10203
  • wedge31
    Iron golemnél ezek szerint még nem voltál.
  • Fpocok
    Ezt nekem címezted??? MERT AKKOR NAGYON NEM TALÁLTAM VALAMIT... WTF? :D
  • Gideon Wieth
    Sen fortressben mit áldozzon ? Óriás legyőz irány anor londo :D
  • ratgab
    Megvan már a kutya fáját neki. Meghaltam vagy 50x megint. De meglett.
  • ratgab
    Hát bammeg felértem Sen's Fortress tetejére! Nyaljon sót, aki így elrakta a bonfire-t.... Meg kellett néznem youtube-on mert még leírás alapján se találtam.

Ilyen rohadt tetű mocsok megoldást már... szemét dolog.

Már majdnem kimásoltam a mentésem is mert annyira felbaszott ez a rész.
  • MerlinW
    Ha megvan minden area boss lelke, akkor áldozd fel őket az oltárnál és megnyílik a következő terület.
  • Fpocok
    Hmm... elakadtam fortressben... elvileg mindenhol voltam... kidöntöttem falat, megmentettem csókát, felvettem kulcsot, megvan a varázsló set meg a gyűrű is... és voltam mindenhol wtf? Ennyi volt?
  • Fpocok
    Ja persze... bele a tüskébe :D
  • Gideon Wieth
    Na pöppet fura dolog történt velem. Amor Londoban vagyok legyőztem a második gargoylet, de elsőre lelökött és meghaltam. Megyek vissza, és a lelkem sehol sem volt :( elveszett 5000 lélek :(
  • jarlaxxe
    Akkor ugorj rá ha felfele megy arra kell menni.
  • Fpocok
    Lifthez valakinek tipp? Mi a véleményetek a fejtelen, lábatlan démonféleség fegyveréről? Úgy néz ki a vége, mint ami a fején van...
  • jarlaxxe
    Fog+Hawk ring kombóval komoly pusztitást lehet csinálni ijal.
  • wedge31
    Akkor kiprobálom, megyek tradelek a csibével.
  • Louis Cyphre
    Egyetlen helyen használtam. Ugy mindenki ismeri Anor Londo-nál amikor felfelé kell szaladni, fentről meg nyilaz a két grey knight...
    Na, ha rajtad van a fog ring akkor nem látnak és lentről szépen le lehet őket nyílazni. Amikor eltalálod őket egy kis ideig elkezdenek lőni, de aztán abba hagyják és folytathatod tovább.
  • Fpocok
    Fortresses liftnél mi a trükk? Lehetséges ráugrani, amikor lefelé megy? :D
  • wedge31
    Fog ringről van valakinek tapasztalata, mennyire nehezebben vesznek észre ha felteszem?
  • Fpocok
    Én most találtam meg :D

Lunki88: Ja mert azok nem spawnolnak vissza? Azt hiszem egyet elhagytam egy torony tetejében, megkeresem majd.
  • Lunki88
    Megvan csak mindig elfelejtem használni, mert ugye van ennél hasznosabb gyűrű is. Meg az a baj hogy a wiki szerint most már csak a játék végén az utolsó boss fight előtt fogok black knightokkal találkozni.
  • Fletley9
    ezt a gyűrűt keresd meg és vedd fel. Sen's fortess-ben van egy hullánál.
  • Seth
    A játék végéig ki lehet húzni vele, nagyon jó cucc
  • MerlinW
    Legyen nálad sok humanity és legyél ember alakban, akkor dobálnak jóságokat.
  • Lunki88
    Majd a Fire Sage Demon-nál megint a hajadat fogod tépni.
  • Lunki88
    Én 69-es vagyok de nekem nem dobott egyik black knight se kardot csak a pajzsot, de azt 2x is...
  • Afe
    Én is ezt használom, felhúzva sokat sebez, és gyors is.A hidas sárkányt intéztem el vele elég hamar.
  • Fpocok
    lol már le is cseréltem a kardot: A chest dobott egy áramos speart.
  • MerlinW
    Lassúak a kétkezesek, viszont majdnem mindegyik jobb klikkes támadás stun-t eredményez. Akinek nincs magas poise képessége, azt a bal klikk is megtántorítja, megszakítja a támadását. Poise-ról jut eszembe, használjátok a Wolf ring-et, ha alacsony.

Poise tulajdonképpen a stabilitásod. Minél magasabb, annál nehezebben tudják megszakítani a támadásodat.
  • MerlinW
    Amelyik szimpaatikus. Akár bandit knife-al is kinyírhatsz mindenkit. Ha óvatosan játszol, ott vannak a hosszú kardok, dárdák, ha még óvatosabban, akkor a kétkezes monstrumok. Sokat már 24-es str-el is tudod forgatni őket egy kézben. Két kézben a követelmény fele kell csak. Logikusan a kétkezesek csapnak a legnagyobbat, a kisebb fegyverek kevesebbet sebeznek, de magasabb a dps ráta, kevesebb a stamina igényük.
    Tehát azt használd, ami szimpatikus.

A battle axe az arany középút, nem gyors, nem lassú, és nagyot üt, ha felfejleszted. Mint írtam én enchanted-re fejlesztettem, ami +5 sima, majd +5 magic majd jött rá az enchant. +5 enchant-al 345-öt sebez a cucc. Nekem elég volt mindenre.
    A +10-es Fire Battle Axe pedig 532-őt sebez. Azonban míg a magic ellenállása kevés ellenfélnek van, tűz ellenállása annál többnek.

Fejlessz többet. Magic, lighting és fire fegyvert is fejleszgess.
  • Shep
    Na az úgy rémlik nekem még csak 19 de lehet keverem valamivel.
  • Fpocok
    20str
  • Shep
    Ja amúgy nekem tetszik pl. a claymore is csak hát lassú.
  • MerlinW
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Ha adsz 30 humanity-t a boszinak, megnyitja a a kaput Lost Izalith-hoz és ad egy Chaos Storm pyro spell-t. A shortcut előnyös tud lenni.
  • Shep
    Olyan nekem is van marha régóta csak nem vagyok elég fejlett hozzá. milyen stattal tudod már használni?
  • Shep
    Nem álltam meg, el se kezdtem :) Jelenleg még mindig a sárkányos karddal nyomulok, mert azt leszámítva csak hosszú kardom, meg két kezes lassú nagyot sebző kacatjaim vannak, meg pár bossok által dobott fegyver amiket egyelőre nem tudok használni. Kezdjek el fejleszteni egy hosszú kardot, vagy valamit?
  • Fpocok
    black knight sword, de oda is írtam :D
  • wedge31
    Dark knight sword?
  • Fpocok
    lvl45ön cseréltem le az első hidas sárkányos kardot egy másikra. Végre... Olyan a nagy ütése, hogy elrepülnek az ellenfelek :D
    [spoiler]
    Black Knight Sword
  • Fletley9
    Elsőre engem is. helyben fostam magam össze :D második alkalommal meg simán lecsapott <_< azóta figyelem a jeleket, mert előfordul még :D
  • wedge31
    Az első ilyen után mindig elöbb belevágtam a ládákba mielött kinyitottam volna öket.
  • Fpocok
    Baszki...
    [spoiler]MEGEVETT A CHEST LOLO :D
  • MerlinW
    Majdnem mindegyik fegyver erősebb lesz. Elsősorban az elementális hatása miatt. Tehát ne állj meg a basic és raw fejlesztésnél. Mint írtam én Battle Axe-el öltem meg az uccsó boss-t 500 feletti dmg-je volt.
    Valamint a sárkánykard sebzését nem növeli az str/dex stat, míg a többit igen.