10203
  • Fpocok
    Senki? Itt hagytok lógni?

Akkor valaki mondja meg, hol a kulcs a big hat sráchoz, aki [spoiler]MÁR MEGINT börtönben ül. :D
  • Fpocok
    Sapphiron-t első tryra öltem!

/virtuális pacsi valaki? :D
  • MerlinW
    Szólok, hogy két bonfire is van Tomb-ban.
  • Zozo0122 #4032
    Ez a Tomb of Giants...szivatás minden sarkon:( Örültem mikor végre találtam 1 élő lelket de az is 1 szemétláda...volt. Tudtam én előre, hogy mitfog csinálni nemvettem be a dumáját de nemtehettem semmit mert jött 1 átvezető videó:D Pedig felvoltam készülve ütésre készen ha sunnyog valamit.
  • wedge31
    A hud mod sajnos nálam még mindig nem jó.
  • Laza
    Van már 1.4 is :)
  • vzajcev
    DSfix 1.3
  • MerlinW
  • MerlinW
    Katakombák előtt menj Depth-be, ott a Divine Ember. Andrei-nek adod és csinálhatsz +5-ös fegyverből Divine-t.
  • Laza
    Humanity?
  • Laza
    Na, visszamentem és a +2-es Furyswordot felnyomtam +5-re. Így úgy ledaráltam két kézzel fogva a fegyvert a Four Kings-t, hogy még várnom is kellett a következőre, nem hogy egyszerre több legyen .... ennyit számít basszus.
  • Shep
    Ha átmegyek a szellemvilágba a Laurec lovaghoz akkor mivel lehet ott gyógyulni? Mert legutóbb mikor néztem a flaska nem működött
  • Laza
    Váá, nem vehetem le ... kipróbáltam :)
  • Fpocok
    Power Withinnel oneshotolom az anori óriásokat lol :D
  • Shep
    Oda nem mertem leugrani, féltem ,hogy valami szívatás :)
  • Laza
    Depht-ben lehetett megszerezni a bazi nagy patkány felett. Oda úgy lehet lemenni, hogy fent ott ahol a mészáros volt, az asztala mögött a dobozoknál van egy lyuk, le kell ugrani.
  • Shep
    A pókos szerintem nincs nekem a többi ami meg jobb az nehezebb, meg ez tetszik is :)
  • Laza
    Ha földet érek Abyssben, már levehetem a gyűrűt?
  • Laza
    Hát mert annyi erővel már számtalan 100 fizikai védelmes pajzsot fel tudnál venni, köztük a pókosat, ami még könnyű is :)
  • Shep
    25 körül ha jól rémlik.
  • Fpocok
    50strnél többet érdemes rárakni. Van olyan, ami többet igényel ennél?
  • Laza
    Mennyi az erőd?
  • Shep
    igen az, a stabilityje ha jól emlékszem 56
  • Fpocok
    Gondolom armor? Első stat?
  • wedge31
    Mi a 76?
  • Shep
    Én még mindig a 76-os Knight pajzsot használom, mivel az ami erősebb lenne ahhoz még kevés az erőm.
  • wedge31
    Az első két karimmal én is lepotyogtam jó párszor ott.
    Most meg giant setben meg Tower Shieldel nem hogy lelökni de megmoccantani se bírt.
    A jó blokkoló pajzsok 80-as stabnál kezdödnek.
  • Laza
    Nekem a +10-essel ha jól rémlik 80 felett van a stability ... de majd megnézem.
  • Shep
    Van is pajzsom de sokkal egyszerűbb 2 csapással megölni valakit, mint bohóckodni a pajzzsal, amivel sokszor akár be is tud szívatni egy ilyen medve karaktert. Így meg csak odamegyek megcsapom megtorpan adok még neki 1-2-t és kész is. 3 kétkezest most jelenleg senki nem bír ki. Később biztos lesznek nem kevesen akik igen de jelenleg megfelelő.
  • jarlaxxe
    56 vagy 61 stability nem oszt nem szoroz.
  • Laza
    Azzal még egyszerűbb szerintem. Ha felszaladsz jobbra egy pajzzsal, a bal nem lát az oszloptól, nem tud lőni. Ha meg közelebb mész a másikhoz, előveszi a kardját. Onnan meg csak hátrálsz és varázsolsz :)
    Kell egy jó pajzs, ami a bazi erős nyilat blokkolja.
  • mcwolf
    Na erre voltam kíváncsi,thx
    Úgyis most készülök oda menni.Bepróbálkoztam a katakombákkal,de 8 humanity-m bánta az újraéledő csontikat,mert nincs divine fegyóm.
    A 2 íjász knight-tól már előre félek. A melee karimmal is szoptam velük (kb. 10 humanity és vagy 50k soul bánta), akkor mit fogok csinálni a varázslómmal
  • Laza
    Azon a szinten már érdemes kiválasztani egy pajzsot és felhúzni ameddig csak tudod, mert kell az, hogy ha megütnek pajzzsal akkor ne lökjön arrébb.

Sőt, mondom, már a +5-ös pókos pajzsnál is ha rámver valaki, akkor ő hátrál, nem én (pl Sen fortress kígyófejűek).
  • Laza
    Pedig Én is fürge emberkével vagyok :)
    Bőr szett gargolyle sisakkal (felhúzva, legjobb :) ), pókos pajzzsal +10-re húzva, és halbert meg furysword.

Az ominózus párkánynál egyszer levertek, de utána egyszerűen felszaladtam és jobbra mentem (akkor a másik nem tud lőni) és a halbert szúrós támadásával (így nem akad a falba) simán leszedtem a knightot. A pókos pajzsot meg sem tudják karcolni :)
    Innen a másik már gyerekjáték volt :)
  • Laza
    Mert nem nála kell, hanem Anor Londoban a giantnál.
  • Shep
    Engem legalább 2x lelökött fentről a mocsokja, felfutással nem is volt gond csak fent.
  • mcwolf
    Large ember és Very large ember kell a +15-höz.

Az a helyzet,hogy van egy +10-es spear-em, de az erdő előtti kovácsnál nincs lehetőségem megcsinálni az előbb említett fegyvert.
  • Shep
    Üdv a fürge emberek világában, bár én most Haver cuccában nyomulok ami kissé medvés de legalább nem izgat ha megcsapnak, viszont két kézzel osztom az áldást :)

Van egy csomó boss lelkem érdemes ezekkel bohóckodni ,vagy egyem őket meg, mert úgyis lehet hasonlóan jó fegyvereket szerezni/fejleszteni?
  • Gideon Wieth
    Am a leírás alapján csinálsz egy +10es Speart vagy Rapiert, és utána valamelyik kovácsnál ASCEND a lélekkel :) Csak azt nem tudom, hogy hogyan lesz plusz 10 ? Mert pl egy íjat kezdtem én upgradelni és most Raw lett belőle :( és nekem plusz 10es íj kéne hogy majd ascendelhessem elvileg :)
  • Gideon Wieth
    Nekem az íjászos elsőre ment Warriorral :-) Felfutottam, így esélyük nem volt eltalálni, elrohantam jobbra, két-három ütés a giant halbreaddel, aztán át a másikhoz, és ugyanez :)