10203
  • Fpocok
    Zweihanderem +10es... mi legyen? lighting? Itt vagyok anoros kovácsnál.
  • MerlinW
    Mouse fix 0.6
    Ezzel már nem mozdul el a lock az egér mozgatására, a görgővel lehet célpontot választani.
  • MerlinW
    Én nem szeretem, lassabb leszel tőle, mint amikor a mocsárban sétálsz.
  • Lunki88

Lehet ki kéne próbálni ezt az iron flesht most már... :D

• MerlinW
    Aaah:))
  • Laza
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    2 lift van fel a hercegnőhöz, az egyik kicsi kerek, a másik nagy kerek .......... mert Ornstein vékony, Smough meg dagi :D
    Külön lifttel jártak fel ..... legalábbis az Én elméletem szerint :D
  • MerlinW
    O&S előtt is az a két melák 3000-et ad egyenként. +15-ös zweihanderrel azok is 2 ütésből fekszenek:)
  • Lunki88
    Engem invadeltek már úgy hogy leültem a tűzhöz, közben épp wikit olvasgattam amikor rezegni kezdett a kontroller... Na mondom ez nem lesz így jó, mire vissza alt+taboztam már halott voltam. :)
  • Fpocok
    Ha ülök a tűznél, beinvadelhetnek?

A paintingben van nagyon jó farmoló hely. Másfél perc alatt 8000 lélek... nincs is annál jobb érzés, amikor suhint az ember egyet a zweihanderrel és 5 hal meg :D
  • MerlinW
    öö ?
  • Laza
    Van itt potenciál :)
  • wedge31
    Nehéz volt megszokni ezt a mackós mozgást a nehéz páncél és pajzs/fegyó miatt de most már haladgatok a karival.

• Fpocok
    Most én is benéztem... most néztem meg, mit kaptam volna, ha levágom gaping dragon farkát... :SSS
  • Lunki88
    Azt én is benéztem, mert nem olvastam utána a dolgoknak. Részben az Ornstein set az oka amiért másodszor is neki fogok vágni a játéknak.
  • Laza
    Azt hiszem elbattam O&S-t .... nekem inkább a spear kellett volna, de vki vhol azt mondta a nagy maradjon utoljára ..... :(
    Na, legközelebb inkább előreolvasok.
  • Lunki88
    Na Artorias és Manus is kipipálva. Gyúrtam kicsit staminára és havel set-ben simán álltam mindkét boss csapásait. Csak arra kellett vigyáznom hogy jókor támadjak. :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A kölyök Sif segített a Manus elleni harcban, igaz nem épp sebzésben de sikerült néha elterelnie a boss figyelmét így hátbatámadhattam.
  • Laza
    A csatorna átjáróban Firelinknél.
  • Zozo0122 #3898
    Nézdmeg az élőhalott csajt Undead burg és Firelink shrine között nála van.
  • Fpocok
    Hol lehet venni olyan követ, ami mutatja, milyen mély a cucc?
  • Laza
    Ehh, nem értettem anno miért van 2 különböző 'típusú' lift a hercegnőnél ..... de most megvilágosodtam, kva jóóó :D
  • Laza
    Bármikor átalakíthatod. Én 60 fölött vagyok párral, Wardenerrel indultam, 30-30 a vit és end, 20 dex, 16 str, a többi alap. A legdurvább str fegyverhez is 50 kell, hogy tudd használni, szóval bármikor felnyomható. 700 fölött van a max szint.
  • Fletley9
    Köszi! még mindig nem tudom mi legyen, teljesen más karit akarok és simán már végigmennék gyorsan :/ na majd eldöntöm, csak legyen már szombat!!!
  • MerlinW
    Nem, de újra megvan a lehetőséged átvariálni. A bossok már 100.000 lelkeket dobálnak, stb. A max elérhető szint pedig 700 felett van.

You keep your equipment, stats, souls, and items (except for keys, the Orange Charred Ring, and the Covenant of Artorias);
    You keep your covenant and rank.
    You keep the Master key;
    Bonfires keep their status. Bonfires kindled a bonfire 3 times in the first playthrough will have the same status in NG+ and provide the same number of flasks. So a good idea would be to have the bonfire in Firelink shrine kindled to its maximum potential before starting NG+;
    Your estus flask level stays the same;
    Oscar, Knight of Astora gives you the Big Pilgrim's Key regardless of New Game iteration, after you've killed the Asylum Demon;
    You keep the bottomless box;
    Any crystal lizards you did not kill during your playthrough will still be there in NG+ (their counter increases by 1, so you can reload and kill them again in the same spot).

további változások
  • Fletley9
    Várjunk már NG+ akkor teljesen új karakterrel kell kezdeni? vagy folytatni azt amivel már egyszer végigvittük?
  • Fpocok
    Anor alsóban a tűznél, ahol van egy gyűrű is... ott van hidden path? Mert valaki odarakott egy feliratot.
  • MerlinW
    Aham.
  • Fpocok
    Jújj de levágtam az első andoso gargoylet... eldobta 3 cuccát is :D
  • Fpocok
    Ott ahol van egy bazi nagy létra, és vissza lehet menni felülre?

• ratgab
    A kedvemért próbálkozz broadsword+10-el is! Csak kíváncsi lennék mit szólsz hozzá!
  • MerlinW
    Az első lengőcsapdánál balra leesel a pit-be és balra lesz egy feljáró. Ott lesz a fal és a Gatekeeper.
  • MerlinW
    Ezeket használtam mindkét végigjátszásnál. Majd most NG++-ban próbálkozom egy mágus-tolvaj hibriddel:)
  • Shep
    Lassan már újraprogramozza az egészet :D
  • Shep
    Na lehet hallgatok haveromra és pihentetem pár napig aztán belenézek megint ha akkor sem jön vissza az érzés akkor kinyírom a karakterem, mint Laurec lovag a firekeepert :)
  • Fpocok
    Ahol a két kobra van az elején? Vagy feljebb?
  • Laza
    Le, azaz fel ... Sen fortress bejárattól nem messze, lent az aljában van egy feljárat, azon belül van egy titkos fal.
  • Fpocok
    Úgy is mondhatnám, hogy zwei-shotolom őket :D
    [spoiler]Sry a rossz poénért
  • Fpocok
    LOL... two-shotolom az anoros nagy darab páncálos szobor lovagokat. :D
  • Fpocok
    Le tudok menni ahhoz az enemyhez?

• ratgab
    2 végigjátszásból hányszor használtad? Mindkétszer vagy most 3x is fogod?
  • MerlinW
    Sosem használtam ilyen buhera kardokat:) Nézd meg wiki mit ajánl.