10203
  • MerlinW
    Ha beszélni szeretnél vele kell a boszi gyűrű. Sunlight maggot-ért cserébe megkapod a varjútól. Párszor már írtam, hogy a "pók" (aki egyébként egy firekeeper) 30 humanity-ért megnyit egy értékes shortcutot, illetve kapsz pyro spell-t, Ha megölöd, akkor firekeeper soul-t dob, meg némi fertőzést:)
  • Shep
    Ok, köszi szépen.
  • Fpocok
    Ja félreolvastam. A flaska erősítés jó mindenhol... kindlevel kevertem.
  • wedge31
    Firekeeper soulért a flaskával visszanyert élet nö ez állandó.
  • Seth
    Nyugodtan használd fel nála, a flaskád gyógyító potenciálját növeli
  • Shep
    De most ennél a pókcsajnál van ilyen lehetőség, hogy a firekeeper soulért cserébe megcsinálja, akkor ez csak ide lesz jó, mert akkor hagyom a frászba.
  • Fpocok
    Igen.
    Én mindegyiket megerősítettem :D
  • Shep
    Mindig csak ez az öldöklés :)
  • Shep
    Ha a firelink -el erősítem a flaskát akkor az csak az adott tűznél lesz jó?
  • wedge31
    Csatlakozz aztán öld meg, mindkétszer jól jársz.
  • Fpocok
    Szegény srácot jól letámadtátok a sok infóval :D

Én ezt az utat követtem, eddig bevállt... használd nagyon sokat a vikit és ha nem megy valami, itt kérdezz... majd a sok warezmaki válaszol... akik még nem vették meg :D
  • Shep
    Ja és az utat is megtaláltam, meg a kulcsot is hozzá. Szóval szét nézek én csak ilyen helyen nem olyan alaposan, mint máshol.
  • Shep
    Igen tudom csak a kis ikonok felismerése nem volt egyértelmű eddig de most már mindent tudok :)
  • Shep
    Hát marhára nem csak megyek előre, de ez a hely kikészít és ahogy látom a Démon ruins is ki fog, mert a lávás rettenetet is utálom minden játékban. Hol van az a démon amit beszélsz? Találtam amúgy lent egy pókcsajt érdemes hozzá csatlakozni, mert egy mukkot nem szól szerencsétlenje. Ja és ez is titkos helyen volt, nyilván mert csak megyek előre. Amúgy meg csőjáték ez is csak hosszabbak a csövek, meg egymásba érnek.
  • MerlinW
    Centipede Demon adja gyűrűt (Orange Charred Ring).
  • Fletley9
    Olyan itemem van is , köszönöm
  • Seth
    3 lehetőség van a szellemek sebzésére.
    1.Cursed fegyver
    2.Te magad meg vagy átkozva
    3.Transient Curse cucc (lényegében egy rövid ideig tartó curse státusz)
  • Louis Cyphre
    Transient curse-t nyomd magadba és utána bármely fegyverrel megtudod őket sebezni.
  • wedge31
  • Fletley9
    Az erdő után (Sif kicsinálása) New Londo a következő helyszín ugye? És ezeket a kib ghostokat, hogy tudom emgsebezni??? eddig amit próbáltam nem fogott rajtuk
  • Seth
    Ceaseless Discharge a neve, nem Scaleless Demon :)
  • wedge31
    Tényleg a láva elleni gyürüt te magkaptad miután legyözted a scaleless demon-t? mert én kettöből egyszer se.
  • MerlinW
    Inventory-ban, mikor a tárgyak között bóklászol:
    DEL bill lenyomása: tárgy részletes adatai
    DEL mégegyszer: tárgy leírása
    Insert bill: jobb oldali panel adatai (stat, resist, stb)
  • MerlinW
    Erről beszélek, csak mentek előre, mint egy csőjátékban:) Balra van Btown 60%-a:) Ott a palaváros (temérdek lélek, fegyver, páncél, stb), ott a "hentes", ott a bonfire - ahol ha továbbmész egy dragon scale vár. Jobbra középen a pyro árus (ha kiszabadítottad Depth-ből), az út Ash-be, rengeteg titanit, lélek, stb.

2-3 óra ki lehet pucolni az egészet. Nyomsz egy kindle-t a tűzre, és nem foglalkozol a mérgezéssel, iszod az esust. Felderítesz egy területet, majd vissza a tűzhöz.

Egyébként később sokkal könnyebb. Megölöd a pókot, majd tovább haladva a scaleless demon-t, és megkapod a legjobb resist szettet.
  • Louis Cyphre
    Kaszáknak a másodlagos támadása életveszély. Egyrészt csinál egy félkörös vágást az amúgy sem rövid fegyóval... Plusz bleed effect, valamint ha nem elég magas a poise az ellennek, akkor semmit nem tud csinálni miközben kaszabolják.
  • Laza
    Nem is keveset :)
  • Laza
    Van egy status képernyő a főmenüben, ott látod a resisteket.
  • Shep
    Ja, én mindig jobbról mentem, de akkor megnézem úgy is. Köszi.
  • wedge31
    A sárkány farok kardok biztos, hogy adnak.
  • Laza
    Ha mész a dombhoz bal oldalról, akkor jön a hentes.
  • Laza
    A dragon fegyverek adnak nagyon jó fire resistet. Ha pajzs helyett fogod a kezedbe akkor hozzáadódik a védekezéshez.
  • Shep
    Hát nekem ez kimaradt akkor, nekem nem jött semmilyen hentes. Én a ládás bonefiretől futok
  • MerlinW
    Kard szerintem resistet nem ad. Illetve minimálisat és azt is csak ha két kézben fogod és védekezel.
  • wedge31
    Pajzs, kard, gyürü ad jó fire resistet.
  • MerlinW
    Azt a piros hentest, aki megtámad a bonfire fele igyekezve:)

Komolyan nem értem egyébként, hogy játszotok ezzel a játékkal. Megnézitek merre kell menni és biztonságosan A-ból B-be rohantok?:) Mert annak nem sok értelme van:) Be kell járni minden négyzetmétert. Tele van jó cuccokkal, eldugott npc-kkel, stb. a világ. Blighttown-ban pl ül egy pyro árus az egyik oszlop tövében.
  • MerlinW
    1. Inventory-ban a tárgyon nyomj DEL bill-t.
    2. Ott a tárgyak mellett 5 ikon. Fizikai, mágia, tűz és villám védelem., súly.
  • Shep
    Milyen gépi invadert?
  • Shep
    Hát ez az de nem látom a tűz ellenállást a tulajdonságok között, vagy az csak akkor szerepel ha van, 0-t nem írja ki?
  • Laza
    Cuccokkal össze lehet pakolni. Eddig nekem kb 310 volt a max tűzvédelem, amit összepakoltam magamon, de igazából oda nem nagyon kell.

A pókbosshoz be tudsz hívni NPC segítőt emberi alakban (ha leverted a gépi invadert).
  • MerlinW
    Lesz, de csak a pók megölése után. Nézd meg a felvett páncélok, pajzsok tulajdonságait és rakj össze egy tűzálló szettet. Vagy fejleszd a resistant skilledet. Vagy egyszerűen maradj távol a tűztől. Pyro-k előnyben.