10203
-
#3595 Say NOOOOOOOOOOOOOOOOOOO to Dark Souls :DDDDDDDDD -
ratgab #3594 Az szinte biztos, hogy ha valami csoda folytán újra felraknám az már eredeti verzióban történne. -
ratgab #3593 És ezt tulajdonképpen miért nekem címezted?
Tán vissza akarsz csábítani a lélek sötét oldalához? XD
Ne kísérts te bádog (ördög) ember, ne kísérts...XD
Ha valami csoda folytán újra felraknám (jelenleg ennek kb. 5 % esélye van és napról napra csökken), valószínűleg úgy haladnék mint kés a vajban: Undead burg, Undead parish, Darkroot basin és forrest, sin's fortress, depths és Blighttown útvonalát szerintem fejből le tudnám írni lépésről lépésre.
Valószínűleg ezek már annyi beleégtek az agyamba, hogy 10 év múlva is emlékezni fogok rájuk. -
#3592 17x? Á a kis amatőr :D -
#3591 Nálam öngyilkos lett bánatában. Kapott egy fülest,felugrott a mögötte lépő párkányra,és egy következő pofontól a mélybe vetette magát -
#3590 "szóval bármit is tesz az ember, az a szemét tuti kicsinálja a Firelink Shrine soul keeperét. :-/ "
Meg kell ölni, amikor oda kiül. -
#3589 Ratgab!
Elkezdtem játszani a PC-s Prepare to Die-al és pár óra alatt term. halál nélkül eljutottam a Capra Demon-ig. Aztán ott vagy 17x meghaltam újra és újra :-DDDD Hogy ez a warrior micsoda gyenge kis pötch :-D
Végül elkalapáltam -term. egyedül- a kis hülyét, de azért kezdett bennem is felmenni a pumpa rendesen.
Aztán a másik amin nagyon ledöbbentem, hogy a Depths mennyire könnyen ment, így, hogy az emlékek még nem fakultak meg. Szegény Giant Rat boss ráadásul úgy halt meg, hogy a Buthcer mögötti kis lejáratba legurultam -ott van egy frankó fireproof spider pajzs is- és egy párkányra esve ásítva lelőttem íjjal... alig kellett neki pár lövés ^^
Na ez utóbbi trükköt pl. nem tudtam!
Még 1 amit nem tudtam... Lautrec-et (aranyszínű páncélos) megtaláltam, de nem engedtem ki direkt! Kicsit később akkor is ott üldögél, de nagyon elutasító, szóval bármit is tesz az ember, az a szemét tuti kicsinálja a Firelink Shrine soul keeperét. :-/ -
#3588 Akkor meg csak szimplán bénán programoznak. :) -
#3587 Invader ellen véd az altf4. Aztán újraindítod és ugyanott vagy. -
#3586 Sziasztok. Gargoyleok kicisnalva, bar nem volt a legkonnyebb. Egyelore nem nagyon vagyok meg kepbe, raadasul Human formba 3 percig elek mielott az invader kicisnal, de nagyon tetszik.
Foleg mikor egy-egy Shortcutot felfedez az ember;) -
#3585 Na ezek inkább a bugok. Mert egyébként nagyjából sehol sem tudnak átütni a falon. Itt valahogy az a támadás így maradt. -
#3584 Én meg szeretem ... régen egy csomó akció-kaland játékban voltak hasonlók. Most meg kb semmi, csak a mész előre ész nélkül játékok. Egyébként ezek a csapdák olyan 'gyengék', hogy max hangulati elemnek tekinthetőek ... szerintem :)
A nagy lóbáló fejszéken simán át lehet szaladni, a lövöldözős csapdákon meg átgurulni. Egyébként ezeket a pajzs simán védi.
Egyetlen genya dolog van itt, a Bonefire elhelyezése. Az egy dolog, hogy hallod ott van valahol, de nincs időd keresgélni, mert nyakon dobál a genya bombás. -
#3583 Na az ilyen dolgok miatt érzem azt ,hogy ezt ők direkt csinálták. -
ratgab #3582 Anor Londo nagytermében, amikor hadakoztam a royal sentinelekkel ( Bossfight előtt van közvetlenül), akkor lepődtem meg, hogy az oszlop mögött állva benyeltem a sentinel kaszáló ütését...2x is..XD -
#3581 Ez késöbb se lesz könnyebb. -
#3580 Átütnek a falon az nagy kedvencem, nem lenne gond ha én is képes lennék rá de így eléggé pofátlan a dolog. -
#3579 Ez csak azért gáz, mert a sima ellenekkel nem nagyon szokott meggyűlni a bajom. Két halál után már tudom, mit hogyan. De ez nagyon idegesítő, hogy hívok helpet, bemegyek, NAGY NEHEZEN az egyiket leölöm, mert ugye a help semmit sem ér, mire a másodiknál két változat van. A verzió egy ütés kéne és utána úgy megsoroz hogy esélytelen védeni... A második már az elején moccanok kettőt és átütnek a falon, stb.... -
#3578 -
#3577 Na jó, azt hiszem én ma nem nyúlok estig a játékhoz, mert még a végén kihajítom az ablakon.... -
#3576 Nincs is azzal gondom, simán átmentem csak attól még undorító számomra az ilyen csapdás szar. -
#3575 EZ A KIBASZOTT ANOR LONDOS KALAPÁCSOS BOSS MÁR NEGYEDSZER ÖL MEG ÚGY HOGY KB 50 ÉLETE MARAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tiszta idegbaj vagyok. Mindig akkor ugrik a védhetetlen szar villámos csapásával amikor az utolsó ütés bemenne!!! Undorító -
#3574 Látom megint aktuális.
Ez is mehetne a bannerbe: #2772
Dark Souls - Expert's Guide to Parrying
Dark Souls - Parrying Backstab Fishers (Tutorial) -
Fletley9 #3573 Depths patkányai még mindig jobb ötletnek tűnek. Painted worldbe nem is tudom vissza lehet menni ha egyszer kijöttünk? -
#3572 Egyébként humanity farmoláshoz a painted world is nagyon jó. Kb 1 perc alatt el lehet futni a patkányokig (9 van egy körben), ráadásul félősek, a fal felé fordulnak, és ha rajtad van a gyűrű meg human formban vagy akkor min 1-et dobnak. Vagy sok fehér csonttal érdemes ide bejönni, mert a patkányok után lehet rögtön nyomni a kövi kört, igazából maximálisan veszélytelen és gyors ... vagy visszafelé végig kell rohanni a mobokon, de az lehet kockázatos is, mert szűk helyen kell kerülgetni őket.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A kör: bonefiretől egyenesen át a kinyitott kapun (itt az egyetlen zombi akit ki kell iktatni), a jobb oldali épületrészbe befutni (a lent talált kulccsal), fel a lépcsőn, fent kifutni jobbra, kiverni a faajtó maradványait, majd egyenesen és leesni, itt vannak a patkányok. A patkányoktól kiféle elmenni jobbra és leesni a nagy falról, itt egy kis épület itt van még kettő pati (itt volt előtte egy láda is a fehér ruha szettel). -
#3571 Most 60-as vagyok, ha kell valakinek help segítek szívesen. Jelenleg Anor Londoban vagyok, itt eddig a festményig jutottam el, amit ki is pucoltam. -
#3570 Így van! A pályadesign meg egyszerűen zseniális, talán csak a Zeldákban szoktak összerakni hasonló összetettségű helyszíneket. Ez igazi japán remekmű. Ez az amit nem találsz meg US és EU játékokban.
Pl a painted world, ami egy kis maréknyi hely, mégis mennyi különböző járat van benne, és mennyi megnyitandó hely. Aztán a vége úgyis az lesz, hogy a bonefire-től tök egyenesen kell csak szaladni a bosshoz :)
Egyébként ő volt az első és egyetlen ellenfél, akit kb sajnáltam megtámadni ... olyan kis szép és 'ártatlan' ... de hát kell a fegyvere :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyébként nevetségesen könnyű a zombi dragon és a boss is. A dragont kb elé állsz és ütöd stílusban le lehet nyomni. A bossnál meg azt hittem, hogy ez a láthatatlan mizéria csak a phase 1... erre pár perc alatt megöltem a crystal halberttel... mikor jött a lábnyom nyomtam egy előre+nagy ütést, abból kb 6-7 kellett neki. Kár hogy a farkát kb esélytelen levágni. -
#3569 A csapdákon simán át lehet szaladni. Ha felértél lehet egy cella liftet aktiválni, onnantól azzal lehet közlekedni fel-le. Mindenhol úgy megyek végig, hogy feltartott pajzs és séta. Simán át lehet menni rajta, csak nem kell kapkodni, szépen körültekintően :) -
#3568 Pont, hogy backstabelni lockolva van értelme csak, mivel körbe körbe tudsz rohangálni az enemy körül, amíg be nem ért a háta mögé, vagy nem csap egyet, amitől rögtön a hátába kerülsz.
Mondjuk eleve csak lockkal harcolok, akkor is ha többen vannak. Mindig úgy állok be, hogy előttem legyen mind, és akkor egyszerre tudom őket sebezni. Most pl halberttel megyek, azzal főleg egyszerű csoportosan ölni még a szúsásával is ... sőt, halberttel el sem találok senkit lock nélkül. -
#3567 Aki lerúgott, azt ráértél volna a játék vége előtt megölni mert ha megkíméled az életét akkor firelink-hez megy és árul cuccokat. -
#3566 Nincs ma szerencsém ezekkel az npc-kel, fortress-ben kiakartam engedni a mágust, de a rács szétütése nem működött és bekapott egy kisebb ütést. Amikor meg visszamentem a kulccsal, hálából jól megtámadott a kötsög. Meg kellett ölnöm.
Most meg itt a catacombs mélyén egy barátságos kalandor rúgott hátba, mikor lenéztem a szakadékba. Alig vártam, hogy viszonozzam a kedvességét. A teteméből nyert 4 humanity után már nem haragszok rá:) -
#3565 Na ez a tag se komplett, invadel aztán haverkodni akar. :D link -
#3564 -
Zozo0122 #3563 Oké akkor még 1 kérdés:d Kitaláltam valamit. Melyik gombbal lehet az előre kiválasztott gesztust megcsinálni? Tehát hogy nekelljen egyből a gesztusokhoz belépni. Mostantól mindenféle erősebb humanoid előtt meghajlok mielőbb felnyársalom:) -
#3562 3-4 mob esetén vagy használj távolsági fegyvert, hogy egyenként odacsalogasd őket magadhoz, vagy csalogasd mind egy szűk területre, ahol csak libasorban férnek el. Kevés hely van a játékban, ahol rákényszerít egynél több ellenféllel való küzdelemre. -
ratgab #3561 Soha nem sikerült lockal még és youtube videóban is azt mondják, hogy anélkül megy csak... Akkor valamit félreértettem. Jelentősége nincs mert már úgyse játszom vele. -
Fletley9 #3560 Mások is megerősítették már azóta ,hogy lehet. És még mindig tartom hozzá ,hisz szinte állandóan lockal játszom (kivéve bossok nagy tömegek esetén (3-4 mob)) -
ratgab #3559 Töröltem a játékot már 2 napja. És hogy ne legyen ingerencia a mentéstől is megszabadultam.
Nincs az az isten, hogy újrakezdjem. -
#3558 Hülyeség:) Mindig lock-olva back-elek:) Mint írtam úgy a legegyszerűbb, hiszen ha lock-olva nyomod az előre gombot, automatikusan a háta mögé szalad a karakter (ill. körbe-körbe) -
ratgab #3557 Nem lehet! -
#3556 Én annyival fejelném meg, hogy tökéletes a rendszer. Sosem találkoztam még hasonlóan jól átgondolt játékmechanikával:) Pedig játszottam pár játékkal '84 óta (4 évesen játszottam először commodore-on) :)