Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lunki88

Ez jót röhögtem! 😄
wedge31
Amikor csak lehet legyél ember, offline modban minden téren elönyös. Ha online vagy már van hátránya is mert a többi játékos meg fog támadni és ez az elején igen zavaró tud lenni.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Ilyen sz*r az estoc, vagy az a normális, h alig sebez a bossokba?

IMYke2.0.0.0
Dark Souls PC-irányítás:
* Elõre, hátra, jobbra, balra: W, A, S, D
* Kamera irányítás: I, J, K, L
* Elfogadás, alkalmazás: Enter
* Visszavonás, mégse: Backspace
* Menü, Statisztika: End
* Ellenfél befogása (Lock on): O (nem nulla)
* Karakter gesztikulálása: G
* Gurulás, elvetõdés stb.: Szóköz (Space)
* Egy/két kezes grip: Alt
* Nehéz egykezes támadás - jobb kéz: U, bal egérgomb
* Könnyû egykezes támadás - bal kéz: H, jobb egérgomb
* Balkezes fegyver akció, blokkolás: Shift
* Balkezes fegyver akció, kivédés (parry): TAB
* Kontrolleren: D-Pad = C, X, V, B
* Kontrolleren: RB, LB = Page Up, Page Down
* Kontrolleren: X, Y = Insert, Delete
* Kontrolleren: A = Q
* Kontrolleren: B = E

Nincs mit 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Gideon Wieth
Csontik ellen volt jó taktikám felmentem a keskeny lépcsõsorra, és lerugdostam õket a mélybe 😄

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gideon Wieth
Valahogy sejtettem 😄 de ne is a temetõ felé induljak ? Mert a másik irányba felfelé van egy emberke akitõl tanulhatok, meg vásárolhatok és onnan felfelé zsákutca azt hiszem :-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Seth
Nem, nem arra kell menni, hanem fel a várba, a hegyoldalon van a lépcsõsor ami oda vezet.A katakombákhoz még nagyon gyenge vagy , de ezt már a csontik is a tudomásodra hozzák a temetõben 😄

PSN ID.: Beegabor

Gideon Wieth
Hát ez a játék brutál nehéz 😄 Most vittek át a kezdõhelyrõl a csontikhoz a temetõbe. Hát mire eljutottam a katakombákig. Megláttam mi van bent, inkább visszamentem szintet lépni. Amúgy arra kell menni ugye? :-)

Pár kérdésem lenne ( én az elsõ résszel kb 1-2 órát ha játszottam ).

Mi a különbség aközött, hogy élek és aközött, hogy undead vagyok?
Hogy érdemes játszani a játék? Úgy értem, van értelme visszafelé rohangálni egy biztonságos útvonalon a bonfirehöz, vagy menjek inkább elõre, gyakran vannak?
Tudom, hogy nincs nagyon irány megadva, ebbõl adódóan nincs is jó irány. De mindegy merre indulok elõbb utóbb kilyukadok úgy valahova hogy a story elõrébb menjen ? úgy értem, nincs rossz irány ? :-)

Seth
Szerintem az is copy-paste 😊

Tinman
Kézikönyvbe nincs bent?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ami nekem hiányzik:

-nem értem a boxos gombokat, nincs rá idõm, hogy kitalálgassam, melyik mit jelent. (lista kellene, mondjuk ilyesmi sorokkal, h:
használat = (A) = billen Q
Az optionsben ilyen listának (is) kellene lennie, mert enélkül félbehagyja az egészet a játékos)

-persze jobb volna, ha egyszerûen a játékban, ha billt használok, a beállított gombok nevei jelennének meg holmi (A)-k meg (😎-k helyett

-a kameramozgatás sebessége nem az egér sebességétõl függ, ami engem iszonyat zavar. Vagy túl gyorsan mozog, vagy túl lassan. Így tényleg nem lehet elugrálni a démonok elõl, mert egyelõre jobban idegesíti az embert, h nem lát akármit, mint maga a harc.

Nekem csak ennyi problémám van, a grafikát magasívrõl leszarom, Marhára nem tud érdekelni, hogy van-e árnyék v sem, nekem oly mindegy. Holmi javítások nélkül is szép volna ez, engem még a felbontás minõsége sem érdekel, ha mellette ilyen irányításbeli gondok vannak.

Hát azt kell, hogy mondjam, hogy ez a port tényleg siralmas minõségû...
És nem a grafika a pocsék, hanem ezek az irányításbeli apró technikai gondok, amik mégis ellehetetlenítik a játékot.

1. Mondja már meg valaki, hogy lehet átállítani a gombkiosztást, mert csak várná, h leüssek valamit egy gomb helyére, de hiába nyomok akármit, nem történik semmi.

2. jó volna, ha valaki leírná, hogy melyik xbox controlleres gomb melyiket jelentené a billentyûzeten. Eddig arra jöttem rá, hogy:
billen a Q=játékbeli A (de néha az enter)

Az alapértelmezett gombkiosztásról (hogy a WASD mellett van a VCFR) látszik, hogy a fejlesztõknek gõzük se volt, hogy billentyûzeten hogy lehet egy ilyen játékkal játszani. Ötletük se volt rá, állítom, h nem is játszottak még PC-n ilyen játékkal...
Egyenesen vicces az, hogy azt hitték, majd mindenki, aki ezt megveszi, nekiesik kitalálgatni a gombkiosztást egy ilyen játéknál...

Szóval ez a része borzalmas, könyörgöm, toljanak már a megjelenési dátumon, ha minden más elkészült, csak a kezelés nem...nem mindenki akar kontrollerrel játszani.

Tinman
Nem. Drop-in multi van benne, véletlenszerûen rak össze idézéskor/invadekor valakivel.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Üdv mindenkinek!VAlaki megtudná mondani nekem h tudom e haverral nyomni ezt a játékot coop-ban hamachi,tunngléval?😊Válaszotokat elõre is kösz.
Igazából egy cseppet sem szenvedek csak próbálkozom! VAn 1-2 érdekes taktika, de kéne hozzá erõsebb fegyver.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Tökéletes Pyro-nak a Spear is... fõleg upgradelve ;-)

Pryo fegyver az lehet akármi vagy csak ilyen balták? Mert a lovaggal nagyon megtetszett a Spear és hátha jó más kasztoknak is.
Valaki írja már meg, hogy a kontroller gombok mely billentyû gombok lennének (pl A, B, stb.). Kösz.

wedge31
Strenghre csak annyit raktam amennyit muszáj volt a többit meg dex-re és vit-re.
Mivel halberdel/spear megyek és azoknak ugyanúgy piercing sebzése van mint a bownak ebböl következett, hogy ugyanúgy dex kell neki mint a bownak.
Most aki piercing fegyvert használ annak is növeli a sebzést a strengh? nem mintha gondom lenne a sebzésel csak a jövöbeli karaktereimre vonatkozóan lenne érdekes a dolog.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Hányas levelnél érdemes nekifogni?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Seth
Még mindig azzal szenvedsz ? 😊 Ráér az késõbb is,amikor már esélye sincs

Jah és 1 db nyíl se kell hozzá!

Úgy látom meglesz a dragony is hamarosan! Van egy taktikám rá... Igaz még nem tökéletes, de alakul!

PTW
Hali,

Nem találtam warez topicot, így remélem nem gáz ha itt kérdezek:

Karakterkészítés és a börtön átvezetõ után runtime errorral kivág a játék. Mit lehet ezzel kezdeni?

köszi

Laza
Mármint melyik toronyig? Arra kell felmászni amin a két íjjász csonti van. Konkrétan felugrik a monszta, hátat fordítasz odasprintelsz a létrához, amint felértél már fordítod is a karit a szélére és ugrasz-döfsz, majd mikor leesel a fejérõl (általában szopacsként pont közé meg a bástya közé esel) akkor elgurulgatsz mellette vagy a lába között el a bástyától, egy kicsit elcsalod, majd mikor üt elgurulsz mellette és sprint megint majd felmászás, stb, kezdõdik elölrõl.
Semmiképpen nem érdemes a ráugrás után rögtön a létrára mászni megint, mert lekaphat, meg nem is olyan egyszerû, mert az útban van.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Thx. Fegyver az lehet akármi vagy csak ilyen balták? Mert a lovaggal nagyon megtetszett a Spear.
Afe
Kösz a segítséget. Ütni már tudom a fejét, de hiába vetkõzök meztelenre, akkor se tudok eljutni a toronyig, feszt elfogy a stamina a spinttõl meg a bukfenctõl. Leszed a létráról, egy ütés -> halál. Holnap majd újra próbálom, mára megvan a kávé adagom 😊

Laza
Én ugyanott tartok, csak még nem öltem meg a gargoyle boss-t .. viszont csak lvl 12 vagyok 😊
Harmadik újrakezdés után 2 óra alatt elértem ide (elsõre 5-6 óra volt), töredékét tudtam a lelkeknek összeszedni, talán egyszer haltam 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Fpocok
Nekem volt olyan, hogy nyomtam a nagy ütést, amitõl ilyen 360fokban megfordul az ember... és valahogy úgy álltam, hogy pont háttal voltam "cast" közben és hátbabökött 😄

lvl22-n merre menjek? a kovácsnál vagyok. Menjek a pillangóra?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Laza
Meg egyébként is a gyenge és gyors (R😎 ütést érdemes mindig használni. Ritka mikor annyi idõd és lehetõséged van, hogy az erõs ütéssel támadj, fõleg knight esetében. Meg érdemes nekivetkõzni (load min 50% alá), mert a ráugrást követõen gyors el kell gurulgatni onnan, különben beszorulsz és szintén agyoncsap 😊

Lunki88
RB gombot kell nyomni hozzá.
Fpocok
Jobb felsõ gombot. RB... ami a jobb kallantyú (mi a magyar neve?) felett van.

Afe
Ma játszottam megint e kicsit ezzel a játékkal, és szépen elkínlódtam magam a Taurus démonig. Kb 5x próbáltam megölni, de 3csapástól fekszek, még gyógyítani sincs idõm. Láttam YT-on, hogy mindenki ráugrik a fejére, és próbálnám én ,de ez az istenverte lovag sehogy sem akar ütni zuhanás közben. X360 kontrolnál mit kell nyomni, hogy rázúzzak a démon fejére?

Fpocok
Na bazz... foggalmam sincs hova kéne menni.... lvl22 vagyok. Elnéztem az erdõbe, ott lementem a szélén a basin-on... láttam egy csomó óriást... azt nem mertem betámadni. Elindult a vár felé, kinyitottam ajtót, beléptem... és egy nagy darab szõrny... BEMM... one hitelt a nagy fegyverével 😄

Lunki88
Titanite daemon for the win! <#taps>
Fpocok
Megint megöltem valami bosst... én nem tudom, hol járt az esze... ott lábatlankodott a kovács alatt
<#szomoru1>sry a szar viccekért <#hehe>

MerlinW
Igen, ezen gondolkodtam tegnap. Hogy nem sandbox-ra van szükség, hanem okosan megtervezett pályákra. Nekem a régi Doom-okat juttatta eszembe. Csõjáték és mégis több úton lehet eljutni A-ból B-be. Sandbox érzésed van, pedig nem is az. Így kell okosan tervezni. Napjainkban talán a Witcher 2 rendelkezett egyedül hasonló pályatervezéssel.

[merlinw.org]

Laza
Egyébként nagyon tetszik a pályadesign ... ahogy keringesz mindenfelé és végül ugyanazokra a helyekre visszatérsz és plusz felfedezel ott dolgokat.

MerlinW
Azonban csak kipróbálásra ajánlom ezt a fészek dolgot, ráérsz odamenni késõbb. Sokkal késõbb😊
Az ottani boss szétcincált engem lvl35-ön, csak 45-ös szinten tudtam elbánni vele. (megoldható korábban is persze, csak még több ügyesség és türelem kell hozzá😊)

[merlinw.org]

Fpocok
Ja lol, hülye vagyok... azt hittem, hogy ezt arra írtad, hogy megöltem a gargoyleokat... de most látom, hogy nem. Igen, ott láttam, hogy lehet ilyet.

Laza
Kiírja hogy A-vak kuporodj és vársz 😊

MerlinW
A fészekben összekuporodsz ahogy írtad és vársz.

[merlinw.org]

Fpocok
Azt hogy tudom csinálni?

MerlinW
Jobb! Tárgyakra, mint pl red tritanite, stb😊

[merlinw.org]

MerlinW
összekuporodsz és vársz ~30mp-et. (csak elsõ alakommal)

[merlinw.org]

MerlinW
Int-re ne rakj semmit, Pyro nem varázsló, hanem "battlemage". Vitality, Endurance, Strength a lényeg. Célszerû mind legalább 30-ig fejleszteni.
A pyro spellek nem fejlõdnek a stat-okkal, a kesztyût kell majd fejleszteni ahhoz.

[merlinw.org]

Fpocok
Megöltem a gargoyleokat. Yeaa 😄

Laza
Hát igen ... de a "back to the work" még gyanúsabb 😄
Mondjuk eddig egy valaki nem nevetett, a vasedény páncélban lévõ faszi a zárt kapunál (az elsõ kovács körül) ... elõször azt sem lehetett látni, hogy az ember 😄

Laza
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Több gondot okoz, de elsõ végigjátszásra hagyni kell, mert csak akkor dobja el a páncélját ... másodikra már ölhetõ rögtön 😊

Seth
Ebben a játékban szinte mindenki nevet a mondókája végén, mindenki gyanús 😄