10203
  • vg
    Jól látom ez is kicsit csaló. Én is így, savegame editorral nyomtam végig superman-ként(xbox). Mindent a max-ra nyomtam fel. Gyakorlatilag halhatatlan voltam, de ha leestem, elveszett a több millió pénzem is, vagy lélek mindegy. :)
  • ratgab
    Legszánalmasabb ellenfelek! Ütöd őket, ameddig bírod, aztán hátrálsz! Töltődik a stamina újra ütöd őket. Nem kell ide tűzbomba, felesleges pazarlás.
  • Laza
    Hát ja, csak ezt még nem tudok sajna. Még nem találtam hozzá embert ... mármint nem olyan embert, aki megcsinálná, hanem 'olyat' .... ééérrteeeed? :D
  • MerlinW
    Csinálsz egy +1, +2-es tűzfegyvert, és annyi:)
  • Laza
    Utálom a slimeket, mondjuk tűzgránáttal hullanak mint a legyek.
  • Laza
    Humanity affects the damage of weapons and spells that do "Chaos" damage. Maximum at 10 Humanity.
    Humanity increases the player's Physical and Elemental Defenses (not Bleed and Poison Resistance), similar to leveling up.
    Humanity increases the player's resistance to being Cursed. Maximum at 30 Humanity.
    Humanity also increases the player's Item Discovery rate, which determines the likelihood of enemies dropping items. Maximum at 10 Humanity.

Nincs ott max, szóval valszeg korlátlan. De annyit szvsz nem ad, hogy 50-el rohangáljak :D
  • wedge31
    Humanity.
  • ratgab
    Azt ne feledd, hogy a slime-ok meg a large titanite-ot hajingálják ,meg olykor még a zöldet is! Farmoláskor ez illik nem kihagyni (bonfire-el szemben lévő folyosó és blighttown előtti részen összesen 10 slime van).

Amúgy egy kérdés: Ugye humanity védelmet ad! Ha van nálad bankolva mondjuk 50 az már igen tekintélyes + védelem vagy csak mondjuk 10-ig számolja a játék?

Erre nem jöttem rá a 40 óra alatt.
  • Laza
    Este visszamentem Anor Londoból gyalog Depthbe (kb 5 perc volt az út, nem több) patkányokat ölni :)
    Benyeltem az utolsó 10 humanitym, felkaptam a gyűrűt, vettem a csatornában 25 db fehér csontot és hajrá :)

Kb 45 percet csináltam, egy futamban kb 15-17 patkányt lehet leverni, majd fehér csonttal vissza bonefirehez. Addig csináltam amíg nem jön össze a 30 db humanity. De ha valakinek több türelme és ideje van akkor elég tekintélyes mennyiséget össze lehet itt farmolni. Érdemes fehér csonttal csinálni, sok időt megtakarít és bőven jön be annyi soul, hogy megérje.
  • Laza
    Nincs az annyira eldugva. Ha a normál úton mész és nem térsz le róla akkor hamar eléred.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Onnan érdemes egyébként visszamenni oda ahol a mészáros volt és a háta mögötti lyukba leesni, lesz ott egy jó pajzs, most is azt használom (már +8-as), illetve ha onnan leugrasz ahol a nagy patkány van/vol, majd a vízesés szélén lecsúszol akkor jobb oldalon tudsz unlockolni egy ajtót, ami shortcut a bonefirehez.
  • Laza
    Jaja, tök jó ez a rendszer ... elég kusza ahhoz, hogy sokféle lehetőség legyen és rengeteg alapanyagot el tudj szórni rá :)
    És nagyon jó potenciál van benne a további végigjátszásokra.

Én jelenleg egy Raw Halbert +2 -vel és egy Crystal Halbert +4 -el megyek, ezeket váltogatom. De sajna a Crystal már kezd elkopni, javítási lehetőséget meg nem láttam.
    Viszont az íjam már szépen sebez, felnyomtam +6 -ra :)

Egyébként a Halbert nagyon jó fegyver, csak egy baja van, lock nélkül használhatatlan. Viszont a párkányon álló és íjazó silver knightok csak egyszer tudtak megölni, másodszorra felszaladtam, és ledöftem őket :) a szűk helyeken nagyon jó a szúrás, nem akad be mindenbe a fegyver. Na meg az előre + nagy ütés (ugrás közben csap oldalról a halberttel) nagyon jó. Bőven nem érnek még el de ő odaugrik és csap. 6-7 ilyennel vetem le második próbálkozásra a láthatatlan boss-t :)
  • MerlinW
    Inkább Blighttown a mérgezős, Depth-ben ügyetlennek kell lenni ahhoz hogy megmérgezzenek:) Lesz bonfire Depth-ben is. El van dugva, de van:)
  • CarajoEsp
    Noh, Capra megfekudt elsore, most irany a Depths kivancsi vagyok, ettol a mergezeses dologtol tartok, foleg, hogy innen eleg messzevan a Bonefire.
  • MerlinW
    Hihi:)

• MerlinW
    A leszedés az az utolsó menü (körkörös nyilacska van rajta). Az első az alap fejlesztés, a fekete ikonos a raw, a fehér a divine, a többi pedig egyértelmű. Lényeg, hogy +5-ös fegyvereket lehet raw, fire, divine, magic-re fejleszteni, +10-est lightning-ra, +5-ös magic-et enchanter-re, +5-ös fire-t chaos-ra, +5-ös divine-t occult-ra.

Ezeknek egy részét úgyis csak az NG+-ban veszed igazán hasznát. Az első végigjátszásban mindenkit le lehet győzni egy sima +10-es fegyverrel. NG+-ban viszont minden ellenfélnek 2-3x annyi hp-ja van

• Fpocok
    Ja értem... azt hittem, hogy az csak ilyen encsant leszedésre jó.
  • MerlinW
    +5-után bármelyik kovácsnál modify weapon. Csökken az alapsebzés, de csak azért, mert mint írtam str és dex-et rászámolja. Ha kevés dex-ed van, akkor szerintem hagyd meg alapon és fejleszd +15-ig,
  • Fletley9
    Andrénál
  • MerlinW
    Arra készülj fel, hogy az uccsó boss iszonyatosan fürge.
  • Fpocok
    str-re gyúrok főleg. Raw fegyverré hogy lehet?
  • MerlinW
    Az izmos kard. Feltéve, ha +15-ig fejleszted és str-re gyúrsz. Akkor az is 1000 feletti dmg-re képes. Esetleg, ha átalakítod raw fegyverré, akkor dex és str is ad bónuszt.
  • Fpocok
    EZT a kardot
    "Rare drop from any Capra Demon."

Ez egy isteni jel! :DD
  • Fpocok
    EMBEREK! CSODA TÖRTÉNT! CAPRA MÁSODIK TRYRA! ÉS DOBOTT EGY MACHETET AMIT MÉG SOSEM LÁTTAM! PEDIG NEM IS VOLTAM HUMAN!
  • Lunki88
    Na bementem leöltem akit láttam aztán felkaptam az armor setet és kijöttem. :) Már csak a black knight axe hiányzik, az sehogy sem akar esni valamiért.

A kardnak meg adok még egy esélyt akkor, mert most halberdel nyomom amit azért szeretek mert messziről is elérek mindenkit általában.
  • MerlinW
    Ha bemész az ajtón, lesz ugyan egy kis előtér, de gyakorlatilag ott a boss, tehát csak akkor menj be, ha végezni szeretnél.

A kard pedig sokkal gyorsabb mint a nehézfegyverek és szintén 800 körül sebez két kézben. Az említett Zweihander piszok lassú, de ugye ott a stun fícsör, illetve elég egyszer sikeres támadást bevinni, onnantól a tied a harc. Firesage Demon pl 5 ütés volt vele.
  • Shep
    Már rég megöltem, de azért kösz :)
  • Lunki88
    Ja ez a kard nekem is megvan csak nem tuningoltam még fel, kicsit lassúnak tűnik.
    Erre még mondj valamit please:
    Összeszedtem a 4 lord soult, most ha felajánlom őket a lordvesselnek akkor ha az ajtón bemegyek nem tudok többet visszajönni? Mert még a dlc-t be akarom fejezni, de előtte kéne ez a black knight armor. :)
  • MerlinW
    Az első végigjátszás elején igen jó az. NG+-ban pedig reflexből öltem meg, nem volt betervezve:) Egyébként segítséget sehova sem hívtam magammal a második végigjátszásban, így gondot nem okozott.

Ezt a kardot is sokat használtam (+5).
  • Lunki88
    Pedig nem olyan nagy szám az a pajzs ha jól emlékszem.
  • MerlinW
    Jaja, én is a hétvégén játszottam végig másodjára. A normál ellenfelek mindegyike max 3 ütés volt, de általában csak 1-2. +15-ös Zweihander lett a kedvencem. Jobb klikkes ütés 90%-ban stun, ha nem hal meg, a másodikra halál. Két kézzel a jobb klikk 1000 dmg felett van..:)
    Valamikor hátvégén nekiesek az NG++-nak is:)
  • MerlinW
    Nekem ott sosem volt segítségem, mert mindig megöltem a lovagot az elején a pajzsa miatt:) (aki undead burg sárkányos híd másik felén ácsorog - ő a segítség O&S-nél )
  • MerlinW
    Pedig az baromi egyszerű. Maradj közel hozzá, maradj a háta mögött és csak az egyik lábát üsd. Mikor lecsapni készül gurulj át a lábai között és két kézzel csapkodd. Ha ugyanazt a lábát ütöd mindig, egy idő után összeesik és kb 10mp-ig szabadon csapkodhatod. 2-3 perc alatt megvan az nem nehéz. Használd a ligning spear-t (+5-ön 400-at sebez), arra allergiás.

Aki O&S-el szenved, annak pedig tipp: a kicsi a tűzre érzékeny, a nagy meg a villámra.
  • Fpocok
    hoho... először sikerült levágnom a gargoyle farkát.
  • MerlinW
    Akkor végre megszerezted a Lordvesselt, és tudsz utazgatni kedvedre:)
  • Lunki88
    Lehet hogy meglepő, de először én is reménykedtem benne hogy nem bántanak majd. :D Rohadékok jó párszor megöltek amikor még alacsony szintű voltam.
  • Shep
    Hát nem de ezért is csodálkoztam ,hogy egyik sem mozdult rám.
  • Lunki88
    Annyira epic hogy már csukott szemmel futok el bonefire-től a Bed of Chaos-ig, mivel állandóan lelök a szakadékba a mocsok... Nem is tudom már hanyadjára futok neki sikertelenül.
  • Tinman #3678
    Epic ez a Dark Souls... még mindig meg tud lepni :-D

Depths-ből szépen óvatosan elindultam Blighttown felé, NULLA sérülés nélkül lekommandóztam, az első tábortűzig félúton. Megyek tovább, leérek gyak. az aljára, még mindig sérülés nélkül és kb. 2 méterre lehettem már csak amikor az egyik létrán lemenve az a benga nagy szürke állat ott várt.
    Kb. 20 perccel korábban láttam, hogy leesett, de gondoltam nem lesz vele gond... hát lett, 1 ütéssel leszedett a létráról még csak köpni sem tudtam már le is vert. -15.000 lélek. Köszi DaS ^^
  • wedge31
    100+ óra után nem valószinü...
  • Fletley9
    56K...a legtöbb de nem esett rosszúl elötte 90-et mentettem gyűrűvel (nagy része az az 56K-volt.)