Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
Ja, én kapásból kikapcsoltam és csak manual lockolok (X360 kontroller jobb stick benyomása). Sokkal barátságosabb.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Solid Snake
Mivel itt senki nem írta,ezért kezdtem egy sorcit. /atom király/ <#papakacsint> Igazi sunyi kari /távlövöldözõs/mondjuk ha közel jönnek az már gázos,akkor jön az ugri-bugri+a püfölés.
Fpocok
Kössz... majd belenézek, ha felraktam adobe-t.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Na akkor lássuk a knight-ot.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

jarlaxxe
Gondolom gamepadal játszol mert egérnél sajnos hiába kapcsolgatod rosszul lett átportolva, többek közt ez is.

jarlaxxe
Örülj neki, hogy egyáltalán megtaláltad, mikor ps3-on elõször játszottam itt már a bossnál jártam és természetesen elsõre megfeküdtem és onnan kelett elölröl indulnom kétszer is mire megtaláltam.
Jól eldugták ez tény.

IMYke2.0.0.0
Aki sokat szív a támadások során a "lockolással", az kapcsolja ki a menüben: "Toggle auto-lock on"
Természetesen, aki ezt már megtette, az ne árassza a dühét rám... 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wedge31
Annyit jelent, hogy alapból élöholt formában vagy de találhatsz majd humanityt amit ha használsz human leszel.
Ennek több elönye, söt offline játékban csak elönye van online játékban már meggondolandó, mert akkor támadhatová válsz más játékosoktol.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

wedge31
Én is abból tájékozodtam még régebben be volt ide linkelve és a megjelenésig egy párszor átolvastam.

Afe
Kösz, gondolom majd késõbb rájövök hogy az mit is takar😊

Solid Snake
Mivel ez itt sztem.senkit sem érdekel/dark.souls.complete.strategy.guide/vagy mégis <#hehe>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.4shared.com/office/pUsPHv7l/darksoulscompletestrategyguide.html

#1632 igyekszem xD
wedge31
Sens Fortressben ugy eldugták a bonfirét, hogy az valami eszméletlen hülyeség. Háromszor kezdtem elölröl az egész pályát mire teljesen véletlenül ráestem.
Ez tényleg hc feeling...<#hehe>

Fpocok
Kössz, bár jöhetett volna elõbb is 😄

Solid Snake
MerlinW
Emberként menj hozzá, lent a lépcsõ mellett oldalában van egy megidézhetõ npc rúna elrejtve.
Egyébként ugrabugra meg rohangálás, aztán néha leszáll, akkor tudod ütögetni.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Igen - tipikus "havokos" jelenség. Kábé 12-14 éve így mûködik 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Amúgy elég gagyi... állandóan bele akad a hulla a lábamba és métereket ráncigálom magammal 😄

wedge31
Humanity.

IMYke2.0.0.0
<#papakacsint>

Fpocok
Ja ok. Nem tuttam 😄

IMYke2.0.0.0
A Havok az fizikai motor - az nvidiás PhysX ellenfele.
Nem játék engine.

Fpocok
Ráaádsul a havoknál fel is van sorolva a dark souls 😄

Fpocok
Nem a Havok? Csak mert nálam minden indításnál bejön egy kurva nagy havok logó 😄

Most nézem, hogy a játék engine-je a PhyreEngine, ami viszont nem olyan rossz elvileg.

Igen, ez várható volt, hogy csak szét fogja húzni. De legalább mûködik, jó tudni! <#smile> Köszi! <#worship>

Afe
Elkezdtem ezt a játékot, és eddig tetszik.
Egy gyors kérdés: mit jelent a bal felsõ sarokban a "00" ikon?

Solid Snake
Mûködik,de igazából csak széthúzza a képet./megnyúlnak az ikonok/stb.
Fpocok
Aranyos... billentyûzet? Felejtsd el 😄

wedge31
Billel tolom nekem tökéletes, egy gond van vele, hogy a lockot nem mindig tudod használni.

Solid Snake
Nice <#pias>
Próbálkozzak billentyûzettel vagy ne is álmodjak normál játékélményrõl amíg be nem szerzek egy normál kontrollert?

Lehet megveszem PS3-ra. Az 576-ban meg a vaterán elég sokan el akarják adni. Vajon miért? 😊
Laza
Csináltam pár képet. Az utolsó kettõ vicces. Már fénylik a belem, 1HP-val éltem túl egy összecsapást 😄

album

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
A táskámban lévõ cuccok súlya nem számít, végtelen lehet nálam? Csak az számít ami equip-elve van?
Érdemes cipelni minden szart, el lehet adni késõbb? Vagy dobáljam ki ... pl van vagy 6db spear nálam.

Lunki88
Help!

Azt a pillangó bosst az erdõben hogy a fenébe gyõzzem le lovaggal? Nem lehet odamenni hozzá hogy karddal nekiessek... Amiket lövöldöz rám meg hiába védem pajzzsal akkor is sebeznek.
Fpocok
Megöltem a bikát és kaptam egy nagyon jó sisakot 😄

Laza
Egyébként az, hogy a játék alapból ad hp potit, de fix számút, kétélû fegyver ... van, hogy az elsõ 1-2 monsztán megiszom a felét, mert könnyeden veszem, aztán volt, hogy 0 flaskával másfél órát mentem a bazi nagy lovagok között ...

Egyébként az mitõl függ, hogy néha van egy hang és kapok csak úgy random egy + flaskát?

Laza
Egyébként ez a játék kvázi nyitott világa is zseniálisan van megtervezve ... több féle út, többféle szívatás, nagyon jó 😊

A leugrásból vágás karddal nagyon trükkös helyeken is jó szolgálatot lesz ... már pár soros lépcsõrõl is tök jól alkalmazható.

Na meg nem is kell mindig mindenkit leverni, volt hogy a lenti bonefiretõl a sárkányos hídig nem öltem senkit, átfutottam közöttük ... meredek volt 😊

Solid Snake
http://www.youtube.com/watch?v=HFCLla8tQ6k
<#nezze>
Laza
Csak bátran, a híd közepén van beugró, ott le tudsz menni és lent az elõzõ bonefire-nél lévõ létrát le tudod rúgni és tudsz menteni. Magyarul pont a hídtól tudod folytatni a játékot.

Solid Snake
Aztán a jobbra lévõ lejáraton kerülõ úton jutsz el a lezárt híd túloldalára. Ott már van mentési pont+nyitható a híd bejárata.
Solid Snake
Mondjuk csak videót néztem róla. Ahol megérkezel ahhoz képest jobbra lesz egy lejárat a híd közepe felé. A sárkány mindenképp jönni fog. De ez késõbb ügyesen kihasználható: odacsalod a gonikat Õ meg letüzeli Õket <#hehe>
Fpocok
Nem merek átmenni a hídon.

Fpocok
Valaki segítsen gyors, az elején vagyok.
Megöltem a taurust, na most van itt egy híd, ahol van egy sárkány... hol van a közelben bonfire? Nem akarom elveszteni a sok pontomat.

Fpocok
Ez a játék halálba kerget. Ez lesz a koporsómra írva: Megpróbált játszani a Dark Souls-al. Pcn.

Solid Snake
<#pias> én is most akartam linkelni.
A Pyro mikortól tud tûzvarácslatokat használni? Már az elején ott van a slotban 8 tûzizé ( ami gondolom a bonefireknél mindig újratöltõdik majd ) de nem tudom hogyan süssem el.
DSfix 0.5!

"- Mouse cursor toggling with F9 should now be less finicky
- You can toggle whether the mouse is allowed to leave the window with F10
(this is useful in windowed mode or in fullscreen with multiple monitors)
- Both of these settings can also be set in the .ini
- The fix introduced in version 0.2 for cut-off text/buttons has been reworked to be much less invasive — if you have seen any degradation in performance or functionality from 0.1 to 0.2 this should fix it (I haven’t seen any changes)"

Tinman
Ott lent a pincében a játék legelején, meg kell ölni a harcképtelen zombit... ne add fel! <#hehe>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Nem rossz választás, de mire megkapod, valószínû lesz jobb, amiben könnyebben is tudsz majd mozogni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Laza
Ahogy belejövök a játék harcrendszerébe úgy lesz egyre zseniálisabb az egész. A stamina, a különbözõ fegyverekhez tartozó fegyvernem, a védekezés és kombinációik, az, hogy a játék simán engedi hogy kézbe vedd azt a fegyvert amihez nincs elég erõd, és megroskad az ember már a fogásától is ... két kézzel még elbírja, de megremeg a lába mikor üt vele, zseniális .... az animációk szintúgy ... az ellenfelek beszarás ...
Van az a nagyobb lovag aki kis pajzzsal és szúró párbajtõr szerû karddal jön, beszarás mit mûvel ... meg tudott párszor szopatni olyan genya gyors 😊

És mikor beverekszem magam egy helyre, majd bemegyek és hátulról nyakon lõ valaki ... majdnem földhöz battam, de utána nagyot röhögtem mekkora zseniális a játék 😊
Nem mondom el mi ez meg hol, ha kell úgyis mindenki megtapasztalja 😄