10203
-
#3155 Visszamentél már a kezdőhelyre? Ott egy 'kulcs' (rongy baba) a festményhez. -
#3154 Mai boss is megvan a Stray demon személyében. Elindultam Btownba de az milyen egy undorító hely már. Benéztem Valey of Drakes-be is hát ott igen durva lények vannak :) -
#3153 Túl hamar feladod a nézelödést minden területen van egy boss amig azt nem találod meg addig keresni kell tovább. -
#3152 Pedig ott vannak smoughék meg a painting world is. -
#3151 Azt hiszem mondanom sem kell... megint nem tudom, hova kell menni... ott a fenti városban körbejártam mindent, megöltem mindent, felszedtem mindent... de zsákutca volt. Egy sárga ajtót találtam, amihez kellett valami, de mást nem. Na elmegyek majd a hydrahoz most. -
#3150 Elég jó fegyver, csak az a baja hogy nem tudod javítani csak reinforcement-el. -
#3149 Crystal Halberd nyami. -
#3148 Ez az iron golem vagy mi elég puhapöcs volt. -
#3147 Igen, tüztöl viszonylag hamar fekszik. -
#3146 Akkor azért ment le olyan gyorsan a hp-ja a furysword-től. :) -
#3145 Jaja, az kemény legény:) -
#3144 Nito-hoz tüz sebzés kell ég mint a száraz cserje. -
#3143 Nézelődj:) Egyébként a bombás híd szakadékos végén (ha átugrasz) egy árus (árul tritanitot, zöldet és nagyot is) található, a másik irányban a boss (és előtte egy shortcut ketrec Firelink-be, ajánlott aktiválni) -
#3142 Legyőztem Nito-t divine sword nélkül. :D Nem kicsit nehezítettem meg magamnak ezt a boss fightot emiatt, de legalább sikerült (harmadjára) megölni. -
#3141 Gyülölöm ezt a játékot... megint nem tudom merre kell tovvább menni. UGorjak át bombáshoz? -
#3140 Én is. Mikor arra mész, rá lehet látni lentről is.
Egyébként ismét Londoban vagyok (NG+) :) -
#3139 Na találtam vendort meg cage kulcsot... -
#3138 Azt ki hisz el nekem, hogy elsőre megtaláltam? Egyszerűn ahol csak bírtam lenéztem, hogy mi van ott... mondom hátha valami leesett zombi, kezébe valami finomság, de nem csak bonfire :-) -
#3137 pff. nc. -
#3136 -
#3135 Nem kell átugrani, nem is kell a hidakig elmenni. Ahogy felérsz alulról a lépcsőn,és már dobál rád az a barom, ott van egy erkélyszerű rész ahova lepottyanhatsz -
#3134 Fenn vagyok a bombásnál... elmentem mindkét irányba, nem találtam bonfiret... át kell ugrani ott azon a helyen? -
#3133 Balra fel, mindig fel. -
#3132 nabazz... nem láttam az ajtót. -
#3131 Fent a golyóforgatásnál látok egy irányt, ahol van messze egy híd... oda ugorjak? Tudok? -
ratgab #3130 Nem fogom, mert kimásolom a mentést, aztán szíjanak gázcsövet. Tudod mikor cseszek el órákat csak azért, hogy visszaérjek a 150 meghalásom után a boss-okhoz. -
ratgab #3129 Egyébként egy easy módba én vizionálnék egy bárhol menthetsz opciót és már rögtön nem lenne ilyen kurva veszélyes ez a játék. Minden csata után mentessz (egyébként a játék most is megteszi) és kész. -
#3128 Az biztos, hogy rohangászni kell és utközben nagy böszme monsztákat kerülgetni.
A tizedik proba után már utálni fogod azt a futást a bonfirétöl a bossokig. -
ratgab #3127 Mentési rendszert egyébként nagyon úgy érzem, hogy csak szopatásnak van. Mindent meg lehet csinálni, csak idő kérdése. És bizony a legtöbb idő a visszaszaladgálással megy el. -
ratgab #3126 Warp-ot épp ezért úgy várom már mint a messiást. -
ratgab #3125 Egyébként ott lehet bedobok majd egy manuális mentést. Ha jól emlékszem videóból elég messze van az a 2 mocsok a bonfire-től. Rohangálással megy el a legtöbb idő. -
ratgab #3124 Az előbb épp azon agyaltam, hogy Pinwheel-t meg kellene előtte látogatni. Jól jöhet az a +10 flaska.
Egyébként vért fogok hugyozni az majdnem 1000x. Sőt még egy uninstall-t is vizionálok.
Anor londo-ban a +10-es broadswordom úgy átalakul lightningá mint a szél.
És smough lesz előbb hulla. Egyébként videó alapján nem tűnik túl veszélesnek. -
#3123 Alig várom az Ornstein & Smough harctéri tudósításod! -
ratgab #3122 Fűbe harapott a buzi óriás is. Már látom az ablakból a gólemet... De az már nem ma lesz hulla. -
#3121 Akkor törj fel mint a talajviz mert ott van. -
#3120 Eddig csak ilyen kígyókat láttam... meg alul a sok lábatlan. -
#3119 A bombázó fickónál voltál? mert onnan lehel látni. -
#3118 Feltéve ha megtalálom... -
#3117 Imádni fogod... -
#3116 Ezek szerint nem... akkor visszamegyek.