Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Ha a híd alól íjjal lövöldözöd - ahogy a kardot is meg lehet szerezni - akkor elrepül. Valamint ha a Taurus várfaláról meglövöd hátulról, akkor is elrepül.

[merlinw.org]

MerlinW
Óóó visszajön az késõbb😊

[merlinw.org]

MerlinW
Akkor irány visszafele😊

[merlinw.org]

Seth
7 darab van, így max +7 -es lehet az estus flaskod, bár az egyiknél komoly áldozatot kell hozni 😄

PSN ID.: Beegabor

Seth
Hát én jóval késõbb mentem vissza legyilkolni és akkor is ott tanyázott.

Lunki88
Nem tûnik el, én is úgy jártam hogy átszaladtam majd vissza és jól hátbapörkölt...
wedge31
Ha ugymész át a hidon, hogy nem ölöd meg eltünik végleg, érdemes megölni inkább.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Lunki88
Vess le magadról minden páncélt és akkor át tudsz sprintelni, de mindenképp full élettel vágj neki. 😊 Ha elérsz egy darabig akkor ott oldalt el tudsz bújni fedezékben majd tovább szaladsz.
Fpocok
Én átjutottam már kétszer 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

wedge31
Én már négyet találtam.

mcwolf
Thx az infót <#worship>

Még annyit, hogy valamelyik miniboss-tól kaptam egy kulcsot: Lower Burg to the depth névvel,ha jól rémlik.
Ez hol van?
ÉS még annyit, hogy a sárkányos hídon át lehet jutni valahogy anélkül, hogy megölném a sárkányt?

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

MerlinW
Csontikat ne öld divine fegyverrel, mert akkor necro-k felélesztik õket. Katakombákba késõbb menj, az izmos hely.
Az embert add oda andrei-nek és +5-ös fegyvereket tudsz vele bûvölni a modify menüben.

[merlinw.org]

MerlinW
Veteránok: Firekeeper soul-ból csak kettõ van? (nem mintha nem lenne elég, csak kíváncsi vagyok😊)

[merlinw.org]

Lunki88
Valaki tudja-e esetleg próbálta már, hogy gfwl barát listáról idéz be valakit hogy coopban öljenek le mondjuk egy bosst? Kicsit nagyobb élmény lenne mint egy vad idegen segítségét kérni.
Seth
A csontik mindig egy nekró körül tömörülnek, ha azt kinyírod akkor nem fognak feltámadni a hozzá tartozók

mcwolf
Ettõl a hydrá-tól amennyire be voltam fosva olyan könnyû volt megölni. GYakorlatilag addig nehéz,míg lövöldöz. Utána már gyerekjáték levagdosni a fejeit.

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

mcwolf
Na tanácstalan vagyok:
1. Lemegyek a katakombákba, de folyton leszopatnak a csontik,mert folyton felkelnek. Divine fegyvert még nem jöttem rá,hogy kell csinálni. Pedig elvileg megvan a divine ember,legalábbis mindent felszedtem a butterfly boss-nál. Beszélni kell a kováccsal, vagy mit kell csinálni?
2. a Kardot lóbáló farkassal nem bírok. Mindig legyalul a 'csába :-(

Fpocok
Most egy nagyon csúnyát fogok kérdezni... konzolosok csukják be a szemüket: Szóval a kérdésem az... de csak hallgassatok meg... lehet-e... de csak egy kósza ötlet... sorcival úgy lõni, hogy ne adj isten célzok közben? És nem az auto targetra gondolok.

Laza
Egyébként akkor multiban egymásnak cuccokat is lehetne átadni, nem?
Ha kidobok a földre vmit azt fel tudja venni a másik? 😊

Megdobhat valaki egy szablyával 😄
A sárkányos híd alatt vagyok 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Jaja, pont ezt írtam tegnap 😊

Én egy halbertet vettem a kezembe ... eleve egy kézzel úgy lendíti, hogy szinte elesik, írja is, hogy vegyem inkább két kézbe ... két kézbe is amikor üt utána megremeg a lába ... iszonyat jóó 😊
Végül is nem a játék büntet, engedi használni ... magadat bünteted ha használod is 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Nem sajna 😞

De indítványozz egy petíciót 😄

Laza
Az agyatlan trollkodást szerintem tartogasd a WoW meg D3 és hasonló topicokba ... már ha konzol átíratról beszélünk, akkor 1:1-ben olyan az alap, mint konzolon ... ezen pedig a grafikai mod olyat húz, hogy beszarsz, csak venni kéne a fáradságot, és megnézni ....

A másik, hogy ha szerinted agyatlan h'n slash, mint pl a Diablo 3, akkor javaslom bizonyítsd is be, mert az üres fecsegés az anonim alkoholisták topicjában elmegy, itt nem 😉
Látatlanban én is tudok mindent szidni, de nincs erre idõm ...

Have fun, és sok szerencsét a próbálkozáshoz 😊

Shep
Ez megy a Darksidersben meg szenvedsz egy kis kukaccal? Fura 5)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Demon's soulst nem akarják kiadni pc-re? 😛

Lunki88
Én örülök is neki hogy létezik ez a fix szó se róla, már csak a helyenkénti fps zuhanásokkal kéne kezdeni valamit.
Talán a 3. újratelepítés után néztem az alapgrafikát... kb. 5 másodpercig... Borzalmas elmosódott valami.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman hsz-e sütött a szarkazmustól...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
Valaki csinálhatna egy elõtte, utána képet 😄

jarlaxxe
Fogalmatok sincs róla, hogy azoknak mekkora élmény ez a graf akik a konzolos verziót is végigjátszoták.

wedge31
Ahhoz sokkal komolyabb árnyékok kellenének, szvsz / de nem adom shep alá a lovat...<#vigyor3> /

Nekem már böven elég ez a lényeg.

Lunki88
Még a végén Krájzisz lesz. xD
wedge31
Hihetetlen mennyit változott a graf a kiadott állapotról.

Na, nVidia kártyán már mûködik az MSAA! nVidia Inspectorban az Antialising compatibility opció legyen 0x004000C0 és utána állítsátok be a kívánt MSAA-t!

4xMSAA + SSAO

4xMSAA

wedge31
Elég csak ránézni a strategy guidére...

Tinman
Jakuza mester megmondta, hogy nem komplex... õ csak tudja, hiszen többször végigjátszotta ugye? Ugyyyyeee? ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Hát igen! Már elég sokan mondogattuk a játék kapcsán, hogy faq.... Most már le is kéne írni...XD

Ez olyan mint amikor túl nehéz kardot adunk a kezébe. Csórókám ott vonszolja, majd megpusztul alatta.

Hangulatos.
Seth
Ezt eddig is tudtuk, a kérdés csak az volt hogy mikor? 😊

Lesz konzolokra is Prepare To Die kiadás!

Ez baromi jó hír, jessz! 😊

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

wedge31
Szólj a modiknak vagy kell egy hg. A faq az más tészta azt bonyolultabb össze dobni.

Solid Snake
tess: http://www.4shared.com/office/pUsPHv7l/darksoulscompletestrategyguide.html
Mester hajrá!

jarlaxxe
A srategy guide letöltö linkjét meg a dswikiét a banner alá kellene linkelni meg majd nem ártana egy faq sem egy ilyen komplex játékhoz.

Solid Snake
Ez kész ez a játék. Felvettem egy olyan pajzsot amihez kevés az erõm, és két mozdulattal emeli fel. Nem bírja el a nyomoronc, de nagyon jó az animáció hozzá, ilyet még nem láttam egyik játékban sem <#vigyor5>
2. butcher csak 4x ölt meg...XD De most már kifejlesztettem ellene a technikát! Pajzs föl, miután visszapattant róla kap a pofájába!

wedge31
Az még jó helyen van lesz olyan amit csak szerencsével lehet megtalálni.

Bonfire-tõl elfordulsz jobbra 1 íjász, 3 zombie harcos, aztán lemész a lépcsõn és rögtön balra látsz 2 lándzsást, mellettük van a lejáró, amin lemész és szemben lesz egy boltív ott lesz mögötte! Csak vigyázz nehogy megcsapd, egyébként a ládák mögül elõtör majd még 1 rossz arcú!

Hát majdnem kinyomta belõlem a szuszt is...XD

Lunki88
A bonefire-tõl ahogy kilépsz az ajtón jobbra fordulsz, lemész a lépcsõn és lesz két lándzsár élohalott egy rakás láda mellett. A ládákat széttöröd és ott lesz alattuk egy lépcsõ ami lefelé visz az árushoz.
Undead Burg -ban összegyült 3000 lélek de bajba kerültem. Gyorsan visszarohantam biztonságos helyre és megpusztultam.

Megyek vissza erre az elsõ lépésnél beleesek egy szakadékba. 3000 lélek bukta. Hörrr....

Van a Burg-ban egy élõhalott árús közel a bonefire-hez. Merre van az? Nekem nem sikerült megtalálnom.