10203
  • Tinman #3995
    Sen Fortressbe tegnap 10 Humanitym ment el... továbbra sem értem, hogy ha lelököm az első lengőfejszés pitbe a szembe jövő kis szarost, akkor az, hogy képes kb. 30 mp múlva hátbatámadni.

Aztán Anor Londoba értem, ahol 1. végigjátszásomkor Knight-al mint a gép úgy vágtam át az ominózus 2 Black Knight íjászos résznél. Ellenben köcsög warriorral összesen 50k lelket buktam el, nagyjából 8 próbálkozás alatt.

Érdekes az az egész. Boss harcok nagyon könnyen mentek eddig (kivéve Capra a kis hely miatt), minden ellenfél piece of cake, a You Died feliratát nagyon ritkán látom, de az ilyen hülye helyeken ahol nincs tér mozogni úgy elhullok, mint az őszi falevél. Persze logikus, mert Knight-ként k. jól bírtam a sebzéseket poise is jó nagy volt, viszont nem nagyon tudtam evadelni... most meg tudok evadelni, állandóan parry+backstab megy, de ahol nincs helyem ott végem. :-(
  • mcwolf
    Üdv!
    Ezt a fegyvert hogy kell megcsinálni?
    Megvan a pillangó lelke, de nem tudom megcsinálni. Valamelyik speckó kovácsnál kell?
    Thx
  • vzajcev
    Erről ez ugrott be :)
  • wedge31
    Nem Nito lesz.
  • Zozo0122 #3991
    Köszi! Hát ezekből még csak a szellemlányt szabadítottam ki a gólemből. Amúgy jól gondolom, hogy az utolsó boss Nito lesz? A kezdő videóból úgy vettem ki ,hogy ő a leggonoszabb legkeményebb legokosabb legnagyobb:D:D:D Ha nem ő lesz a főellenség akkor ne mondjátok el a nevét.
  • MerlinW
    Jaja az elég macerás. Én lámpával megnéztem hol az ellen, belockoltam, majd kétkezesre váltva nekiestem, vagy pajzsra váltottam. De mint írtam nemrég, erre tökéletes a cast light spell, ami világít a fejed fölött.
  • MerlinW
    Előbb írtam. Haver sárkány (covenant), sárkányfegyver a farkából, hidra, 5-6 dragon scale, és osztrigákból twinkling titanite-ok. Ennyi.
  • MerlinW
    Nem olyan egyszerű az:)

3 dolog kell az eléréséhez.
    - Lordvessel-t odaadni Frampt-nak
    - Duke's Archive második szintjén a kristálygólemtől megszerezni a "kulcsot"
    - Erdőben a hidra mögötti szellemlányt kiszabadítani. Ekkor megjelenik egy sötét köd, ami bevisz a DLC-be.

Hagyd a végére, az utolsó boss előtt csináld, mert elég kemény helyek vannak ott.
  • wedge31
    Meg egy hydra.
  • Fpocok
    Ash Lakeben csak a nagy sárkány van? Ennyi?
  • Zozo0122 #3985
    Mik a DLC területek? Csak a nevük érdekel az nem hogy mikor és hol lehet oda menni.Csak hogy tudjam, ha már voltam valahol.
  • Fpocok
    Megvan.
  • Fpocok
    Leértem ash lakebe, hol a legközelebbi bonfire?
  • Zozo0122 #3982
    Na kinyírtam a katakombák főgonoszát. Hát elég gyenge volt azt hitte megtéveszthet de hamar megmutattam neki, hogy hiába klónozgatja magát elsőre megöltem:D Ez a Catacombs nagyon jó hely volt (bár nehéz), de ami most jön előre látom, hogy nagyon nagy szívás lesz...ATOMSÖTÉTSÉG szóval kell a lámpa aminek amúgy örülök mert nagy nehezen az utolsó nekromanta csak dobott egyet...hála az égnek:D Viszont vagy tartom a lámpát, vagy védekezek pajzzsal...de ha nem védem magam akkor 1. szétütnek az óriás csontik 2.nemis látom őket:D Tehát centinként araszolok előre tartom fel a lámpát látom, hogy ott lesz 1 csonti oké pajzs fel és imádkozás, hogy ne essek le. Kinyírtak. Mínusz 19000 lélek. :S
  • Fpocok
    Most próbálok lemenni a great hollowba... hopp... elvesztettem 11 humanityt... byby :D
  • Shep
    Na Priscillának is vége lett, lassan jöhet a humor duó :)
  • MerlinW
    Ah:) Egyébként három variáció is van ott. Ha megölted a királyokat, ott is lesz egy nyakas. Neki is oda lehet adni a lordvessel-t és akkor ő fog "ápolgatni". Olyat is csinálhatsz, hogy Firelink-ben beszélgetés nélkül egyszerűen beugrasz a lyukba. Ekkor a kukacok besértődnek:)
  • Fpocok
    LOL bazmeg most nézem, mit írtam abbe a kommentbe? Ez hogy jött össze?
    Azt akartam írni, hogy megtaláltam, hova kell tenni, mert levitt az a nyakas :D Már csak meg kell tölteni bossokkal :D
  • MerlinW
    Depth-ben gyengék a békák. Hollow-ban durvábbak. Egyébként inkrementálisan nő a csík, tehát egyre gyorsabban. Ha végigér meghalsz rögtön.
  • MerlinW
    Beszélj a kukaccal Firelink-nél. Amelyik megeszi a cuccaidat. Beszélgetés után nyomj egy warp-ot a menüben és levisz az oltárhoz.
  • MerlinW
    Van curse könyv is, amivel le lehet venni.
  • MerlinW
    Piócáknál van egy vastag faág ami felfele vezet. Arra van.
  • MerlinW
    Dehogynem. Nincs semmi következménye.
  • Fpocok
    Szeringem igen.
  • Laza
    A bazi nagy dragon íjhoz csak a dragon vessző jó? Mert az kva drága ...
  • Laza
    Ti elkapjátok a békáktól a curset? Nekem a curse csíkom elég hosszú és alig megy fel rajta ha rám fújnak. Mondjuk egyébként is tűzbombával szoktam megdobálni a békákat, mert az jó sebzi ill megszakítja a fingást :)
  • Fpocok
    NA megtaláltam a lordvesselt, már csak meg kell találni.
    Anorban, a festményes szobában, amikor felül mentem a vékony rudakon... balra a végén láttam egy ládát, oda le kell ugrani, vagy mi?
  • CarajoEsp
    Fent a Templomnal az elso harang elott 3000ert adja az arus. Amugy Humankent 3-4 humanityvel rengeteg Himanityt dibnak a patkanyok lent a sewerben, legalabb arra nincs gondom..
    Kivancsi vagyok mennyire fogja meg a gepem Bloghtown mert sok rosszat hallottam mar ujabb ok a felelemre;)
  • Zozo0122 #3967
    Ez gyorsan ment:D:D Keresd fel a csatornaátjáróban Firelink shrinenál az élőhalott csajt. 6000 lélek legyen nálad kelleni fog mert az átok megszüntetése drága:)
  • Fpocok
    curset mivel is tudom leszedni? hol kell venni mit?
  • Zozo0122 #3965
    Igen.
  • Fpocok
    Swamp piócás résznél, ahol van a dupla rejtett ajtó, ott kell lemenni?
  • Zozo0122 #3963
    Majd énis még visszamegyek oda...de ha lecsapom a farkat ott akkor már nemtudok belépni abba a covenantba igaz? Vagy kb épp annyira leszarja mint az a sárkány akitől a drake sword van? Az már vissza is növesztette
  • Zozo0122 #3962
    Az egész játéknak nagyon jó hangulata van nagyon jól kivannak alakítva a helyszínek. Most is a katakombákban látom 1 résen, hogy lesz ott 1 bonfire hát persze, hogy marha nagy kerülőutat kellett tenni mire odaértem:) Ez a játék tökéletesen össze lett rakva nagyonjó az egész hangulat játékmenet kihívás és nemrossz a történet sem bár nemsok van, de nekem tetszik ez az élőhalott hős dolog:D Még iylen játékokat!!! És jöhet a Demon Souls is pc-re!
  • MerlinW
    Ash-be jutsz onnan. Ott egy hidra boss, illetve minden ami sárkány. 5-6 dragon scale, dragon covenant, dragon fegyver és pár egyéb apróság.
  • Fpocok
    Great Hollowban egyszer voltam, meg is kaptam a curset..ahogy természetellenesen összecsavarodott a testem ott... félek oda menni.
  • MerlinW
    Ezt csak az mondja, aki még nem járt a Tomb of Giants-ben és Great Hollow-ban:) A legszivatósabb terület Sen's Fortress mellett pedig Duke's Archives (igaz, az egyik leghangulatosabb is) :)
  • Shep
    Na a pihenő után visszatértem felkaptam Haver páncélját és csapom a gonoszokat, bementem a festménybe és igen hangulatos a helyszín, csak ne mérgeznének állandóan szarrá! Úgy tűnik tényleg jó volt ez a kis pihenő, most megint tetszik a játék, bár azért a 2-3 ütésből lecsapok egy DK-ot dolog is segített azért a dologban :) Stan és Pan ugyan még vígan vannak de előbb farmolok még kicsit.
  • Fpocok
    Blighttown... borzalmas.
  • CarajoEsp
    Gaping Dragon kifeküdt...a Drake Sword alig sebezte, bár elég könnyű hozzá a taktika, meg se sebzett, csak eltartott vagy 20 percig míg leszedtem az életét. Most Darkroot Gardenbe vettem az irányt, még nincs kedvem lemenni blighttownba.