Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Pedig elvileg lehet, meg akkor hogy lõjem el a sárkány farkát?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Szerintem azzal sehogy 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Shep
Hogyan tudok a nyílpuskával célozni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Laza
Remélem azért lassan kijutok errõl a helyrõl, mert bár nem nehéz, elég nyomasztó ez a sötétség 😊
Na meg már a tûzgránátom is fogyóban van, a szúnyogok ellen nagyon hatásos.

Volt itt lent összesen vagy 5-6 csuklyás nagy bárdos monszta, de konkrétan egyet sem öltem meg, mind lepotyogott 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

MerlinW
Ha megölted, õ fog segíteni a bossharcban. Feltéve, ha megidézed. Elvileg õ egy Demon's Souls-os karakter.

[merlinw.org]

Laza
Bár nem egy szép hely a Blighttown, le kell kopognom, hogy fentrõl a csatornából eddig úgy mentem le a lenti, mocsárnál lévõ csatornarész bonefire-hez, hogy egyszer sem haltam meg még ezek a helyen ... a köpõcsöves emberkék könnyen megszopathatók, egy csomó ellen magától lepotyog, és még mindig a drake sworddel megyek, ha kombózom vele akkor 500-at is sebez néha.

Volt egy invader is, pedig offline voltam ... gondolom vmi gépi gyenya támadott meg 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Király! Ezeket megjegyzem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ember forma, 5 humanity: Az elõbb eset 1 titanite shard (nagy ) és 2 huminty patkányokból!

Gyûjtögetünk és használom fel a Humanity-t.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MerlinW
Párszor már leírtuk ezt itt😊 Igen Human formában a bankban levõ humanity-k + statot jelentenek. Minden darab +1 statpontnyit. Továbbá 110% pluszt ad a loot esélyére illetve annak minõségére. 10 bankolt humanity-vel emberi formában elég sok rare itemet dobálnak az ellenfelek.

Továbbá ahogy írja a wiki is, csak az area boss megölése elõtt ha emberi formában ölöd a mobokat, akkor nagy eséllyel dobnak humanity-t.

[merlinw.org]

MerlinW
A ruhával szemben levõ úton haladj lefele, majd használd a malomkereket liftként.

[merlinw.org]

wedge31
Legyél ember formában.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

MerlinW
Ha megtámadsz, megsértesz egy NPC-t, elárulsz egy covenant-ot, ezzel lehet kibékíteni õket. A bûnöd mértékétõl függ az ár.

[merlinw.org]

Ez is igaz? Tehát ha Hollow formában vagyunk alacsonyabbak a statjaink?

"When you die as a human, you respawn as a hollow. When you are hollow, another player in another World can summon you to assist as a Phantom. Your stats are decreased in hollow form but your health is maximum. Regain your humanity by reaching your bloodstain and get the human form by visiting the bonfire nearby."

Read more: http://segmentnext.com/2011/10/14/dark-souls-humanity-guide/#ixzz25DvI637F

Darksouls tudorok, ezt tényleg így van? :

"When the boss is alive, kill all the enemies in that area and you can earn up to Level 10 Humanity but remember, dying and using the bonfire or leaving the area will not reset your monster kill count for that area."

Read more: http://segmentnext.com/2011/10/14/dark-souls-humanity-guide/#ixzz25DuvDcbR

Ha farmolni akarok (large titanite), akkor legyek emberi alakban vagy elég, ha van pár humanity bal oldalt a mutatoban (4 van jelenleg).

Mert én nem nagyon látom, hogy jobban esnének a dolgok, de mondjuk most hollow vagyok! Lehet ember formára érvényes csak a több loot?

Fpocok
elmentem a sorcerer ruháig... ott elõtte kicsivel fel lehetett mászni és ennyi. Zsákutca.

Afe
Akkor jól sejtettem, köszönöm.

Harangos csávótól tudsz megbocsátást kérni a bûneidre! Ezután tudsz csak a nõvel beszélni.

Laza
Ehh, most nézem mit dobott a farka, egy Dragon King Greataxe-t, 380 alapsebzéssel ... 50 str kell, hogy használni tudjam bünti nélkül 😄

Afe
A gargolye harang után a toronyban megjelent egy árus, nála van egy Reqest Absolution 16ezerért. Ez mire jó?
Másik az, hogy a csatornában véletlenül megütöttem egy nõfélét, azt hittem ellenség, de beszélt valamit. Most már nem jön közelebb, csak messzirõl átkozódik. Meg lehet barátkozni vele, vagy már buktam?

Laza
omg ...

Nem dobta a farkát! Sárkány kard épp akkor ramaty állapotban volt, javító készletem meg még nem volt.

Laza
Nekem elsõre sikerült levernem ... elég lassan mozog, szóval a farka hamar leesett, és jó szokás szerint fegyvert adott ... ezt végül nem adta oda?

Egyébként a farka nélkül már pite volt. Ugyan kicsiket sebeztem bele a sárkány karddal, de szép aprólékosan meglett 😊

Fpocok
Kössz ismét.

MerlinW
Firelink - lifttel le New Londo Ruins - liftbõl kiszállva jobbra másik bástyában fel - Valley of Drakes - hídon át, barlang - Blighttown, lemászol, megérkeztél.
Elõtte célszerû lila gyökereket farmolni az erdõben a fáktól, mert Blighttown keményen mérgezõ hely😊

[merlinw.org]

Fpocok
Viszont most kinyírtam valami ÓRIÁS PATKÁNYT 😄

Fpocok
Ahha kösszi. Majd dekódolom wikivel mert nem tudom, mirõl beszélsz 😄 Mármint hogy hol kell lemászni 😄

MerlinW
<#eljen>

[merlinw.org]

Kinyírtam Havel-t!

Nem leugrálós technikával, nem lelökve a lépcsõrõl, hanem tisztességes harcban!

Büszke vagyok magamra!

Közben a Pillangó is fûbe harapott.

MerlinW
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Blighttown, lemászol a mocsárig, majd a megvilágított emelkedõn fel (farönkökkel borított, oriások által védett), majd be a barlangba. Át lehet futni köztük. Barlangban lesz egy boss, azt megölöd és ott lesz a harang, ami megnyitja neken Aron Londo-t.

[merlinw.org]

Fpocok
Megöltem Caprat!

Fpocok
Nincs elmentve valakinek az az oldal, ahol le van írva, melyik boss mire érzékeny?

Fpocok
Már mindegy... valami swampban.

Fpocok
Nagyon hülye kérdése lesz: Hol a második harang? Mert én nem találom sehol 😄

IMYke2.0.0.0
Jellemzõen az automatikus frissítést végzõ progik szokták:
* robotkeresõ / vírusírtó / 3rd party tûzfal
* STEAM
* Flash (amennyiben automatikus, kérdezés nélküli frissítésre állítottad)
* Acrobat Reader (itt is mint fenn)
többek között.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Oké. Semmi. Nem a játékkal volt valami gond, hanem az egyik programom (még nem jöttem rá melyik) úgy döntött, hogy önkényesen lefoglalja az egész gépet és így semmi nem ment rendesen.

Basszus, pedig megfordult a fejemben, h elmegyek valamerre, addig odaállítom a karakterem a fészekre 😄D
álltam is egy ideig, de ezek szerint nem elég ideig rajta. Arra is gondoltam, hogy mozorgok, hátha bemelegíti õket 😄D

Fpocok
Na, mindig van valami... elindítom a játékot, fõmenüben minden fasza... viszont ahogy bemegyek bármelyik mentésbe... 5 fps. És nem mozdul el róla... pedig eddig ment :S

MerlinW
Beleállsz a fészekbe és kiírja, hogy nyomj gombot (billen Q).

(nem írtam volna le a hogyant, ha olyan dolog kellett volna hozzá, de erre a fél perces várakozásra a büdös életben nem jöttél volna rá, ahogy én sem😊)

[merlinw.org]

Lunki88
Oké, köszi!
Direkt odaírtam, hogy ne lõdd le, hogy kell...😄
De akkor már itt a kérdés: erre én is gondoltam, hogy le kéne kuporodni..de hogy kuporodok le?

Seth
De tudsz, add neki oda nyugodtan

PSN ID.: Beegabor

Fpocok
ty

Lunki88
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha odaadom a Lordvessel-t a Frampt nevû kígyónak Firelink-nél akkor nem tudok többet utazni a bonfire-k között? Ezt jó lenne tudni mert addig nem merem odaadni neki. 😄
MerlinW
A második kérdéseddel kezdem: Vissza lehet jutni. Menj fel a fészekhez, kuporodj oda és várj ~10-20mp-et. Ha nem történik semmi, várj tovább😊

A túloldalon is lesz egy kis fészek, ott tudsz trade-elni tárgyakat.
lista, hogy mit, mire

[merlinw.org]

Help!

MerlinW
Mindegyik bonfire-re tudsz nyomni kindle-t, és akkor azoknál is 10 flaskát kapsz. Ha 2x nyomsz kindle-t, akkor 15, ha 3x akkor 20 flaskát kapsz. Továbbá ha idézel npc harcost, azt harc közben humanity-vel tudod heal-elni.

[merlinw.org]

Fpocok
Nem egészen 😄 Amúgy én csak 5 flaskát kapok... 10 max akkor, ha elejétõl indulok.
A humanity meg nem egészen így volt 😄 Elõször egyedül elnyomtam kettõt, hogy töltsön hpt, aztán olvasgattam... elnyomtam egyet, hogy megidézhessem a boszit: Második fánál leestem a szakadákba, humanity, idézésnél beakadt, meg kellett ölni a kõóriást, de nem vettem észre, hogy jött még egy és hátulról levágott, humanity... 😄

MerlinW
Katanát vehetsz Shiva-tól (macska testõre) is az erdõben.

[merlinw.org]

MerlinW
10 esust flask + 5 humanity? Ne máár...😊 A játék legkönnyebb boss-a😊 jobbra-balra gurulsz, mikor leszáll, megütöd. 2-3 körbõl megvan. Arról nem is beszélve, hogy ott idézhetõ egy mágus, aki gyakorlatilag egymaga lerendezi a bogarat.

További kérdéseidre a válasz:
- a tûz sebzés megmarad örökre, de levetetheted a kováccsal ha akarod.
- heal upgrade-hez Firekeeper soul kell, amit oda kell adnod a Firekeeper-nek. Keeperbõl összesen három van, ebbõl kettõ az elsõ területen. Firelink-nél lent a ketrecben, és Quelaan a Quelaag's Domain-ben. Firekeeper soulból 7 van a játékban összesen. Az elsõ ott van a black knight mögötti oltáron a templomban (gargolye fele menet)

[merlinw.org]