Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
Én még elõtte kipucoltam a templomot, megtaláltam a faszit ... de a mondókája és a nevetése nagyon gyanús volt ... "back to the work ... hahahahah"

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
"kikapcsolod aa/blur -t"

Ne írjátok már ezt másoknak, mert a 'blurt' nem kell kikapcsolni (még ha valaki az AA-t blurként is emlegeti) ... a menüben csak aa és motion blur van, nincs olyan, hogy 'blur', így simán ki fogják kapcsolni a mb-t ... anélkül a háttér nagyon szarul van elmosva.

Csak az AA-t kell kikapcsolni, a motion blurt nem.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Seth
Azt hiszem nem lehet kihagyni ezt a küldtésrészt. Ha nem a te segítségeddel,akkor máshogy kiszabadul és mindenképp a firekeeper lelkéért megy

PSN ID.: Beegabor

Akkor jó, mert én õt kihagytam! Gargoyle-ok után mentem volna fölfedezni azt a részt, de addigra már üres a dutyi ahol üldögél!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Seth
Ha megöljük a pókcsajt milyen elkeseredett hangon beszél és szerencsétlen megtámad minket,mikor esélye sincs

Tinman
Ott a csúszómászó szolga se gyenge :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Seth
Meg egyébként is, izgalmasabb ezt a melléksztorit így csinálni :)
bár a firekeeper mintha nem is örült volna mikor visszavittem a lelket.Megköszönte, de érzõdött a hangján,hogy nem akarta, kicsit elszomorított.Bár ez a játék szinte csak ilyen lahangoló karaktereket vonultat fel :D Másik baromi szomorú eset a póktestû testvérpár fiatalabbik tagja :( Kinyírtuk a nõvérét,aki igazából csak neki gyûjtögette a humanity-ket, hogy életben maradjon

Tinman
Nekem erõsen úgy rémlik, hogy Anor Londo-ba harmadmagával jön a kis rohadék és elég frankó cuccok, meg sok lélek a jutalom, sõt páncélra is emlékszem. A bõségesebb loot miatt nem öltem meg, elvoltam a Firelink Shire tûz nélkül is, a közelbe úgyis van másik Undead Burgba, oda meg azon a szinten már nulla tudás kell eljutni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Seth
Ahogy gondolod. A 2.esély kb 20 órával késõbb lesz :)
A gyûrû elég jó cucc(20%-al növeli a sztaminát,teherbírást és életerõt,viszont eltörik amint leveszed
Illetve ,ha hagyod ,hogy megölje a firekeepert,akkor késõbb mikor bosszút állsz rajta,megkapod a firekeeper lelkét,amit ugye használhatsz az estus flask gyógyítóhatásának fejlesztéséhez(bár ilyenkor ugyanott vagy, nem lehet a tábortüzet visszaállítani), vagy visszaviheted a helyére és újra mûködni fog a tûz.

Fpocok
Tehát akkor elsõ opció? Mert ezek szerint a második is ugyanaz, mint az elsõ, csak kis szopással :D

Parasite Eve 2, best game EVER!

Seth
Majd a Firelink Shrine-nál , a Firekeeper elõtt üldögél és a szeme sem áll jól :D. Itt két lehetõséged van, vagy kinyírod most és kapsz egy jó gyûrût, vagy békén hagyod, de akkor az történik, hogy kinyírja a firekeeper-t és a kezdõhelyen inaktív lesz a tábortûz és majd csak jóval késõbb, Anor Londo-ban tudod megölni és visszaszereznmi a firekeeper lelkét.

Seth
Visszajön, ne aggódj

Fpocok
Még valami... fenn a templomban, egy szétvert fa barikád mögött találtam egy csókát... kiszabadítottam, de nem csinált semmit. Gondolom késõn jön majd újra...

Fpocok
Tehát akkor, most, hogy elszállt, nem kúrtam el semmit nagyon, ugye? :D

Seth
Nem ,az majd egy más lény lesz, késõbb :)

Seth
A madarat nem lehet megölni, de miért is tennéd, nem bánt. Késõbb, bár már nem emlékszem milyen esemény után(talán ha megkongattad mindkét harangot), ha összekuporodsz a fészkében akkor visszavisz a kezdõhelyre,ahol még rengeteg tennivaló akad, többek közt egy boss, egy baba,ami a Painted World megnyitásához kell, egy kisebb madárfészek,ahol lerakhatsz pár cuccot és cserébe kapsz valami értékesebbet

benõmenõ
Ha jól tudom annál lehet a felesleges cuccokat beváltani lelkekre :D
Fpocok
Na megvettem az erõsebb varázslatot sorcinak... meg reinforceoltam a flaskát. Kérdés: Kezdõn találtam egy bazi nagy madarat, majdnem megöltem, de elrepült... meg találtam a fészkét de ott csak össze tudtam kuporodni, de nem történt semmi. Tipp?

Gideon Wieth
Dsfix?

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Fpocok
Pár kommenttel lejjebb van link. Bemásoldo, kikapcsolod aa/blur -t

Gideon Wieth
Sziasztok! Olvastam, hogy a játéknak az irányítása nem lett a legjobb és a grafikájával is gondok vannak, de az utóbbival valaki tudott valamit kezdeni :-)

Meg tudnátok mondani, hogy a grafikai feljavítást merre találom, illetve, hogyha a játékot egy Xbox360 controllerként emulált ps3 controllerrel játszom, úgy lehet normálisabban irányítani ? :-)

Köszke.

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Pyro-nál mire kell rakni? Gondolom az int-re de azon kívül még?

Kicsit könyebb. Az Asylium Demon elsõre le tudtam gyõtnbi. Gyorsabban gurul és gyorsabban üt, viszont a pajzzsal nem tud 100%-ban blokkolni mint a knight. Ezt jobb pajzs beszerzésével meg lehet oldani? (valamint pontok rakásával)
MerlinW
Idézhetõ ott NPC is, nem kell invitálni. Börtönbe vissza csak késõbb menj, ~lvl30 után mert a boss szétaprít:)

[merlinw.org]

wantonly
DSfix 0.6

Added a “borderless windowed fullscreen” mode. This is very useful for people with multiple monitors, or even if you just want to do fast alt-tabbing. You can switch from windowed mode to “fake fullscreen” and back using F8. It can also be configured as a startup setting in the .ini

Added a language override option in the .ini
Set it to e.g. en-GB to play the game in English without manually changing your system locale back and forth. (This is probably only useful for non-English users)
Laza
Visszamenni a börtönbe már akkor érdemes, mikor megnyílik a lift vissza a Fireling Shrinehoz?
Ugyan átmentem a madárkával, de a tüzes mogyik rögtön levertek. Mondjuk csak próba volt, hogy mi lehet ott.

A templom tetején a Gargoyle boss megszívatott... tök faszán gurulgatok, már levittem a HP-jának 2/3-át amikor egyszer csak duplázódott a HP csík ... mondom ez meg mi ... de mire észbe kaptam a másik lefújt tûzzel. Túl egyszerû is lett volna ...

Elõtte be akartam invitálni másokat, de valamiért állandóan failed lesz ... perzse az invader meg gond nélkül be tud jönni ... egy kaszás halálnak öltözött gyerek bejött aztán jól elszórakozott velem. Kiszívta a humanitym meg egyéb apróságok... ilyen színes szarokat is szétdobált a földön. Bent volt vagy 15 percig, a kaszával próbálkozott, de csak 1x talált el vele ... többre nem is volt szükség.

Laza
A kardhoz elég a farkát leverni, azt pedig íjjal gyorsan és rizikó nélkül megteheted a híd aljáról.

Lunki88
Kár hogy a mentést nem felhõben tárolja.
Most olvasom, hogy a dobozos változat is beregisztrálható Steam-en! <#smile>

Lunki88
Blight town-ba kéne mennem, de nagyon úgy néz ki hogy még alacsony szintû vagyok oda (29-es). Tudtok valami más helyet ahova mehetnék fejlõdni?
Lunki88
Én így öltem meg.
Helló. A sárkányt a hídnál hogy lehet megölni leghatékonyabban? Már megszereztem tõle a kardot, de megölni még nem sikerült.
wedge31
Akkor többszörösen megérte visszameni. Az utazás oda-vissza és annak modja nagy fun volt.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Seth
miután legyõzted a stray démont a kezdõhelyszínen,ott találtál egy babát az egyik cellában(asszem pont a te cellád volt). Na az nyitja meg

Tinman
Mert nem volt nálad a nmmm.

wedge31
Igen, de azért érdekes, hogy elsö látogatásnál is megnéztem a képet de akkor nem történt semmi.

Tinman
Major spoiler <#rinya>

Seth-el egyetértek, k. jó helyszín!

Seth
Egyik leghangulatosabb helyszín szerintem :)

wedge31
Visszamentem anor londoba nindzsákat irtani és erre beszipantott egy festmény.
Pedig már mára abba akartam hagyni a játékot de igy nem lehet...

Tinman
Erõsen jó érzés, hogy pont te is a nehezebb utat járod... olvasom, minden sorod :-D

Tinman
Becs szó nagyon jó lesz... azt néztem múltkor videón, hogy egy egész erõs pyro lassabban ölte a nem mondom meg kiket, a nem mondom meg mikor, mint én a Knight-al és ez megint nem azért volt, mert bevettem a gumibogyó szörpöt, hanem azért mert a HP/STAMINA/STR értékeim már az egekben voltak és pár ütés volt csak a nem mondom meg mik.

Egyébként igazad van... jó lenne a Dex-re is tenni, de egész egyszerûen arra már nem nagyon jut. Knight-nak muszáj másképp megoldani a dolgokat, ezért írtam a Res-t is... amit pl. egy Sorci megold egy csettintéssel az a Knight-nál hosszú, hosszú órák után kifejlesztett "természetes" ellenállás.

Tinman
Ess neki és én részemrõl kíváncsian várom a beszámolód.

Eléggé élvezem azt is amikor más mesél, hogy mit hogyan ölt meg, mit fedezett fel stb... az ember nem is gondolná, de még egy teljesen "új" játékostól is tanulhat, mert õ másképp oldja meg a dolgokat, más nézõpont... :-)

:)
Itt biztosan tovább életben maradsz, mint ott :D

Super meat boy? Nincs több kérdésem...XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tudom, de én Super Meat Boyon edzõdtem :D
Na meg persze rengeteg játékkal játszottam (tényleg rengeteggel), és amikkel nem, azokról is tudok sokat.
Errõl is már mindenféle regét olvastam, ezért vagyok biztos benne, h 10 ujjra zabálom, ha elkezdem :D
De nekem ez akkor is kicsit a Devil May Cry-ra/régi NES-es Wizards & Warriorsra hasonlít :D

Készülj fel rá, hogy sokat el fogsz halálozni, de ez része a játéknak.
A játék mûfaja nem RPG, nem TPS, hanem T&E....Trial and Error XD.

Gyerekek, én nem merem elkezdeni a játékot :D
Tudom elõre, h bazira imádnám, mert csak olyan dolgokat tartalmaz, amiket szeretek. Sõt, így h ez ilyen "újszerû", vagy inkább pont, h régies típusú, kihívásokkal teli játék, biztos, h két kézzel zabálnám.

Ettõl függetlenül nem bírom megállni, h ki ne próbáljam...

wedge31
Sejtettem, hogy késöbb jó lesz a knight is.
Mivel nincsenek skillek alapvetöen midegyik kasztból lehet knightot vagy akármit faragni csak egy kicsit több idö kell hozzá.
Ebböl a szempontból a pyro a legjobb mert az lv1-en indul de késöbb ez már kiegyenlitödik.

Ha már 3-at tud vágni rosszul csináltad a parry-t! Ha elsõt nem fogod meg, akkor esélytelen!

Jó parry kivitelezésének titka az idõzítés! Nagyon fontos, hogy nem lehet minden támadásnál kivitelezni! Viszont annál aminél mondtam tuti lehet!

Tévedés! Csak tudni kell melyik támadásával lehet parry-zni! Fej fölül csapásnál ha ráérzel meg lehet szivatni! És ha közel vagy mindig ezzel kezd! Ha meg nem, akkor pajzs kivédi!

Halljon is meg, akkor tanulja meg, hogy nem lehet úgy játszani a játékkal, mint egy átlag játékkal.

Ekkor kezdi majd el igazán értékelni a Darksoulst!

Laza
Hát lehet, csak az a baj, hogy egyszer beszívod nála a parryt és kapásból leaprít, nincs második esély ... legalábbis nekem nyomott egy hármas vágást és a mûtõasztalon kötöttem ki ... legközelebb már elcsaltam :D