10203
-
#3995 Sen Fortressbe tegnap 10 Humanitym ment el... továbbra sem értem, hogy ha lelököm az első lengőfejszés pitbe a szembe jövő kis szarost, akkor az, hogy képes kb. 30 mp múlva hátbatámadni.
Aztán Anor Londoba értem, ahol 1. végigjátszásomkor Knight-al mint a gép úgy vágtam át az ominózus 2 Black Knight íjászos résznél. Ellenben köcsög warriorral összesen 50k lelket buktam el, nagyjából 8 próbálkozás alatt.
Érdekes az az egész. Boss harcok nagyon könnyen mentek eddig (kivéve Capra a kis hely miatt), minden ellenfél piece of cake, a You Died feliratát nagyon ritkán látom, de az ilyen hülye helyeken ahol nincs tér mozogni úgy elhullok, mint az őszi falevél. Persze logikus, mert Knight-ként k. jól bírtam a sebzéseket poise is jó nagy volt, viszont nem nagyon tudtam evadelni... most meg tudok evadelni, állandóan parry+backstab megy, de ahol nincs helyem ott végem. :-( -
#3994 Üdv!
Ezt a fegyvert hogy kell megcsinálni?
Megvan a pillangó lelke, de nem tudom megcsinálni. Valamelyik speckó kovácsnál kell?
Thx -
vzajcev #3993 Erről ez ugrott be :) -
#3992 Nem Nito lesz. -
Zozo0122 #3991 Köszi! Hát ezekből még csak a szellemlányt szabadítottam ki a gólemből. Amúgy jól gondolom, hogy az utolsó boss Nito lesz? A kezdő videóból úgy vettem ki ,hogy ő a leggonoszabb legkeményebb legokosabb legnagyobb:D:D:D Ha nem ő lesz a főellenség akkor ne mondjátok el a nevét. -
#3990 Jaja az elég macerás. Én lámpával megnéztem hol az ellen, belockoltam, majd kétkezesre váltva nekiestem, vagy pajzsra váltottam. De mint írtam nemrég, erre tökéletes a cast light spell, ami világít a fejed fölött. -
#3989 Előbb írtam. Haver sárkány (covenant), sárkányfegyver a farkából, hidra, 5-6 dragon scale, és osztrigákból twinkling titanite-ok. Ennyi. -
#3988 Nem olyan egyszerű az:)
3 dolog kell az eléréséhez.
- Lordvessel-t odaadni Frampt-nak
- Duke's Archive második szintjén a kristálygólemtől megszerezni a "kulcsot"
- Erdőben a hidra mögötti szellemlányt kiszabadítani. Ekkor megjelenik egy sötét köd, ami bevisz a DLC-be.
Hagyd a végére, az utolsó boss előtt csináld, mert elég kemény helyek vannak ott. -
#3987 Meg egy hydra. -
#3986 Ash Lakeben csak a nagy sárkány van? Ennyi? -
Zozo0122 #3985 Mik a DLC területek? Csak a nevük érdekel az nem hogy mikor és hol lehet oda menni.Csak hogy tudjam, ha már voltam valahol. -
#3984 Megvan. -
#3983 Leértem ash lakebe, hol a legközelebbi bonfire? -
Zozo0122 #3982 Na kinyírtam a katakombák főgonoszát. Hát elég gyenge volt azt hitte megtéveszthet de hamar megmutattam neki, hogy hiába klónozgatja magát elsőre megöltem:D Ez a Catacombs nagyon jó hely volt (bár nehéz), de ami most jön előre látom, hogy nagyon nagy szívás lesz...ATOMSÖTÉTSÉG szóval kell a lámpa aminek amúgy örülök mert nagy nehezen az utolsó nekromanta csak dobott egyet...hála az égnek:D Viszont vagy tartom a lámpát, vagy védekezek pajzzsal...de ha nem védem magam akkor 1. szétütnek az óriás csontik 2.nemis látom őket:D Tehát centinként araszolok előre tartom fel a lámpát látom, hogy ott lesz 1 csonti oké pajzs fel és imádkozás, hogy ne essek le. Kinyírtak. Mínusz 19000 lélek. :S -
#3981 Most próbálok lemenni a great hollowba... hopp... elvesztettem 11 humanityt... byby :D -
#3980 Na Priscillának is vége lett, lassan jöhet a humor duó :) -
#3979 Ah:) Egyébként három variáció is van ott. Ha megölted a királyokat, ott is lesz egy nyakas. Neki is oda lehet adni a lordvessel-t és akkor ő fog "ápolgatni". Olyat is csinálhatsz, hogy Firelink-ben beszélgetés nélkül egyszerűen beugrasz a lyukba. Ekkor a kukacok besértődnek:) -
#3978 LOL bazmeg most nézem, mit írtam abbe a kommentbe? Ez hogy jött össze?
Azt akartam írni, hogy megtaláltam, hova kell tenni, mert levitt az a nyakas :D Már csak meg kell tölteni bossokkal :D -
#3977 Depth-ben gyengék a békák. Hollow-ban durvábbak. Egyébként inkrementálisan nő a csík, tehát egyre gyorsabban. Ha végigér meghalsz rögtön. -
#3976 Beszélj a kukaccal Firelink-nél. Amelyik megeszi a cuccaidat. Beszélgetés után nyomj egy warp-ot a menüben és levisz az oltárhoz. -
#3975 Van curse könyv is, amivel le lehet venni. -
#3974 Piócáknál van egy vastag faág ami felfele vezet. Arra van. -
#3973 Dehogynem. Nincs semmi következménye. -
#3972 Szeringem igen. -
#3971 A bazi nagy dragon íjhoz csak a dragon vessző jó? Mert az kva drága ... -
#3970 Ti elkapjátok a békáktól a curset? Nekem a curse csíkom elég hosszú és alig megy fel rajta ha rám fújnak. Mondjuk egyébként is tűzbombával szoktam megdobálni a békákat, mert az jó sebzi ill megszakítja a fingást :) -
#3969 NA megtaláltam a lordvesselt, már csak meg kell találni.
Anorban, a festményes szobában, amikor felül mentem a vékony rudakon... balra a végén láttam egy ládát, oda le kell ugrani, vagy mi? -
#3968 Fent a Templomnal az elso harang elott 3000ert adja az arus. Amugy Humankent 3-4 humanityvel rengeteg Himanityt dibnak a patkanyok lent a sewerben, legalabb arra nincs gondom..
Kivancsi vagyok mennyire fogja meg a gepem Bloghtown mert sok rosszat hallottam mar ujabb ok a felelemre;) -
Zozo0122 #3967 Ez gyorsan ment:D:D Keresd fel a csatornaátjáróban Firelink shrinenál az élőhalott csajt. 6000 lélek legyen nálad kelleni fog mert az átok megszüntetése drága:) -
#3966 curset mivel is tudom leszedni? hol kell venni mit? -
Zozo0122 #3965 Igen. -
#3964 Swamp piócás résznél, ahol van a dupla rejtett ajtó, ott kell lemenni? -
Zozo0122 #3963 Majd énis még visszamegyek oda...de ha lecsapom a farkat ott akkor már nemtudok belépni abba a covenantba igaz? Vagy kb épp annyira leszarja mint az a sárkány akitől a drake sword van? Az már vissza is növesztette -
Zozo0122 #3962 Az egész játéknak nagyon jó hangulata van nagyon jól kivannak alakítva a helyszínek. Most is a katakombákban látom 1 résen, hogy lesz ott 1 bonfire hát persze, hogy marha nagy kerülőutat kellett tenni mire odaértem:) Ez a játék tökéletesen össze lett rakva nagyonjó az egész hangulat játékmenet kihívás és nemrossz a történet sem bár nemsok van, de nekem tetszik ez az élőhalott hős dolog:D Még iylen játékokat!!! És jöhet a Demon Souls is pc-re! -
#3961 Ash-be jutsz onnan. Ott egy hidra boss, illetve minden ami sárkány. 5-6 dragon scale, dragon covenant, dragon fegyver és pár egyéb apróság. -
#3960 Great Hollowban egyszer voltam, meg is kaptam a curset..ahogy természetellenesen összecsavarodott a testem ott... félek oda menni. -
#3959 Ezt csak az mondja, aki még nem járt a Tomb of Giants-ben és Great Hollow-ban:) A legszivatósabb terület Sen's Fortress mellett pedig Duke's Archives (igaz, az egyik leghangulatosabb is) :) -
#3958 Na a pihenő után visszatértem felkaptam Haver páncélját és csapom a gonoszokat, bementem a festménybe és igen hangulatos a helyszín, csak ne mérgeznének állandóan szarrá! Úgy tűnik tényleg jó volt ez a kis pihenő, most megint tetszik a játék, bár azért a 2-3 ütésből lecsapok egy DK-ot dolog is segített azért a dologban :) Stan és Pan ugyan még vígan vannak de előbb farmolok még kicsit. -
#3957 Blighttown... borzalmas. -
#3956 Gaping Dragon kifeküdt...a Drake Sword alig sebezte, bár elég könnyű hozzá a taktika, meg se sebzett, csak eltartott vagy 20 percig míg leszedtem az életét. Most Darkroot Gardenbe vettem az irányt, még nincs kedvem lemenni blighttownba.