10203
  • ratgab
    Már ne haragudj, de ez már fanatizmus. Nem is bírom én ezt, el is megyek Vasgólemet ölni....xD
  • Tinman #3234
    Elnézést a képekért, de most eléggé boldog vagyok :-)

Végre együtt a család :-D

• ratgab
    Ebben a játékban az nagyon nem kifizetődő. Húzd ki valamelyiket. Általában egy jól irányzott nyílvessző a mellkasba elég érv a támadó keresésére indulni :-)
  • Hrisskar
    Egy az egy elleni küzdelemmel nem lenne semmi bajom, de mikor 2-en jönnek rám :/, hát azt már nem tudom kitaktikázni.
  • Fpocok
    Ez rohadt ismerős :D
  • Shep
    Hát van akinek az jön be :)
  • Shep
    Igen újrajönnek, amúgy a nagy kardost le kell csalni oda ahol a két fa van ott egy pontnál mindig elkezd hátrálni és olyankor be lehet neki vinni simán 4-5 ütést is. A nagy bárdos a dombtetőn, az talán a legkeményebb.
  • ratgab
    Én európai vagyok nem ismerem ezt a szót. Játékban ez nekem ismeretlen fogalom...XD

Amit én csinálok az nem speedrun, hanem speeddeath...XD
  • Hrisskar
    Kinyitottam az ajtót a Darkroot Gardenben, ezek az átlátszó ellenfelek visszatermelődnek? Nagyon szívósak, az elsővel vagy 30 percig küzdöttem (halálokkal megszakítva) mire sikerült földre küldenem.
  • Shep
    Hát a játék alapja az óvatosság, kivéve ha speedrunt nyomsz :)
  • Shep
    Köszi.
  • ratgab
    Előre+támadás
  • ratgab
    Sírok én itt minden szarért, de Blighttownban nem volt különösebb gondom. Leeséses halál se volt. Lehet ilyen óvatossággal kéne játszani ezt a játékot, mint ahogy ott tetttem?
  • Shep
    Billen hogy van a rúgás? Ezt még mindig nem tudom.
  • ratgab
    Bőven elég feltartani a pajzsot már kenhetik a hajukra a csövüket.
  • Solid Snake
    Én igen xDD A vízköpő goninál pl.3x haltam meg azért,mert legurultam a tetőről
  • Laza
    Igazából nem tudom elképzelni, hogy mitől eshet le valaki.
    Ha szépen lassan, körültekintően mész ott, akkor nem lehet leesni :)
    Még ugrálni sem kell a pallók között, csak sétálni és létrát mászni. A halemberek meg nem tudnak lelökni, nem tudják úgy megütni a pajzsot ... viszont simán lerúghatóak (vagy drake sworddel egy védés után 2-3 kis ütés).
  • Solid Snake
    "és akkor nem esel le"......olyan sokszor
  • Laza
    Ja, ha pedig oda tudsz futni a köpőcsöveshez, akkor tedd meg feltartott pajzzsal (nem üti át a méreg), mert ha közel vagy hozzá akkor nem köp.
  • Laza
    Ne add fel, hosszabb harc, de nem nehéz. Állj közel hozzá, egészen a vízig, és akkor nem fog lövöldözni. Max ha lő elmegy a fejed felett. Ha meg harap (hang jelzi) gurulj hátra kettőt, majd fuss vissza az egyik nyakhoz és üsd. Pajzs sem kell ide, mehet két kézzel. Ezt kell ismételgetni.
    A végét már íjjal szedtem le, mert a 2 szélső feje maradt meg, amikkel ugyan nem tudott eltalálni, de én sem tudtam megütni őket :)
  • Laza
    A köpőcsövesek 'bugosak', ha sokat lőnek leesnek maguktól (kicsit mozognak előre lövés közben). Mindig beálltam vmi mögé, amiben megakad a kis vackuk. Aztán onnan kibújva lőttem egy-egy nyilat :) de a többség öngyilkos lett.
    Egyébként ott nem kell rohanni, szépen sétálni kell (kontrolleren analóg karral ez könnyen megvalósítható), és akkor nem esel le.
  • ratgab
    Szerencsére a köpőcsöveseket csak 1x kell megölni.
  • Shep
    Akkor ez valami más lesz.
  • MerlinW
    Az a boss nem látszik szerintem távolról, mert egy barlangban van a domb tetején.
  • Shep
    Á barlangba még nem jutottam :) Majd ha erőt veszek magamon, hogy folytassam :)
  • Shep
    A boss az aki távolról látszik és ilyen tüzes fény van alatta felül meg ilyen szürkés? Ja és a kis köpőcsöves sötétből lövöldöző tetveket sem fogom megkedvelni azt hiszem. :)
  • MerlinW
    barlangos bonfire-el szemben van egy kivilágított domb. Oda kell menned.
  • Shep
    Hát ha tudnám merre kell menni de mindenhol csak ezek az átláthatatlan deszkavárak. De legalább az első bonefire-t megtaláltam, meg rájöttem ,hogy egy csomó mindenkit lehet öngyilkoltatni :) Igaz én is leestem egy csomószor és leginkább ez az ami rohadtul idegesítő benne. Ja amúgy oda miért is kell menni? Ott van a másik harang?
  • MerlinW
    Ha nem akarsz ott kalandozni pusztán kemény 10 percet kell ott lenned, amíg felmész a boss dobjára és visszajössz. Persze így le kell mondanod, egy rakat loot-ról, többek között egy firekeeper soul-ról is.
  • wedge31
    Szaladj át rajta.
  • ratgab
    Amennyire féltem tőle, annyira keveset haltam meg ott. Lehet azért mert nagyon vigyáztam.
  • Shep
    Ez a Blighttown kurva undorító egy hely, lehet itt fog véget érni számomra a játék.
  • MerlinW
    Ott tartok én is NG+-ban.. olyan mintha végtelen HP-juk lenne.. Eddig még nem sikerült megcsinálnom:)
  • MerlinW
    DSFix 0.8 -tól F5 a képernyőmentés.
  • Fletley9
    Cerlic,a haszált fegyver a nem sokkal korábban mimicből esett cristal halberd volt két kézzel ofc
  • Tinman #3200
    Grat!
    Valahol nekem is kb. ennyi idő ment el rá.

Milyen karival?
  • wesker24
    Dsfix
  • wesker24
    Erre való a Fraps progi söt már a legujabb DXfix 0.9-ben is annyi képet csinálsz amennyit csak akarsz csak az F5-öt kell lenyomnod !
  • Fletley9
    Nem enged print screent csinálni
  • Solid Snake
    Képt,videót vagy meg se történt