Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blur-t is kapcsold ám ki! csak úgy megy a fix!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

A hagymakalapra gondolsz! Az eszméletlenül néz ki!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

jarlaxxe
Azzal se gond más a gond vele.

Jaka923
Milyen géped van? Csak mert az én 4 éves gépemen 25-30 FPS-sel megy maxon, amelyben egy HD4850 és egy E6300 pörög.

Tinman
Parancsolj Ratgab:

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Mondjuk mert KÉRDEZETT az egyik fórumtárs és SEGÍTENI próbáltam.

Ha kicsit is ismernéd a játékod tudnád, hogy ezernyi ilyen helyzet van benne... ez a 100+ óra kb. fél perce.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Aki min 1x végigtolta annak backstab&parry már nem nagyon lehet gond... persze nem billentyûzettel.

cataflam02
Arról nem is beszélve hogy nálam valamiért ultra sötét.. hiába húzom fel a fényt maxra..

One more story

cataflam02
Ez vicc.. a fixel is kb 5 fpsem van 1024x768-ban...
AA Motion off..

One more story

Na a fix-szel, meg X360 kontrollerrel tökéletes. Ugyanolyan érzés mintha a boxon tolnám. Billentyûvel kicsit kaotikusnak tûnt.

Backstab-et, parry-t gyakoroljátok? Fontos (mondjuk a parry nem mindenkinek, mert pajzs függõ is, de a backstab-et nem árt)!
DarkSector
10 perc elég volt hogy megtudjam ez nem nekem való.
Részemrõl egy próba volt csak annyira balfasz irányítása van hogy sírni tudnék. Amúgy biztos jó játék.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Lunki88
Ja most mégegyszer elolvasa amit írtál szerintem igen. Éppen az ugyanott szenvedõ játékosokat mutatja szellemként ahol te is jársz. Az elõzõ kommentem csak a vértócsákra igaz amiket látni néhol.
Lunki88
A random szellemképek azt mutatják ahol más játékosok meghaltak, ill. a haláluk elõtti utolsó 10 másodpercet. Asszem mást behívni csak akkor tudsz ha nem vagy élõhalott, de akkor sem lehet akárhol csak ahol jelzi egy sárga színû rúna a földön.
Laza
Azt a bazi nagy bumszli sapkát láttam ma egy streamen, azt hittem hirtelen grafikai bug 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Narancssárga zsírkréta szerû cucc. Egyébként ha jól sejtem akkor jelennek meg random szellemek a közelben, ha éppen valaki arrafelé játszik, ott tart ahol te.
Lehet így lehet behívni mást a játékba?

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Lunki88
Ja közbe kigugliztam. 😊 Azért lesznek érdekes armor setek a játékban. Gondolom jó nehéz lehet õket megszerezni.
Fpocok
kell venni bótban, amivel lehet írni.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Lunki88
A kútnál lévõ üzenetet én beszoptam elsõre. 😄 Rohadna meg aki ilyen vicces kedvében van. xD Amúgy hogy lehet üzenetet hagyni?
Laza
Nem XP kell, hanem a lelkekbõl tudsz szintet lépni. Ezt az opciót a bonefire-nél találod. A karim lvl5-rõl indult, a következõ szinthez ~750 körüli soul kellett.

Laza
Valószínûleg oda sprintelsz majd vissza ... olyan messzirõl nem tudnak pontosan eltalálni a bombával, legalábbis én úgy néztem, hogy elég könnyû kikerülni õket ha messzirõl dobják ... de nem próbálkoztam ilyesmivel, mert nem volt szükséges egyesével kihúzásra. Ezért sem értettem miért kérdés ez.

Egyébként nem mondtam, hogy spíler vagyok, haltam már meg attól is, hogy hátraugrottam egyet a várfalon 😊

Egyébként nem tudom hogy hosszú távon milyen lesz a knight, de már most elég lomha szerencsétlen, mire elvetõdik letelik a naptár 😄

wedge31
Én már a hidas sárkányon is tul vagyok de most egy kicsit leállok mert megörjit a lockos pörgés.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Laza
Ja, és az milyen már, hogy más játékosok üzeneteivel van tele a terep 😊
Volt hogy mellettem jelent meg hirtelen egy új. Meg meg lehet nézni ahogy egy-egy másik játékos meghal a közelben, van egy vértócsa a földön és ha rányomsz akkor egy szellem visszajátssza a halál utolsó 4-5 mp-ét, kva jó 😊
Néha meg a távolban is megjelennek szellemek 1-2 mp-re, azok nem tudom miért, de nagyon hangulatos..... végül is el is mondják, hogy nem mi vagyunk az elsõ próbálkozók 😄

Egyébként van 1-2 genya player üzenet ... pl a kúthoz tette valaki, hogy ugorj bele, meg a várfalnál, hogy itt kell leugrani ... hátha valaki beszopja 😄
De vannak spoileresek is, mert sokan leírják mi várható, úgyhogy nem olvasom el mind.

Fpocok
gobby pls
Valaki tudja?

*mekkora

Majd nyilatkozz már az elsõ boss-nál, hogy mekkor spíler vagy, vagy az elsõ knight-nál...Kíváncsi vagyok ott hányszor halsz meg Knight-al....XD

Látom te se tudsz olvasni! Az egyenkénti ellenfél "húzásról" beszéltem, hogy ott pl. hogy kivitelezed?

Laza
Egyébként nem tudom milyen lehet billel tolni, de X360 kontrollerrel teljesen jó ... kivéve, hogy nem tudom melyik barom tette az ütés gombokat a ravaszokra ... ez nem autós játék basszus 😄
Sajna azt sem találtam meg amivel át tudnám állítani.

Viszont az alap grafikával tolom, és nagyon jó atmoszférája van. Nekem egyáltalán semmi bajom a kinézetével, erre számítottam 😊

Laza
Majd ezeket dobjátok már spoiler tagek közé plz.

Laza
És mihez vettél nyilat? Az íjhoz vagy a számszeríjhoz? Nem mindegy. Mindkettõnek külön helye van egyébként.

Én nem vettem hanem találtam, minden helyet alaposan felkutatok. Számszeríjat találtam hozzá való vesszõvel, és simán mûkszik.

Laza
Ez kifog rajtad? Akkor tedd le gyorsan 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Átsprinteltem a dobókon, benn pedig már tök egyszerû leverni 3 emberkét ... legalábbis én knight-al vagyok, az erõs oldalsöprõs ütésem a mezei kis szarzsákokat egybõl öli. A pajzsot meg lockolom és hagyom, hogy mellém csapjon majd jól hátba vágom 😊

Fpocok
Senki nem tud segíteni?

Shep
Na ez az amitõl én inkább megkímélem magam és bele sem vágok ebbe a "kalandba" 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

A napi szopás adagra gondolsz? XD Merthogy úgy fogsz szopni, mint a torkos borz!

Seth
micsoda stílus, micsoda kifejezõ készség, micsoda frusztráció......nem maradt el a napi gyógyszeradagod

PSN ID.: Beegabor

Fpocok
Valaki elmondja, hogy tudok íjjal lõni, mikor equipeltem mindkettõt? Amikor elõveszem íjat, alatta fekete kocka gondolom ott lenne nyil... de nincs, pedig beraktam a helyére.

Fpocok
azt hol látom, mennyi xp kell szintig?

wedge31
Van key binding is igaz nem fullos.

Tudod, ha quicksave lenne, akkor nem ez a játék lenne, ami.
Ember! Mi a faszért nem kussolsz, és hagyod öket felfedezni az univerzumot. Mi fenét sztárolod itt magad a rutinoddal?
Kérlek szépen ne fossz meg a napi szórakozás adagomtól.
Közben rájöttem. :-D Fura, hogy ilyeneken akadok meg, pedig nem vagyok újonc ilyesmi játékok terén. De itt furcsa az egész rendszer, az inventory, a bill. kiosztás, meg úgy kicsit minden... Quick save is jól jönne, mert irtó sokszor meghalok. XD Amúgy idegesítõ dolgai ellenére nem rossz cuccnak tûnik. Kellemesen nyomasztó hangulata van... :-D
Tök mindegy, ha megdöglök! Van egy olyan érzésem, hogy 20-as szinten is ki tud bármi nyírni! Jól gondolom?

MerlinW
A felsõ 2 slot a jobb kezed, alsó kettõ a bal kezed. (ki is írja) c és v gombokkal váltogatod a kezeidben a cuccokat, egérrel legörgetve (vagy F) a tágyakat, felgörgetve (vagy R) a spelleket.

[merlinw.org]

A pullra írtam, de úgy látom nem voltam egyértelmû.

Ezt simán kivitelezem én is, csak ha lockot használok össze vissza ugrál a nézet! Pro lock nélkül öl...XD

Nehezen igazodok ki ezen a játékon... Szeretném felvenni a pajzsot, de hiába teszem a karakter kezébe, az istennek se jelenik meg. Shifttel nem is blockkol, hanem üt. o.O
Jakuza001
LoL

wedge31
Valaki majd ezt is megoldja helyettük. Még a végén normális pc-s játék is lehet belöle.

MerlinW
Nincs más😊

[merlinw.org]

Tinman
Mondtuk páran, hogy nem érdemes bill+egérrel.

Tinman
A respawn valójában könnyítés. Neeee, most se bántsatok :-D
Simán kihasználhatod, hogy farmolsz lelkekért vagy tárgyakért.