Dark Souls
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Ne írjátok már ezt másoknak, mert a 'blurt' nem kell kikapcsolni (még ha valaki az AA-t blurként is emlegeti) ... a menüben csak aa és motion blur van, nincs olyan, hogy 'blur', így simán ki fogják kapcsolni a mb-t ... anélkül a háttér nagyon szarul van elmosva.
Csak az AA-t kell kikapcsolni, a motion blurt nem.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
PSN ID.: Beegabor
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A gyûrû elég jó cucc(20%-al növeli a sztaminát,teherbírást és életerõt,viszont eltörik amint leveszed
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Meg tudnátok mondani, hogy a grafikai feljavítást merre találom, illetve, hogyha a játékot egy Xbox360 controllerként emulált ps3 controllerrel játszom, úgy lehet normálisabban irányítani ? :-)
Köszke.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Kicsit könyebb. Az Asylium Demon elsõre le tudtam gyõtnbi. Gyorsabban gurul és gyorsabban üt, viszont a pajzzsal nem tud 100%-ban blokkolni mint a knight. Ezt jobb pajzs beszerzésével meg lehet oldani? (valamint pontok rakásával)
[merlinw.org]
Added a “borderless windowed fullscreen” mode. This is very useful for people with multiple monitors, or even if you just want to do fast alt-tabbing. You can switch from windowed mode to “fake fullscreen” and back using F8. It can also be configured as a startup setting in the .ini
Added a language override option in the .ini
Set it to e.g. en-GB to play the game in English without manually changing your system locale back and forth. (This is probably only useful for non-English users)
Ugyan átmentem a madárkával, de a tüzes mogyik rögtön levertek. Mondjuk csak próba volt, hogy mi lehet ott.
A templom tetején a Gargoyle boss megszívatott... tök faszán gurulgatok, már levittem a HP-jának 2/3-át amikor egyszer csak duplázódott a HP csík ... mondom ez meg mi ... de mire észbe kaptam a másik lefújt tûzzel. Túl egyszerû is lett volna ...
Elõtte be akartam invitálni másokat, de valamiért állandóan failed lesz ... perzse az invader meg gond nélkül be tud jönni ... egy kaszás halálnak öltözött gyerek bejött aztán jól elszórakozott velem. Kiszívta a humanitym meg egyéb apróságok... ilyen színes szarokat is szétdobált a földön. Bent volt vagy 15 percig, a kaszával próbálkozott, de csak 1x talált el vele ... többre nem is volt szükség.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Seth-el egyetértek, k. jó helyszín!
Pedig már mára abba akartam hagyni a játékot de igy nem lehet...
Egyébként igazad van... jó lenne a Dex-re is tenni, de egész egyszerûen arra már nem nagyon jut. Knight-nak muszáj másképp megoldani a dolgokat, ezért írtam a Res-t is... amit pl. egy Sorci megold egy csettintéssel az a Knight-nál hosszú, hosszú órák után kifejlesztett "természetes" ellenállás.
Eléggé élvezem azt is amikor más mesél, hogy mit hogyan ölt meg, mit fedezett fel stb... az ember nem is gondolná, de még egy teljesen "új" játékostól is tanulhat, mert õ másképp oldja meg a dolgokat, más nézõpont... :-)
Itt biztosan tovább életben maradsz, mint ott :D
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Na meg persze rengeteg játékkal játszottam (tényleg rengeteggel), és amikkel nem, azokról is tudok sokat.
Errõl is már mindenféle regét olvastam, ezért vagyok biztos benne, h 10 ujjra zabálom, ha elkezdem :D
De nekem ez akkor is kicsit a Devil May Cry-ra/régi NES-es Wizards & Warriorsra hasonlít :D
A játék mûfaja nem RPG, nem TPS, hanem T&E....Trial and Error XD.
Tudom elõre, h bazira imádnám, mert csak olyan dolgokat tartalmaz, amiket szeretek. Sõt, így h ez ilyen "újszerû", vagy inkább pont, h régies típusú, kihívásokkal teli játék, biztos, h két kézzel zabálnám.
Ettõl függetlenül nem bírom megállni, h ki ne próbáljam...
Mivel nincsenek skillek alapvetöen midegyik kasztból lehet knightot vagy akármit faragni csak egy kicsit több idö kell hozzá.
Ebböl a szempontból a pyro a legjobb mert az lv1-en indul de késöbb ez már kiegyenlitödik.
Jó parry kivitelezésének titka az idõzítés! Nagyon fontos, hogy nem lehet minden támadásnál kivitelezni! Viszont annál aminél mondtam tuti lehet!
Halljon is meg, akkor tanulja meg, hogy nem lehet úgy játszani a játékkal, mint egy átlag játékkal.
Ekkor kezdi majd el igazán értékelni a Darksoulst!