10203
  • Lunki88
  • ratgab
    Neked lehet, hogy nem XD

Csak jelezném, hogy Broadsword-nál csak 1 jobb egyenes kard van (a tucat helyett), ami történetesen Anor Londoban szerezhető.
  • ratgab
    Great és Greatebb igen!
  • MerlinW
    "pajzs nélkül egy lovag nem harcol"
    Ez nem szerepjáték barátom:) de tessék:)

Egyébként 24 str-el a nehéz kardok 90%-át forgathatod egy kézzel
  • wedge31
    Nehézkard alatt a greatsword és ultra greatsword értendö gondolom.
    Ha teljesited a stat követelményt ezeket is foghatod egy kézzel a másikba meg marad a pajzs.
  • ratgab
    Mármint a tucat fegyver listában...XD
  • ratgab
    Rövidkardból mondj már párat légyszives! És ne legyen benne nehézkard (pajzs nélkül egy lovag nem harcol) és ne legyen lándzsa sem, mert hogy nem szeretem.
  • Lunki88
    Én az alap black knight halberd-el elég sokáig elvoltam. Most a játék vége felé fejlesztettem +3-ra de nem is érzem úgy hogy tovább kéne.
  • wedge31
    Egy tucat jobb fegyó van annál.
  • MerlinW
    Te tudod, te játékod:)
  • ratgab
    Ez volt a legerősebb fejlesztve. Eleinte+5, majd +10, Anor-ban meg +2 lightning lett.
  • ratgab
    Kiirtod a conenant-okat? Szadista!
  • Lunki88
    Váltani kellett volna valami erősebb fegyverre.
  • ratgab
    Szerintem is!
  • ratgab
    Végig Broadsworddal mentem, némi kikacsintással a Mace-re és a battleaxe-re és ennyi.
  • ratgab
    "Végső esetben ott a humanity, mint SOS csomag" Voltam párszor estus hiányban (O&S-nél is, amikor O már fűbe volt harapva, S meg már csak 50 %-on volt és volt nálam vagy 17 humanity és nem jutott eszembe, pedig ezek szerint simán el is verhettem volna, ha tudok gyógyulni.... na sebaj) és soha nem jutott eszembe, hogy maxra tölt.

Kurva életbe, már megint rámtört a görcs.... Nem rakom fel mégegyszer akkor sem!!!!
  • wedge31
    Ha +6 estus-od van még 10 flaska se kell. Én mindent a lehetö maxra fejlesztek. Az összes covenantba is mindig belépek megkapom ami kell aztán kill.
  • Lunki88
    Ez a steel armor szerintem megy a röfi sisakhoz. :D
  • MerlinW
    Ha ki tudod kerülni a támadásokat, akkor lv1-en meztelenül is legyőzhetsz bárkit. Ez PVP, PVE-re is igaz:)
    Ebben a játékban a legfontosabb stat az endurance. Abból legyen sok és jó vagy:)
  • MerlinW
    Jaja, csak tudni kell okosan használni. El kellkapni azt a pillanatot, amikor nem szólnak bele a lendületedbe:) Ez több ellenfélnél körülményes néha. Egyébként mindegyik nehézfegyver kábít, nem csak ez.
  • Lunki88
    Nézegettem pvp-s videókat és eléggé meghozták a kedvemet hozzá. Viszont tanácstalan vagyok hogy milyen cuccok valók pvp-re, gondolom egy havel set-ben hulla vagyok elég hamar. :D
  • MerlinW
    Hát.. nem feltétlenül. Egyrészt a +3 esust több mint elég, másrészt az utolsó bossnál nem igen van időd gyógyulni. Az első végigjátszásomat +3-al játszottam, NG+-ban +4-el. Különben is, védenünk kell a firekeeper-eket, nem lemészárolni:)

Kindle-t sem nyomtam 2x soha sehova. 10 flaskának mindenre elégnek kell, hogy legyen, még akkor is ha bénázik az ember. Végső esetben ott a humanity, mint SOS csomag:)
  • ratgab
    Hát ez így azért nem gyengén OP fegyver! Én egy +2-es lightning broadsword-al mentem és olyan 100 körül sebeztem nekik.

Ami OP az a támadások megakasztása, na az durva!
  • wedge31
    Mielött elmész az utolsó bosshoz ajánlott minden humánt és fire keepert megölni a a souls miatt, szvsz.
    Ha ügyes vagy / és miért ne lennél / a firelinkes csaj életben van és nála beválthatod mindet.
  • Shep
    Én ezekre ránéztem, nem is harcoltam velük és elég volt, hogy felhagyjak a játékkal. Mondjuk azt továbbra sem értem ,hogy 30 órán keresztül mi tetszett benne. Ez ilyen örök rejtély marad számomra.
  • Fletley9
    MEg kialszik az ottani tűz, de a demon ruinsos ott van egy köpésre
  • Fpocok
    Köszi.
  • Tinman #3768
    Blighttown-ba ahol a raklapnyi köpőcsöves van, lent tűzfújó kutyák hada, ott ugye megtaláltátok a Fire Keeper Soul-t?

Nem kicsit megörültem neki... nekem első végigvitelre valamiért az is kimaradt, de most iszonyat alaposan vizslatok mindent.
  • MerlinW
    Jut eszembe, anno hülyeséget írtam a DLC területekről. Duke-ból lehet elérni.

Videó a hogyanról
  • MerlinW
    - Megölsz egy firekeeper-t.
    - A ragyásfejűek megfertőzhetnek és tojásfejű lehetsz (van rá gyógyír)
    - Ellenséges lesz mindenki a területen.

Előnye: 1-2 ezer lélek és egy firekeeper soul.

Semmi értelme megölni. Nem is áll ellen, ha megtámadod.
  • Shep
    30. óráig nem volt vele bajom de úgy tűnik nálam ott a határ utána beleunok itt is ez lett, megnéztem Stan és Pant 1x ennyi elég is volt.
  • Fpocok
    Teljesen mindegy, nem tudom. Nem akarom, hogy egy szörny másszon a fejemre :D Szóval ha kinyírom a pókcsajt, mi a bünti?
  • MerlinW
    Kis bemutató a kardról (ha jól láttam itt még csak +7 körül van)l: 25:45-hoz tekerjetek

Anor Londo SPOILER
  • Fletley9
    őőő melyik? amikor robban a feje? mert azt a legkönnyebb elkerülni (a másik két dolog amit nekem csinált meg fél hp-t szívott le ha igen a fejrobbanás meg sose talált be)
    De lássuk nekem
    Első boss: 1 nekifutásra
    Taurus: öcsém ölte meg mert nekem nem akart összejönni a leugrós támadás.
    Capra: ezredik nekifutásra kb
    Gaping:2. elsőnél 1 hitelt full hp-ról mikor rám taposott
    Quelaang:2. neki futás két egymást követő aoe visítós spellt kaptam be első alkalommal
    Iron golem: valahol 10. körül. korábban mindig leestem
    Hydra: 3.
    Q&N:15-20 között, de ez sokáig tartott így is
    Sif: 10 körül
    Catacombos:1 nekifutásra
    Gargoylek: valahol 10 körül (inkább kevesebb)
    Ceaseless Discharge: 1. nekifutásra
    Pillangó: első nekifutásra
    Asszem ennyi eddig a nagyobb bossok közül. Stray Démont és Four kinget tettem pihenő pályára eddig, de őket is időhiány miatt
  • MerlinW
    24str kell az egykezeshez. Két kézben is jó, mert pajzsként sem utolsó. Boss-okat kizárólag két kézzel ölök vele. Megtalálható rögtön a katakombák bejárata mellett.

Zweihander adatlap
  • Tinman #3760
    Hülyeséget kérdezek lehet: Az általad említett kardot, durván magas STR mellett lehet 1 kezesként hatásosan használni?
  • MerlinW
    Nekem az első végigjátszás ott veszítette el a kihívás, miután megtaláltam a Very Large Ember-t. Utána a boss-okon kívül szinte minden 1-3 ütésből meghalt a +15-ös zweihander-től:) (30-as str-el 800-1000-et üt a drága és még el is kábítja az ellent.)
  • MerlinW
    Ha nem élvezed, ne is játssz vele. Az hülyeség.
  • Fpocok
    "hogy volt aki ott 1-2x meghalt, ami azért vicc"

Az egyik képessége one hitel... szóval előfordul.
  • Tinman #3756
    "hogy sokadik végigjátszásod után találtál csak rá a Path of the Dragon covenant-ra... :P "

Na-na, ez nem így van! Demo's Souls-t és Dark Souls-t is csak 1-1x játszottam még végig, viszont utóbbi cím esetében vagy 30 órát beletettem csak úgy, tesztelgetés, felfedezés címén. A PoD Covenant-ról tudtam, de én első végigjátszáskor teljesen kerülöm a helpeket, videókat, mert nem akarok spoilerbe futni... na most megnézném amikor leírás nélkül valaki rájön pl. erre elsőre!

A pillangó leölés terén az zavart sokatok esetén, hogy volt aki ott 1-2x meghalt, ami azért vicc, mert egy Black Knight nagyibb kihívás kb. :-D