Dark Souls
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
PSN ID.: Beegabor
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Még annyit, hogy valamelyik miniboss-tól kaptam egy kulcsot: Lower Burg to the depth névvel,ha jól rémlik.
Ez hol van?
ÉS még annyit, hogy a sárkányos hídon át lehet jutni valahogy anélkül, hogy megölném a sárkányt?
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
Az embert add oda andrei-nek és +5-ös fegyvereket tudsz vele bûvölni a modify menüben.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
PSN ID.: Beegabor
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
1. Lemegyek a katakombákba, de folyton leszopatnak a csontik,mert folyton felkelnek. Divine fegyvert még nem jöttem rá,hogy kell csinálni. Pedig elvileg megvan a divine ember,legalábbis mindent felszedtem a butterfly boss-nál. Beszélni kell a kováccsal, vagy mit kell csinálni?
2. a Kardot lóbáló farkassal nem bírok. Mindig legyalul a 'csába :-(
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ha kidobok a földre vmit azt fel tudja venni a másik? 😊
Megdobhat valaki egy szablyával 😄
A sárkányos híd alatt vagyok 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Én egy halbertet vettem a kezembe ... eleve egy kézzel úgy lendíti, hogy szinte elesik, írja is, hogy vegyem inkább két kézbe ... két kézbe is amikor üt utána megremeg a lába ... iszonyat jóó 😊
Végül is nem a játék büntet, engedi használni ... magadat bünteted ha használod is 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
De indítványozz egy petíciót 😄
A másik, hogy ha szerinted agyatlan h'n slash, mint pl a Diablo 3, akkor javaslom bizonyítsd is be, mert az üres fecsegés az anonim alkoholisták topicjában elmegy, itt nem 😉
Látatlanban én is tudok mindent szidni, de nincs erre idõm ...
Have fun, és sok szerencsét a próbálkozáshoz 😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nekem már böven elég ez a lényeg.
4xMSAA + SSAO
4xMSAA

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Hangulatos.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Megyek vissza erre az elsõ lépésnél beleesek egy szakadékba. 3000 lélek bukta. Hörrr....
Van a Burg-ban egy élõhalott árús közel a bonefire-hez. Merre van az? Nekem nem sikerült megtalálnom.