10203
-
#4075 Gatyát kösd fel. Vigyél divine fegyót vagy egyböl a nekrokat vágd le egyébbként a csontikat nem tudod megölni. -
#4074 Havel-é után. -
#4073 Hát akkor katakomba lesz úgy látom. Kösz. -
#4072 -
#4071 Sif lelkéből Greatshield of Artorias-t rakd össze. A játék legjobb pajzsa. -
#4070 Ahogy írták Vamos. De nem árt ha megszerzed a két Flame Ember-t Demon Runins-ban. Oda viszont akkor menj, ha már erős vagy, mert 4 boss is van ott, ebből 2 Lord. -
#4069 Szegény Sif NULLA HP-met leverve távozott -
#4068 Trükközni kell a lépcsőkkel, de arra kell menni úgyis. Lesz pár terem tele ládákkal (3-4), emlékeim szerint ott lesz az egyikben. -
#4067 Én még nem találtam olyat... -
#4066 Ott még nem tartok, akkor hol szerezhetek tűzfegyvert B opció gyanánt? -
#4065 Elmész Vamos kovácshoz a katakombákba. -
#4064 Mi kell ahhoz, hogy tűzsebzést okozzon a fegyverem? -
#4063 De addig még rengeteg idöm van. Most fedeztem fel milyen jó is a katana ha van elég end hozzá. Brutálisan magas a 2-3 csapás dmg-je. -
#4062 Borderlands 2. -
ratgab #4061 Borderlands 2 vagy Torchlight 2? -
#4060 Azzal én is szívtam. Ha eltalált a skillel, meghaltam egyből. Szerencsére beidéztem a boszit és úgy már ment első karakteremmel. -
#4059 Gurultam én, mint a Sonic, de nem segített..:) -
#4058 Engem. -
#4057 Blighttownban egyszer sem haltam ... Duke-ban meg .... nem is számoltam. A köcsög minden sarkon íjjász, meg casterek, meg erős crastal sebzések, szűk folyosók ... brrr .... pedig a Furyval mindenki 1-2 ütés, de akkor is ... ide egy szúrófegyver való inkább.
Na meg azon szívtam inkább sokat, hogy le tudjak ugrani a mozgó lépcsőről pont a könyvespolc tetejére a ládához ..... na ott elhaltam párszor :) -
ratgab #4056 Téged vagy engem? Egyébként nem áll szándékomban felrakni újra. Úgyis csak átkozódnék... újra...XD -
#4055 Az elől csak el kell gurulni. -
#4054 Ok... akkor csak elmentem mellette. -
#4053 Nyugi én is megszenvedtem vele, bár az is igaz hogy túl korán mentem oda. -
#4052 Ott van ahol megynitod a lefelé tartó lépcsőt, ki a crystal cave felé. -
#4051 Lehet, hogy másnak baromi könnyű volt a Pillangó én vagy 5ször meghaltam, bár nem vesztettem Humanityt, de szívtam az biztos, azzal a hülye zöld levegős támadásával... -
#4050 Még pont egy hétig biztosan le fog kötni. -
#4049 Gyere a dark oldalra :D Jó lesz, meglátod.
Merlinw... oké, visszamegyek oda akkor. De el van dugva? Vagy ott a végén, ahol ki kell menni a várból? Vagy a hosszú folyóso alján valahol? -
ratgab #4048 Azért ez a mocsok DS nem nagyon akar ereszteni! Ez rosszabb mint a drog.
Még küzdök ellene! -
Zozo0122 #4047 Én még ott nem vagyok:D -
#4046 Jaja Duke-ban kemény a fizikai sebzésük a kristály fegyvereknek:) Nem érdemes ott hősködni. -
Zozo0122 #4045 Ez a sisak is megér 1 virtuális pacsit:D -
#4044 Duke végén a polcok mögött egy ládában. -
Zozo0122 #4043 Az elsőig már elküzdöttem magam:D De aki Blighttown miatt idegeskedik az megnézem milyen idegállapotban lesz mire ideér:D!!! -
#4042 Dizájnos... -
#4041 Na Stan és Pan tovább vigadozhat a túlvilágon de sajnos a Napfény lovag is velük mulat. -
#4040 Stray Demon elsőre (revisited). Csattt :-D -
#4039 A dlc helyen lévő pvp aréna csak nekem nem működik? Kiírja hogy keresi az ellenfelet de nem ad be senkit. -
#4038 Mennék Stan és Pan-hoz, de sajna segítőt nem sikerül behívni (summoning failed ), nem jön más ,csak sötét fantom :-(
Még várok, mert egyszer próbáltam meg bemenni egyedül (sorcy), de kb. 10 mp-ig tartott a harc. -
vzajcev #4037 Ez is adja :) -
#4036 Új sisak: