10203
-
#3915 Zweihanderem +10es... mi legyen? lighting? Itt vagyok anoros kovácsnál. -
#3914 Mouse fix 0.6
Ezzel már nem mozdul el a lock az egér mozgatására, a görgővel lehet célpontot választani. -
#3913 Én nem szeretem, lassabb leszel tőle, mint amikor a mocsárban sétálsz. -
Lehet ki kéne próbálni ezt az iron flesht most már... :D
-
#3911 Aaah:)) -
#3910 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!2 lift van fel a hercegnőhöz, az egyik kicsi kerek, a másik nagy kerek .......... mert Ornstein vékony, Smough meg dagi :D
Külön lifttel jártak fel ..... legalábbis az Én elméletem szerint :D -
#3909 O&S előtt is az a két melák 3000-et ad egyenként. +15-ös zweihanderrel azok is 2 ütésből fekszenek:) -
#3908 Engem invadeltek már úgy hogy leültem a tűzhöz, közben épp wikit olvasgattam amikor rezegni kezdett a kontroller... Na mondom ez nem lesz így jó, mire vissza alt+taboztam már halott voltam. :) -
#3907 Ha ülök a tűznél, beinvadelhetnek?
A paintingben van nagyon jó farmoló hely. Másfél perc alatt 8000 lélek... nincs is annál jobb érzés, amikor suhint az ember egyet a zweihanderrel és 5 hal meg :D -
#3906 öö ? -
#3905 Van itt potenciál :) -
#3904 Nehéz volt megszokni ezt a mackós mozgást a nehéz páncél és pajzs/fegyó miatt de most már haladgatok a karival.
-
#3903 Most én is benéztem... most néztem meg, mit kaptam volna, ha levágom gaping dragon farkát... :SSS -
#3902 Azt én is benéztem, mert nem olvastam utána a dolgoknak. Részben az Ornstein set az oka amiért másodszor is neki fogok vágni a játéknak. -
#3901 Azt hiszem elbattam O&S-t .... nekem inkább a spear kellett volna, de vki vhol azt mondta a nagy maradjon utoljára ..... :(
Na, legközelebb inkább előreolvasok. -
#3900 Na Artorias és Manus is kipipálva. Gyúrtam kicsit staminára és havel set-ben simán álltam mindkét boss csapásait. Csak arra kellett vigyáznom hogy jókor támadjak. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A kölyök Sif segített a Manus elleni harcban, igaz nem épp sebzésben de sikerült néha elterelnie a boss figyelmét így hátbatámadhattam. -
#3899 A csatorna átjáróban Firelinknél. -
Zozo0122 #3898 Nézdmeg az élőhalott csajt Undead burg és Firelink shrine között nála van. -
#3897 Hol lehet venni olyan követ, ami mutatja, milyen mély a cucc? -
#3896 Ehh, nem értettem anno miért van 2 különböző 'típusú' lift a hercegnőnél ..... de most megvilágosodtam, kva jóóó :D -
#3895 Bármikor átalakíthatod. Én 60 fölött vagyok párral, Wardenerrel indultam, 30-30 a vit és end, 20 dex, 16 str, a többi alap. A legdurvább str fegyverhez is 50 kell, hogy tudd használni, szóval bármikor felnyomható. 700 fölött van a max szint. -
Fletley9 #3894 Köszi! még mindig nem tudom mi legyen, teljesen más karit akarok és simán már végigmennék gyorsan :/ na majd eldöntöm, csak legyen már szombat!!! -
#3893 Nem, de újra megvan a lehetőséged átvariálni. A bossok már 100.000 lelkeket dobálnak, stb. A max elérhető szint pedig 700 felett van.
You keep your equipment, stats, souls, and items (except for keys, the Orange Charred Ring, and the Covenant of Artorias);
You keep your covenant and rank.
You keep the Master key;
Bonfires keep their status. Bonfires kindled a bonfire 3 times in the first playthrough will have the same status in NG+ and provide the same number of flasks. So a good idea would be to have the bonfire in Firelink shrine kindled to its maximum potential before starting NG+;
Your estus flask level stays the same;
Oscar, Knight of Astora gives you the Big Pilgrim's Key regardless of New Game iteration, after you've killed the Asylum Demon;
You keep the bottomless box;
Any crystal lizards you did not kill during your playthrough will still be there in NG+ (their counter increases by 1, so you can reload and kill them again in the same spot).
további változások -
Fletley9 #3892 Várjunk már NG+ akkor teljesen új karakterrel kell kezdeni? vagy folytatni azt amivel már egyszer végigvittük? -
#3891 Anor alsóban a tűznél, ahol van egy gyűrű is... ott van hidden path? Mert valaki odarakott egy feliratot. -
#3890 Aham. -
#3889 Jújj de levágtam az első andoso gargoylet... eldobta 3 cuccát is :D -
#3888 Ott ahol van egy bazi nagy létra, és vissza lehet menni felülre?
-
ratgab #3887 A kedvemért próbálkozz broadsword+10-el is! Csak kíváncsi lennék mit szólsz hozzá! -
#3886 Az első lengőcsapdánál balra leesel a pit-be és balra lesz egy feljáró. Ott lesz a fal és a Gatekeeper. -
#3885 Ezeket használtam mindkét végigjátszásnál. Majd most NG++-ban próbálkozom egy mágus-tolvaj hibriddel:) -
#3884 Lassan már újraprogramozza az egészet :D -
#3883 Na lehet hallgatok haveromra és pihentetem pár napig aztán belenézek megint ha akkor sem jön vissza az érzés akkor kinyírom a karakterem, mint Laurec lovag a firekeepert :) -
#3882 Ahol a két kobra van az elején? Vagy feljebb? -
#3881 Le, azaz fel ... Sen fortress bejárattól nem messze, lent az aljában van egy feljárat, azon belül van egy titkos fal. -
#3880 Úgy is mondhatnám, hogy zwei-shotolom őket :D
[spoiler]Sry a rossz poénért -
#3879 LOL... two-shotolom az anoros nagy darab páncálos szobor lovagokat. :D -
#3878 Le tudok menni ahhoz az enemyhez?
-
ratgab #3877 2 végigjátszásból hányszor használtad? Mindkétszer vagy most 3x is fogod? -
#3876 Sosem használtam ilyen buhera kardokat:) Nézd meg wiki mit ajánl.