Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Ne is emlékeztess arra a pályára a Demon's Souls-ból... fúúúúú de gyûlöltem. LVL design szempontból viszont rendben volt, hiszen ha emlékszel, volt ott egy felsõ szint is, és egy ketrecbe lehetett lemenni a véres ingoványba.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Seth
"Ja, a Ruins of londo-n a lidérceket mivel lehet sebezni?"

Nem divine fegyó kell, hanem cursed(csak 3 db van: Ghost Blade(ezt maguk a szellemek dobák néha), Jagged Ghost Blade(szintén szellemek dobják(,Greatsword of Artorias(ezt Sif lekének felhasználásával tudod kovácsolni)
De egyszerûbb a Transient Curse cuccal,amivel egy idõre tudod õket sebezni bármilyen fegyóval. Illetve ha csak simán meg vagy átkozva, az is elegendõ :D

PSN ID.: Beegabor

mcwolf
Ja,most olvasom demonwiki-n,hogy az a black fantom az gépi ellenfél. Akkor azért termett olyan hirtelen mellettem,és azért volt olyan könnyõ legyõzni<#zavart1>

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhûtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

mcwolf
Capra demon-nal én is megszenvedtem. Egyszer aztán sikerült legyaknom a 2 kutyát, onnan sima liba.
Basszus,ez a fatákolmányos pálya (Blighttown) mekkora egy undorító. A Demons souls-ban volt hasonló a 4. világ,ott is szinte rosszul érzi magát ott az ember (a készítõk elérték céljukat). Sötét, komor, rozoga fapallókon kell mászkálni, az ellenfelek is visszataszítóak,minden lemérgez. Szóval 5/5 pálya "hangulatilag.
Megszereztem ezt a nagy henteskést, elég jónak tûnik.
Ott végre elõször sikerült legyõznöm az invader-t. Kicsit megijedtem,mert pont lent a mocsárban voltam,és a nagy kõgolyós csókával küzdöttem mikor megjelent. De sikerült arrébgurulnom,és hála a magas staminámnak, egyet bekapott,onnan nem volt menekvés.
Volt egy bosszantó bug is, 12 humanity-m bánta. Mentem volna, hogy felvegyem a vértócsámat, egyszer csak beestem a földbe, bele a nagy szürkeségbe, talpra estem,de lement a health-em és kampec. Oda a 12 humanity,és vagy 30k lélek. Cseppet sem voltam mérges<#violent>
Ja, a Ruins of londo-n a lidérceket mivel lehet sebezni? Csináltam egy divine fegyvert,de azzal sem tudtam bennük kárt okozni.

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhûtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

Tinman
Capra ha mondom, már sokadszorra-e dicsák!

"80 tûzgránát"

Soha nem gondoltam volna, hogy CoD mode is van a játékba :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Laza
Vááá, levertem a Carpa démont, 4x bementem, 2 ütéssel ölt, majd egyszer sikerült felfutnom a lépcsõn, de már alig volt HP-m és miután ráugrottam kinyírt, de utána végül csak sikerült.

A Carpa után lementem oda, ahova adta a kulcsot, a mészáros mögötti lyukon lementem, simán lebombáztam a bazi nagy patkányt, erre odalent leestem vmi hülye lyukba, ahol buzeráns béka szerû mérgezõ dögök jöttek ... még szerencse, hogy volt nálam vagy 80 tûzgránát, mert nagyon érzékenyek rá, egy dobás egy halál, szépen lehet azzal ölni õket messzirõl :)
Na de innen mire kikeveredtem eljutottam vmi bosshoz, ami kijött a vízbõl, és akkora volt mint a ház ......... gyors nyomtam egy returnt a mentõhelyhez (ami még Undead Borgban van) :D

Kalandos este volt :)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

wedge31
Én szóltam.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Shep
Persze azt tudom, az már mikor megjelenéskor belelestem akkor is levágtam ,hogy ez még nem az az idõ :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Már megvan a bandita tõr, vagy mi a frász. Csak lehet tényleg indítok a tolvaj helyett egy másik tagot.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Igaz, bocs legelsõ alkalommal csak fuss ki balra az ajtón. 5 perc múlva visszaérsz fentrõl.
Shep
Ja igen azt néztem, hogy az még jól jöhet csak ki kell még tapasztalnom mi micsoda, mert ugye a kontroller gombait írja ki billentyûzeten azt meg nehézkes nyomkodni :) Pl a rúgó támadás sem sikerül mindig mert nemteljesen értem ,hogy hozza elõ :)

wedge31
Annál a törött kardnál majd találsz jobbat.

Legelején? igen. De használd a lefele esõ támadást mikor még fent vagy a kis kiugron (elõre és esés közben ütés aszem) így a fél hp-ját lecsíped mire leérsz :)
Shep
Ja, egérrel csak nekem forog kissé darabosan a kamera?

Shep
Hát elég gyorsan elhaláloztam, parry-t nem igazán sikerül használni :( Az alap karddal és a tányérnyi pajzzsal kell megölni Süsüt?

wedge31
Ha elég ügyes vagy nem kell divine, elég megölni a nekrokat utána már a sima fegyotól is pusztulnak a skeletonok.

Teszem az t a macet meghagyom divinenak majd akkor a szögesbõl megéri tüzes/villámost csinálni? vagy ez az alapstatot elvesztés dolog így mûködik? ,hogy nulláza a sima sebzést és csak megkapja ami elementál lesz? mert akkor a szögesbõl nem éri meg ha sima sebzéssel 500 fölé is mehet. van itt min agyalni rendesen.
Ahha ezért csodálkoztam rengetegen használják a spider shieldet, de mikor esett csak néztem ,hogy a statjai nem olyan jók, viszont a passiv bonusz....így is mocsok curse miatt buktam 10K lelket deptsh-ben brrr
MerlinW
Egy divine fegyó a katakombákba feltétlen szükséges, különben nem tudod megölni a csontikat. Tehát egy Divine fegyvert fejleszgess lassan.. Ráérsz, mert oda nem nagyon mész lvl50 alatt:) A tüzes és villám fegyverekre gyúrj rá, mert a legtöbb ellen azokra allergiás:)

[merlinw.org]

MerlinW
Ami bill-en C és V

[merlinw.org]

Caprából esett, sima large az oda is adam andrénak ezért an a +/ / raw fejlesztésre egyáltalán lehetõség. clerlic lévén gondoltam a divine-t az jó lesz ha mást nem egyikre másikat meg húzom simán sebzéssel.
MerlinW
Igen, de számolj azzal, hogy a tartalék is súlyt foglal.

[merlinw.org]

MerlinW
Meg kell keresned az ember-eket. Large ember-el tudsz +5 fölé fejleszteni, Fire ember-el tüzes, Divine-al mágikus, Lighning ember-el villám elementál fegyvert kovácsolni. Ezeken kívül van enchanted ami +5 magic fegyvert fejleszt tovább, van chaos, occult, stb. Szóval van mivel pepecselni.
Az ember-eket kovácsoknak kell adni (1x), hogy tudja használni. A simát és a divine-t Adnreinek, Flame-et én Catacomb kovácsának adtam, Londo kovácsának a többit.

[merlinw.org]

vitality/endu/faith/strenght más nem nagyon atu-ra annyit ,hogy legyen slot.
wedge31
Ez attol függ milyen statra akarsz pakolni ha akarsz egyáltalán.
Ha ilyen hammerba gondolkodsz akkor igen jobb a szöges 500dmg fölé lehet fejleszteni.

Ami eddig esett és jobb cerlicem nem bírja el, vagy csak szenved vele. kardot nem nagyon szeretnék. még a szöges fa van ami jó statokkal van így az elején. késöbb mire érné meg váltani? (wiki írja a Blacksmith Giant Hammer de ez még odébb van..)
wedge31
Vannak ám jobb fegyók is mint a mace, csak megjegyzem...

Köszönöm bár nem igazán látom át az megvan ,hogy ha +15-re húzom akkor a végén 227-es lesz ,de a raw-nál sincs pl semmi. végülis mindegy divine van rá tervezve az meg ugye elvileg a pillangó után esik.-

Shep igen egy ami a kézben és egy ami talonban és válthatsz közte v.b,n gonbokkal
Fpocok
Igen, jobb d-paddal tudsz cserélni.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Shep
Na rájöttem, de miért van 2 slot, lehet egyszerre több fegyver is készenlétben?

wedge31

és a raw mace meg egyszeri lehetõség ezek szerint?
wedge31
+15-ig lehet.

Shep
Igen de õ azzal a 8 lábával több fele elér, mint én a két kezemmel.

Hát ez kurva nehéz lesz úgy látom, azt a retkes pajzsot hogy tudom a még retkesebb kezébe rakni, mert hiába pakoltam én a bal, vagy akár a jobb kezébe csak a rozsdás szart rakja bele

a póknak van nyolc lába neked meg 10 ujjad csak a kezeiden ;) :D
Emberek , fejlesztésnél mi éri meg jobban illetve . hogy mûködik? most +5-ös a macem és van az új fejlesztési lehetõség +6 amitõl 147-s sebzése lesz meg egy másik a raw mace amitõl 157. logikusan a másikat érné meg,de a +6-ot lehet még tovább fejleszteni? vagy ha felfejlesztem +6-ra és utána tolnék rá raw mace fejlesztést az lehetséges és sebzés is nõne vagy sem? (próbálkozni nem merek mert két large vackom van csak)
Shep
Na ez jó lesz akkor lehet mégis jó lesz a bill, mert a kontrollerrel sem jobb :)

MerlinW

[merlinw.org]

Shep
Nagyjából végignéztem a beállításokat, tuti pókoknak találták ki :)

wedge31
end a menü de átállithatod.

Shep
Nagyon gyenge? Hunterra gondoltam még, vagy az is háromszoros agybaj?

Shep
Na az volt a gond köszi. Menüt mivel csalom elõ, mert ez az ALTF4-es móka nem túl nyerõ :)

wedge31
Nézzél mást, szvsz.

Shep
Blur tuti ki van, AA-t megnézem. Köszi.

Tolvaj amúgy gázos, nézzek inkább mást?

Kikapcsolod az AA-t, meg a nem tom mi a másik hirtelen dolgot a játékban a grafikai beállításoknál.
Shep
Na belevágtam volna de, menü mire jön be, kilépni csak ALT+F4-el tudtam, pedig már szinte mindent végig nyomkodtam. Na de nem is ez a fõ probléma, hanem az ,hogy a fixet felrakva a képernyõ bal felsõ sarkában van a kép egy 20*20-as négyzetben. Hogy lehet ezt teljes képernyõsre varázsolni?

Igen ott kell továbbmenni , nem is tudom ,hogy nézted el :D elég egyértelmû ott fel a létrán majd megint és kint vagy nyílt terepen onnan már nem messze van a bonefire
Gideon Wieth
Oks megnézem. Egyet láttam, ott valami mistery key-t vettem fel. :-)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

MerlinW
Ahol a vadkant megölted, le tudsz menni jobbra. Arra menj.

[merlinw.org]

Vadkan mögött jobbra lejáró, elég sötét így nehéz észrevenni.