Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
Nem tud csak jó helyre kell állni.

Megállsz a folyosó elején odajön, elfutsz a végébe, odavág egy csáppal, visszaszaladsz és csapkodod a csápot és ezt folytatod mig vége nem lesz.
Rám tüzet nem is szokott nyomni.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Lunki88
Szerintem épp arra mondja hogy átmegy rajta a tûz. 😊
wedge31
Van egy szük átjáró a sziklában ott lehet ügyeskedni.

Laza
Hát basszus, bármit csinálok mindig rám jön a tûz ... még falon át is.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
LOL, mekkora ... a kezembe vettem a Tin Banished Catalystet, de nincs hozzá elég intem ... erre ütnél vele és elkezdi forgatni tanácstalanul, majd megvakarja a fejét 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

MerlinW
Max a Demon Ruins-ból Lost Izalith-ba vezetõ átjáróért. Ezt a covenant második szintjéért adja, amit 30 humanity felajánlásával érsz el. Nem alarok spoilerezni, de valakinek ez az átjáró élet és halál kérdése😊 Persze sidequest, nem muszáj vele foglalkozni😊
Ja és persze így kényelmesen megszerezheted a Large Flame Ember-t is.

[merlinw.org]

MerlinW
Sok ilyen hely van, tessék ütögetni a gyanús falakat😊 Sok-sok bonfire, kincs és shortcut rejtõzik ilyen helyeken😊

[merlinw.org]

Laza
Ide van értelme belépnem, ha nem vagyok pyro?

Laza
Vazze, láthatatlan átjáróóó ... csak odáig néztem, a többit felfedezem magam 😊
Bahhhh ... szerencsére lent van még a mentett bonefirem 😊

MerlinW
Miután leverted a pókot, ezt ugye megtaláltad?😊

[merlinw.org]

Az elsõt is úgy öltem ,hogy felmásztam a létrán és leíjjaztam csakhát nem pakoltam semmit se dex-re se az íjam nincs fejlesztve így elég sokáig és sokba tartott. és ez volt a második találkozás. az elsõnél meg leestem. 😄
De máshol is azt írtk a kaput kinyitni még butaság lenne, holnap visszatérek a mélységbe 😊
wedge31
Az egyik legkönnyebb boss ha kiismered.

MerlinW
Pedig hátul a páncél mellett van egy beugró ahol nem ér el. HP vesztés nélkül megölhetõ az a dög is. Kidugod a fejedet, odacsap, ütöd a csápot, visszabújsz. Ha van pajzsod magas tûzvédelemmel, akkor még gyorsabb a buli.

[merlinw.org]

MerlinW
Pedig az introképek átugrása, kurzor alapból eltüntetése kényelmes funkciók.

[merlinw.org]

Laza
Pont itt voltam az elõbb ... levertem a pókot, bementem oda hátra, felvettem a cuccot ........ aztán a tüzes genya levert. Alig sebeztem, miközben õ egy fújással 20%-ra leamortizált mindig.

Most kimegyek Blightownból fel, megnézem az erdõt meg a kinyílt kaput.
Meg vásárolnom is kell, elfogyott a nyílvesszõm meg a gránátom is 😊

Lunki88
Ettõl az sg-s cikktõl megfájdult a fejem... Ideje lenne már hogy olyan értékelje aki kicsit veszi is a fáradtságot és utánajár a dolgoknak mielõtt nekiáll cikket írni. <#ejnye1>
Laza
Ha a csatorna felõl mész be akkor oda kell csalni õket ahhoz a létrához, amivel lemész a fa pallókhoz ... ha odaérnek mássz fel és menj a falhoz, szépen le fognak potyogni egy lyukon 😊

Egyébként kva könnyû a Blightown, csak lassan kell menni 😊
A halemberek minden ütése védhetõ pajzzsal, utána meg halálukig üthetõek.

Laza
Én még a 0.4-eset használom, tökéletes a játékhoz, nem cserélgetem.

MerlinW
Ööö bármilyen erõs vagy, bármilyen páncélod van, ha nem védekezel, szinte minden nagyobb dög 2-3 ütésbõl megöl. Blighttown bejáratánál az oriások pedig nevetséges ellenfelek. Lassúak, ügyetlenek. Lock, majd védekezõállásban mögéjük szaladsz és ütsz. A lényeg egyszerre mindig egyet támadj - csalogasd el õket. Az íjj pl tökéletes erre.

Nem vagy kevés te oda, egyszerûen csak gyáva vagy😊) Ismerem az érzést, én is így voltam ezzel az elején. Aztán rájöttem, hogy itt a statok tulajdonképpen nem is számítanak. Nem véletlen a sok lvl1-es végigjátszás. A fegyvert kell fejleszteni, a többi pedig ügyesség, türelem és taktika.

Használd az elgurulást, vagy a hátraugrást (space) és a pajzsot csak akkor engedd le, mikor támadsz vagy staminát töltesz. Támadni pedig szembõl csak és kizárólag akkor támadj, ha a másik éppen befejezte és nem védekezik.

[merlinw.org]

wedge31
Nem érint, én bill+egér tolom és az már közelit a tökéleteshez, kivéve persze a lockot mert az még mindig shit.

MerlinW
Kontrollereseknek nem biztos, hogy ez jó. Lecserélte a srác a direct3d wrappert dxinput-ra.

[merlinw.org]

wedge31

Shep
Na megöltem a sárkányt, de hát a kard amit dobott a farkából már esik szét, csak az árustól vett akármivel tudok javítani?

Másik, a sárkány után bementem az elsõ rácsos kapun, de utána a hátrébb lévõt, hogy lehet kinyitni, mert nem igazán tudok semerre menni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Mai nap termése:
Elindulta Blightonw-ba, de az elsõ barbár (aki inkább egy ogre), hogy nem igazán van itt keresni valóm, fõleg, hogy utánna rögtön kettõ jött belõle. Így utam inkább az erdõ felé vettem, hisz ott korábban se ütköztem nagyobb akadályba. Az elsõ fák nem is okoztak gondot (kivéve mikor három jött) a kõkatonákat kikerülve a toronyba érve fogadott az aranyos kis pillangó. elsõ neki futásra megfeküdt pedig nem tudtam mire számíthatok. az érte kapott loot-ból egyik fegyverem divine alakítottam míga másik mace megkapta raw fejlesztést eléggé aláz most mindkettõ. Utam így vissza vitt az erdõbe, csak éppen a másik irányba. elõször tulságosan le akartam menni, ott a fekete lovag leszivatott rendesen. Második alaklommal elértem a nagy nyílt terepre ahol a gyémánt katonák elsõre nehéz ellenfélnek tûntek, másodjára viszont koránt sem. a helyen a hidra okozott nagyobb fejtörést az a köpködõ támadás nem volt kellemes. melee rangben azonban nem volt esélye amint levágtam a két közeli fejét 80 íjvesszõ megtette a hatását biztonságosan el tehettem láb alól.
A watchtoweri figurával azonban megint kapuba ütköztem éppen ,hogy nem one hitel a lelkem :/. Így most marad a 20K lélek összefarmolása és az erdõ kapujának megnyitása. de már csak holnap
wedge31
Tegnap inditotam egy új karit /wanderer / a pyro tapasztalataim alapján.
Sokkal jobban haladok vele mint elsõre, rengeteget számit a tapasztalat.

Ceaseless Discharge után a kedvenc rongyaimban.

Seth
Csak szerintem passzol baromira a játékhoz ez a szám ? 😊

PSN ID.: Beegabor

MerlinW
Jaja, arra gondoltam.

[merlinw.org]

Laza
Mármint a csatornában lévõ ajtó, ahol egy npc árus ül? Azt ki lehet nyitni, a Gaping Dragon adja a kulcsot, én onnan mentem le Blightownba.
Onnan mentem le végig a mérgezett mocsárhoz, az egész aljához.

MerlinW
Jogos.

[merlinw.org]

MerlinW
Hihi😊 Ezért kell figyelmesen elolvasni a párbeszédeket😊

[merlinw.org]

MerlinW
Van egy shortcut ugyan (nagy rácsajtó, ahol az npc is ül), de szerintem azt csak a másik oldalról tudod kinyitni.
Blighttown-ba a legegyszerûbben Valley of Drakes-en át tusz menni.

[merlinw.org]

Nem véletlen! Volt egy fazon a gargoyle-os épületben egy cellában, aki kiszökött és legyilkolta.

Késõbb revansot vehetsz érte!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
És nem mûködik a bonfire és nem tudom meggyújtani wtfF?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Legelsõ bonfire alatt volt egy fickó a rácsok mögött... most mentem arra és halott volt és adta cuccait :S

közben meglett youtuberól
Shep
Akkor úgy teszek. Kösz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Laza
Akkor nézd meg jobban, 1000 soul, én is ott vettem (a fegyverek között van).

Depthsbõl ,hogy a fenébe lehet Blighttownba menni? egy zárt ajtó van amirõl rudok, (dobozok mögött létrán le) de az ugye errõl az oldalról nem nyitható
Shep
De annál nem tudok csak nyílvesszõt venni, íjat nem.

Fpocok
Taurus az késõbb van 😄

Amúgy a toxicos majmok nem spawnoltak vissza ott a csatornában 😄

Laza
Nem a Taurus után, hanem elõtt. Amikor felmész a városba lesz egy átjáró, ahol elrepül a sárkány, ott kell az átjáró közepén elmenni jobbra.
De ha már a sárkány farkát akarod ellõni akkor rég túlmentél rajta (de a sárkánynál a híd alatt vissza tudsz menni).

MerlinW
Rögtön a taurus után van. Két dárdás majom védi a ládákkal eltakart lejárót.

[merlinw.org]

Shep
Hát oda el is kellene jutni 😊

Fpocok
Ja értem.

MerlinW
méreg ellen a purple, toxic ellen a fehér virágos purple.

[merlinw.org]

Fpocok
Használom a purple virágot, ami méreg ellen kell. Nem ezt kell? Csak mert rohadtul nem csinál semmit :S

Fpocok
Vendornál, bent, közel az elsõ bonfirehoz az elsõ városban van.

Shep
És az hol van, mert venni nem tudok, ennek a majomnak eladni nem lehet a cuccokat? Ja és akkor a számszeríj nem is ér akkor semmit?

Fpocok
Íjjal

Shep
Bár lehet jobb ha veszek egy íjat?