Dark Souls
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igazság szerint neki a pajzsa a nagy elõnye! Ha azt jól használod elég gyilkos lesz.
Elite élõhalottakat egyenként úgy ölöm velem, mint a huzat!
Fekete lovag már keményebb dió.
Taurus demon: CSald oda a toronyhoz és onnan ugrálj rá, ha ráugrottál azonnal menj vissza a toronyhoz és újra. Nekem így sikerült. Pofozkodni ne állj le vele, mert úgyis te húzod a rövidebbet.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
PSN ID.: Beegabor
Most jön majd a channeler, habár az elõtte lévõ fekete lovagtól jobban félek.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
@#1270 Köszi a linket. Az eddig használt emulátoraimmal nálam se mûködött normálisan, de ezzel már jó :)
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhûtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Parasite Eve 2, best game EVER!
Tényleg lehet abban valami, amit nem akartam elhini, hogy sokan minden armor nélkül mennek a bossokra mert ugy gyorsabbak és ez létfontoságunak tünik.
A játék szerintem végig kibaszott nehéz. De a Demon Souls messze nehezebb.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A bill irányitás meg borzalmas igy nálam Kuka Uninstall !
Rúgás= W+H egyszerre lenyomva
Ugrás= W+Space majd megint Space
Parasite Eve 2, best game EVER!
A bill irányitás meg egyenese katasztrófa egy ilyen játéknál !
Most mikor vissza mentem vásárolni viszont megint ránéztem és megtette azt a sziveséget, hogy kinyirta magát.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Milyen karival tolod?"
"Pyro."
:-DDDDDD
Nyugi lesz még itt k. anyázás... bemelegítesz még csak.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Egyébbként én is jobban szeretem mind a kardot vagy fejszét.
Hozzáteném, hogy mindezidáig ugy jutottam el, hogy a lockot már nem használom csak akkor ha egy kilométeres körzetre egy monszta jut és azt a rohadt rugást és plunger attackot se tudom lehivni.
A harc abszolut két gombos parry vagy block és ütés meg persze a ugrálás gurulás, kombok nincsenek ez igy elég egysikunak tünik remélem nem lesz az.
Mondjuk sejtettem, hogy nagyobb lesz a füstje mind a lángja a hatalmas nehézségnek.
A halberd meg totál csites fegyo gyakorlatilag minden támadásba közbe tudsz vele szúrni, pedig megvan a sárkány farkábol...<#nyes>#nyes> megszerzet kard is de az nem olyan jó, szvsz.
De örömmel tapasztalom hogy legalább a nagy nehezen leszenvedett boss-ok nem élednek újra csak az apraja.
Ratgabnak amikor csináltam a videót, nem menübõl léptem ki, hanem alt+f4.
A játékot most betöltve nem az utolsó tábortûztõl kezdi a játékot, hanem PONTOSAN onnan ahol leírtottam a 3 zombit, hullák megvannak, mob-ok nem termelõdtek újra.
Dark Soul PC = ultimate cheat game ver 1.0 <#falbav>#falbav>
A leírásba is írtam: Én mozgatom a lockot! Mindig annak függvényében teszem át, hogy éppen hol látok "rést", ami persze gyorsan zárul, így menet közben meggondolom magam.
Az ilyeneket ráadnám arra egy hétre, aki az ilyet kitalálta.
Igaz, a 3 méteres fegyverekkel is így vagyok, menjen vele harcolni a marhája.