10203
-
ratgab #3675 Ez most nem komoly kérdés ugye? XD DS-ben volt már ami fenyegető volt és nem bántott? -
#3674 Nekem pont nem tudom de 9 humanity :) -
#3673 Na találtam tüzet úgyhogy tudok tápolni a 45e-ből. Ezek a nagy dög fekete lovagok nem bántanak? -
ratgab #3672 17k volt eddig a rekordom és 8 humanity, ami ment a levesbe. -
#3671 Nekem volt olyan, hogy laza 15 000 lélek ment a levesbe. Mivel visszamentem, és nem volt sehol.... -
#3670 Ja és eldöntöttem, hogy ha folytatom akkor sem fogok káromkodni, zen mester leszek és kész :) -
#3669 Hát ez van nekem sokadjára sikerül, most átvittek a démonok máshova tűz persze nincs csak 45e lélek, elmennek ahova gondolom. Az ilyen direkt szívatások hoznak ki a sodromból. Amúgy benyomtam a zen mestert és negyedjére mikor nem lökött le a falról simán levertem. Na meg persze azt is hozzá kell tenni ,hogy eleve egy gyenge fegyverrel próbálkoztam ami csak 60-at sebzett rajta, beraktam egy keményebbet ami 120-at azért nem mindegy :) És tényleg nem nehéz ellen ha nem lök le, nem ragaszt be, meg jó fegyverrel mész stb. Ja amúgy a készítők újfent megrohadhatnak 1x elkapott kilökött a párkányra volt pár ezer lélek nálam visszamegyek venném fel de a kis zöld szart a párkányra tette amit persze nem lehetett elérni. Úgyhogy én most már 100%-ra mondom ,hogy a játékban nincsen bug, ez mind direkt ilyen, hogy még jobban idegeljék az embert. -
#3668 Óh dehogynem fog :D -
#3667 Engem nem ereszt a játék, hirtelen dührohamokat még nem okozott és valszeg már nem fog is mivel egyre könnyebb lesz. -
#3666 Egyébként ott a bejárat melletti hídon ha átmész a kis kocsma szobába, akkor ember formában be tudsz hívni egy NPC segítőt. -
ratgab #3665 Én ott nem hívtam segítséget! Egyedül ütöttem agyon!
Nekem csak O&S-nél volt segítségem egyedül! -
ratgab #3664 Ismerős érzés! Nem dönthetek helyetted! Én nyugodtabb vagyok mióta nem játszom vele. -
#3663 "kontrollerrel biztos feladtam volna már 2 óra után"
Kontrollerrel nagyon jó az irányítás, ég és föld a kettő. -
#3662 Váá, egyik legkönnyebb :D
Simán a háta mögött kell maradni. Ha nagyon kimegy szélre akkor elfutsz messzire, majd simán elsprintelsz mellette vissza, míg emeli a kezét. És itt nem is érdemes használni a lockot. Másodjára meglett ... elsőre leestem :D
Néha megáll kóvályogni, akkor ami a csövön kifér. -
#3661 Nekem is harmadikra lett meg. Hívtam egy champot allinak az meg leverte. Kb csak néztem hátulról. Csak a mihez tartás véget ütöttem bele :D -
#3660 -
#3659 Inkább így
-
#3658 -
#3657 Tudom, kiismertem én is de vagy béna vagyok hozzá, vagy egyszerűen már besokaltam ettől a vacaktól és ez egy jel ,hogy hagyni kell a francba. Őszintén szólva egyrészt hagynám másrészt meg van benne valami ami miatt vinném tovább. -
ratgab #3656 Érdekes módon én azt hamar likvidáltam! 3. alkalommal meglett.
Szaladj elé, amikor csapna gurulj be a lába közé és kezd el csapkodni a lábait, lehetőleg a bal-t (hát mögül nézve). A jobb kezével ha közel vagy szeret lenyúlni és után földhöz vágni, ezt nem nagyon kéne megvárni.
Ha nem ér el, akkor a földet kezdi rugdalni 3x, ez időre távolodj el tőle, majd szembe fordul veled, ekkor kell újra a lába közé gurulni.
Egy idő megrogy, na ekkor meg lehet sorozni tisztességesen, ami a csövön kifér! -
#3655 Ja és ez a lock is öcsém ha rálockolok pörgeti a kamerát, mint a bolond azt sem látom hol vagyok, ha meg nem lockolok rá akkor csak a levegőt szelem. Ezért van ennyi halál, mert egy fos az irányítás, kontrollerrel biztos feladtam volna már 2 óra után. -
#3654 Na asszem az én Patásom az Iron golem, lehet eljött az uninstall ideje, mert már én félek magamtól, annyit káromkodok. -
ratgab #3653 Tudnék, csak a fejlesztők már leszarták, hogy normális behívásos rendszert alkossanak. -
#3652 Tudsz jobbat? :) -
ratgab #3651 Az aztán a minőségi megoldás.... -
#3650 Ha egy npc ikonja van a feliratnál akkor játékos hagyta az üzenetet, ha egy elite knight ikon akkor azt a fejlesztők rakták oda. Gyanítom itt most az előbbi eset áll fent. :) -
#3649 Taurus előtt, a lépcsőn, ahol legurul a tüzes cucc... a lépcső alá valaki rakott egy illusionary wall ahead feliratot... de én nem találtam semmit. Szopatás, mi? -
#3648 Megbeszélitek hogy x időpontban y helyre rakja a summon jelet és ennyi. :) -
ratgab #3647 Hogy nem névre szólóan coopolj...XD -
#3646 Igen én is így tudom hogy nem lehet névreszólóan invelni :S -
#3645 Akkor mi értelme a coopnak? -
ratgab #3644 Ha jól tudom névre szólóan nem tudsz invelni, de javíts ki ha tévedek. -
#3643 Majd ha ott tartok megint, akkor beinvellek és ketten megöljük stan és pant megint. Oké? :D -
#3642 Hát ne tudd meg, én milyen idegbeteg lettem a végére. Játék ilyet még nem hozott ki belőlem. Reggel kb fél 8kor kezdtem fél 10kor feladtam, de konkrétan jó, hogy az ágyam van mellettem, így puhára esett a controller. 3x voltam olyan helyzetbe, hogy egy ütés kellett volna még csak, erre full élet stamina védekezéssel meghaltam. Most este is volt egy ilyen, aztán úgy mentem neki az utolsó humanitymmal, hogy ha ez sem sikerül feladom mára, és holnap megyek az erdőbe. És sikerült. Szal megyek az erdőbe :D -
#3641 Akkor te gyorsabb voltál mint én mert nekem elsőre bő három órámba került a dolog. -
#3640 IGEN IGEN IGEN IGEN!!!!! Legyőztem az Anor Londo bossokat!!! Mind a kettőt. Igen 2 és fél órába tellett. Reggel 2 most fél. De rájöttem valamire. És ezt a játéknak is köszönhetem. Tök kiegyensúlyozott ember vagyok :D Ugyanannyi dührohamom van, mint idegösszeomlásom! :D És ennek örömére hogy legyőztem őket, most megyek és emelkedett hangulatban vacsorálok egyet. :D -
#3639 Na frankó ez a kőgólem is, főleg mikor felkapott az nagyon tetszett kár, hogy én húztam a rövidebbet. -
#3638 El vannak dugva nagyon:) Első hydrától kell a vízesés fele menni körbe a vékony peremen, majd visszatérve egy sziklánál megidézni egy szellemet. Linkeltem videót róla nemrég. -
ratgab #3637 Dolgozom, valakinek azt is kell...XD -
ratgab #3636 Előző kari ment a levesbe?