Dark Souls
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Leöltem néhány ilyen kószáló ellenséget, akik nem teremnek újra, de van amelyik egy csapásra leöl, pedig még védekezek is. Meg volt egy varázslószerû alak a vízköpõboss elõtt, na azt egy sima ütéssel leterítette.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A vízköpõ boss-al már összefutottam(meg is öltem volna, ha csak egy lenne),de a pókos részt még nem találtam. Talán majd a játék vége fele el tudom adni a szemetet.
Bármerre megyek, csak legyõzhetetlen boss-okba ütközök. A lepkét lovaggal hogy tudom bántani, ha leállok a gyenge íjjal célozgatni, rögtön lelézerez.
Ha lemegyek az erdõs részre, ott meg valami hidraszerû ontja magából a jóságot. Meg se tudom közelíteni. Itt volt egy zárt ajtó a várfalnál, szépen lepofoztam ajtón keresztül egy nagyon kemény npc-t, ami dobot egy gyûrût😊
[merlinw.org]
Parasite Eve 2, best game EVER!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most ilyenkor mi van? A Boss-ok milyen gyakorisággal dobálnak tárgyakat? Nem estem el valami jó cucctól? Mert ügye a boss-ok nem élednek újra, újra kezdeni meg emiatt nem szeretném.
Praise the sun!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
PSN ID.: Beegabor
Gwynevere drops nothing, but upon death Anor Londo will darken as you discover she was an illusion created by her younger brother Gwyndolin. All the enemies (except the painted guardians and the Silver Knights) are simply his illusion and disappear too. Although Gwynevere herself exists, she left before the Chosen Undead came to Lordran along with other deities.
After Anor Londo darkens (thus becoming Dark Anor Londo), you will be constantly invaded by members (other players) of the Darkmoon Covenant, as long as you're in human form and online.
Also the Firekeeper of the first bonfire in Anor Londo becomes hostile, and waits for you near the rotating tower. If you kill her, the bonfire of hers will fade and will no longer be available to use. Also 2 knights will appear in the big room where the 2 giants were.
Finally, if you die in Dark Anor Londo, you will always respawn at the first bonfire, even if it's unlit.
[merlinw.org]
PSN ID.: Beegabor
- Ugró ütés: sprint (W+Space nyomvatart + bal egérgomb)
- Humanity: opcionális. Ha aktívak (bal felsõ számláló fehér (azaz ember vagy és van nálad aktív humanity)) akkor bónusz jár érte. Ha pl 10-et mutat a számláló, akkor +210 pontot kapsz a loot-ra, ergo jobb cuccokat dobálnak az ellenfelek. Továbbá 10 ponttal növeli a statkaidat (hp, dmg, stamina) Viszont, ha meghalsz, akkor mindet elveszted (felveheted utána ugyan, de el kell költened belõle egyet, hogy emberi formát ölts. Ha meghalnál megint mielõtt felvennéd, akkor elveszted õket végleg).
Az inaktív humanity-ket (inventory-ban) pedig úgy használod, ahogy jól esik. SOS csomagnak is jók, mert a beváltásuk 100% HP töltést eredményez.
[merlinw.org]
Nincs lényeges különbség csak kezdéshez vannak jobb és kevésbé jobb kasztok de hosszú távon kiegyenlitödik a dolog.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Van lényeges különbség a kasztok között a statokat kivéve? Indítottam egy wanderert, aztán egy warriort, de nem észlelek semmi különbséget, csak más a cuccuk (ugyanabba az irányban fejlesztettem õket).
PC-n egér+bill kombóval, hogy kell elõhozni az ugrás-támadást (jump attack)? A rúgás W+H azt tudom.
A humanity pontokat érdemes tartogatni az elején? Avagy mikor érdemes felhasználni?
Knight-al: Lerohantam az egyik köcsögöt meleebe! Az persze próbált hátrálni és leesett a fenébe. A másik már nem volt gond.
Nekem ez a harcrendszer továbbra is zseniális, az ilyeneket szeretem ... igazi real-time, ügyességre, taktikára, észre alapozott. Minimális benne a szerencse faktor (de azért néha akad 😊 ).
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
A tökölés itt néha 'életekbe' kerül 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
2. Pofon egyszerûen ledobálok bombáááááááá........WTF. épp a menüben molyolgatok bomba elõkészít. Mikor is felugrott a toronyra, para indul. Kaptam egy lengõ bordás fülest,repültek a terveim is, és én is. <#hehe>#hehe> Ébredezés, lábadozás a tábor tûznél. Ember tervez goni végez.
Valamiért ebben a játékban a harcok kísértetiesen hasonlítanak a Gothic-os megoldásokhoz. Mikor is kis nüanszokon múlott a siker. Pl. goni nem mászik sziklát, beleragad a tereptárgyakba, mindig akad egy pixel darab ahol még mi elférünk stb. Szóval ezek apró, de igen hasznos "buggok" a játékban, amit ügyesen kihasználhatunk. Olyan ellenfeleket gyõzhetünk így le, amire egyébként esélyünk se lehetne. Szóval kitartás mindenkinek, mindenhol van beépített "kiskapu" használjuk õket.<#pias>#pias>
Meg mindegy neki, úgysem él már 😄
Hasznos ez a gránát, alapjában 40-50-et sebez, de aki érzékeny a tûzre annak 200+ 😊
Mikor leestem a csatornába és ott volt két ilyen vacak békafejû alattam, már elkönyveltem a halált ... aztán mégis easy volt 😄