Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Köszi. És akkor mi az elõnye a zombiságnak?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Lunki88
Lenne egy kérdésem azokhoz akik már ennél a résznél járnak:

Egy Lautrec nevû lovagot kiszabadítottam a börtönébõl, és utánaolvasva fórumokon azt írják hogy visszamegy a Firelink shrine-hoz és ott fog ülni a tûz mellett de én nem találtam ott... Pedig kéne a segítsége a gargoyle-okhoz mert egyedül esélyem sincs. :S
<#worship>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Esküdj,pont ezt akartam én is kérdezni.

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Lunki88
Gyakorlatilag ezzel változol vissza emberré, ha megöltek. Sok elõnye van ha emberi formában vagy pl. jobb cuccok esnek, npc-k is szívesebben csevegnek veled, plusz így tudsz segítõket idézni egy boss fightnál.
Shep
Mire jó a humanity? (gyûjtöm az infokat, hogy ha neki kezdek, ne legyek totál hülye az egészhez 😊)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Pont ez a genyó benne, hogy a humanity-t nem szórják 2 kézzel.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nincs sárkány kard, mert nincs íjam remember...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Lunki88
Nekem állandóan az a problémám hogy ha meghalok valahol egy csomó ideig nem találok humanity-t, ha meg sikerült nagy nehezen találni akkor is kéne még egy a tábortûzhöz hogy 10 flaskával induljak. :S Valami jó helyet nem tudtok hol keressek? Most tartok a gargoyle bossnál.
MerlinW
Dehát.. sárkány karddal, 0 fejlesztéssel, 16 dex, end, 14 str-el egy ütés a basementben minden ellenség..

[merlinw.org]

<#banplz> áruló a sorainkban xDD

wedge31
Sajnálom mert utána jutnál le a csatornákba és itt találkoztam most az eddigi leglátványosabb bossal.
Kinyirni ugyan még nem sikerült de mégcsak háromszor probáltam...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Bemutatkoznék akkor: Sokak Ratgab vagyok...XD

Én már nem szaladok sehova! Töröltem az egészet! Elég volt, ez nem nekem való!

Nem tudok szaladni sem mert ahogy belépek a ködön már ott vannak a kutyák és ott a démon is, aki rögtön felülrõl fejbecsap, amikor is rögtön fél életem oda és mire fölkelek már jön a következõ áldás.

wedge31
Kontrollerer és lockal égy vak tüzérló is megcsinálná. Egy pc-s pro, billel és lock nélkül nyomja le...<#vigyor3>

Maxtreme
na én ezért is nem álltam neki ennek az izének. Játszani szeretek, nem kontrollert törni <#idiota>

Seth
Sokaknak ez a kritikus boss egyébként 😊

PSN ID.: Beegabor

wedge31
Szaladj fel a lépcsön és onann ugorj rájuk, meg lehet csinálni. A hydrával többet szivtam.

Na ebbõl a buzi játékból most volt kurvára elegem! El se jutok a kibaszott boss-ig már kinyírnak! Persze gyertek 3-an egyszerre. Faxszopó kutyák ellen faxt se ér a pajzs se.

Bemegyek a faxszopó kibaszott rohadás démonhoz már körbevesznek, elszaladni nem tudok, elgurulni nem tudok! Kapja be aki ezt a játékot kitalálta!

Shep
Hát ilyen feliratot biztos 😊 Amúgy mondhattam volna egy csomó mást is csak valamiért az jutott eszembe.

Ez amúgy tényleg a játék saját grafikája?

Biztos jó loot van benne....XD

Tinman
:-D

Az jóóóóóóóó ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Nem jön patch! From Software kiadta innentõl szarik az egészre. Megmondták elõre.

Seth
"amazing chest"

Tinman
Eddig egyetlen képet nem láttam, amit 4chan-ról linkeltél :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Seth
Tud ilyet a Red Faction ?? <#idiota>

Shep
Az igaz, csak azért ezt összehasonlítod akár csak egy Red Faction Guerillával ami több éves játék és az is tud ilyet ha jól emlékszem akkor sírni tudnék mikor ezt meglátom 😊

Jó, hát maga az engine eleve pocsék (még konzolon is!), szóval na. <#smile> Amúgy nem is olyan rossz a grafika szvsz. A textúrák alacsony felbontásúak, ez igaz. Viszont az Ambient occlusion erõforrás pusztító, ez tény.

Shep
Csak számomra elszomorító ,hogy egy ilyen grafikához erõmû kell?

Hmm... Zavar valakit a "fekete csík", ha nem 16:9-es felbontást használ? Arra is van már megoldás. Állítólag ez a program kell csak. Ha valaki kipróbálja, ossza meg a tapasztalatát! Köszönöm!

Tinman
Vhooooooaaaa! Köszi! <#worship>

Már nézem is!

Huhh, ez igen csak szép! NeoGAF-on találtam. Ha valaki jó erõs vassal és nvidia kártyával rendelkezik, akkor itt a beállítás!

nvidia-nál az Optimus kavar be állítólag! Esetleg ezt próbáljátok meg!

nem megy ez sehogy, haver laposában gt 540-el is 15 fps fixen, nem szereti a notebook videókártyákat úgy látom, majd jön egy patch 😄
Igen, így nekem az is feltünt már, hogy milyen szép a táj! Gyönyörû képeket lehet készíteni. <#eljen>

Tinman
A szépségen kívül eddig, amit nagyon, de nagyon hiányoltam az a DoF!

Basszus lent vagyok a tábortûznél és látom a messzeségbe, hogy ott vár egy zombi. Fúúúú azért ez a konzolos verza után, nekem nagyon pöpec!

Meg nem csak ebben nyilvánul meg, hanem abban is, hogy nem 3 méterre látok el élesen, hanem inkább már olyan 30-ra :-)

Mondjuk nekem azért megröccen az fps, de ezt betudom a nem épp fiatal procimnak. <#smile>

wedge31
Csodákat müvel az a srác.

Áhh, te is észrevetted a hatalmas grafikai ugrást! <#vigyor> Szép ez a játék, nagyon! A textúrák is rendben vannak szerintem. Vagy legalábbis nekem tetszik.

Tinman

Más is használja már a DSfix 0.4-et? Szép lett a DoF állítás miatt! <#worship>

Nekem fõleg, a hozzá nem értéseddel.

IMYke2.0.0.0
"Hû, és ez érv, hogy hogyan használják? Wow. Errõl beszélek. Fingod nincs róla és próbálod megmagyarázni a tényeket."

Olvasd el még egyszer, akár betûzve is. Részemrõl a felesleges beszélgetés lezárva - elegem van belõled.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

megpróbálom hátha, jó lenne kicsit tolni egy kis hardcore gémet, egyetemen és munka elõtt 😊
Ilyet találtam:

"If you have a 120Hz monitor, you might run into one of two problems:
Framerate locked at 15Hz, or resolution is locked at 720x540.

The fix is to open up the DarkSouls.ini file and manually set your fullscreen resolution and monitor's framerate there.

The .ini file is located here: C:\Users\\AppData\Local\NBGI\DarkSouls\DarkSouls.ini

Some people have reported that using HDMI rather than DisplayPort also resolves the issue."

Hû, és ez érv, hogy hogyan használják? Wow. Errõl beszélek. Fingod nincs róla és próbálod megmagyarázni a tényeket.

Az én kérdésemre senki se tudja a választ? olyan fontos a blur kitárgyalása? 😄
IMYke2.0.0.0
A "Blu" nem is egyenlõ vele.

Ellenben, a "blur"-t netszerte használják a "motion blur"-ra, rövidebb kifejezésként. S "itt már el is bukott az érvelésed." Errõl ennyit.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Blu nem egyenlõ motion blur-el, itt már el is bukott az érvelésed. Errõl ennyit.