10203
  • Fletley9
    a "kocka parázs" feltehetőleg valamilyen "Ember" volt ezek kellenek a nagyobb és különleges fejlesztésekhez. André csinál pl divine/raw/chaos fejlesztést. a divine ember az pedig a depthsbe vezető úton az első hentes mögötti ládában szedhetted össze.
  • wedge31
    500-600dmg-és hosszú kardok vannak a drake max 300dmg.
  • Shep
    #3060-61?
  • wedge31
    Huzós hely alacsonyabb szinten kerülendö.
  • Fpocok
    Skeleton temető... megvan.
  • Solid Snake
    Az még a tutorial része
  • Fpocok
    Most megkérdezném, hogy az merre van, de inkább csak belövöm wikit :D
  • wedge31
    A catacombs-i kovács tud lángost / pitét is ha megkéred / tenni a fegyodra.
  • Fpocok
    Oké, itt egy beugratós kérdés... van ilyen red titanite chunkom, amitől ilyen lángos lenne a kardom... ezt hogy tudom megcsinálni? Reinforce weapon? Csak magasabb szinten?
  • Shep
    Dehogy, nem is mentem még oda vissza, szóval semmi ilyesmi csak poénkodtam.
  • wedge31
    Igen, lehet.
  • Fpocok
    U jelly? :D
  • Shep
    Aztat bárki mondhassa :D
  • Fpocok
    Megöltem a Stray Demon-t! WOOHOO!
  • Shep
    Meg még valami tegnap tegnap nagy gombnyomkodás közepette (el szoktam nyomkodni az árusok dumáit) véletlenül odaadtam a kovácsnak egy kocka parazsat (ember) de nem igazán tudom mi volt nekem ebben a jó, vagy a rossz mivel a dumát ugye elnyomkodtam.
  • Shep
    Amúgy ha elkezdek fejleszteni pl egy hosszú kardot akkor abból lehet -e erősebb fegyver, mint a sárkányfarkas kard?
  • Shep
    Persze nem számít de én nem vagyok ilyen lvl1-en végigviszem speedrunban 54 perc alatt figura. :) úgyhogy én nyugodtabb vagyok ha nem pusztulok meg 1 ütéstől :)
  • Afe
    Írd már le légyszi spoiler-ba, hogy mi lényeg, mert én is csatlakoztam mikor lent voltam.
  • MerlinW
    Van rá ellenszer, egyébként csak akkor fertőződsz meg, ha azok a krumplifejű izékből kijövő kukacok megcsapnak. Akkor sem mindig. Ha nem
    bántod őket nem lesz gond. Én is csatlakoztam, majd kiléptem.
  • Fpocok
    Undead Asylum bosshoz csak esésen keresztül lehet eljutni?

merlinw... ááá... félek attól, hogy egy tojás lesz a fejemből
  • MerlinW
    Mint tudjuk a szint nem számít itt, egy 300+-at sebző fegyverrel nekieshetsz nyugodtan. Egyébként nem szereti a tűzet...
  • Afe
    Tegnap vertem le a farkast. Nem tudom milyen szint kell, de a pajzsod bírjon ki 1-2 csapást, aztán alágurulsz, és csapatod a hasát, ott nem ér el a kard. Én így csináltam.
  • MerlinW
    Ha van felesleges 30 humanity-d akkor érdemes csatlakozni a shorcut miatt. Utána ingyen és bérmentve kiléphetsz a templomos muki segítségével, vagy máshova való csatlakozással.
  • Afe
    Én meg a Sen's Fortress-ben nem lelek tűzet, folyton a kovácstól szaladgálok a vár tetejéhez. Pedig elvileg mindenhová bementem, még a farmoló gyűrűt is megtaláltam.
  • Shep
    Hát az azért elég messze van, bár éppen át lehet futni. Amúgy milyen szinten érdemes a farkashoz menni (tegnapi hidra vadászat után már őt terveztem be)? Lehet hagyni kell még és el kell indulni Blighttownba.
  • Afe
    A kapu mellett amit kinyitottál a pecséttel üsd meg a falat, és ott egy tűz. Attól közelebb nincs.
    A kisgomba ott nem bánt, de a nagyok őriznek egy ládát a tóban, talán egy gyűrű volt ott.
  • Shep
    Köszi. És tábortűz ügyben tudsz segíteni?
  • Seth
    Tudnak azok is támadni,de nagyon ritkán próbálkoznak,inkább futnak.Nagyon piték, ellentétben a nagyokkal,amik akkorát sóznak rád mint a ház :)
  • Shep
    Ja meg tegnap láttam kisebb nagyobb gombákat az erőben csoszogni, azok csinálnak valamit, mert 1-et megütöttem de elszaladt :)
  • Shep
    Amúgy majd a nagy farkashoz hol lesz a legközelebbi tábortűz?
  • Seth
    Bármelyik firekeeper-nél lehet flaskát fejleszteni(kezdőhelyes,cuki pókica, meg Anor Londoba a lift előtti tábortűznél), de ugye kell hozzá egy másik firekeeper lelke
  • Fpocok
    flaskát reinforceolni többször is lehet kezdőn? Vagy csak minden ilyen helyen egyszer? Csak mert a pók után is tudtam volna, csak nem volt cuccom.
  • Fpocok
    Ráwikiztem, hogy mi ez...
    Kösz, de kihagyom :D
  • Shep
    Nem is kell, de egyébként ha be is lépsz és nem tetszik valami akkor a harangnál a pap úgyis ki tud léptetni a szövetségből.
  • Seth
    Az nem a boss, hanem a hugicája, amúgy csatlakozz ha akarsz
  • Fpocok
    Mi ez a mosoly? Nem hiszek neked :D
  • Shep
    Persze :)
  • Fpocok
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Eljutottam a tüzes pókig, ahol majdnem magam alá csináltam tőle... de szerencsére ott volt a pucér emberevő barátom is, szóval egyből lement.
    Utána a mágikus fal mögött ott van a boss a bonfire mellett... és valami szektába akar behívni. Csatlakozzak?
  • Fletley9
    De estem le és láttam őket szóval igen szándékos volt :D. Azért azt hittem valami lejárat is van oda. (sőt kell lennie mert ha nincs, hogy jön vissza az ember csonttal?)
  • Shep
    Bánja a kánya.