10203
-
Fletley9 #3075 a "kocka parázs" feltehetőleg valamilyen "Ember" volt ezek kellenek a nagyobb és különleges fejlesztésekhez. André csinál pl divine/raw/chaos fejlesztést. a divine ember az pedig a depthsbe vezető úton az első hentes mögötti ládában szedhetted össze. -
#3074 500-600dmg-és hosszú kardok vannak a drake max 300dmg. -
#3073 #3060-61? -
#3072 Huzós hely alacsonyabb szinten kerülendö. -
#3071 Skeleton temető... megvan. -
#3070 Az még a tutorial része -
#3069 Most megkérdezném, hogy az merre van, de inkább csak belövöm wikit :D -
#3068 A catacombs-i kovács tud lángost / pitét is ha megkéred / tenni a fegyodra. -
#3067 Oké, itt egy beugratós kérdés... van ilyen red titanite chunkom, amitől ilyen lángos lenne a kardom... ezt hogy tudom megcsinálni? Reinforce weapon? Csak magasabb szinten? -
#3066 Dehogy, nem is mentem még oda vissza, szóval semmi ilyesmi csak poénkodtam. -
#3065 Igen, lehet. -
#3064 U jelly? :D -
#3063 Aztat bárki mondhassa :D -
#3062 Megöltem a Stray Demon-t! WOOHOO! -
#3061 Meg még valami tegnap tegnap nagy gombnyomkodás közepette (el szoktam nyomkodni az árusok dumáit) véletlenül odaadtam a kovácsnak egy kocka parazsat (ember) de nem igazán tudom mi volt nekem ebben a jó, vagy a rossz mivel a dumát ugye elnyomkodtam. -
#3060 Amúgy ha elkezdek fejleszteni pl egy hosszú kardot akkor abból lehet -e erősebb fegyver, mint a sárkányfarkas kard? -
#3059 Persze nem számít de én nem vagyok ilyen lvl1-en végigviszem speedrunban 54 perc alatt figura. :) úgyhogy én nyugodtabb vagyok ha nem pusztulok meg 1 ütéstől :) -
#3058 Írd már le légyszi spoiler-ba, hogy mi lényeg, mert én is csatlakoztam mikor lent voltam. -
#3057 Van rá ellenszer, egyébként csak akkor fertőződsz meg, ha azok a krumplifejű izékből kijövő kukacok megcsapnak. Akkor sem mindig. Ha nem
bántod őket nem lesz gond. Én is csatlakoztam, majd kiléptem. -
#3056 Undead Asylum bosshoz csak esésen keresztül lehet eljutni?
merlinw... ááá... félek attól, hogy egy tojás lesz a fejemből
-
#3055 Mint tudjuk a szint nem számít itt, egy 300+-at sebző fegyverrel nekieshetsz nyugodtan. Egyébként nem szereti a tűzet... -
#3054 Tegnap vertem le a farkast. Nem tudom milyen szint kell, de a pajzsod bírjon ki 1-2 csapást, aztán alágurulsz, és csapatod a hasát, ott nem ér el a kard. Én így csináltam. -
#3053 Ha van felesleges 30 humanity-d akkor érdemes csatlakozni a shorcut miatt. Utána ingyen és bérmentve kiléphetsz a templomos muki segítségével, vagy máshova való csatlakozással. -
#3052 Én meg a Sen's Fortress-ben nem lelek tűzet, folyton a kovácstól szaladgálok a vár tetejéhez. Pedig elvileg mindenhová bementem, még a farmoló gyűrűt is megtaláltam. -
#3051 Hát az azért elég messze van, bár éppen át lehet futni. Amúgy milyen szinten érdemes a farkashoz menni (tegnapi hidra vadászat után már őt terveztem be)? Lehet hagyni kell még és el kell indulni Blighttownba. -
#3050 A kapu mellett amit kinyitottál a pecséttel üsd meg a falat, és ott egy tűz. Attól közelebb nincs.
A kisgomba ott nem bánt, de a nagyok őriznek egy ládát a tóban, talán egy gyűrű volt ott.
-
#3049 Köszi. És tábortűz ügyben tudsz segíteni? -
#3048 Tudnak azok is támadni,de nagyon ritkán próbálkoznak,inkább futnak.Nagyon piték, ellentétben a nagyokkal,amik akkorát sóznak rád mint a ház :) -
#3047 Ja meg tegnap láttam kisebb nagyobb gombákat az erőben csoszogni, azok csinálnak valamit, mert 1-et megütöttem de elszaladt :) -
#3046 Amúgy majd a nagy farkashoz hol lesz a legközelebbi tábortűz? -
#3045 Bármelyik firekeeper-nél lehet flaskát fejleszteni(kezdőhelyes,cuki pókica, meg Anor Londoba a lift előtti tábortűznél), de ugye kell hozzá egy másik firekeeper lelke -
#3044 flaskát reinforceolni többször is lehet kezdőn? Vagy csak minden ilyen helyen egyszer? Csak mert a pók után is tudtam volna, csak nem volt cuccom. -
#3043 Ráwikiztem, hogy mi ez...
Kösz, de kihagyom :D -
#3042 Nem is kell, de egyébként ha be is lépsz és nem tetszik valami akkor a harangnál a pap úgyis ki tud léptetni a szövetségből. -
#3041 Az nem a boss, hanem a hugicája, amúgy csatlakozz ha akarsz -
#3040 Mi ez a mosoly? Nem hiszek neked :D -
#3039 Persze :) -
#3038 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Utána a mágikus fal mögött ott van a boss a bonfire mellett... és valami szektába akar behívni. Csatlakozzak?Eljutottam a tüzes pókig, ahol majdnem magam alá csináltam tőle... de szerencsére ott volt a pucér emberevő barátom is, szóval egyből lement. -
Fletley9 #3037 De estem le és láttam őket szóval igen szándékos volt :D. Azért azt hittem valami lejárat is van oda. (sőt kell lennie mert ha nincs, hogy jön vissza az ember csonttal?) -
#3036 Bánja a kánya.