10203
  • Tinman #3275
    MerlinW törött karddal nyírta ki a játék eleji bosst... aki érti, érti.
  • Tinman #3274
    Nem szopni jó, hanem IRL magadon észrevenni, hogy fejlődtél.
  • ratgab
    Nem az, hogy hányas a szinted. Tetszik érteni? Meg nyilván a tudás és a technika.

Más játékokban meg a szint a lényegesebb. Na így értettem.
  • ratgab
    És sajnos nem a medve szerepet érzem magamhoz közelebbnek ennyi küszködés után.
  • Tinman #3271
    "itt a felszerelés a lényeg igazából."

• ratgab
    Az az igazság kezdem úgy érezni magam a játék kapcsán, mint a vadász és a medve vicc-ben (vadász belő a barlangba, medve kijön sértetlenül)... Érti aki érti.
  • ratgab
    A farmolással, mászkálással nekem sincs gondom, sőt még a boss-okkal sem.

Nekem csak azzal van gondom, hogy irdatlan mocsok helyzeteket teremtettek a fejlesztők... már már gonoszakat (lásd. 2 új és a szűk hely tipikus esete).

A másik gondom, amikor 50-edjére kell ugyanazon a részen végigmennem, na ezt utálom. A repetatív játékmenet nem az én asztalom. Márpedig 85x ugyanott végigmenni mert meghaltam az igencsak az a kategória.

Karakter fejlődése nem jelent sokat, itt a felszerelés a lényeg igazából.
  • Fletley9
    Kevés azon játék közé tartozik ahol nem, hogy csak hajlandó vagyok farmolni vagy 1-2 órát eltölteni mászkálással/vásárlás intétésével/fegyver fejlesztéshez összeszedni bármit hanem élvezem is, mert látni a karakteren ,hogy erősebb jobban tudom kezelni. És a játék meghálálja olyan sikerélménnyel amivel évek óta egy játék se!
    Ja és az erdőben lévő ajtó mögötti covenant npc-ken begyakoroltam a parry/counterattack kombót olyan szép látni a 900-1000-es sebzésű instant killt :)
  • ratgab
    Köszi, egyrészt kurva messze vagyok mindentől, másrészt meg kedvem sincs visszagyalogolni. Meglett amúgy, leesett a mocsok.

Amúgy meg baszok visszagyalogolni mindig save exploit befigyel.
    Leszarom, ha elveszlik állandóan a soul, de nekem ehhez nincs türelmem, hogy 200x ugyanazt újra mindig megcsináljam.
  • Fletley9
    az a "szűz" "szúr" akart lenni :D nem kis elgépelés :D
  • Fletley9
    Ide ajánlott első alkalommal poison arrowot venni. 2-3 egymást követő találat aztán elbújhatsz míg meghalnak :D utána gyalog galopp
  • Fletley9
    Mai napra ennyi volt 9-19 (kétszer félóra megszakítással), de eredményes napon vagyok túl
    Aki még nincs túl a Ornstein and Smough harcon annak most írok pár személyes tanácsot/véleményt ami megkönnyítheti az egész huzavonát bonfiretől-őrömujongásig
    FIGYELEM SPOILEREK SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER
    - Nos az első és legfontosabb. Legyen egy íj nálunk (minél erősebb annál gyorsabban tudunk haladni). Valamint szálfegyver. Utóbbiból esik egy Cristal a közelben lévő mimicek egyikéből. Tökéletes is lesz. (245-ös sebzés minimális stat követelmény)
    - Vegyünk kb 300 poison arrowot undead kereskedőtől a csatornában (30K soul, de kifizetődik, ha türelmes az ember sok fejfájástól ment meg)
    - Induljunk el a lépcsőn a lépcső tetejéről (kb 3-4 fok környéke) lőjünk 3-3 posion arrowot a fent lévő sentienelkbe először a jobb majd teljsen jobbra húzodva a bal oldaliba (őt nehezebb eltalálni mert a pajzs jobban takarja) hp-juk szépen elkezd lefolyni közben lőjük tovább standard vagy más arrowokkal így hamar összesnek. Ha behuznánk őket akkor vagy közelharcba bocsátkozunk, vagy visszaszaladunk a lépcsőn és megvárjuk míg a helyükre mennek. Ezt követve teljesen épen juthatunk túl rajtuk.
    - irány balra. Az egyik impet behúztuk a sentinel meglövésével várjuk meg míg megunja és elmegy. menjünk be az ajtón jobb oldali impbe lőjünk egy heavy vagy fether arrowot ami lelöki. A szemben lévővel mindenképpen közelharcba kell bocsátkozni. próbáljunk meg nem megsérülni.
    -kovácsnál fel majd a lépcsőn le fordulóban silver knight próbál lelőni sprint lövés pillanatában ugrás így nem talál el. leérünk megintcsak muszáj a közelharc. (Figyelem ez a hely nagyon szűk támaszkodjunk a blokkolásra).
    -Innen tökéletes célpont mérgezett nyilainknak a szemben lévő nagy őrszem, (metódus ugyanaz mint a kintieknél). majd egy szintet lejjebb menve megfordulunk onnan rálátni a másikra is, így ismétlés 3 posion arrow majd sima. így feltehetőleg sérülés nélkül eshetünk neki párosunknak ami nem kis segítség.
    - NPC idézése opcionális, de hatalmas (!!!) segítség.
    Belépve az füstön szaladjunk el jobbra a két boss rászalad segítőnkre így térünk vissza hozzá amint tudunk. PAJZS ELTÉVE FEGYVER KÉT KÉZBEN.
    - első célpontunk Ornstein. próbáljuk meg 3 kis attackal hátba támadni ha van rá lehetőség. amint ellenük fordul villám lándzsákat dodgoljuk. Ha nagyon hátra dől támadás elött ugorjunk oldalra chargolni fog. Vissza támadásra a lehetőség akkor van amikor maga elé szűz (kicsi a távolsága így könnyű elkerülni visszatámadni). Fél szemünk mindig legyen a másik bosson!!! (nehogy bekapjunk egy egy kalapácsot). Ha "pihenni" szeretnénk szaladjunk pár kört a teremben (nem éri meg mert NPC barátunk meghal :D)
    Íjat/bombákat/tűzlabdát felejtsük el ha be is talál minimális lesz a sebzés. De általában nem talál mert elég gyors a drága.
    - Amint végeztünk Ornsteinnel cutscene. Smough elveszi villám képességét és hp-ja visszaugrik a maximumra. A kulcs a győzlemhez: megtalálni a megfelelő távolságot: ha túl közel vagyunk felugrik a levegőbe és AOE villámokat szór ha túl messze akkor szántó támadás/lecsapás kombót. a megfelelő távolság az amikor "csak" lecsap. Hátra dodge és itt jön elő ,hogy miért fontos a szálfegyver. Vissza tudunk támadni. (maceval nem tudtam nem érte el és vagy elugrott) ezt párszor eljátszva ő is megfekszik. a lényeg a türelem ami úgyse lesz. :D
    Úgy kb hat óra múlva hatalmas kiabálások közepette könyveljük el a győzelmünket és konstatáljuk miért is ilyen jó a játék.
    Spoiler vége!!!!!!!!!
    Sif-et már nem tudtam megölni, de a taktika oda is megvan.
  • Tinman #3263
    Achievment whorekodni, no meg XBOX-ra 1080p upscaled a látvány.
  • Fpocok
    Ha megkongattad a két harangot, akkor a kezdőn, a medencénél ott lesz a nagynyakú.
  • Shep
    Ezért van nálam mindig 5-700 nyílvessző :) Egyszer még a hidrát is elkezdtem lőni vele csak meguntam ,hogy 3-akat sebzett rajta :)
  • Shep
    Melyik szörnynek?
  • ratgab
    Anor Londoban amikor 2 íjász lő egyszerre ott hogy a viharba jussak át? Nyilam nincs csak 16 db... Ha közel megyek meg 3 ütéssel bedarálja a staminát. Manőverezni nem lehet, háta mögé nem tudok kerülni...
  • Fpocok
    Add oda annak a szörnynek a kezdőn. Elvileg többet ad, mintha megennéd :D
  • Shep
    Akkor lehet elköltöm inkább, köszi.
  • Hrisskar
    Kipróbáltam, vicces ahogy fejemről a mélybe zuhannak. Találtam megfelelő ösvényt ami mentén leszedhetem őket egyesével. Meg felvettem azt a páncélt amit a rakás ent őrzött, a sisak és a testpáncél jobb volt mint az én elite knight darabjaim , így azokat lecseréltem.
  • wedge31
    Speart vagy pajzsot lehet belöle csinálni de nem nagy szám egyik se.
  • MerlinW
    Te tudod:) Pedig jópofa harc:)
  • Fpocok
    Csak azért nem ölök meg egy barátságos személyt, mert OMG loot... nem tűnt veszélyesnek, nem akart bántani. :D
  • Shep
    Tegnap megöltem a lepkét, megkaptam a lelkét és azt írja ,hogy lehet belőle spéci fegyvert csinálni, érdemes ezt megtenni, ha igen akkor ki hajlandó erre?
  • MerlinW
    Ezt te döntöd el:)

Ha megölöd:
    - Soul of Priscilla
    - 30,000 souls
    - 1 Twin Humanities
    - Priscilla's Dagger, when her tail is cut off.
  • Fpocok
    A festményben... [spoiler]leugrottam a végén... jól csináltam? Nálam van a kulcs... vagy harcolnom kellett volna? Nem bántott...
  • xalyy
    Sziasztok! A játékban még mindig nincs lehetőség a coop-ra? Thx
  • Laza
    Minek a X360-as meg a PS3-as is? :)
  • Laza
    Azokat simán le lehet lökni a szakadékba. Azok covenant 'NPC'-k. Szívósak és sok lelket is adnak. A bejáratnál ha leszaladsz a lépcső mellé akkor maguktól is a mélybe ugranak :) az egy jó farm hely.
  • Laza
    Lehet :) Én minden új területen sétálva, feltartott pajzzsal megyek végig, így nem is nagyon szoktam halni, max bossoknál :)
  • Fpocok
    Úgy döntöttem, hogy elvegyülök. Így nem bántanak :D
  • xalyy
    Sziasztok! A játékban még mindig nincs lehetőség a coop-ra?
  • Fpocok
    Gyors kérdés... festménynél... ott kell továbbmenni az alagútban, ahol a kerekes csontik vannak?
  • ratgab
    Akkora mákom volt mint a ház! Anor Londo-ban lenyomtam 2 sentinel-t. Egész egyszerűek voltak egyébként.

Látom van 2 láda, egyiket kapásból nyitottam aztán átkoztam magam, hogy mivan ha mimic, na sebaj. Megyek a másikhoz, na mondom biztos ami tuti megcsapom... mimic volt...XD
  • ratgab
    Vége van a mérközésnek. Iron Golem - ratgab: 2:1. Pontozással győztem...XD
  • Shep
    Meg a játék is PC-n néz ki a legjobban, más kérdés ,hogy ez nem nagy szó :)
  • Shep
    Hát azt nem szabad hagyni, egyszerre csak 1-et kell elcsalni.
  • ratgab
    Áááá Imádom a reggeli hullám szagát... Iron Golem - ratgab: 1:0
  • Tinman #3237
    Sok a dolog még... 1000/1000 XBOX0-on és PC-n is, Platinára a PS3 verziót, ilyesmi :-D
  • Lunki88
    A pc-s verziónak van a legszebb borítója. :)