Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Pont tegnap öltem meg véletlenül az az árust... véletlenül megütöttem (rossz gomb..), aztán leesett..:)

[merlinw.org]

MerlinW
500-as sebzésû fegyverrel, 700-as szinten is ugyanúgy lever 2 csontváz, ha nem véded a támadásait. A gear itt csak akkor számít, ha ésszel használod. Ebben a játékban abszolút nem noob dolog elszaladni a jó cuccért. Egyébként ez is csak a játék elején dívik, amíg az ember önbizalma meg nem jön a játékban.

[merlinw.org]

Lunki88
A master key-t késõbb meg tudod venni egy árusnál 5000 soulért.
Fpocok
Csak 5 humanitybe került, de megöltem végre a pillangót!

Parasite Eve 2, best game EVER!

MerlinW
Gyorsabb stamina töltõdés.
Kardot tûzessé tenni, úgy tudod, hogy:
1. megszerzed a Large Flame Ember-t Demon ruins-ban (a Demon Firesage boss-t megölöd), majd odaadod Andrei-nek, aki +5-ös fegyvert megbûvöl.
2. Charos Flame ember-t szerzed meg, ami Ceaseless Discharge boss után találsz a lávában Blighttown-ban (Chaos Witch Quelaag megölése után, a második harang megkongatása után).

[merlinw.org]

Gideon Wieth
Én olvastam hogy van pár tárgy gyûrû, meg master key ami kellhet késõbb a játékban. Ha nem ezeket választottam kezdésnek, meg tudom máshonnan szerezni ?

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Annyit kérdezek még az elsõ helyszínnel, az Undead Asylummal kapcsolatban, hogy:

-A fészekben lévõ tojásokkal már az elején lehet valamit csinálni, vagy csak ha visszatértünk, akkor lesz hozzá meg az eszközünk?
erre ne mondjátok el, mit kell, csak a kérdésre válaszoljatok!
Magamtól akarok rájönni!
-Az alagsorban lévõ Asylum Demonhoz a játék elején el lehet jutni, vagy csak akkor, ha már visszatértünk újra erre a helyszínre?
erre se kérek olyan választ, h hogy v mint, csak a kérdésre válaszoljatok!

Kösz a segítséget!

Fpocok
Ne megcsekkoltam, már megvan, mit jelent a jel<#eljen>

Fpocok
Meg van mindkettõ... csak rohadt lusta vagyok :D

wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Fpocok
http://www.youtube.com/v/Pj-qBUWOYfE&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Fpocok
Valaki megmondja, mi van a képen? Hogy tudom tüzessé csinálni a kardom? Az megmarad rajta örökre, vagy csak amíg meghalok? Hol tudok healt tanulni majd.... INFÓT!!! MÉG TÖBB INFÓT! :D

wedge31
Pedig ott van, én most mentem vissza a katanáért / sajnos azért meg kell ölni /

Nem sikerült levágni a farkát, de megöltem! Nem tudtam a sárkánykardot használni, mert én hülye elfelejtettem megjavítani, így a broadsworddal csaptam le végül.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Gideon Wieth
Én fogtam egy sima shortbow-t. Kb 10-15 találat és már a tied is :) Kézileg kell céloznod, számítsd bele, hogy mozog a farka és idõ amíg odaér a vesszõ :)

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

mcwolf
"Kivéve ezt: Néztem pár guideot, ahol olyat csinálnak, hogy elõre futnak egy magas szintû pályára, ott végigsprintelnek, kikerülik az összes mobot, hogy felvegyenek egy op tárgyat, amivel aztán visszamennek és one shotolnak mindenkit... na ettõl hányok. Ezt csak a noobok használják."

Szerintem ebben a játékban a hagyományos értelemben semmi sem OP. Minden fegyver OP tud lenni, ha megfelelõen használják. Ha szarul használnak valamit, esetleg nem képességeknek megfelelõen, akkor lehet akármilyen fegyver, az illetõ dögleni fog sûrûn.

Más: Sárkány farkát a híd alól hogy lehet lelõni? Lock-olni nem tudtam. (YT-os videókat melóhelyen nem tudok megnyitni,ezért kérdem szóban)

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhûtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

Fpocok

Ez mit jelent? Armor up?

Shep
Öcsém pedig én ott jártam és nem tûnt fel a tag :D

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Egyébként meg baromira nem tudom levágni a farkáát....

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wedge31
Itt az elsõ árus.

http://www.youtube.com/v/18YntOwm7uc?version=3

Nem hiszem el bazdmeg...
Leestem a kurvaéletbe...

Solid Snake
Alternatív sárkányos buli :) ha nem akarunk nyilazgatni.
Shep
Hát olyannal én még nem találkoztam :) csak két érdekesen vékony hangú egyénnel. Egyik ugye ott ül a tûznél a kezdõponton, a másik meg a várfalról réved a messzeségbe, csak jól le kellene lökni :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wedge31
Venni tudsz az árusoktól, kovácstól.

Shep
Hol lehet egyébként nyílvesszõt találni?

wedge31
A farkát vágd le elöször /ez majdnem minden bossra igaz /

Fpocok
Kössz, megvan.

Tényleg tök egyszerû ez a Gaping Dragon-t! Szart se sebzek rajta level 33-as szintemmel... Murvajó. Csak 4x ölt meg eddig.

Fpocok
Arra a tüskeszerû végzõdésre?

Seth
Ne a sárkány testét lövöldözd,hanem csak a farkát(a híd alól)Olyan 25-40 nyíl elegendõ(nyíl típusától függõen)

PSN ID.: Beegabor

Fpocok
Pörög az.
Van 250nyilam... 8-akat sebzek a sárkányba... meg fogom tudni ölni? Vagy jobb nyil kellett volna?

Solid Snake
Shep
Ja amúgy falat hogy lehet átütni, kell hozzá spéci cucc, vagy csak sima karddal is megy?

Amúgy én úgy veszem észre, hogy az egész játékban igazából az hajt elõre, hogy na azért is legyûröm ezt a mocskot is addig nem nyugszom míg nem, mert amúgy semmi jó nincs benne :)

Shep
Kösz a tippeket, persze, hogy megijedtem a dög nagy sárkánytól :) Na meg lelõni nem igen tudok senkit mivel nincs nyilam a nyílpuskához :( Na de majd lesz egyszer valamikor :)

Fpocok
Létrán hogy tudok gyorsan lecsusszanni?

Adok neki még egy esélyre: 3x töröltem a játékot és a mocsok mindig felrakatta magát újra. Nem lehet tõle szabadulni :-) Beég az agyadba és nem ereszt.

Fpocok
Barbár helyett banditra gondoltam.
Na... már megvan hogy kell rúgni és elõre ugrani támadni... 5-bõl 4-szor be is jön :D

Fpocok
Tudom, hogy kurvára meg fogom bánni... /sigh... adok neki még egy esélyt. Mire érdemes gyúrni az elején? Dexterity? Endurance? Barbárként tudok majd varázslatokat használni? Heal van benne? A sárkányt hogy tudom lelõni majd? Bármilyen jó tanácsot elfogadok. Bármilyet.
Kivéve ezt: Néztem pár guideot, ahol olyat csinálnak, hogy elõre futnak egy magas szintû pályára, ott végigsprintelnek, kikerülik az összes mobot, hogy felvegyenek egy op tárgyat, amivel aztán visszamennek és one shotolnak mindenkit... na ettõl hányok. Ezt csak a noobok használják.

MerlinW
Majd késõbb találsz páncélokat komolyabb tûz ellenállással. Felejtsd el azt a sárkányt addig:) Nem õriz semmi értékeset. A kard volt a lényeg. Menj Depths-be, szerezd meg a Large ember-t, illetve megpróbálhatsz mélyebbre is kalandozni. Ott is lesz sárkány, azt könnyû megölni.

[merlinw.org]

Az nem is sok. lehet soulban nem éri meg, de megölöd többet nem lesz ott. és biztonságosan. egyébként pedig depths az ajánlott következõ terep neked. capra démontól jobbra lejáró ott lesz a bejárat.
Afe
Azóta már haladtam. Tauruson rég túl vagyok, megvannak a vízköpõk is kongattam az elsõ harangot. Legutóbb beleszaladtam egy ördögféleségbe, sikerült egybõl megölni. Felszaladtam egy lépcsõn a rács felé, és onnan nyilaztam szét a 2 kutyájával együtt. Dobott egy kulcsot.
A sárkánnyal nem bírok, pedig már kiszedtem a kardját, de a tûz folyton ledönt. Lehet valahogy tûz ellen védekezni? Próbáltam nyilazni, de csak 35-öt vett le, kellene vagy 200 belõle.

MerlinW
Én lvl 10 lehettem mikor megöltem. Drake sword, lock, mindig a háta mögé kerülve, elgurulva az ütései elõl. Lvl 1-en is meg lehet ölni bárkit.
Pl. +5-ös Battle Axe 142-õt sebez. Csak lélek kell hozzá. Türelmes, taktikus harccal pedig hozzád sem tudnak érni. Tele van a Youtube lvl1-es végigjátszásokkal (lvl1-en ölik meg az utolsó bosst is). Ebben a játékban a szintlépés segítség, nincs legyõzhetetlen ellenfél.

A sárkányt pedig nem kell megölni, ha nem akarod. 10k lelket ad és annyi. A farkát érdemes íjjal lövöldözni a kard miatt (nem támad meg), de annyi. Ha majd lesz jó tûz védelmed, majd átfuthatsz a hídon (bonfire-t és shortcut-ot véd)

A híd alatt menj, majd a vasdisznó <#nevetes1> elõtt jobbra levõ lépcsõn lefele. végigverekeded magad pár folyosón, végül lesz egy híd jobbra. Ott lesz bonfire és kovács is

[merlinw.org]

MerlinW
Mindenhova el lehet jutni így vagy úgy. Max néha nagyobb kerülõvel, titkos falak átütésével.
Vissza. Anor Lando boss után kapsz fast travel fícsört is (Lordvessel).

[merlinw.org]

MerlinW
Mert nem ölted meg idõben Lautrec-et (arany páncélos manust, akit kiszabadítottál a toronyban). Késõbb majd elbánhatsz vele. Firekeeper van lent Blighttown-ban is, miután megölted a bosst, megkongattad a harangot.

Harangtól lefele menet a lifttel szemben van egy titkos fal amit átüthetsz, ott lesz bonfire-al egyetemben.

[merlinw.org]

MerlinW
Középsõ egérgomb?

[merlinw.org]

MerlinW
Fél órát?:) Nekem 20 órámba tellett megkongatni mindkettõt:) Ahol nem bírsz az ellenféllel oda menj vissza késõbb. Menj Taurust ölni, Andrei-t keresni, megnyitni a shortcut-ot Firelinkhez, majd Basement-be, Depth-be, Forest-be. Kb ebben a sorrendben.

[merlinw.org]

jarlaxxe
A sárkánytól sokan megijednek pedig viszonylag egyszerüen lehet kinyirni.

wedge31

wedge31
Lõd le a farkát és az abból kinyert a kardal lecsapod mint süsü a cölöpöt.

Shep
Amúgy a toronyban lévõ bunkós embert mikor lehet majd leölni, 100. szintnél? :)