10203
  • Laza
    Visszamentél már a kezdőhelyre? Ott egy 'kulcs' (rongy baba) a festményhez.
  • Shep
    Mai boss is megvan a Stray demon személyében. Elindultam Btownba de az milyen egy undorító hely már. Benéztem Valey of Drakes-be is hát ott igen durva lények vannak :)
  • jarlaxxe
    Túl hamar feladod a nézelödést minden területen van egy boss amig azt nem találod meg addig keresni kell tovább.
  • wedge31
    Pedig ott vannak smoughék meg a painting world is.
  • Fpocok
    Azt hiszem mondanom sem kell... megint nem tudom, hova kell menni... ott a fenti városban körbejártam mindent, megöltem mindent, felszedtem mindent... de zsákutca volt. Egy sárga ajtót találtam, amihez kellett valami, de mást nem. Na elmegyek majd a hydrahoz most.
  • Lunki88
    Elég jó fegyver, csak az a baja hogy nem tudod javítani csak reinforcement-el.
  • Fpocok
    Crystal Halberd nyami.
  • Fpocok
    Ez az iron golem vagy mi elég puhapöcs volt.
  • wedge31
    Igen, tüztöl viszonylag hamar fekszik.
  • Lunki88
    Akkor azért ment le olyan gyorsan a hp-ja a furysword-től. :)
  • MerlinW
    Jaja, az kemény legény:)
  • wedge31
    Nito-hoz tüz sebzés kell ég mint a száraz cserje.
  • MerlinW
    Nézelődj:) Egyébként a bombás híd szakadékos végén (ha átugrasz) egy árus (árul tritanitot, zöldet és nagyot is) található, a másik irányban a boss (és előtte egy shortcut ketrec Firelink-be, ajánlott aktiválni)
  • Lunki88
    Legyőztem Nito-t divine sword nélkül. :D Nem kicsit nehezítettem meg magamnak ezt a boss fightot emiatt, de legalább sikerült (harmadjára) megölni.
  • Fpocok
    Gyülölöm ezt a játékot... megint nem tudom merre kell tovvább menni. UGorjak át bombáshoz?
  • MerlinW
    Én is. Mikor arra mész, rá lehet látni lentről is.
    Egyébként ismét Londoban vagyok (NG+) :)
  • Fpocok
    Na találtam vendort meg cage kulcsot...
  • Tinman #3138
    Azt ki hisz el nekem, hogy elsőre megtaláltam? Egyszerűn ahol csak bírtam lenéztem, hogy mi van ott... mondom hátha valami leesett zombi, kezébe valami finomság, de nem csak bonfire :-)
  • Fpocok
    pff. nc.
  • wedge31
  • Seth
    Nem kell átugrani, nem is kell a hidakig elmenni. Ahogy felérsz alulról a lépcsőn,és már dobál rád az a barom, ott van egy erkélyszerű rész ahova lepottyanhatsz
  • Fpocok
    Fenn vagyok a bombásnál... elmentem mindkét irányba, nem találtam bonfiret... át kell ugrani ott azon a helyen?
  • wedge31
    Balra fel, mindig fel.
  • Fpocok
    nabazz... nem láttam az ajtót.
  • Fpocok
    Fent a golyóforgatásnál látok egy irányt, ahol van messze egy híd... oda ugorjak? Tudok?
  • ratgab
    Nem fogom, mert kimásolom a mentést, aztán szíjanak gázcsövet. Tudod mikor cseszek el órákat csak azért, hogy visszaérjek a 150 meghalásom után a boss-okhoz.
  • ratgab
    Egyébként egy easy módba én vizionálnék egy bárhol menthetsz opciót és már rögtön nem lenne ilyen kurva veszélyes ez a játék. Minden csata után mentessz (egyébként a játék most is megteszi) és kész.
  • wedge31
    Az biztos, hogy rohangászni kell és utközben nagy böszme monsztákat kerülgetni.
    A tizedik proba után már utálni fogod azt a futást a bonfirétöl a bossokig.
  • ratgab
    Mentési rendszert egyébként nagyon úgy érzem, hogy csak szopatásnak van. Mindent meg lehet csinálni, csak idő kérdése. És bizony a legtöbb idő a visszaszaladgálással megy el.
  • ratgab
    Warp-ot épp ezért úgy várom már mint a messiást.
  • ratgab
    Egyébként ott lehet bedobok majd egy manuális mentést. Ha jól emlékszem videóból elég messze van az a 2 mocsok a bonfire-től. Rohangálással megy el a legtöbb idő.
  • ratgab
    Az előbb épp azon agyaltam, hogy Pinwheel-t meg kellene előtte látogatni. Jól jöhet az a +10 flaska.

Egyébként vért fogok hugyozni az majdnem 1000x. Sőt még egy uninstall-t is vizionálok.

Anor londo-ban a +10-es broadswordom úgy átalakul lightningá mint a szél.

És smough lesz előbb hulla. Egyébként videó alapján nem tűnik túl veszélesnek.
  • Tinman #3123
    Alig várom az Ornstein & Smough harctéri tudósításod!
  • ratgab
    Fűbe harapott a buzi óriás is. Már látom az ablakból a gólemet... De az már nem ma lesz hulla.
  • wedge31
    Akkor törj fel mint a talajviz mert ott van.
  • Fpocok
    Eddig csak ilyen kígyókat láttam... meg alul a sok lábatlan.
  • wedge31
    A bombázó fickónál voltál? mert onnan lehel látni.
  • Fpocok
    Feltéve ha megtalálom...
  • wedge31
    Imádni fogod...
  • Fpocok
    Ezek szerint nem... akkor visszamegyek.