10203
-
ratgab #3355 Gyenge jellem ám az öreganyád térdkalács. -
#3354 De ő gyenge jellem :D Én ha egyszer törlök valamit mert úgy döntök ,hogy nem viszem végig az szerintem még 1x sem került vissza a gépre. -
ratgab #3353 Tévedés mert 3x töröltem. -
#3352 ratgab már kétszer törölte ha jól emlékszem és még mindig játszik vele. -
#3351 Na igen én is ettől féltem azért fordultam még vissza :) Minden bosshoz félek bemenni :) Előbb mindig erőt merítek :) -
#3350 Ott a barlang végén van a boss. -
#3349 Dehogy lenne, letörölném azt kész :) Amúgy befutottam a kődobáló tapló trollok elől a barlangba, ott meg jól szétszedtek a kukacok :) Undormány egy hely ez, mikor lehet innen elszabadulni? -
#3348 Nem fogod tudni abbahagyni, rövid idö után elvonási tüneteid lennének. -
ratgab #3347 Ugyanezt eljátszottam én is anor londo-ban. -
#3346 Amúgy lesz még ilyen retkes hely, ahol csak bugokba meg leesésekbe lehet futni? Ha lesz akkor még időben abbahagyom :) -
#3345 De akkor a csak meggyújtásnak mi értelme, direkt szívatni a jónépet? -
#3344 Le is kell oda ülni,hogy checkpoint-ként szolgájon, nem csak meggyújtani -
#3343 Mi értelme a retkes tüzet meggyújtani ha utána nem onnan folytatja ha meghalok. Már megint előröl. Robbanna fel egész Blighttown ahol van! Ez egy elátkozott hely, mert mi másért haltam volna már meg megint, mint azért mert 2 palló közé becsúszott ez a szerencsétlen. -
#3342 Kicsit talán jobb, mondjuk engem eddig sem zavart. A célzás jobb, nem négyzeteket ugrál, hanem folyamatos. Lockolás-kor egyébként sem kell rángatni az egeret, illetve, ha többen vannak, csak akkor kell lockolni, ha támadni vagy védeni akarsz. Tehát a lock-unlock folyamatosan. -
#3341 Lock, majd mikor lecsap pajzzsal oldalra gurulás és nem fáj. Ezután lock kikapcs és rohansz a legközelebbi nyak fele, megcsapkodod, majd lock be ismét és így tovább. A partra ne menj ki, mert akkor lövöldözik. -
#3340 Na megvan a kövi cél. 50 strength.... még kell kb 15 :D az azt mondja, hogy alig több mint 200 000 lélek :D -
Zozo0122 #3339 Na találkoztam a Hydrával de 2-3 próbálkozás után elmenekültem a helyszínről...1. bekaptam 1 átkot a rohadt békáktól mert beszorultam tehát mégcsak nemis az én hibám volt:S 2. szétvolt verve fegyverzetem meg páncélzatom is 3. szerettem volna már elhúzni erről a helyről majd ha erősebb vagyok visszanézek mert a nagy gombáknak 1 a kagylóknak meg 2 csapás vagyok bár azokat a Hydra kinyírja:D Körülbelül fél óra alatt visszaértem Firelink Shrine-hoz és meghalt a soulkeeper. Ilyenkor mivan? Találtam a hullájánál valamit de nem értem pontosan hogy az mire is jó? Felkutathatom a gyilkosát? Írja hogy Anor Londoba kell menni de én ottmég nemis voltam. -
#3338 Hát, a köpködés a legrosszabb támadása. Viszont ha folyamatosan a feje alatt vagy előtte, akkor nem köpköd, csak a fejével csapkod. Egy gonddal kevesebb, mivel úgyis csak a csapkodáskor lehet megütni.
Legalábbis a Black Hydránál ez simán működik.
A simánál már voltam de elfutottam mellette. Egyébként van itt is egy bonefire, elrejtve egy alagútban a Valey of Drakes shortcut liftjénél (szemben az Undead Borg-i scortcuttal, ahol Havel volt lent). Innen nem kell létrézni, hanem rögtön a vízpartra lehet menni. Az itt lévő crystal mobokat nem is kell bántani, csak egy helyre húzni, a Hydra lelövi őket :) -
#3337 El kell menni jobbra ott fel a kis emelkedőn, oda beállsz és hozzád sem tud érni te meg csak szépen ütlegeled mikor fejével földbe harap. Egyedül az oda jutás lehet nehézkes, mert nem mindig sikerül elsőre elugrani a köpései elől. -
#3336 Nem is kell közelébe menni...
Megvárod míg kiköpködi magát, aztán rád támad az összes fejével. Gurulsz és lecsapkodod őket... amikor márcsak egy fej marad, akkor le is nyilazhatod. -
#3335 Engem is csak a lock érdekel, azon javit valamit? -
#3334 #3216 -
#3333 Hogy a rákba ? :D Én a közelébe se tudok menni, illetve ha eljutok oda akkor meg egyből lecsap a fejével :D íjazgatásos csapkodás a vérpistikéknek van az nekem nem pálya :-) -
#3332 Van itt valaki aki sorcerer-el végigtolta a játékot?
Épp telepítem és gondolkodok egy sorcerer-en... -
#3331 A hydra az nem nehéz. Most elsőre sikerült levernem. -
#3330 És akkor még a Hydrával nem találkoztál! -
Zozo0122 #3329 Oké emberek sikerült...kb 50. próbálkozásra sikerült! A kincs pedig amiért ennyit küzdöttem: white titanite chunk:D Hát igen...Viszont a pályatervezőnek mindent megbocsátok:):):) Mert ami lentebb várt a gombák szintjén az valami EMBERTELEN!!! Minden elnézve mert szerintem nagyon durván belehetett tépve a pályatervező...ahogy az egész kinéz meg amilyen lények ott jönnek először nevettem rajtuk hát komolyan miaz már, hogy betámad valami és kapásból elesik? Aki még nemvolt ott ne hagyja ki...ezek a lények minden képzeletet felülmúlnak(alul:D). És NE dőljetek be nekik én röhögve odaálltam 1 nagyobb példány elé és 1!!! ütésből lecsapott:D:D:D -
#3328 Ott én is leestem vagy 30x:) Főleg akkor, mikor elfogyott a türelem és kerestem a leggyorsabb utat lefele:) -
#3327 Olvasunk is, nem csak másolgatunk össze-vissza:)
Átnevezed a dll-t, akármi.dll-re (pl: dsmfix.dll) majd dsfix.ini-ben megkeresed ezt:
dinput8dllWrapper none
és módosítod erre:
dinput8dllWrapper dsmfix.dll
Nekem 1200dpi-s egér módban az 5-6-os camera speed (játékon belül, options), és dsmfix.ini-ben:
connected=1
sensitivity=12
deadzone=12
Persze egér és egyén ízlése. Próbáljátok ki alapértékekkel aztán majd meglátjátok. A készítő 0-ás camera speed-et ajánl, de nekem az kevés volt. Olvassátok is el a linkelt oldalt, ne csak letöltsétek:) -
Fletley9 #3326 Egyébként mivel ő találta ki, talán tudná ,hogy mit csinál :D olyan sok pofont nem kapna :D -
#3325 Azóta már 2 gargoyle is feküdt :) -
Fletley9 #3324 Go depths bonfire and farm rat. divorceos gyűrű+humán alak (plusz én még bankoltam 10 humanityt) fél óra alatt 20 esett -
#3323 Csak hát ahhoz humanity kell... az meg már alig van... 3-4 darab, -
Fletley9 #3322 Be. és ajánlott is vinni. -
#3321 Az idézett npcvel be lehet menni a két bohóc bosshoz? Londoban vagy hol? -
#3320 Igen, én is azt nézem... és nem is valami jó. Azt hiszem hagyom, maradok gamepadnál. -
#3319 Felülírja a DINPUT8.dll-t, ez igy nem lesz nyerő... -
Fletley9 #3318 Twitch-en nézek streamet JP 3. nekifutásra lelökte iron golemet a toronyról..mé majdnem full hp-n volt -
#3317 Ezt én is megnézem mert agybajt kapok néha a lock-tól. -
Zozo0122 #3316 Oké mára elegem van ebből. The Great Hollow alapból nagyon könnyű hely csak pár feka köpőbéka van itt VISZONT oylan helyekre tettek lootolható hullákat hogy az nem igaz...mindenféle elérhetetlen faágakra összevissza de akkor is mindet fel fogom szedni...de az alja felé van 1 amit kb ESÉLYTELEN kb 30 x estem itt le miezmár??? Aki ezt a pályát kitalálta azt leültetném a gép elé hogy ittvan menj végig rajta és szedj fel mindent DE ahány leesés annyi pofon! Az kárpótolna