10203
  • Laza
    Sif-ből melyik kardot érdemes megcsinálni?
  • MerlinW
    Mondtam én, hogy jó vas az:)
  • Fpocok
    Vicces... hogy a full Havel szetes falloszos fickó hogy elfekszik, ha ráverek egyet a zweihanderrel :D
  • Laza
    Nem nézem meg ... bebebeee.

Hozzáteszem, a kiba 3 macska az erdőben sokkal szopatósabb, főleg együtt ... majdnem megöltek :)
    Azaz csak egy darabig, mert ugyan ez egyiket még kiszenvedtem, aztán elszaladtam, fel a szembe lévő dombra. Nem jöttek utánam, hanem visszamentek a helyükre. Onnan meg mikor újra támadtak a buták, csak gurulgattak neki alattam a falnak. Tűzbombákkal szétkaptam őket :)
  • MerlinW
    Említsük meg, hogy ez a final boss:)
  • Solid Snake
    Problem?

• Laza
    Na, ugyan a listában Anor Londo utánra van téve az erdő, de nekem most a Furywsorddel a Hydra egy ütésenként potyogtatta a fejét, a farkas is hullott mint a falevél (mondjuk egyébként sem tűnt nehéznek, csak alá kell állni).
  • Laza
    "Mindenkit", ott is voltam :)
    Na, jó, nem mindenkit ... a 2-esével jövő Capráknál leugrottam inkább, pont ott van a bonefire :)
    A kukacok meg ... 1,5 perc íjazás / 1 :)
  • MerlinW
    "levertem mindenkit a sealed door-ig"

Ott fordulj balra menj ki a széléig, majd vissza. Pár kukac és egy Large Flame Ember vár téged:)
  • Laza
    Most visszamentem a Demon részre, levertem mindenkit a sealed door-ig, felszedtem az embereket. Jó újra karddal menni, szerettem a drake swordot is, most a Fury is nagyon jó ... persze a halbert egy darabig hasznos, de azért ezek a kardok sokkal gyorsabbak. Egy Capra ütése után simán beviszek 3-at, és még blokkolni is van időm a kövi ütését. És ha nem találom el akkor sem szökdécsel féllábon fél mp-ig :D
  • MerlinW
    Sok érték igazából nincs ott. Titanit chunk van sok, illetve a very Large Ember. Másra így hirtelen nem emlékszem. A For Kings miatt, mondjuk úgyis végig kell menned rajta.
  • MerlinW
    Ha mindenáron le akarsz verni egy firekeeper-t, akkor ott van egy Anor Londo első tüzénél. Az a leghaszontalanabb keeper.
  • Laza
    Oda még nem merészkedtem. Már a Blightowni átjárós részt is kutyafuttában tettem meg, olyan parás a látvány :D
  • MerlinW
    New Londo-ban is van egy lélek nem messze a híd lábától (túloldalon).
  • Laza
    Ahh, akkor az kirr. Lehet leverem, mert +2-es estus már a felét sem tölti a HP-mnek.
  • MerlinW
    Mert engedélyezni kell az ini-ben a gyorsgombokat...
  • MerlinW
    Warpolni lehet akkor is ha nincs tűz. Csak leülni nem lehet.
  • Laza
    Másik topicba írtam, mondom miről beszélgetnek ezek, ez nem is az a a játék :D

Gondolom a pókcsajt azért sem érdemes leverni, mert warp pont?
    Legalábbis a közelben nem ír nekem másikat (most még).

Furyval a lávánál lévő minok pár ütés, baba ez a fegyver :)
    Az egyiknél véletlen leestem, és halálom közben az is utánam jött, nem rakta vissza :)
  • Laza
    Olvasom is, csak nálam defaulton volt a DoF felbontás, az csúfította el. Nem kell szebb legyen :)
  • CarajoEsp
    Nekem mondjuk Ssao es Smaa is be van kapcsolva, de nem mukodnek a num gombok a jelenlegi verzioval.
  • MerlinW
    Ha elolvasod a changelog-ot, láthatod hogy bugfix-eket készít és egyéb fícsörökkel. Cserélhető textúrák, mentés backup, külső dll-ek betöltése, stb. Ennél sokkal szebb nem lesz a játék (nincs is rá szükség), csak jobb. Nemsokára lesznek PC-s gombkijelzések, stb. Magyarul megvalósítja a moddolást a srác.
    Ott az SSAO és az SMAA. Ezeket a numpad 1,2,3-mal lehet ki/bekapcsolni. Lásd DSfixKeys.ini.
    A DoF-nál pedig oda van írva, hogy a vertikális felbontásnál kisebbet válassz. Olvassátok is a blogot, ini kommenteket, ne csak gépeljetek ész nélkül:)
  • CarajoEsp
    Bocs, telefonrol ment ott meg nem lattam.
    Koszi
  • Laza
    Na, nálam a DoF felbontása okozott rosszabb minőséget. Most viszont semmi különbség nincs a 0.4-es és az új között :)
    Legalábbis szerintem tök ugyanúgy néz ki :)

Gondolom az eddigi Inspector használat miatt, mert abból mentek bizonyos effektek. Na majd meglátjuk a terhelésen.
    A Core i5-3570K és a GTX 560Ti OC -nek nem volt különösebb gondja vele :)
  • MerlinW
    Ott az aláírásomban.
  • CarajoEsp
    Mindezt milyen geppel? Mert nekem a felbonts lassit a legjobban, csak kicancsi vagyok;)
  • ratgab
    Nekem eddig a 0.9 vált be a legjobban, mondjuk utána következőket már nem néztem. Valószínűleg már nem is fogom.
  • MerlinW
    ###############################################################################
    # Graphics Options

# internal rendering resolution of the game
    # higher values will decrease performance
    renderWidth 1920
    renderHeight 1080

# SMAA1x toggle and quality setting
    # 0 = off (best performance, worst IQ)
    # 1 = low
    # 2 = medium
    # 3 = high
    # 4 = ultra (worst performance, best IQ)
    smaaQuality 2

# Enable and set the strength of the SSAO effect (all 3 settings have the same performance impact!)
    # 0 = off
    # 1 = low
    # 2 = medium
    # 3 = high
    ssaoStrength 3

############# Depth of field

# Depth of Field resolution override, possible values:
    # 0 = no change from default (DoF pyramid starts at 512x360)
    # 540 = DoF pyramid starts at 960x540
    # 810 = DoF pyramid starts at 1440x810
    # 1080 = DoF pyramid starts at 1920x1080
    # 2160 = DoF pyramid starts at 3840x2160
    # higher values will decrease performance
    # do NOT set this to the same value as your vertical rendering resolution!
    dofOverrideResolution 810

# Depth of Field scaling override (NOT RECOMMENDED)
    # 0 = DoF scaling enabled (default, recommended)
    # 1 = DoF scaling disabled (sharper, worse performance, not as originally intended)
    disableDofScaling 0

# Depth of field additional blur
    # allows you to use high DoF resolutions and still get the originally intended effect
    # suggested values:
    # o (off) at default DoF resolution
    # 0 or 1 at 540 DoF resolution
    # 1 or 2 above that
    # 3 or 4 at 2160 DoF resolution (if you're running a 680+)
    dofBlurAmount 0

# Window & Mouse Cursor Options

# borderless fullscreen mode
    # make sure to select windowed mode in the game settings for this to work!
    # 0 = disable
    # 1 = enable
    borderlessFullscreen 0

# disable cursor at startup
    # 0 = no change
    # 1 = off at start
    disableCursor 1

# capture cursor (do not allow it to leave the window)
    # 0 = don't capture
    # 1 = capture
    # (this also works if the cursor is not visible)
    captureCursor 0

# Save Game Backup Options

# enables save game backups
    # 0 = no backups
    # 1 = backups enabled
    # backups are stored in the save folder, as "[timestamp]_[original name].bak"
    enableBackups 1

# backup interval in seconds (1500 = 25 minutes)
    # (minimum setting 600)
    backupInterval 1500

# maximum amount of backups, older ones will be deleted
    maxBackups 10

# Texture Override Options

# enables texture dumping
    # you *only* need this if you want to create your own override textures
    # textures will be dumped to "dsfix\tex_override\[hash].tga"
    enableTextureDumping 0

# enables texture override
    # textures in "dsfix\tex_override\[hash].png" will replace the corresponding originals
    # will cause a small slowdown during texture loading!
    enableTextureOverride 1

# Other Options

# skip the intro logos
    # this should now be slightly more stable, but should still be
    # the first thing to disable in case you experience any problems
    skipIntro 1

# change the screenshot directory
    # default: . (current directory)
    # example: C:\Users\Peter\Pictures
    # directory must exist!
    screenshotDir .

# override the in-game language
    # none = no override
    # en-GB = English, fr = French, it = Italian, de = German, es = Spanish
    # ko = Korean, zh-tw = Chinese, pl = Polish, ru = Russian
    # this does not work in Windows XP!
    overrideLanguage none

# Dinput dll chaining
    # if you want to use another dinput8.dll wrapper together
    # with DSfix, rename it (e.g. "dinputwrapper.dll") and put the new name here
    dinput8dllWrapper dsmfix.dll

# D3D adapter override
    # -1 = no override
    # N = use adapter N
    # this setting is for multiple (non-SLI/crossfire) GPUs
    # everyone else should leave it at -1
    d3dAdapterOverride -1

# Log level - 0 to 11, higher numbers mean more logging
    # only enable for debugging
    logLevel 0

# The settings below are not yet ready to use!!

# texture filtering override (NOT RECOMMENDED)
    # 0 = no change
    # 1 = enable supersampling by downscaling (use only if you need it!)
    # 2 = full AF override (may degrade performance, currently implemented badly, do not enable)
    # if in doubt, leave this at 0
    # you do not need this this if you override filtering in the driver, which is a better option
    filteringOverride 0

# You can only set either forceFullscreen or forceWindowed (or neither)
    # 0 = off, 1 = on
    forceWindowed 0
    forceFullscreen 0

# The following settings are only functional if either forceFullscreen or forceWindowed is enabled
    # The display width/height
    presentWidth 1280
    presentHeight 720
    # turn on/off Vsync
    enableVsync 0
    # adjust display refresh rate in fullscreen mode - this is NOT linked to FPS!
    fullscreenHz 60
  • Laza
    Hát, nekem az utolsó a 0.4-es volt nVidia inspectoros beállítással. Most azt kikapcsoltam és feltettem az új fixet, szarabb lett a játék kinézete, mint volt.

Van valakinek egy konfigja, hogy mit állított be?
  • MerlinW
    Ééés ezzel grafikailag is módosítható a játék. Már játszanak a srácok a textúrákkal:)

élesebb health bar:

tisztelgés a fejlesztő előtt:)

playstation gombok:

• Laza
    Igazi szájbarágós videó :)
  • Solid Snake
    Quelaag's Furysword
  • wedge31
    DSfix 1.2
  • MerlinW
    Nem lehet vele parry-zni :(
  • jarlaxxe
    A játék legnagyobb védelmét adó pajzsa a stoneskin csak hab a tortán.
  • wedge31
    Jó kis pajzs az a havel, én is arra várok most, föleg a poise buff miatt éri meg használni.
  • MerlinW
    Jaja, magas endurance és 100% fizikai védelemmel rendelkező pajzs. Tartsd a távolságot és figyeld meg a támadási rendszerét. Van pár alkalom, mikor meg lehet csapkodni. Én nehéz karddal pl, akkor ütöttem mikor megállt feltölteni magát. Erős támadással ki is lehet zökkenteni belőle.

Az én állandó felszerelésem a Pyro alapkesztyű, a piros varázsló "szoknya", az Elit Knight mellvért és a Gold-Hemmed Black Hood volt. Havel gyűrűvel és 30-35 end-el 25% alatt leszel mindig (~30/130), tudsz gurulni, és 250-300-as védelmed is lesz, ha mind fejleszted +3-+4-re.
  • jarlaxxe
    Ha bele akarsz állni az ütésekbe 40+ end kell, egyébbként nehéz lesz a dolog.
  • Lunki88
    Ez a Havel set egyébként egész jól véd a támadásai ellen, viszont hamar elfogy a staminám az ütései miatt (mert ugye ebben nem igazán lehet gurulni még a havel gyűrűvel sem). Próbáltam könnyebb cuccokban elgurulni a csapásai elől de előbb-utóbb mindig eltalált valamelyik mozdulatsorával.
  • MerlinW
    Az jó fej bácsi:) Koffeinfüggő mocsok:)
  • Lunki88
    Fő a nyugalom...