Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gideon Wieth
És ott az erdõ felé, vagy másszak vissza a várba, és ott keresgéljek. Illetve ha elég ideig lövöm a híd alól a sárkány farkát egy kezdõ short bowwal tényleg megkapom a sárkány kardot ?

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

wedge31
Igen, lehet másfele menni söt egyszerübb is.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Channeler nem nagy szám, ha közel vagy! CSak elõtte a zombihordát le kell nyomni gyorsan.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Gideon Wieth
Sziasztok! Sikerült tovább mennem, megtaláltam a kovácsnál a bonfire-t is :-) Azt szeretném kérdezni, hogy onnan, ha tovább megyek akkor darkroot forestben találkozom egy butterfly bossal, ami elég erõs hozzám képest, nem beszélve arról hogy a kõkatonákon is csak futva jutottam át. Lehet másfelé menni a harangokhoz, vagy át kell küzdenem rajta magam ? 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Afe
Így nem volt valami nagy szám, hogy volt köztünk egy zárt ajtó😛
Leöltem néhány ilyen kószáló ellenséget, akik nem teremnek újra, de van amelyik egy csapásra leöl, pedig még védekezek is. Meg volt egy varázslószerû alak a vízköpõboss elõtt, na azt egy sima ütéssel leterítette.

Shep
Hát lehet de ez nem az volt, mivel folyamatosan a háta mögött maradtam és ütöttem 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ebben a játékban gyakorlatilag 100-ból 88-an mákból ölnek boss-okat....XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Sikerült megvernem az elsõ bosst úgy, hogy elszúrtam a leesést és nem sikerült lesebezni 😊 Vagyis a földön vertem meg. tudom ez nem nagy szám de azért ez adott némi önbizalmat így kezdésnek 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Na nee..... Bénázol és Havel-t meg bucira vered? Hihetetlen...<#wow1>

Afe
Kb félórát keresgéltem a harangokat a Firelinken, mire meguntam és utána néztem mirõl beszélsz😊
A vízköpõ boss-al már összefutottam(meg is öltem volna, ha csak egy lenne),de a pókos részt még nem találtam. Talán majd a játék vége fele el tudom adni a szemetet.
Bármerre megyek, csak legyõzhetetlen boss-okba ütközök. A lepkét lovaggal hogy tudom bántani, ha leállok a gyenge íjjal célozgatni, rögtön lelézerez.
Ha lemegyek az erdõs részre, ott meg valami hidraszerû ontja magából a jóságot. Meg se tudom közelíteni. Itt volt egy zárt ajtó a várfalnál, szépen lepofoztam ajtón keresztül egy nagyon kemény npc-t, ami dobot egy gyûrût😊

MerlinW
Van amikor dobnak cuccot is. Általában, mikor human form-ban vagy.

[merlinw.org]

MerlinW
Ilyenkor kilépsz a játékból (normálisan, tehát menübõl), majd visszatöltöd az állást. Ha volt loot, akkor ott lesz ahol leesett a boss.

[merlinw.org]

MerlinW
Gwyndolin-t kell megölni a páncélért, mi Gwynevere-rõl beszéltünk.

[merlinw.org]

wantonly
Ja értem, akkor megnyugodtam. Köszi!
Fpocok
Bossokat nem lehet lootolni. Ha megölöd, akkor magától megkapod a cuccost.

Parasite Eve 2, best game EVER!

wantonly
Megöltem a Taurus Demon-t, de nem szokványosan. 😛

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Már kevés hp-m volt, azt hittem meghalok, amikor egyszer csak leesett a várfalról a mélybe. 😊

Most ilyenkor mi van? A Boss-ok milyen gyakorisággal dobálnak tárgyakat? Nem estem el valami jó cucctól? Mert ügye a boss-ok nem élednek újra, újra kezdeni meg emiatt nem szeretném.
Shep
Akkor megnyugodtam 😊

wedge31
Igen vissza, kivéve a bossok.

Shep
Amúgy még az elmegyógyban hogy lehet kinyitni azt a kaput ahol a nagy pajzsos csonti van? Késõbb oda visszamenni gondolom már nem lehet? Ja ha pihenõzök akkor a bossok is visszatermelõdnek?

wedge31
Paladin set se kutya ha már lovagos kinézetet akarsz.

Shep
Na most hogy van ez a hollow téma?

Lunki88
Viszont olvastam hogy másképp nem szerezhetem meg a fire keeper páncélját. 😞 Pedig elég jól néz ki, lovaghoz illõ.
Tinman
Term. én nem!

Praise the sun!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MerlinW
Én nem.

[merlinw.org]

Seth
Én amikor már mindent megcsináltam a világban, a végén, a fõellen elõtt, mindenkit kinyírtam aki élt és mozgott és lehetett. Barátságos npc-ket, árusokat, kovácsokat 😊

PSN ID.: Beegabor

Lunki88
Ti ezek szerint megöltétek? 😊
MerlinW
Nem feltétlenül, viszont érdekes következményei vannak😊 Fenekestül felforgatja Londo környékét😊

Gwynevere drops nothing, but upon death Anor Londo will darken as you discover she was an illusion created by her younger brother Gwyndolin. All the enemies (except the painted guardians and the Silver Knights) are simply his illusion and disappear too. Although Gwynevere herself exists, she left before the Chosen Undead came to Lordran along with other deities.

After Anor Londo darkens (thus becoming Dark Anor Londo), you will be constantly invaded by members (other players) of the Darkmoon Covenant, as long as you're in human form and online.

Also the Firekeeper of the first bonfire in Anor Londo becomes hostile, and waits for you near the rotating tower. If you kill her, the bonfire of hers will fade and will no longer be available to use. Also 2 knights will appear in the big room where the 2 giants were.
Finally, if you die in Dark Anor Londo, you will always respawn at the first bonfire, even if it's unlit.

[merlinw.org]

Seth
Nem igazán, max nem léphetsz be a Blade of the Darkmoon covenant-ba, illetve nem tudod használni az egyik tábortüzet,mert az ottani firekeeper megtámad

PSN ID.: Beegabor

Lunki88
Gwynevere-t érdemes "megölni"? Tudom hogy csak egy illúzió (nem is akármilyen 😛) de lesz valami negatív következménye azon kívül hogy beesteledik? 😄
wantonly
Köszönöm a részletes választ. <#worship>
MerlinW
Kongasd meg a mindkét harangot, Firelink-nél indulj el a holló fele és meglátod😊

[merlinw.org]

MerlinW
- Csak a statok és az induló tárgyak, képességek. Késõbb bárkibõl lehetsz bárki (lovagból varázsló pl.).
- Ugró ütés: sprint (W+Space nyomvatart + bal egérgomb)
- Humanity: opcionális. Ha aktívak (bal felsõ számláló fehér (azaz ember vagy és van nálad aktív humanity)) akkor bónusz jár érte. Ha pl 10-et mutat a számláló, akkor +210 pontot kapsz a loot-ra, ergo jobb cuccokat dobálnak az ellenfelek. Továbbá 10 ponttal növeli a statkaidat (hp, dmg, stamina) Viszont, ha meghalsz, akkor mindet elveszted (felveheted utána ugyan, de el kell költened belõle egyet, hogy emberi formát ölts. Ha meghalnál megint mielõtt felvennéd, akkor elveszted õket végleg).
Az inaktív humanity-ket (inventory-ban) pedig úgy használod, ahogy jól esik. SOS csomagnak is jók, mert a beváltásuk 100% HP töltést eredményez.

[merlinw.org]

Afe
Hol lehet eladni azt a sok vackot amit összeszedek, mert az árusoknál nem látok ilyen opciót?

Lunki88
Nem hiszem el de sikerült, ennek most úgy örülök kb. mintha megöltem volna egy bosst... xD A rohadék mikor közelmentem elõrántotta a kardját, én visszarohantam abban bízva hogy majd leesik de nem esett le, csak közelebbrõl lövöldözett rám megint. Annyit viszont elértem ezzel hogy el tudtam szaladni mellette egészen a bonefire-ig. 😊
Lunki88
Már levetkõztem pucérra de úgyse megy. xD
wedge31
Nálam w+bal egér a rúgás alapból.
Nincs lényeges különbség csak kezdéshez vannak jobb és kevésbé jobb kasztok de hosszú távon kiegyenlitödik a dolog.

Tinman
Kicsit könnyíts magadon... ne úgy te :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Lunki88
Nem tudom lerohanni mert mindig bekapok egy nyilat futás közben... <#falbav>
wantonly
Néhány kérdés:

Van lényeges különbség a kasztok között a statokat kivéve? Indítottam egy wanderert, aztán egy warriort, de nem észlelek semmi különbséget, csak más a cuccuk (ugyanabba az irányban fejlesztettem õket).

PC-n egér+bill kombóval, hogy kell elõhozni az ugrás-támadást (jump attack)? A rúgás W+H azt tudom.

A humanity pontokat érdemes tartogatni az elején? Avagy mikor érdemes felhasználni?
Lunki88
Ja, akarod mondani klasszikusan szopatós hely. 😊
wedge31
Ott sajnos semmit se ér az ij.

Tinman
Nagyon klasszikus hely!

Knight-al: Lerohantam az egyik köcsögöt meleebe! Az persze próbált hátrálni és leesett a fenébe. A másik már nem volt gond.

Lunki88
Anor Londo-ban két silver knight íjász õrzi a bonefire-hez vezetõ utat, egyszerûen nem tudok miattuk átmenni mert ilyen rohadt vékony kis párkányon kéne megközelíteni az íjászt de ha egy nyilat is bekapok a pajzsomba akkor hátralök és leesek a mélybe... Aki tudja mirõl beszélek adhatna valami jó tippet. 😄 Én nem tudok íjászkodni mert egy darab nyilam sincs most.
Tinman
<#eljen>

Laza
Egyébként pár óra játék után maga a harc már rutinszerû lesz, és csak az új ellenfelek kiismerése okoz majd problémát. Én pl már olyan könnyedén kezelem a harcot (kontroller), hogy nagyobb tömegben is simán ütök mindenkit ... persze ha ismerem a tömeg tagjainak szokásait 😊
Nekem ez a harcrendszer továbbra is zseniális, az ilyeneket szeretem ... igazi real-time, ügyességre, taktikára, észre alapozott. Minimális benne a szerencse faktor (de azért néha akad 😊 ).

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Solid Snake
<#law><#hehe>
Laza
Egyébként az elsõ terved jó volt, csak gyorsan kell csinálni, azaz amint felérsz a létrán fordulni is le, nehogy addig felugorjon 😄
A tökölés itt néha 'életekbe' kerül 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Havelt is levertem ... a szerencsétlen akkorát oda tud vágni a sárkányfoggal, hogy kapásból halok ... de annyi esze már nincs, hogy a bástya ajtaján kijöjjön 😊 Ha odacsaltam, akkor max kivágott egyet az ajtón, majd elkezdett visszafelé hátrálni. Ez volt a végzete, mert egy ütés és rögtön visszahátrálás következtében mindig tisztán lehetett adni neki egy 3-as kombót. Majd a lejáratának az ajtajából megint jött elõre ütött, hátrált ... két kézre fogtam a fegyvert, mert pajzs ide nem kellett 😊

Solid Snake
Akkor kalandra fel. Eljutottam a hidas részig/ez csak az eleje/elsétáltam a híd közepéig gyönyörködtem a grafban. Mikor is hátba pattintottak a piszok csonti íjjászok a torony tetejérõl. Felszaladtam hát a létrán, és elmagyaráztam nekik hogy ez csúnya dolog volt,ilyet nem szabad tenni a gyanútlan kalandorokkal. <#idiota> Aztán ismét nézelõdtem, immáron a torony tetejérõl, hogy milyen faja kis vadász hely ez. Na mondom ideális leshely lesz majd a soros fõ goni ellen. Leszaladtam, híd közepe+fõ goni be. futás létra fel. A mocsok goni utánam,de létrát nem mászik így "biztonságban" vagyok. Na jöhet a tervezés: közben a goni csak csapkodja a torony alját. Bénák ezek a készítõk ilyen buta gonit raktak be. Variációk: 1. ráugrok jól lesebzem,elgurulgatok-újra felmászok /baxott strapás meló/
2. Pofon egyszerûen ledobálok bombáááááááá........WTF. épp a menüben molyolgatok bomba elõkészít. Mikor is felugrott a toronyra, para indul. Kaptam egy lengõ bordás fülest,repültek a terveim is, és én is. <#hehe> Ébredezés, lábadozás a tábor tûznél. Ember tervez goni végez.

Valamiért ebben a játékban a harcok kísértetiesen hasonlítanak a Gothic-os megoldásokhoz. Mikor is kis nüanszokon múlott a siker. Pl. goni nem mászik sziklát, beleragad a tereptárgyakba, mindig akad egy pixel darab ahol még mi elférünk stb. Szóval ezek apró, de igen hasznos "buggok" a játékban, amit ügyesen kihasználhatunk. Olyan ellenfeleket gyõzhetünk így le, amire egyébként esélyünk se lehetne. Szóval kitartás mindenkinek, mindenhol van beépített "kiskapu" használjuk õket.<#pias>
Laza
Capra, na ... késõ volt 😊
Meg mindegy neki, úgysem él már 😄

Hasznos ez a gránát, alapjában 40-50-et sebez, de aki érzékeny a tûzre annak 200+ 😊
Mikor leestem a csatornába és ott volt két ilyen vacak békafejû alattam, már elkönyveltem a halált ... aztán mégis easy volt 😄