10203
  • Laza
    Az elején van egy küldid ... kongass meg 2 harangot. Az elsőt nem olyan nehéz megtalálni, kb arra megy az út amin elindulsz, de itt pont az a lényeg, hogy ezeket magadnak kell kitapasztalnod.

Alapvetően az az út, hogy kongasd meg a 2 harangot, kinyílik Sen Fortress kapuja, annak tetejéről meg át lehet menni Anor Londóba ... kb ennyit tudok, eddig :)
    Persze idáig hosszú út vezet, nagyjából a bossok által dobott kulcsok jelzik merre kéne továbbmenni.

Nyugodtan használj Wiki-t, mert anélkül szerintem kevesen birkóznak meg a játékkal ... belátható időn belül :)
  • Shep
    Na most már aztán még jobban utálom ezt a deszkavárost, igaz ,hogy a pókfajzat már nem ott van de akkor is rohadjanak meg.

Létezik valami tűz ellen védő valami, állandóan letüzel ez a mocsok.
  • jarlaxxe
    Semmilyen utmutatás nem lesz, mindent magadnak kell ki tapasztalnod.
  • MerlinW
    Felfedezés, kalandozás. Nincs küldetés mutató, nincs térkép, csupán két feladat. Kongasd meg a két harangot és gyűjtsd össze a főboss-ok lelkeit, hogy végezhess a főgonosszal. Ezeket elmondják az NPC-k. Hogy ezt hogyan éred el, csak rajtad múlik. Arra mész amerre akarsz. 10 kötelező boss van, és ~30 opcionális.

Ha valahol túl erősek, menj másmerre, majd visszatérsz, ha erősebb leszel. Minden területről nyílik 2-3 másik.

Ha nagyon nem megy, olvass vissza, olvass wiki-t, nézz YT videókat.
  • Shep
    Más fele kell menni, a csontvázakat hagyjad még.
  • xalyy
    Valaki segítene kicsit a játékban, semmit nem értek ebből az egészből. Amikor leőltem az első bosst és elmentem a kilátóig addig tiszta de azután kész káosz... Semmi sehol, hogy mit kell, hogy kell hova kell miért kell stb csinálni kész káosz. Ember legyen a talpán, hogy megértse vagy csak én vagyok még a béna :D Szóval kicsit elmagyaráznátok a dolgokat? Szerintem valamit az elejin nagyon elcseszek, mert a csontikat fél évig kell üssem, hogy megőljem őket és egész hadsereg van belőlük na meg ők 3-4 ütés és kámpec nekem... Szóval van valami küldi mutató gomb? Vagy egyáltalán valami segítség vagy, hogy van ez? Köszönöm!
  • Laza
    Ha van íjad meg firebombod, akkor azzal könnyen lehet ott haladni. A szúnyogokra nagyon jó az íj, a piócákra meg a firebomb.
  • Shep
    Tudom, már van a mocsárban tüzem.
  • Laza
    Rohanj át azon a helyen, igazából Blighttown csak egy 'átjáró', a mocsárig kell csak eljutni.
  • Shep
    Blighttownig nekem sem volt semmi, de ott aztán minden ami létezik. Átestem a padozaton, beragadtam úgy, hogy csak a csont segített, pálya alá/mellé látás stb.
  • Laza
    Nem tudom milyen bugokra gondolsz, konkrétan egyetlen egyet sem láttam még a játékban. Max annyit, hogy néha ha közel vagyok egy falhoz akkor át lehet látni rajta, de a játékot ez nem befolyásolja. Ebből a szempontból ezért minőségi japán iparosmunka, rendesen le van tesztelve, össze van rakva.
  • Laza
    Hát, ez egy jó kis bleed-es fegyver. Volt már olyan invaderem aki ezzel támadott be (halálnak öltözött), egyszer talált csak el, bele is pusztultam :)
  • Laza
    Milyen géppel? Speckó effekteket kapcsolt ki.
    Mondjuk nekem max 1x lassult be GTX 560Ti-vel.
  • CarajoEsp
    Noh, jópár óra után, Taurus lenyomva, egyelőre elég kusza a játék, de nagypn tetszik:) Mondjuk folyamatosan FPs gondokkal kűzdök, így a Taurusos harc is lassított felvétel volt.
  • MerlinW
  • ratgab
    Most fejeztem be a játékot! Jó volt, de többet bottal se piszkálom meg. Még a mentést is töröltem.
  • Fpocok
    JA ééééééértem....
    És izé... divine embert odaadtam kovácsnak, most már bármikor tudok divinet csinálni, csak kell +5fegyó meg green titanite vagy mi.
  • MerlinW
    +5-ös-nek kell lennie.
  • jarlaxxe
    +5 fegyot tudsz csak és kell hozzá divine ember.
  • Fpocok
    Az a baj, hogy még ostort sem találtam :S
    Az mitől függ, hogy mit tudok divinoltatni? Mert most csak egy club-ot tudok :D
  • ratgab
    Az előbb megfeküdt Ornstein, de Smough végül kinyírt. Fordítva akartam kinyírni őket, csak a társam hülye volt.
  • jarlaxxe
    Én megcsináltatam/megtartottam az összes ilyen speckó fegyvert de ha nem akarod nyugodtan léleké válthatod át.
  • wedge31
    Tény, hogy van nála jobb fegyó de elfér a puttonyodban is mivel nincs súlykorlát, szvsz.
  • Fpocok
    Ezt gondolom nem érdemes lekrafrolni, inkább használjam el a lelket, mi?
  • wedge31
    Igen és igen.
  • Fpocok
    És akkor divine fegyverrel lehet ölni csontikat catacombban? ugye?
  • Fpocok
    Hadd kérdezzem már... a fegyvereknél ez a parambonus azt jelenti, hogy mennyire befolyásolj a damaget az adott stat? Minél magasabb rank, annál inkább vagy mi?
  • Shep
    Ha te belefutottál volna annyi buga, mint én abban a kb 1 órában, te sem vigyorognál szerintem.
  • Laza
    Hát, szerintem a benned lévő bugot nem lehet patchelni :D

Egyébként minden tűznél le kell ülni, mert csak akkor fogja 'újrarendezni' a területet.
  • Fpocok
    Nem hiszem... visszajöttem, eltűnt. Megmaradt mindenem.
  • Shep
    De akkor nem bukod be?
  • Lunki88
    Csúnya dolog ám ez.
  • Fpocok
    Beinvédelt valami pöcs, úgy hogy ALTF4eztem. :D
  • Shep
  • ratgab
    Elmész te a pitsába...XD
  • Fpocok
    Na megyek farmolni humanityt.
  • Shep
    Az csak városi legenda, a gyenge jelleműek között terjed :D
  • ratgab
    Ragequitről hallottál már?
  • Fpocok
    Én voltam kétszer.
  • Shep
    Hát az vagy, mert nem tudsz dönteni ,hogy játszol-e vagy hagyod a fenébe. :)