10203
-
Fletley9 #3555 Papíron, de ha van egy erős villám fegyvere és egy normális tüzes akkor válassza az utóbbit. (egyébként még mindig a cristal halberd tűnik oda a legjobb választásnak hisz biztos esik és más fegyvert nem kell hozzá szenvedni a fejlesztéssel) Tűz bomba/ tüzes nyíl meg fejeltős mert lassúl és elmisselik -
#3554 Jah. Egyébként ha egyszer-kétszer sikerül, utána rutinból megy. Londo-ban a lovagokat +4-es lightning spear-el 1 hit-eltem back/parry-vel az első végigjátszásban. NG+-ban 2 kell nekik +10-el...:) -
#3553 De nem ugyanazt az utat teszed meg, mert az addig csinált dolgok megmaradnak ... mint pl a painted wordben, ahol ha kinyitottad a kaput akkor már tök más az útvonal. Meg a felvett cuccok is mind megmaradnak. Ráadásul általában minden útvonal egyre könnyebb, ált csak át kell szaladni rajta ha már jártál ott.
Jó ez a rendszer, nekem semmi bajom vele, illik a játékhoz. -
Fletley9 #3552 Parry-re könnyű ráérezni mace/spear amivel vigyázni kell mert lassúak és bele lehet sülni a túl gyors parrybe -
#3551 Használj tüzet, az jobban fáj nekik. -
Zozo0122 #3550 Sejtettem, hogy Te leszel az aki majd megmondja a tutit:D:D:D Köszi srácok! -
#3549 Ehhez még annyit tennék hozzá hogy backstab előtt nem szabad mozogni, egy rövid pillanatra meg kell állni és akkor tuti sikerül. -
#3548 Hogyne tudnál. Úgy a legkönnyebb. -
#3547 Backstab: egészen közel bal klikk pont a háta közepén.
Parry: Tab a megfelelő időpontban, egy lépés előre, majd bak klikk.
Pajzs felhúzása nélkül mindkettőt. Sokan ott szúrják el, hogy rá vannak tapadva a pajzsra backstab/parry alatt. -
Zozo0122 #3546 Hú srácok most akkor lehet lockolva vagy nem?:D Mert akkor leszokok a lockról bár amikor sokan jönnek akkor alapból nem kapcsolom be. Nagyon tetszik egyébként a harcrendszer minden rpg-be ilyen kéne, van benne kihívás és jó nézni az animációkat, például scimitarnál milyen átfordulást végez ütéseknél meg lándzsáknál milyen körbeforgást és bejövős ez így, hogy akár 2 különféle kardnál is más az animáció;) -
Fletley9 #3545 Pedig lehet?(!) -
ratgab #3544 +2-es lightning Broadsword. Smough üzembiztosan hallt már, csak ornsteint kellett volna még kitapasztalni. -
ratgab #3543 Lockolva nem tudsz backstabbelni. -
Fletley9 #3542 Igen lehet alabárdal :) (én elég sűrűn alkalmazom főleg humanoidokon :) ) -
#3541 Pedig lehet, én egy black knight halberd-el nyomom és működik vele a backstab (kígyóknál is). -
ratgab #3540 Ez nem igaz! Összesen 4 silver knight és 2 sentinel állja utad. Tehát az már rögtön nem 2, hanem 6.
Mint mondtam meg tudtam volna csinálni, csak nem érdekelt már. +2-es Broadsword volt nálam egyébként. -
Zozo0122 #3539 Tudom levan engedve de csak kemény ellenfeleknél veszem elő a drake swordot amúgy alabárddal nyomulok meg néha méregfelhőt küldök az ellenfél képébe ha sokan jönnek egyszerre. Lehet egyáltalán alabárddal? Mert kivédek mondjuk 1 ütést megkerülöm (rálockolva általában) és hátbadöföm (pajzs leengedve) de mióta ezt a karaktert elindítottam még sose sikerült. -
#3538 Hát ez a four kings nehezebb volt sokkal mint Seath, de sokadik nekifutásra ő is meglett. Amúgy Artorias kardjának a cursed változatát direkt a szellemek miatt csináltam meg, erre kiderült hogy kell hozzá elég magas int meg faith is amire én még egy pontot se költöttem... -
Louis Cyphre #3537 Lehet, hogy az a baj, hogy feltartod a pajzsot a másik kézben. Backstab csak akkor működik, le van engedve a pajzs. -
#3536 Én karddal nyomulok de mégsem sikerül csak fény évente 1x -
#3535 Az nem semmi. Haver is végigvitte vagy 4x, ő is odáig van tőle, igaz ő ps-en játssza. -
#3534 Ez engem is érdekelne, mert párszor összejön, de az idegesítő azért, hogy konkrétan full mögötte állok egy centire a halbreddel és semmi, csak simán megcsapja. -
Zozo0122 #3533 Na jó hogy kell backstabelni??? Mögé kell menni és megcsapni nem?? Sosem sikerül pedig mielőtt komolyan elkezdtem csináltam 1 poén karaktert próbából és azzal többször is sikerült...Mi lehet a gond? Lehet az hogy főként alabárddal megyek? Az jó messzire elér:D -
#3532 210 óra, NG+, DLC területek. Aztán jön az utolsó boss és kezdem az NG++-t -
#3531 New Londo, szellemektől emberi formában vagy gold serpent gyűrűvel. -
#3530 Ha a fortress-re gondolsz, nem hosszú. A golyós témánál felmész a golyót lövő szerkezethez és ott van a feljáró a felszínre. -
#3529 Olyanom nincs, na mindegy, azért köszi. -
#3528 Vagy te nem lettél elég rutinos, vagy megfelelő felszerelés nélkül mentél oda. O&S-ig összvissz 2 ellenfelet kell megölni. Egy +4-es lightning spear-el 4-5 szúrás mindkettő, illetve 1 ütés parry/backstab után. Ha elrohansz a bossig, meg sem kellene, hogy karcoljanak. -
Fletley9 #3527 ő rá nem emlékszem, de ha valaki szótlan akkor kezdésnél ajándékként választható pendant rá a megoldás -
#3526 Amúgy az akváriumfejűvel aki az első gördülő golyós résznél lent ül a szakadék szélén azzal csak ember formában lehet beszélni, vagy miért nyomatja a némát? -
#3525 +a kinyitható átjárók is rövidítenek az oda úton. -
#3524 Akkor jön elő, ha Depth-ben beszélsz vele. -
#3523 Amúgy ez a csapdavilág milyen hosszú? Ja és a kígyófejű retkeket is utálom :) -
ratgab #3522 Azért zavar, mert baromi unalmas és frusztráló. Átküzdöm magam valahol, aztán küzdhetem újra és újra és újra. Nekem ez nem szórakoztató. De már nem zavar mert töröltem a játékot. -
#3521 Mert marhára unalmas azért.
Asszem parkolópályára kerül a játék mert ez a csapdás rettenet is szörnyű. Ebben a játékban mindent amit utálok más játékokban itt összehoztak. Láva, mérgezés, csapdák, direkt szívatások. -
Fletley9 #3520 Vagy ha boss előtt nagyon messze bonfire és sok a mob, streamerek is csak szaladnak...farm úgyis odalenne -
Fletley9 #3519 Igazából nem tudom miért zavaró ez a meghalok újra kell menni a területen, főleg 30 óra után. miután egyszer végigmész valamin figyelmesen(!) onnantól kb öt perc alatt mindent el fogsz érni az adott területen. Akár boss-t akár tüzet. (shortcutok, monszták ismerete, bossok már nincsenek stb miatt.) -
ratgab #3518 *játékos barátabb -
ratgab #3517 Amúgy ez a DS egy zseniális játék! A képi világa is tetszett, az ellenfelek is (főellenek is, még capra is).
Ha lenne egy easy mode, mondjuk a 2 általam felsorolt dolog megoldásával, akkor azért játék barátabb lenne a dolog. Mondjuk lehetne ki-be kapcsolható a dolog.
A játék egyébként minden egyes harc után ment, szóval a manuális mentés nem lenne túl nagy dolog, respawn szerintem szintén orvosolható lenne.
Az,hogy elveszlik a soul azt meg bánja a fene. 30. órától már egyáltalán nem zavart. -
#3516 Nekem most 32 óra és lvl 52-n vagyok és igen szerintem is ez a legzavaróbb a játékban amit írtál.