10203
-
#3955 Ha nincs lámpásod és van 14 intelligenciád, a hidrás szelllemtől vehetsz cast light spell-t. Jó cucc, mert használhatsz pajzsot, nem kell a lámpást tartanod végig. -
Fletley9 #3954 kell is a tovább jutáshoz. ha egyik se dobja akkor elvileg az utolsónak mindenképpen kell (nálam nem történt meg :/) -
Zozo0122 #3953 Áhh ez a játék egyszerűen függőséget okoz. Most lemerészkedtem Catacombsba hát nagyon durván néz ki a hely nagyon jól megcsinálták azok a bogarak a falon...:D Jönnek ezek a necrok lámpásokkal olyat lehet majd szerezni tőlük? -
#3952 Ha gyors vagy, összesen 4 jön egyesével. -
#3951 Hát, 3-at megölök, de most pl a végén már 4-en ütöttek egyszerre. -
#3950 Ja, nem is, most nézem, 30-31 vit-end, 20-20 dex-str -
#3949 Négyet kell megölni, 25% boss hp után jön a következő. Viszont, ha lassú vagy végtelen mennyiségben jönnek. Pyro-nak van Power Within spell-je, az felturbózza 40%-al a dmg-et és növeli a stamina regenerálódás némi hp szivárgás árán. Bossoknál nagyon jó szolgálatot tesz.
Kalandozás során pedig a kedvencem a Undead Rapport pyro spell. Ezzel 30mp-ig szolgálatodba tudsz állítani egy mob-ot. Demon Ruins-ban pl. egy Taurus-al takarítottam ki a ködajtó területét:) :) -
#3948 Eddig 30-30 vit-end, 20 dex, 16 str. A dexet tervezem feljebb nyomni. -
#3947 Toom, az megvolt előtte.
Már 3x nekiugrottam a bossnak, egyszer majdnem megvolt, 2 kézre fogott Furyval szépen lehet darálni. Csak az a baj, hogy néha bejön még egy és az hátulról gyepál ... -
#3946 Arra figyelj, hogy New Londo-ba a bosshoz, csak akkor menj, ha megölted Sif-et. Ha nem veszed fel az általa adott gyűrűt, akkor meghalsz mikor lemész Abyss-ba.. -
#3945 Fury dex fegyver. Tehát dex karakterre kellene gyúrnod, ha azt szeretnéd használni. A másik, hogy minimális a fizikai sebzése, az konkrétan tűzfegyver. A tűz pedig nem ér semmit a nehézpáncélosokon, demon ruins területeken, stb. Ezért mondtam, hogy legyen egy jó fizikai sebzésű sima fegyvered, legyen egy jó tűzfegyvered és egy villám. Ezeket pedig cserélgesd ellenfelektől függően. -
#3944 Hát, Én most a Furysworddel megint úgy érzem magam, mint a játék elején a drake sworddel... az adott szinten nagyon könnyen haladok vele.
Az erdőn keresztül indultam le a sárkányvölgybe, azt hittem az egy külön pálya lesz, de az elektromos sárkányok miatt vissza fordultam és lementem New Londoba ... aztán ugye rájöttem, hogy az ua :)
Na mindegy, New Londó a Furyval szintén nagyon könnyű volt. Ugyan a bosshoz most fogok csak bemenni, de már kipucoltam mindent körülötte.
Kíváncsi vagyok meddig tart ki ez a fegyver, még nincs maxra húzva. -
#3943 Jaja, a gyíkok néha dobnak olyat. -
#3942 Ez ugye a játékostól is függ, mennyire rohant végig az első végigjátszáson, milyen fegyvereket fejlesztett NG+-ig. Ha valaki nagyon alapos, akkor az első végigjátszás alatt összerakhatja az NG++-os fegyvereit, amelyek aztán szintlépésenként erősödnek szép lassan. -
#3941 Én találtam is olyat, talán Sen fortressben.
Legalábbis ha az a rózsaszín tojásszerűség az :) -
#3940 Egg vermifuge nevű cucc meggyógyít. A Póklány melletti csúnyaság (Eingyi) árul olyat, illetve ha megölted akkor dobott egyet. -
Zozo0122 #3939 Na Quelaag felszabdalva:D:D:D Demon ruinsban ólálkodtam éppen és 1 parazita rácuppant a fejemre de nem vettem észre semmi negatív hatást csak, hogy most nem hordhatok sisakot...kiváncsi vagyok mi lesz ebből:D Egyébként jól láttam, hogy lent a lávában van vagy 10 Taurus démon? -
#3938 Döbrögi 3x kapja vissza :)
Egyébként Én nagy fórum ijesztgetések után konkrétan fostam, mikor beléptem a fehér ködbe (10 humanityvel) ... főleg mikor megindultak felém :)
Min 3 percig csak hátráltam és ugráltam előlük :D -
#3937 "ezreket is ver a dagira" biztosazémermegérdemli -
#3936 Van annál durvább is, nézd ezt a 4:00-tól, ezreket is ver a dagira :)
vid -
#3935 ÓÓ, most nézem, hogy hülyeség amit eddig hittem. ha kombót ütök valakire akkor a kiírt számok nem a csapásonkénti sebzések, azaz nem sebzek nagyobbat minden ütés után, hanem az egymás után leadott sebzések összege ....... a nagy harcban nem tűnt fel, de most 1-2 videón nézve már látszik, hogy nem szed le többet, csak nagyobb számot ír ki. -
#3934 Hát, mikor elsőre bementem egy Raw Halbert +3-al, akkor Én is :)
Aztán második próba előtt megcsináltam a Furyswordot, és máris jobban vágta/égette a husi :) -
#3933 Ez NG+?
Kb lehet a kicsinek kb 4000 HP-je, a nagynak meg 6000. Ez kb a duplája a sima végigjátszásnak, viszont ahogy nézem a fegyverek alap ütéssel 3x nagyobbat sebeznek. -
#3932 341 dmg... első végigvitelkor sebeztem talán 90-et rajta -
#3931 o&s -
ratgab #3930 Na az a harc nem ez a 6milliót sebzek 1 ütéssel dolog. -
#3929 Akkor most jöhet Knight-al és Drake Sword-el -
Zozo0122 #3928 Köszönöm! Holnap megpróbálom:D -
#3927 Emberi formában, a ködajtó előtt lesz egy jelzés. -
Zozo0122 #3926 Igen levertem, de akkor most őt behívhatom ide? Hogyan? -
#3925 -
#3924 ENNYI BAZMEG! EZZEL A KARIVAL ELSŐRE LEMENT STAN ÉS PAN! ENNYI BAZMEG ENNYI!
[apró]igaz, hogy megettem 7 humanityt, de nem számít. -
#3923 Persze kipróbálhatod, bármikor le tudod szedni róla a "bűbájt" :) -
#3922 Óó pedig ő egyszerű. A titok, maradj távol tőle. Mikor megáll lávát fújni, akkor szaladj a seggéhez és csapkodd. Ha behívod a megidézett szellemet segítségnek, akkor ő még le is foglalja jó ideig. -
#3921 Ha nagyon nem megy tudsz behívni NPC-t, persze ha leverted a mocsárban a gépi invadert. -
#3920 Én sima +15-ként használom. Nem tettem rá semmit. Mágikus fegyvereknek kicsiket használok.
+15-ként 35str-el 500 fölött sebez egy kézben. Két kézben 700 körül. Ha meghagyod simán, akkor fejlődik veled együtt. -
#3919 Stat bonuszt jelent. Az S a legjobb utána A, B, C, stb.
Ha egy fegyó C stat bonuszt ad str-re akkor minden str-re rakot pontal nö a sebzése.
A fejlesztések többsége visszavonja ezt a stat bonuszt. -
Zozo0122 #3918 Ezek a besorolások mit jelentenek? Mert látom hogy néhány fegyvernél van A B C bónusz egyes tulajdonságokra de ez mit jelent? És most felidegeltem magam mert nembírtam megölni Quelaagot...pedig direkt azért jöttem vissza a mocsárba, hogy újra megküzdjek vele de kinyírt kb 10x úgyhogy mára ennyi. -
#3917 S, A és B besorolásnál éri meg maradni normálon egyébbként eléggé kevés az a bonus -
#3916 Lightingnál elesek a bónusztól... megéri? Vagy menjek 15ig?