Dark Souls
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nem divine fegyó kell, hanem cursed(csak 3 db van: Ghost Blade(ezt maguk a szellemek dobák néha), Jagged Ghost Blade(szintén szellemek dobják(,Greatsword of Artorias(ezt Sif lekének felhasználásával tudod kovácsolni)
De egyszerûbb a Transient Curse cuccal,amivel egy idõre tudod õket sebezni bármilyen fegyóval. Illetve ha csak simán meg vagy átkozva, az is elegendõ :D
PSN ID.: Beegabor
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhûtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
Basszus,ez a fatákolmányos pálya (Blighttown) mekkora egy undorító. A Demons souls-ban volt hasonló a 4. világ,ott is szinte rosszul érzi magát ott az ember (a készítõk elérték céljukat). Sötét, komor, rozoga fapallókon kell mászkálni, az ellenfelek is visszataszítóak,minden lemérgez. Szóval 5/5 pálya "hangulatilag.
Megszereztem ezt a nagy henteskést, elég jónak tûnik.
Ott végre elõször sikerült legyõznöm az invader-t. Kicsit megijedtem,mert pont lent a mocsárban voltam,és a nagy kõgolyós csókával küzdöttem mikor megjelent. De sikerült arrébgurulnom,és hála a magas staminámnak, egyet bekapott,onnan nem volt menekvés.
Volt egy bosszantó bug is, 12 humanity-m bánta. Mentem volna, hogy felvegyem a vértócsámat, egyszer csak beestem a földbe, bele a nagy szürkeségbe, talpra estem,de lement a health-em és kampec. Oda a 12 humanity,és vagy 30k lélek. Cseppet sem voltam mérges<#violent>#violent>
Ja, a Ruins of londo-n a lidérceket mivel lehet sebezni? Csináltam egy divine fegyvert,de azzal sem tudtam bennük kárt okozni.
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhûtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
"80 tûzgránát"
Soha nem gondoltam volna, hogy CoD mode is van a játékba :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A Carpa után lementem oda, ahova adta a kulcsot, a mészáros mögötti lyukon lementem, simán lebombáztam a bazi nagy patkányt, erre odalent leestem vmi hülye lyukba, ahol buzeráns béka szerû mérgezõ dögök jöttek ... még szerencse, hogy volt nálam vagy 80 tûzgránát, mert nagyon érzékenyek rá, egy dobás egy halál, szépen lehet azzal ölni õket messzirõl :)
Na de innen mire kikeveredtem eljutottam vmi bosshoz, ami kijött a vízbõl, és akkora volt mint a ház ......... gyors nyomtam egy returnt a mentõhelyhez (ami még Undead Borgban van) :D
Kalandos este volt :)
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
[merlinw.org]
Az ember-eket kovácsoknak kell adni (1x), hogy tudja használni. A simát és a divine-t Adnreinek, Flame-et én Catacomb kovácsának adtam, Londo kovácsának a többit.
[merlinw.org]
Ha ilyen hammerba gondolkodsz akkor igen jobb a szöges 500dmg fölé lehet fejleszteni.
Shep igen egy ami a kézben és egy ami talonban és válthatsz közte v.b,n gonbokkal
Hát ez kurva nehéz lesz úgy látom, azt a retkes pajzsot hogy tudom a még retkesebb kezébe rakni, mert hiába pakoltam én a bal, vagy akár a jobb kezébe csak a rozsdás szart rakja bele
Tolvaj amúgy gázos, nézzek inkább mást?
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3