysword is.
A spear és halberd meg nagyon hasznos tud lenni a hosszúk miatt. -
Fletley9 #3006 Ők már nem érintenek és talán hamadiknak egy villámos fegyvert fogok fejleszteni olyan is legyen (mace divine fejlesztéssel, szöges bunkó raw-al +10-es (ezt hol lehet tovább?) meg akkor harmadiknak egy villámos ha a karim el fog bírni egy jó kis halberdet akkor az nagyon bejönnek azok a cuccok) -
#3005 Én is, csak miután Elite Knight armor-ban járkáltam, a Havel kellett sokáig. Így a Favor gyűrűtől el kellett búcsúznom:) -
#3004 Pyro-k előnyben, seropent-ek nem bírják a tüzet:) Egyébként érdemes egy tüzes kardot eszkábálni oda. Chaos Flame Ember relatíve könnyen elérhető, ahogy a katakombás kovács is, aki elkészíti neked a fegyvert. Én egy katanát tüzeltem fel, szép 300 körüli sebzése van, a kígyók csak sikítanak. -
#3003 Gold serpent csak farmolásnál szoktam feltenni, nagyon hasznos ring. -
#3002 Favort Londo környékén levettem (így ugye eltört), kellett a hely gold serpent + havel-nek:)
Egyébként +5-ös Enhanced Battle Axe-el (szerintem a játék legjobb fegyvere) irtottam a népet és kétkezes Zweihander-el (+15) öltem a bossokat. -
#3001 Vazze, az elég sok nekem elsőre 32 volt és most se tervezem többre.
A favor gyürü mondjuk szépen megdobja. -
Fletley9 #3000 Kerülöd az ütéseket?, de azt gurulva tudod legbiztonságosabban és az bizony eszi a staminát. Egyébként a kígyók se olyan nehéz ellenfelek. csak figyeld mire készül ha az animáció gyors akkor hármast fog csapni azt kerüld el! ne blokkolj térj ki. ha harap/szúr/lassan vág akkor shield 1/4 staminád fogja levenni ő viszont meghőkől és be tudsz vinni vagy egy hámas(vagy kettes) sima kombót vagy egy heavy attackot többet nem! aztán repeat ha ketten jőnek nyomás szűk helyre úgyis csak az egyik fér oda. -
#2999 Elfelejted, hogy a vetődés és a futás is staminát eszik. Nem is keveset. 2-4 ütés után ha nem elég magas az endurance, nem tudsz kitérni, elfutni.
Én az első végigjátszásomban 45 end, 30 resist, 35 str, 20 vit, 20 dex volt a felállás. lvl110 körül végeztem.
-
#2998 Ez igy nem igaz, attól függ milyen stilusban játszol ha kerülöd az ütéseket egyáltalán nem fontos a magas end ha viszont minden ütésbe beleállsz akkor teljesen igazad van -
#2997 A játék legfontosabb képessége az endurance. Azt kell "max"-olni amennyire csak lehet. Az a védelmed, a sebességed, a támadásod. Magas endurance és némi ügyesség mellett nincs szükséged vitality-re. -
#2996 "elintéztem a hidrát, bár hogy miért is jó ez nekem az nem tudom"
Többek között mert azután lehet megnyitni a DLC helyszíneit. Mondjuk ezzel a hozzáállással egyik bossnak sincs értelme, a játék végigviteléhez elég megölni ~10 boss-t a 40+-ből:)