10203
  • wedge31
    8e Ft.
  • Fpocok
    Szerintem még így is béna... sose hittem volna, hogy ezt mondom, de ezt hozza ki a játék belőlem: Maradok a gamepadnál.
  • Shep
    Azért vicces, hogy a rajongóknak kell összetákolni a játékot amire a fejlesztők nem voltak képesek 10e Ft-os darabár mellett.
  • jarlaxxe
    Cseszék meg alapból igy kelett volna kiadni a játékot, végre oda tudok menni két-három mobhoz is anélkül, hogy átmennék ventilátor modba.
  • wedge31
    Mindkét fájlt átmásolod csak a dll fájlt kell átnevezni, hogy ne írja felül a már meglévöt.
  • Fpocok
    És akkor a másik filet nem is kell bemásolni? Csak az átnevezett dll-t?
  • wedge31
  • Fpocok
    És akkor ezt hogy is kell megoldani, hogy ne írja felül a másikat?
  • wedge31
    Most már teljesen renden van a játék, kijött a DSMfix .4 amely a lock-ot is végre normális, használható állapotba hozza.
  • Shep
    Hú a fene, az jó sok.
  • Solid Snake
    Dark Souls kovi tutorial
  • Fpocok
    Kill monsters. Each kill will give you 0.1% of a Humanity point, as long as the Boss of the area you are in is not yet defeated. That means for every 1000 enemies you kill, you gain 1 humanity. (This is not a correct equation. By any means. While it does work like this, you need nothing close to ONE THOUSAND kills to gain 1 humanity. It is different per zone and depends on number of humanity you already have stacked)
  • Shep
    Amúgy pontosan mennyi leölt ellen után ad humanityt a játék, vagy mi alapján adja, mármint nem a dropot hanem hogy egyből nő a számlálón az érték?
  • ratgab
    Pyro árus, csak akkor jön elő, ha meghatározott mennyiségű pyro képzettséged már van.
  • Louis Cyphre
    2 van. A legelején van egy, meg a fehér ködös ajtónál, ahol fel kell mászni létrán hogy egy kapcsolót aktiváljunk. Na ott mellette kilehet ütni a falat és mögötte.
  • Fpocok
    Catacombákban tényleg csak 1 fire van? Szerintem láttam a boss ajtaját...
  • Louis Cyphre
    New Londo R.-ban nincs bonfire. Legközelebb csak a Firelink Shrine-nál van. De, ha már leengedted a vizet, akkor 2-3 perc alatt ott lehet lenni a FS bonfire-tól a NLR boss-ig.
  • Laza
    Kontrollerrel egyértelmű, ki is írja :)
  • Laza
    Vááá, ma véletlenül bementem a festménybe ... a fene sem gondolta, hogy az examine-re be is megy kérdés nélkül :D
    Azok a hárpiák kecsegek ...
  • Laza
    A tűz átüt a falon, de ha a beugrónak a szűk részéhez csalod ott csak ütni fog, tűz nem jön. A szűk része az, ami közelebb van az egész bejáratához. Ha oda lecsalod (már mikor bemész a fehér ködön és voltál már ott akkor jön oda le), bemész a sarokra, látod h ütne, mész 1-2 métert pont be fog ütni a sarokba. Odaszaladsz, 2-3 ütés, vissza. Ezt kell ismételgetni. Ha erre rájössz akkor sérülés nélkül megy.
    Én is a szélesebb járat felől próbáltam anno, de mivel az messze van a szakadéktól be sem tud ütni, ezért fúj tüzet.
  • Fletley9
    New Londóban megtaláltam a legrövidebb utat abysba (ofc első alkalommal csak úgy bele a vak sötétbe...ki a **** godolja, hogy előbb ........ magamtól lehet rá nem jövök. Butterflynál nem használtam NPC-t így itt nem lehet. mi lesz velem Egyébként itt tényleg nincs bonfire vagy csak nem találtam? (mert így boss előtt pár olyan lovagot le kell nyomni..)
    Ja és a helyszín te jó isten amennyire egyszerű annyira nagy a hangulata!!
  • Fpocok
    Na megtaláltam a kovácsot a kombákban... ennyi elég mára.
  • wedge31
    Erre jó a wiki, nem lehet belöle.
  • Fpocok
    Most megnéztem wikit... és nem látom, hogy lehetne divineolni. Faszom... pedig erre gyúrtam.
  • Fpocok
    Nézd meg... ez a két fegyver... de csak az egyiket tudom olyanra...

[spoiler]
  • Fpocok
    Egy egykezes kardot most felnyomtam +5... azt megjeleníti a divine alatt... de a másik +5öset nem... :S
  • wedge31
    Divine ember van?
  • Shep
    Nem lehet mindenki HC pro, mint te meg Laza.
  • Shep
    Erről beszélek ,hogy legbelül ugyanúgy leköp, lecsap meg ki tudja még mit csinál. Szerencse, hogy csak opcionális boss :)
  • Fpocok
    Nem szeretném felbőszíteni :D

Van egy black knight swordom +5 öm... miért nem tudom divineoltatni?
  • MerlinW
    Őszintén.. miért nem próbálod meg?:D Ez a bajotok.. féltek a játéktól:)
  • MerlinW
    Menj beljebb. Körbe lehet rohangálni ott, ne szerencsétlenkedj:)
  • wedge31
    Oda tudsz.
  • Fpocok
    anorban a kovács mögötti ládához oda tudok menni? Vagy azt őrzi a kovács?
  • Shep
    Igen, nyilván ha nem ütné át, nem tudom, hogy ez megint bug-e de leszarom, mert mindenhol átüti még a közepén is a kanyarban-
  • MerlinW
    Sérülés nélkül megölhető. Azért van ott az a beugró.
  • Shep
    Na elmennek ahova gondolom ezzel a tűzdémonnal együtt. Páncél megvan ez meg rohadjon ott a lávában ahol van.
  • MerlinW
    Lost Izalith-ban (ahova nyitja a shortcut-ot a 30 humanity-ért cserébe) a csatornában egy Chaos Bug-tól.
  • Shep
    És a sunlight m-et hol tudom megszerezni?

Ez a tűzdémon kutya vicces ám, mi a frásznak egy játékba fal, meg szikla ha az ellen úgyis átüt rajta?
  • MerlinW
    Mielőtt az utolsó boss-nak esnél, tudd, a listában nincsenek benne a DLC területei.