Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elite undead olyanokat parry-zik rajtam, hogy az csak na! De látszik az animáción, hogy mikor akarja azt a mozdulatot csinálni. Ilyenkor nem szabad támadni õt.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Pedig ezt még ráadásul ellened is fogják egyszerû ellenfelek is használni (mondjuk elég ritkán és általában túléled.)
PVP-ben (invade) sokan erre gyúrnak, úgyhogy ha valaki sokat lengeti a pajzsát azzal vigyázni kell. Nem szabad ész nélkül ütögetni.
Nem is tudom játssza valaki egyébként már online?
Nem tudom hogy spoiler-e, de azért berakom:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amikor lendít egyet csak úgy maga elõtt például egy támadássor végén, akkor biztosan mögé lehet kerülni. Egyébként nem kell pontosan a háta mögé bekerülni, de azért legalább a válla mögött legyél megfelelõ közelségben. A támadás bevitelekor ne védekezz és én a mozgással is megállok: szóval mögé kerülni, megállni, nem védekezni és támadni. Érdemes valami gyenge (1db) "zombin" próbálkozni elõször
wedge31
Minél elöbb öld meg azt a bunkos fazont van egy gyürüje ami 50% növeli a max terhelhetöséget. Olyanokat gurulok töle mint egy tigris.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

De ha elhalás nélkül vissza tudsz menni a vérfolthoz, akkor megmarad, igaz, hogy attól még Hallow leszel. Tehát 1-1 elhullás mindenképp humanity loss-al jár együtt.

Amúgy találtam olyan gyûrût, amivel semmit nem vesztesz 1 meghalás után! 5000 soul darabja! Mondjuk szerintem attól is még Hallow leszel, tehát a - humanity dolog megmarad.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wedge31
Hát ez az nem minden bokor alatt terem humanity.

Egyébként nagyon durva mellékhatásai lesznek ennek a Darksoulsnak. Ezek után sok játékot igen csak körbe fogunk röhögni.

Ha úgy teszel, ahogy leírtam, akkor igen!

wedge31
Ez jól hangzik csak nem mindig tudod megvalósitani.

Na ez igen durva! Ezt a mozdulatot még soha nem használtam.

Hogy tudtok mögé kerülni amúgy? Baromi gyorsak ezek a knightok!

Segítség emberi formában mindig jár... Jó soká eljutottam mire erre rájöttem.

Itt egy példa a már emlegetett parry-ra
Black Knight parry
Rá kell érezni, de sokszor segít (vagy éppen nem <#nevetes1>)
Ha kiismeri az ember a taktikáját, akkor vége van hamar.

Na megjött harangozó teréz...XD Gargoyle-ok hûvösön!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Rájöttem, hogy mennyire fontos a humanity. Gargoyle-ok elõtt véletlenül pont emberi formában voltam és úgy tudtam idézni egy segítõt, akivel ketten más simán elgyepáltuk a 2 gargoyle-t... Mondjuk valami villámport is szortam a fegyveremre, ami egyébként még mindig az alap, mivel azzal már elég sokat tudok fáradtság nélkül csapni. Ráadásul már fejlesztettem is!

Szóval aki Hollow formában játszik az jó nagy hülye... Én is az voltam. Nem kell meghalni, vagy ha meghalsz alakulj át emberi formába minél hamarabb mert megéri. Nemcsak mert jobban szóba állnak veled az npc-k, nemcsak mert jobb lootot kapsz, de bossharcoknál tudsz segítõt idézni, ami hatalmas segítség!

Jaj, tényleg. Még írja is a földön 😊 Köszi a tippet. Karddal már gyerekjáték volt. <#eljen>
Igen én is kicsaltam, aztán a backstab-et adagoltam, mert az kb 63-at sebzett neki míg a sima csapás csak 13-at.
A pyro-val pörkölgeted is, vagy egyelõre fegyverrel nyomulsz?

Egyébként ahogy nézem elég jól haladsz vele, nekem annak idején biztosan 6-7-szer neki kellett ugranom s Bell Gargoyle-knak
Lunki88
Én fantomként segítettem valakinek megölni õket, õ csapta az egyiket én meg a másikat, nagyon tetszett. 😊 Nekem amúgy Taurus dobott egy ilyen bazi nagy fegyvert, de még túl gyenge vagyok hozzá hogy hatékonyan tudjam használni...
wedge31
Azt felcsaltam egy nagyobb szabad területre ahol tudtam ugra-bugrálni és ugy ment. Szük helyen nem érdemes vele szarozni.
Ugyanez a másik akivel eddig találkoztam egy torony tetején van egy lepkefingnyi helyen ott esélyem se volt ellene de lacsaltam a bonfire mellé és ott már annyi volt neki.

Az elsõ Black Knight is megvolt? (úgy értem leütötted 😊 )
Gargoyle-ok jönnek... hát eddig közelükbe se tudok menni

wedge31
Fuss el melette majd a második találkozáskor bánthatod, addigra lesz jobb fegyvered is.

Köszi így már jó.

Emberek. Ez most komoly?! <#idiota> Az elsõ ellenség tényleg az a nagy állat, amit az eltört karddal kénye kinyírnom, ami 2 millimétert visz le az életébõl csapásonként? <#vigyor5>
wedge31
Bossok ellen egész jó a nyil most nyilaztam le valami arcnélküli villámszoró demont a kovács szaki melett dekolt.
Fejlesztettem egy kicsit a halberdemet is lehet végig kitartok melette.

Hm... én is feladtam a dolgot. Nem vagyok elég hardcore gamer ehhez a játékhoz. :-D Meg nehéz úgy gyõzedelmeskedni, hogy nem arra fordul a karakter, amerre szeretném. Tényleg nem stimmel az irányítása bill+egérrel, kontrollerrel meg sosem játszottam, nincs is olyanom. Nektek további jó szórakozást! :-D
MerlinW
Kapcsold ki a Bloom-ot, és AA-t.

[merlinw.org]

Hát én ezt feladom. A felbontás fix nélkül ocsmány, a fix használatával pedig berakja a játékot a kép felsõ bal sarkába és emellett textúra hibák is jelentkeznek.
Seth
Nincs egy gamepad-od?

PSN ID.: Beegabor

wedge31
Vedd le az egérérzékenységet nullára nekem az bevált persze ha kontrollerer tolod ez nem fog segiteni...<#vigyor3>

IMYke2.0.0.0
Ez nem volt kérdés 😊
Már évek óta tudjuk, hogy Õ az 😊))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Kongy
Mondjuk épp a grafika miatt még játszanám tovább 😛

De ilyen irányítással aligha baszom fel magam még jobban.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Jaka923
Te vagy Tirexi! 😄

grafika fix javítja a grafot! Nem is kicsit!

A legnagyobb buktám eddig -6000 soul volt egyébként. Amúgy nem olyan vészes a meghalás sem, csak ügyelni kell arra, hogy úgy patkolj el, hogy vissza tudj menni a hulládhoz összeszedni a lelkeket.

Nem bánom ha meghalok, csak ne vesszen el a soul.

Ha mégis elveszik (soul még csak hagyján inkább a humanity ami nagyon fájó dolog!), akkor meg így jártam. Amúgy próbálom inkább minél hamarabb elverni a soul-t, így ha meghalok is, de legalább fejlõdtem.

Kongy
Hát emberek, ez az ELSÕ olyan játékom, amit az elsõ 5 percben feladok! XDDD Komolyan szánalmas. Az akciógombot nem tudom megnyomni, a buzi kontrolleres irányítást nyomatja, azt sem tudom mit kell nyomni XDD De nem mintha tovább akarnám játszani ezt a mocskot, mert az, hogy ez egy mocsok játék és fõleg egy fos port már a menüben kiderült. Mi ez a felbontás?! 1080p-ben olyan a játék mint 800x600-ban! VICC! Minden mosott, ocsmány, az irányítás kurvára nem PC-re optimalizált... iszonyat. Lehet, hogy konzolon legalább játszható, nem tudom, de ez így hányinger, és a pofátlanság teteje így kibaszni egy játékot a PC-sek elé, akkor már inkább ne portoljanak semmit, és kevesebb a bosszúság. EMULÁTORBAN jobb PS2 játékokat emulálok mint ez a szar XDDDD úristen...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Azt meg tudom nézni valahol, hogy hányszor halltam meg? Nagyon érdekelne..XD

wedge31
Én is még a kezdö rongyaimban feszitek csak akkor cserélem le ha valami ugyan ilyen könnyü armort találok, nehéz vagy közepes páncélra semmiképp.

Nincs nyilam, mint mondtam az elsõ kereskedõt kinyírtam véletlen....XD

Játék eleje, befordulok a sarkon, látom élõhalott. Reflekbõl csaptam... Wazze ez beszél... wazze ez npc... na futás... visszamegyek késõbb, már kapásból csapkod a mocsok! Gondoltam majd visszatöltöm, aha, akkor is hulla maradt.

Egyébként most így utólag szerintem simán halál nélkül elvinném taurus-ig a játékot, de még lehet a páncélos disznót is leölném anélkül. Kezdek belejönni.

Fpocok
Szerintem nem, továbbra is egy nagy rakás szarnak tartom... de csak azért nem dobom félre, hogy megtapasztalhassam azt a borzalmat, amit a konzolosok élnek át...

Parasite Eve 2, best game EVER!

Azt tudod, hogy át lehet ám változni emberré...

Seth
Nyilazd le a sárkány farkát(kb 20 lövés sima nyíllal, a híd alól nagyon könnyû), kapsz egy nagyon erõs kardot,ami már már nagyon könnyûvé teszi a játék elsõ felét

PSN ID.: Beegabor

wedge31
Ijnál nem kell lockolni. Az pech ha kinyirtad...

Hát igen a blokk max a kis lófaxok ellen jó, nagy dögök ellen értelmetlen. És igen én is azt látom, hogy a gyorsaság a lényeg, ami mondjuk egy full páncélos lovag esetében elég érdekes. Meztelenül meg aztán röhej az egész.... Óriási paradoxon.

Lunki88
Ez az ötlet hogy ledobok magamról minden páncélt úgy néz ki beválik, most már simán el tudok futni Taurus elõl csak az a gond hogy ha véletlen eltalál akkor végem van egy ütésbõl. 😄 A másik khm probléma meg ahogy kinéz a karakter, szekszi body. 😄
Mivel az elsõ kereskedõt a játék elején sikeresen kinyírtam, ezért nincs semmi amivel lõhetném. Különben se tudom olyan messzirõl lockolni, anélkül meg nem tudom, hogy lehet célozni.

Azért az egyik elite undeadnél meglepõttem mikor olyan counter-t nyomott, hogy 1 csapásból elhaltam....

Van még egy problémám, csak hogy ne unatkozzatok 😄
Eljutottam odáig, h játszok és valamiért a képernyõ bal felsõ sarkában van a játék. A többi része fekete. Fullscreen-re raktam és használom azt a házi készítésû felbontás javítást. 1920x1080-ban játszok.
wedge31
Löd le, igaz beletelik 15-20 percbe de megéri.