10203
-
#3315 Valaki csinált egy mouse fixet... megnézem. -
#3314 DSfix 1.0
Integrated SSAO... -
#3313 Azok csak akkor támadnak, ha közel mész hozzájuk. Kikerülhetők. Egyszer persze érdemes a szárnyak végén álló 2-2 óriással végezni, mert ládákat őriznek. -
#3312 Vááá, és az első akivel összefutok egy bazi nagy állat :D -
#3311 Anor Londo kva jól néz ki ahogy leteszenk :) -
#3310 Nem igaz, most meg a retek lock miatt leestem a mocsárba, végem is lett mert az összes létező mindenki rám rontott. Kezdhetem megint előröl. Ekkora egy retek helyet. De öcsém még azt sem tudom megmondani miért játszok ezzel a szarral, kurva japók tuti bekódoltak valamit a programba ami olyan jeleket küld a monitoron keresztül ,hogy arra késztessen ,hogy játsszál vele. Mocsokládák. -
#3309 Relogoltam. Most jó... bebaszott volna, ha meghalok és mehetek előröl. -
#3308 Sehol semmi. -
#3307 Lehet be vagy támadva. -
#3306 Megtaláltam a bonfiret, de nem tudok leülni wtf? nem ír ki semmit, amikor odamegyek. -
#3305 Sikerült baszki... micsoda küzdelem volt ott a szélén... :D -
#3304 Vááá ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sen fortressben nem is kell végigszaladni újra az egészen :) fent ki lehet nyitni egy logó cellát és akkor lesz lift fel-le :) -
#3303 De az a palló csak egy hullához vezet, onnan egy titkos fal egy ládához ... de hogy még innen is megy egy titkos fal az már nonszensz :D
Szóval a palló semmit sem jelent, hiszen van ott egyébként is egy hulla lélekkel :) -
#3302 Hát ezt nem hiszem el, beragadt a karakterem kezdhetem előröl. Zavarodnának meg ezzel a retek pályával. -
Zozo0122 #3301 Én is ugyanilyen vagyok:D Mindenhova beugrok megvizsgálom ezért gondoltam, hogy előbb utóbb magamtól is megtaláltam volna az üregben a titkos utat csak amikor ott voltam csakúgy megcsaptam a falat, hogy hátha lesz valami mert az út felfelé mindenképp gyanús:D És közben még megvolt jegyezve, hogy megkell nézni mivan a kődobáló baromarcúak mögött a másik üregben meg a malomkeréknél is felkell még menni... -
#3300 Elmondva nem tünik nehéznek pedig bizony tetü egy hely az. -
#3299 Ne törődj velük (egyébként sárkányíjjal lőnek, amit te is felvehetsz az egyik párkányon majd), csak sprintelj fel és tarts mindig jobbra. Fent a íjjász lovagot meg rugdosd le, esetleg kétkezes karddal csapd le vagy lándzsával szúrkáld pajzs mögül, s közben próbáld letolni. Lényeg, hogy leessen. Utána rögtön ott lesz a bonfire az épületben, szóval kitartás:)
Londo kovácsát is mindenképpen keressétek fel, mert a játék legjobb kovácsa. -
#3298 Az kemény hely, mindenképp fel kell futnod.
-
#3297 Továbbmentem a hídon.... a naaagy kastély előtt jobbra lementem, ilyen gargoyleok vannak ott... megyek tovább, aztán felfelé kell futnom, de két oldalról dobálnak lándzsákkal és mindig leesek, mit csináljak? -
#3296 Én megtaláltam mindent:) Annyira azért nem kacifántos a dolog:) Szép nyugodtan kalandozok és felfedezek mindent. Benézek mindenhova, leugrom ahova lehet, stb.
Tipp1: mimic-re dobjatok Lloyd's Talisman-t és visszabújik a ládába, amit loot-olhattok probléma nélkül.
Tipp2: lehet kapni árusnál "fénycsalit" amit ledobhattok a sötét mélységekbe felmérni milyen mély. -
#3295 Londo-ban az egyik szobában van egy kandalló, Csapkodjátok meg a belsejét:) -
#3294 Csak most, lvl60on cseréltem le a tűzlopósnak a gyűrűjét. Havel's ring-re. -
Zozo0122 #3293 Az a vicc, hogy voltam abban az üregben és megis csapkodtam a falat de csak rutinból...de nemjó helyen:D Eddig egyébként csak Undead Parishben találtam kiüthető falat és megmentettem 1 lovagot aki bevolt zárva később pedig megjutalmazott...bár kb semmit sem ér a jutalma:D -
Fletley9 #3292 Az átlag játékos talán nem találná meg soha. (bár a fán felvezető palló elég egyértelmű :D), de látod mégis megtalálták mert tudunk róla :D -
#3291 " hogy blighttownnál van 1 titkos alagút ami további 2 helyre vezet"
Amit magadtól a büdös életben nem találtál volna meg soha :)
Egyébként igen, egy kicsit illúzióromboló lehet ez, mert ugye a játék alkotói sem hagytak az ég világon semmilyen infót ezekről a helyekről. Viszont soha nem találnád meg :) Én még azt sem tudtam a pók bossig, hogy vannak ilyen kiüthető falak :) -
Zozo0122 #3290 Véletlenül megnéztem 1 térképet amin bevan jelölve, hogy honnan hová vezet út és kiderült, hogy blighttownnál van 1 titkos alagút ami további 2 helyre vezet...pedig dejó lett volna magamtól megtalálni soha többet nemkeresek rá, hogy dark souls map... -
Fletley9 #3289 Ja még a mai napból kimaradt, megvolt a legnagyobb elvesztett soul mennyiség egy halállal...56K kellemetlenül érintett, DE elötte nem sokkal 90K-t mentettem meg egy gyűrű feláldozásával. (beestem a három macskához magammal rántva egy gomba fejet, mondanom se kell otthagytam a fogam mire pislogtam volna.) aztán 5. nekifutás/ halál után felhúztam a gyűrűt and is was ok. -
#3288 "hanem IRL magadon észrevenni, hogy fejlődtél"-írtam.
Hogy értem? Úgy, hogy még türelmesebb lettem és még jobban oldok meg problémákat, még gyorsabban látok át helyzeteket. Nagyon jó párhuzamos, osztott figyelem fejlesztésére az Outland is, vagy nagymókusoknak ott a klasszikus Ikaruga. Ezekben a karakter és a gear nem sokat segít, magadnak kell fejlődnöd.
Tényleg jó példa erre MerlinW példája, hogy ne csak mindig a saját DeS/DaS élményeimmel fárasszalak.
Lényeg: Nem jobb ember lettem, hanem tapasztaltabb, élesebb látású.
Elképesztő egyébként, hogy bár több, mint fél éve jártam pl. az O&S harc helyszínén vagy a Painted World-be, de itt a térkép a fejembe, sőt megmondom fejből azt is, hogy melyik sarkon milyen mobok jönnek. Nem rossz érzés :-D
DeS már kezd kicsit megkopni, de majd teszek róla, hogy ne így legyen :-))) -
Zozo0122 #3287 Ha Blighttownban vagy akkor menj bele nyugodtan:D Vagy előbb nézegessél lefelé lesz ott valami ami kegyetlen jó a kis köcsög szúnyogok ellen;) -
#3286 Na ott állok most ahol lelőttem valami nagy dög potrohos valamit és onnan kicsit visszafele van egy barlangi járat ami bevezet egy nagy toronyba amiből lehet menni fehérbe. -
#3285 Olyan helyeket mondtok ahol még nem is jártam. :) Fehér fényekbe meg félve megyek be mindig ) -
Zozo0122 #3284 Srácok ezek a szövetségek mire jók? Ennek csak online játékban van értelme? -
#3283 Vak a malomkerekes feljáró mellett egy csatorna nyílásban, jobbra (ha mennél fel a pallón) ... szemben a tüskés dombbal. -
#3282 Bár ahogy látom többnél is van ilyen... mindegy, minél kevesebb az esélye az invade nek, annál jobb :D -
#3281 Beléptem egy jó kis covenant-ba :D
"Players inside this covenant are matched up much more easily with other players in the same covenant during online play. It is speculated this covenant is connected to the Warrior of Sunlight and The Princess' Guard covenants for online play.
Players report that joining this covenant can help reduce the amount of invaders invading into your game. Extensive testing suggests that members of other covenants are given preference to invaders over members of the Way of White. In other words, members of Way of White are only invaded if there are no other potential targets, greatly reducing (but not eliminating) the rate of invasions."
-
#3280 A mocsárban van egy az alagútban. -
#3279 Blighttownban a fehér fény előtt nincs több tűz csak az ami lényegében a legelején van? -
ratgab #3278 Most akkor te jobb ember lettél a Darksouls-tól vagy ezt hogy érted amúgy? -
ratgab #3277 MerlinW is isten a szememben... -
ratgab #3276 Én ettől a játéktól berserker leszek IRL-ben....XD Az nem tudom fejlődésnek minősül-e.