10203
  • ratgab
    Ornsteines bossfight-al 1 baj volt, hogy 4 db flaskám maradt mire odaértem és ez kevésnek bizonyult. Bizony eddigre elkezdtem alkalmazni a mentésfájl másolást, mert nem lett volna kedvem végigszaladni a Anor Londo-n (lándzsás silver knight-tal amúgy se voltunk túl jó viszonyban.)

Smough volt a könnyebb célpont: Begurultam a lába alá és ütöttem mint az állat, hamar megfeküdt.

Ornstein viszont keményebb dió, nála ez a technika nem működik.
  • ratgab
    39 óra után töröltem. Level 54 voltam már. Egyébként smough és ornsteinnél jártam. Meg tudtam volna csinálni, csak már untam ezt a szívató játékmenetet (respawn, amit én úgy oldottam volna meg, hogy a fő haladási utakon nem éledtek volna újra az ellenfelek, ha elkalandozunk az útról ott meg mondjuk igen; és ez az elmebeteg mentési rendszer még ami felhúzott. Miért kell nekem 6000 x megtenni ugyanazt az utat ha meghalok? Ez nem szórakoztató.

Amúgy a harc maga jó, a fejlődési rendszer is jó, loot is rendben van, de ez a 2 fenti elem nekem nagyon frusztrálóvá tette az egészet. Többször nem szórakoztatott, mint igen és ez baj.
  • Fletley9
    Nem szerezni kell +5-se tudsz divine fejlesztést tenni Adrénál.

Más four kinget hagytam a fenébe ma nem volt sok időm játszani (most jövhét szombatig nem is fogok tudni...getzi suli) Így elmentem a katakombákba a +5-ös divine macémmal a csontik két hittel haltak. Viszont a sötétbe nem tudtam bemenni mert nem esett lámpás. a boss tényleg kispicsa volt elsőre meglett , úgy ,hogy 3 flaskám volt csak (igaz +3-mas), után az órisásokhoz vezető úton a sötétség miatt meghaltam 3-szor buktam 40K soult így hagytam (wiki szerint is csak lost izivalami után kell erre jönni), így elmentem demon ruinsbe, azonbam kicsit kiábrándulok a játékból, bossokon kívül nem igazán fog meg senki +3-mas villám gargoyle halberdel 4 hit egy taurus 3 egy capra/hernyó. Második bossnál hagytam abba egy hét múlva folyt köv.
  • Shep
    Na és ilyen fegyvert honnan lehet szerezni?
  • Shep
    Amúgy ki hány órát ölt már bele ebbe a szarba, mert igazából ha reálisan kellene értékelnem 4 ponttól nem ér többet. Én már 30-at és sehol nem vagyok és igazából nem is haltam sokszor főellenfeleknél meg aztán végképp nem csak hát én mindig pihentem és a sok újra ölés azért időigényes. Na de nem is ez a lényeg hanem most kezdem azt érezni ,hogy ez a játék csak a direkt szívassuk a néped dologról szól és nem csodálkoznék ha elszakadna a cérna és azok számát gyarapítanám akik sosem vitték végig a DS-t :)
  • Lunki88
    Most az erődbe kéne menned ahol az óriás felhúzta neked a kaput. Onnan jutsz majd el Anor Londo-ba. Amúgy cursed fegyverrel tudsz szellemet ölni.
  • Shep
    De akkor most addig nuku tűz, vagy csak ez az 1 nem gyújtható majd meg? Szellemeket divine fegyverrel tudok ölni?
  • ratgab
    Magától is kiszabadul egyébként. Én is kihagytam és nekem is kinyírta a firekeeper-t.
  • ratgab
    Te is feladtad?
  • Lunki88
    Lautrec "lovag" volt a tettes akit kiengedtél a dutyiból. Lent a rácsnál ahol a firekeeper üldögélt korábban, találsz egy gömböt amivel majd el tudsz utazni hozzá ha Anor Londo-ba érsz.
  • Shep
    Meg igazából azt sem tudom milyen fickóról van szó.
  • Shep
    Hát elmennek ahova gondolom.
  • wesker24
    Ha jól tudom régebben azt olvastam hogy aki a Firelink Shrine-nál volt fickó az ölte meg a Fire Keepert ha nem ölted meg azonnal amikor lehetőséged volt rá és csak később ölted meg !

Asszem meg kell keresni a Firekeeper lelkét de azt hogy az már hol van nem tudom !
  • Shep
    Visszatértem Blighttwnból a Londóból felvezető lifttel és Firelink shrinenál nem engedi meggyújtani a tüzet, merthogy a firekeeper hiányzik. Akkor most mi van?
  • Lunki88
    Na Seath-et megöltem, sikerült előtte levágni a farkát is. Most már csak a Four Kings meg a Bed of Chaos maradt. Azt olvastam utóbbi elég nehéz lesz, úgyhogy inkább a four kings felé veszem az irányt. :)
  • Solid Snake
    DSfix 1.1
  • Lunki88
  • Fpocok
    Delete Local Content...
    ó yea!
  • Fókameister
    Még nagyon nagyon az elején járok a játéknak (most öltem meg az asylum demon-t) és előtte nemsokkal volt tipp hogy hogy lehet jump attackot meg kick et csinálni. Na ezt alap bill. kiosztással hogy tudom végrehajtani?
  • Solid Snake
    Farog nyiszi :)
  • Lunki88
    Seath farkát sehogy nem tudom levágni, kéne a kard amit dob. Már rég megöltem volna ha nem szarakodnék ezzel...
  • Shep
    De lején még 10 volt :) csak mikor rájöttek ,hogy egy gány az egész akkor vitték lejjebb :)
  • Fpocok
    Amióta 1.0 a dsfix... már háromszor kifagytam. Előtte soha.
  • Lunki88
    Anor Londo-ban meg kellett volna ölnöd Ornstein-t és Smough-ot... Ezért nem tudsz arra menni még.
  • Fpocok
    Ez most valami vicc, hogy lementem a mélybe, ott a sárga ajtó... és nem tudok semmit csinálni... semmerre menni? Hogy jutok ki innen?
  • Fpocok
    Találtam mégegyet!
  • Fpocok
    TALÁLTAM OTT LENT BONFIRET!
  • Fpocok
    Találtam egy nagyon sötét helyet, ahol volt vagy 6 óriás csonti... láttam valami lootot ott.. .azon kívűl van ott valami?
  • Gideon Wieth
    Hú de utálom Londót... És még csak most jön a Boss....
  • wedge31
    Hát ja, anélkül nem jutna messzire az ember.
  • Fpocok
    Má rájöttem, miért kellet a lantern :D
  • Fpocok
    Megtaláltam.
  • Fpocok
    Mekkora egy rohadt troll ez a játék :D
  • wedge31
    Igen.
  • Fpocok
    Az mi? A lantern amit lootoltam a necrotól?
  • wedge31
    Remélem töklámpa van nálad mert nagy lesz a sötétség.
  • Solid Snake
    Easy Mode, Do Not Want
  • Fpocok
    Ahha... akkor futok még egy kört... de én nem vágom, hova bújtak ezek a bossok meg bonfirek állandóan... Pedig nagyon alapos voltam. Azt hiszem. (nyilván nem)
  • wedge31
    Pl, Nito nevü boss.
  • Fpocok
    Megöltem a bosst a katakombákban, szedtem fel anya maszkját... van itt lent még valami? Kovács megvan, össz 1 bonfiret találtam...