10203
  • MerlinW
    A Lordvesselt tudod hova kell vinni ugye?:)
  • Laza
    Hát az is biztos ... ez a játék a jó kis PS2-es és az előtti időszakot juttatja eszembe, amikor töménytelen mennyiségben voltak a hasonlóan hangulatos cuccok ....... aztán a buzeráns Xbox elkorcsosította azt a világot :D
  • MerlinW
    A part bal oldalán keresd a vízben, vagy a kő mögött. Nem muszáj ember formában lenned.
  • Tinman #3832
    ...meg játékot :-)
  • Laza
    Na, azért valljuk be, a japánok nagyon profin tudnak 'óriás' mozgó csöcsöket csinálni :D
  • wedge31
    Látványra se semmi az a kard.
  • Laza
    Na, megcsináltam a Furyswordot +2-esre ... gondolom mondanom sem kell, hogy úgy daráltam le a barátainkat, ahogy azt kell :)

Ráadásul megszopattam magam, mert addig vertem őket, amíg nem lett mind a kettőnek max 10% HP-je, utána daráltam le a kicsit ....... erre nem feltöltött a nagy maxra ............. de a Furyval egy 3-as kombó 3. ütése 1000 felett volt.
  • wedge31
    Firelinki hid alá.
  • Fpocok
    Gaping Dragon előtt a vendor eltűnt.. hova ment?
  • Lunki88
    Őt én is kiszabadítottam de nálam valamiért nincs ott a summon jele a parton. Pedig emberi formában mentem oda.
  • Laza
    Végülis nincs az olyan messze, kb 3 perc :) Senben lift visz, a többi egy kevés séta :D
    De már meg is van a 10-es fegyó, most megyek vissza csonttal.
  • MerlinW
    A gargolye tornyos emlékeim szerint csak 3000-et kér. Ha megvan a Lordvessel, New Londoban Ingward (varázsló a toronyban) ingyen meggyógyít. Mondjuk én inkább vettem 24k-ért 4db mobi verziót, kényelmesebb:)
  • MerlinW
    Lord vessel nélkül vidám dolog az:) Én is lejártam a lábamat anno:)
  • MerlinW
    Grass-t én is sokat használom. Mondjuk annak is csak 95 a védelme. Az én kedvenc pajzsom a blood shield és a spider.
  • Tinman #3821
    Igen a szellemet ismerem, viszont nem vettem tőle már ilyesmit, mert addigra már végeztem Hollow-val, mire oda elértem, de köszi az emlékeztetést, mert lehet most előbbre hozom a dolgot.

Jól rémlik, hogy 1. harangtoronyba 5k csak a curse remover, míg az undead female merchant 6-ért tolja?
  • Laza
    Ja, csak a mocsok Giant árul Large shardot. 50+k soulért bevásároltam, megyek vissza a másikhoz :)
  • Tinman #3819
    Szerettem azt a pajzsot régen, de zavar, hogy nem 100% a fizikai támadás védelme, így mindig sebződik az ember, ha blokkol... stamina is megy élet is :-/

Grass Crest Shield most az új kedvencem... stamina úgy regenerálódik, mint a huzat :-)
  • MerlinW
    Az erdőben az első hidra mögött hátul van egy kristálygólem. A megölésével ki lehet szabadítani egy Dusk of Oolacille nevű szellemcsajt. Tőle lehet venni egy ezresért átokűző spell-t és botot is ha nincs. Mindössze 14 intelligencia kell hozzá. Hollow-ban aranyat érhet:)
  • MerlinW
    Ha megvan az Eagle Shield, használd. Annak a legjobb a villám védelme.

A kovácsok pedig így működnek:

Andrei: normál, raw, divine, occult fejlesztés (neki lehet odaadni a következőket: Large Ember, Very Large Ember, Divine Ember, Large Divine Ember, Dark Ember)

Giant (Londo): villám, kristály fejlesztés (Crystal Ember)

Rickert of Vinheim (New Londo Ruins eleje, lent a lépcsőn a rácsok mögötti kovács): mágikus és enchanted fegyver fejlesztés (Enchanted Ember, Large Magic Ember)

Vamos (Catacombs kovácsa): tűz fejlesztés (Fire Ember, Chaos Fire Ember)

Asszem ennyi.
  • Tinman #3816
    Jó lesz a Great Hollowba nyugi... ott igencsak könnyű elátkozódni :-/
  • Laza
    Ehh, akkor vissza kell menjek a másik kovácshoz.
    Elsőre Stan és Pan közül a kicsi kifeküdt, a nagy meg 50%-ra ment le. Csak az a baj, hogy mikor a kicsi meghalt akkor talán csak egyet ütöttem a nagyba, elektromosan meg genyább. Kéne egy jobb fegyver, meg akarom csinálni a Furyswordot.
  • MerlinW
    Mert Andrei-nál van a Large Ember. Nála tudod továbbfejleszteni (Modify menüben lesz).
    +5-10 hez való ugráshoz kell a Large Ember (depth-ben található a hentes ládájában). +10-15-höz pedig a Very Large Ember (new londo ruins-ban található).
  • Laza
    Ha felnyomok egy sima fegyvert +5-re miért tűnik el a listából a Giant kovácsnál?
  • CarajoEsp
    Ma lejutottam Depthsbe, ahol leestem egy lukba, mikor megöltem a Giant Rat-et. Természetesen Cursed lettem és így a fél Depths-t fél élettel kellett kiírtanom. Hálisten meglett a Bonfire, vissza az Undead Female Merchanthoz, Purging Stone vásár, és akkor láttam, hogy már volt nálam kettő, még a Gargoyleok után vettem őket fent a Templomnál...Facepalm...
  • MerlinW
    Én ezeket használom a játék eleje óta, illetve ezek lettek belőlük:

Enchanted Battle Axe +5 170/176/0/0 E/E/A/-
    Zweihander +15 325/0/0/0 C/D/-/-
    Fire Uchigatana +10 252/0/252/0 -/-/-/-
  • wedge31
    Igen, van amikor nem érdemes elemi sebzést tenni a fegyóra.
    A pharis bowom is sokkal nagyobbat sebez +15 normálba mint +5 lightingbe.
  • MerlinW
    A raw történetesen elrontja azt a kardot, úgyhogy ne:)

Broadsword +15 205/0/0/0 C/C/-/-

Raw Broadsword +5 188/0/0/0 D/D/-/-
  • ratgab
    De ez olyan éles, hogy a banditod szellentését is ketté vágja.
  • Tinman #3807
    Kinyírtad az árust ha jól tudom... ott az Uchigitana, azt baromi hamar lehet upgradelni és alapból Bleed-et okoz, gyorsabb és nem kerül a fél életedbe upgradelni Dragon Scale-el. Aztán ha sok humanity-vel mászkálsz már a játék első harmadában komoly fegyverekhez lehet jutni. Gargolye axe upgradelve is jó, Quelaag Fury Sword meg az egyik legjobb fegyó, ha szénnétápolod.
  • jarlaxxe
    350mg a banditom szellentése nagyobbat sebez...
  • MerlinW
    Próbáltam volna, de Priscilla elutasította:))
  • ratgab
    Kevés vagy sok? Egyébként megjegyezném, hogy mintha többet sebzett volna mielőtt lightning lett. Gondolom itt is buktam a parabónusz-t. Egyébként tuti raw-t csináltam volna belőle így utólag.
  • ratgab
    Béna vagyok... lebuktam....XD
  • ratgab
    Mi bajod a játék első harmadának legOP-bb fegyverével? XD
  • MerlinW
    Teljesen jó az. Azzal a végső boss-t is simán meg lehet ölni. Nem a fegyvereddel volt baj, hanem veled:)
  • wedge31
    350dmg?...hihihi
  • Tinman #3799
    Drake... fül befog... sálálálá :-D
  • ratgab
    Fist fegyvereket amúgy próbálta már valaki?
  • Laza
    Mivel a játékrendszer zseniális, a fejlődés szinte végtelen, a kihívás meg egyre nehezedik, egyértelmű, hogy sok-sok végigjátszás van benne :)
  • ratgab
    Jah meg a Drake is jobb, de annak meg nincs parabonusa szóval mégse.

Egyébként +2-es lightning broadsword 1 és 2 kezesként hordva egyaránt 350-et sebzett!