Dark Souls
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A másik amikor innen mész fel a hegyoldalban a nagy híd felé még a lesz a pillérek között egy sor, ahová át lehet ugrani (a firebombot dobáló csonti alatt). Ugorj át (sprint majd megint spint az ugrás) és a pillérek között úgy tudsz átmenni, hogy van egy lehelet vékony párkény ... ne félj rámenni, csak úgy fuss, hogy a fal felé tolod a karit ... az utolsóban lesz egy csonti cuccal.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Parasite Eve 2, best game EVER!
PSN ID.: Beegabor

Parasite Eve 2, best game EVER!
Azt kell mondanom, hogy a játékban lévõ potenciált lehet sokan nem ismerik még fel, de elhihetitek, hogy nem egy végigjátszásra lett felépítve az egész.
Õ most lvl 180 körül van, a max szint valahol lvl 700 körül elérhetõ. A statok állítgatása így sokszorosan felülírható, végül is semmi sem szab határt annak, hogy az légy ami lenni akarsz és amikor lenni akarsz 😊
A lelkek közül a BOSS-ok lelkeit NE használjátok fel szintlépésekhez, mert azokból speciális tárgyakat (fegyverek, páncélok) lehet készíteni, van amelyik bossébõl akár 3 különbözõ félét (tehát ennyiszer meg kéne ölni).
A fegyverek a statjaidhoz idomulnak, ezért a fegyverek speciális módosítóit mindig nézzétek meg akár szintlépések elõtt. Nem minden fegyver skálázódik veled, de a legtöbb igen (a spec módosítókat az itemeknél lehet megnézni, a equip menüben nem). A - E kategóriák vannak kb, ezek határozzák meg, hogy egy stat mennyire hat az adott fegyverre.
Bizonyos fegyvereket lehet upgradelni is, ez is borzalom szerteágazó, itt egy kép a rendszerrõl. Ahhoz, hogy kimaxolj egy fegyvert kell a végén egy színes bigyó, amibõl minden végigjátszáskor csak egyetlen egy darab eshet, tehát nagyon meg kell gondolni mit és mire használsz el,
Érdemes nézegetni a Wiki-t, sok hasznos infó fenn van ... persze magadnak is kitapasztalhatsz mindent, de számíts arra, hogy több végigjátszás után is lesz még amit nem fogsz tudna vagy érteni 😊
Az elsõ végigjátszás csak a bemelegítés ... utána kezdõdik a játék 😊
Ne adjátok fel!!!!!
És aki kételkedne, hogy egy igazi nagyszabású RPG élményben lehet része, az adjon neki egy esélyt 😊
És ne feledjétek, ha nem megy erõvel, akkor majd ésszel. Van egy két trükk, amivel lehet érvényesülni, és ami nem számít glich-nek, mert végül is az életben is alkalmazhatod ....... mint pl a hídon lévõ barátunk elõl felmenekülni a bástyára, és a legerõsebb csapásunkat, a levegõbõl ráugrás és ütést használni, vagy a knight elõl felmászni a tetõre és megdobálni firebombal ... a többit mindenki tapasztalja ki maga (ezeket magam tapasztaltam ki, remélem senkinek sem 'spoiler') 😊
Jó játékot 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Tehát, tényleg, lehet tudni, hogy mindent megtaláltál egy adott helyen, vagy csak úgy jöhetsz rá, hogy hosszú ideig mindent átnézel és sommázod, hogy lehet menni tovább?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[merlinw.org]
Ami nekem feltûnt, hogy milyen elõszeretettel preferálja, a summon sign-ok használatát. Tény, hogy úgy sokkal könnyebb, de az igazi férfi szöget reggelizik és dárdát kakál... vagyis én pl. 1 idéztem csak meg az O&S harncál segítõt, de annak is csak a kárát láttuk, mind a ketten, mert jött egy seggfej és elsõ dolga volt a társamat kinyírni, aztán engem is eltett láb alól.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Most nézem, hogy akkor azok a 'vér tócsák', amiken meg tudom nézni más játékosok halálát végül is az a 'csomag', amit magam is eldobok a halálomkor (lelkek, humanity).
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Csak ne tudnám, hogy gyenge játékos vagyok én ehhez a Dark Souls-hoz 😊
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nem lesz vele késõbb se sétagalopp.
Ahogy így írtam az a boss is Pyro-val sokkal könyebb, amelyik épp itt a szöveg dobozba van. Melee-vel
"You're immediately given the choice between 10 character classes. Note that your character class determines what stats and equipment you start out with, but it's not something you'll be locked into for the full game. If you start as a melee-focused class but decide you'd like to take up magic at some point, you can begin putting stat points into intelligence. If you begin as a sorcerer but realize you'd like to get holy, you can start upping your faith whenever you see fit."
[merlinw.org]
Gargolye-k ellen egy szellem segít, ha emberi alakban mész hozzájuk. A köd ajtó elõtt lesz egy rúna a földön, amivel megidézheted.
[merlinw.org]
Ti milyen karival vagytok? Elõször egy Knigh-ot indítottam, de az tetû lassú és a gurulása is fáziskéséssel megy, akár egy nyugdíjas ... kezdtem egy Wardenert (vagy mit), az már a könnyebb szerkódjában sokkal gyorsabbnak tûnik ... kérdés mennyire lesz majd hatásos.
Azt ugye mindenki tudja, hogy vannak "palackozott" humanity-k is (inventory fekete-fehér pu*ci alakú ikon), amiket használva ki tudtok váltani. És még teljes HP-t is adnak. Sõt vannak Twin humanity itemek is, amelyek kettõt adnak. Pl gargolye is ad egy twint-t. Nekem perpill több mint 20 humanity itemem van. Elõnye, hogy nem vesznek el ha meghalsz, akkor használod, amikor szükséged van rá.
[merlinw.org]
[merlinw.org]