10203
-
#3395 Az elején van egy küldid ... kongass meg 2 harangot. Az elsőt nem olyan nehéz megtalálni, kb arra megy az út amin elindulsz, de itt pont az a lényeg, hogy ezeket magadnak kell kitapasztalnod.
Alapvetően az az út, hogy kongasd meg a 2 harangot, kinyílik Sen Fortress kapuja, annak tetejéről meg át lehet menni Anor Londóba ... kb ennyit tudok, eddig :)
Persze idáig hosszú út vezet, nagyjából a bossok által dobott kulcsok jelzik merre kéne továbbmenni.
Nyugodtan használj Wiki-t, mert anélkül szerintem kevesen birkóznak meg a játékkal ... belátható időn belül :) -
#3394 Na most már aztán még jobban utálom ezt a deszkavárost, igaz ,hogy a pókfajzat már nem ott van de akkor is rohadjanak meg.
Létezik valami tűz ellen védő valami, állandóan letüzel ez a mocsok. -
#3393 Semmilyen utmutatás nem lesz, mindent magadnak kell ki tapasztalnod. -
#3392 Felfedezés, kalandozás. Nincs küldetés mutató, nincs térkép, csupán két feladat. Kongasd meg a két harangot és gyűjtsd össze a főboss-ok lelkeit, hogy végezhess a főgonosszal. Ezeket elmondják az NPC-k. Hogy ezt hogyan éred el, csak rajtad múlik. Arra mész amerre akarsz. 10 kötelező boss van, és ~30 opcionális.
Ha valahol túl erősek, menj másmerre, majd visszatérsz, ha erősebb leszel. Minden területről nyílik 2-3 másik.
Ha nagyon nem megy, olvass vissza, olvass wiki-t, nézz YT videókat. -
#3391 Más fele kell menni, a csontvázakat hagyjad még. -
xalyy #3390 Valaki segítene kicsit a játékban, semmit nem értek ebből az egészből. Amikor leőltem az első bosst és elmentem a kilátóig addig tiszta de azután kész káosz... Semmi sehol, hogy mit kell, hogy kell hova kell miért kell stb csinálni kész káosz. Ember legyen a talpán, hogy megértse vagy csak én vagyok még a béna :D Szóval kicsit elmagyaráznátok a dolgokat? Szerintem valamit az elejin nagyon elcseszek, mert a csontikat fél évig kell üssem, hogy megőljem őket és egész hadsereg van belőlük na meg ők 3-4 ütés és kámpec nekem... Szóval van valami küldi mutató gomb? Vagy egyáltalán valami segítség vagy, hogy van ez? Köszönöm! -
#3389 Ha van íjad meg firebombod, akkor azzal könnyen lehet ott haladni. A szúnyogokra nagyon jó az íj, a piócákra meg a firebomb. -
#3388 Tudom, már van a mocsárban tüzem. -
#3387 Rohanj át azon a helyen, igazából Blighttown csak egy 'átjáró', a mocsárig kell csak eljutni. -
#3386 Blighttownig nekem sem volt semmi, de ott aztán minden ami létezik. Átestem a padozaton, beragadtam úgy, hogy csak a csont segített, pálya alá/mellé látás stb. -
#3385 Nem tudom milyen bugokra gondolsz, konkrétan egyetlen egyet sem láttam még a játékban. Max annyit, hogy néha ha közel vagyok egy falhoz akkor át lehet látni rajta, de a játékot ez nem befolyásolja. Ebből a szempontból ezért minőségi japán iparosmunka, rendesen le van tesztelve, össze van rakva. -
#3384 Hát, ez egy jó kis bleed-es fegyver. Volt már olyan invaderem aki ezzel támadott be (halálnak öltözött), egyszer talált csak el, bele is pusztultam :) -
#3383 Milyen géppel? Speckó effekteket kapcsolt ki.
Mondjuk nekem max 1x lassult be GTX 560Ti-vel. -
#3382 Noh, jópár óra után, Taurus lenyomva, egyelőre elég kusza a játék, de nagypn tetszik:) Mondjuk folyamatosan FPs gondokkal kűzdök, így a Taurusos harc is lassított felvétel volt. -
#3381 -
ratgab #3380 Most fejeztem be a játékot! Jó volt, de többet bottal se piszkálom meg. Még a mentést is töröltem. -
#3379 JA ééééééértem....
És izé... divine embert odaadtam kovácsnak, most már bármikor tudok divinet csinálni, csak kell +5fegyó meg green titanite vagy mi. -
#3378 +5-ös-nek kell lennie. -
#3377 +5 fegyot tudsz csak és kell hozzá divine ember. -
#3376 Az a baj, hogy még ostort sem találtam :S
Az mitől függ, hogy mit tudok divinoltatni? Mert most csak egy club-ot tudok :D -
ratgab #3375 Az előbb megfeküdt Ornstein, de Smough végül kinyírt. Fordítva akartam kinyírni őket, csak a társam hülye volt. -
#3374 Én megcsináltatam/megtartottam az összes ilyen speckó fegyvert de ha nem akarod nyugodtan léleké válthatod át. -
#3373 Tény, hogy van nála jobb fegyó de elfér a puttonyodban is mivel nincs súlykorlát, szvsz. -
#3372 Ezt gondolom nem érdemes lekrafrolni, inkább használjam el a lelket, mi? -
#3371 Igen és igen. -
#3370 És akkor divine fegyverrel lehet ölni csontikat catacombban? ugye? -
#3369 Hadd kérdezzem már... a fegyvereknél ez a parambonus azt jelenti, hogy mennyire befolyásolj a damaget az adott stat? Minél magasabb rank, annál inkább vagy mi? -
#3368 Ha te belefutottál volna annyi buga, mint én abban a kb 1 órában, te sem vigyorognál szerintem. -
#3367 Hát, szerintem a benned lévő bugot nem lehet patchelni :D
Egyébként minden tűznél le kell ülni, mert csak akkor fogja 'újrarendezni' a területet. -
#3366 Nem hiszem... visszajöttem, eltűnt. Megmaradt mindenem. -
#3365 De akkor nem bukod be? -
#3364 Csúnya dolog ám ez. -
#3363 Beinvédelt valami pöcs, úgy hogy ALTF4eztem. :D -
#3362 -
ratgab #3361 Elmész te a pitsába...XD -
#3360 Na megyek farmolni humanityt. -
#3359 Az csak városi legenda, a gyenge jelleműek között terjed :D -
ratgab #3358 Ragequitről hallottál már? -
#3357 Én voltam kétszer. -
#3356 Hát az vagy, mert nem tudsz dönteni ,hogy játszol-e vagy hagyod a fenébe. :)