10203
  • wedge31
    Gatyát kösd fel. Vigyél divine fegyót vagy egyböl a nekrokat vágd le egyébbként a csontikat nem tudod megölni.
  • jarlaxxe
    Havel-é után.
  • Shep
    Hát akkor katakomba lesz úgy látom. Kösz.
  • Tinman #4072
  • MerlinW
    Sif lelkéből Greatshield of Artorias-t rakd össze. A játék legjobb pajzsa.
  • MerlinW
    Ahogy írták Vamos. De nem árt ha megszerzed a két Flame Ember-t Demon Runins-ban. Oda viszont akkor menj, ha már erős vagy, mert 4 boss is van ott, ebből 2 Lord.
  • Tinman #4069
    Szegény Sif NULLA HP-met leverve távozott
  • MerlinW
    Trükközni kell a lépcsőkkel, de arra kell menni úgyis. Lesz pár terem tele ládákkal (3-4), emlékeim szerint ott lesz az egyikben.
  • wedge31
    Én még nem találtam olyat...
  • Shep
    Ott még nem tartok, akkor hol szerezhetek tűzfegyvert B opció gyanánt?
  • wedge31
    Elmész Vamos kovácshoz a katakombákba.
  • Shep
    Mi kell ahhoz, hogy tűzsebzést okozzon a fegyverem?
  • wedge31
    De addig még rengeteg idöm van. Most fedeztem fel milyen jó is a katana ha van elég end hozzá. Brutálisan magas a 2-3 csapás dmg-je.
  • wedge31
    Borderlands 2.
  • ratgab
    Borderlands 2 vagy Torchlight 2?
  • Fpocok
    Azzal én is szívtam. Ha eltalált a skillel, meghaltam egyből. Szerencsére beidéztem a boszit és úgy már ment első karakteremmel.
  • CarajoEsp
    Gurultam én, mint a Sonic, de nem segített..:)
  • wedge31
    Engem.
  • Laza
    Blighttownban egyszer sem haltam ... Duke-ban meg .... nem is számoltam. A köcsög minden sarkon íjjász, meg casterek, meg erős crastal sebzések, szűk folyosók ... brrr .... pedig a Furyval mindenki 1-2 ütés, de akkor is ... ide egy szúrófegyver való inkább.

Na meg azon szívtam inkább sokat, hogy le tudjak ugrani a mozgó lépcsőről pont a könyvespolc tetejére a ládához ..... na ott elhaltam párszor :)
  • ratgab
    Téged vagy engem? Egyébként nem áll szándékomban felrakni újra. Úgyis csak átkozódnék... újra...XD
  • Laza
    Az elől csak el kell gurulni.
  • Fpocok
    Ok... akkor csak elmentem mellette.
  • Lunki88
    Nyugi én is megszenvedtem vele, bár az is igaz hogy túl korán mentem oda.
  • Laza
    Ott van ahol megynitod a lefelé tartó lépcsőt, ki a crystal cave felé.
  • CarajoEsp
    Lehet, hogy másnak baromi könnyű volt a Pillangó én vagy 5ször meghaltam, bár nem vesztettem Humanityt, de szívtam az biztos, azzal a hülye zöld levegős támadásával...
  • wedge31
    Még pont egy hétig biztosan le fog kötni.
  • Fpocok
    Gyere a dark oldalra :D Jó lesz, meglátod.

Merlinw... oké, visszamegyek oda akkor. De el van dugva? Vagy ott a végén, ahol ki kell menni a várból? Vagy a hosszú folyóso alján valahol?
  • ratgab
    Azért ez a mocsok DS nem nagyon akar ereszteni! Ez rosszabb mint a drog.

Még küzdök ellene!
  • Zozo0122 #4047
    Én még ott nem vagyok:D
  • MerlinW
    Jaja Duke-ban kemény a fizikai sebzésük a kristály fegyvereknek:) Nem érdemes ott hősködni.
  • Zozo0122 #4045
    Ez a sisak is megér 1 virtuális pacsit:D
  • MerlinW
    Duke végén a polcok mögött egy ládában.
  • Zozo0122 #4043
    Az elsőig már elküzdöttem magam:D De aki Blighttown miatt idegeskedik az megnézem milyen idegállapotban lesz mire ideér:D!!!
  • wedge31
    Dizájnos...
  • Shep
    Na Stan és Pan tovább vigadozhat a túlvilágon de sajnos a Napfény lovag is velük mulat.
  • Tinman #4040
    Stray Demon elsőre (revisited). Csattt :-D
  • Lunki88
    A dlc helyen lévő pvp aréna csak nekem nem működik? Kiírja hogy keresi az ellenfelet de nem ad be senkit.
  • mcwolf
    Mennék Stan és Pan-hoz, de sajna segítőt nem sikerül behívni (summoning failed ), nem jön más ,csak sötét fantom :-(
    Még várok, mert egyszer próbáltam meg bemenni egyedül (sorcy), de kb. 10 mp-ig tartott a harc.
  • vzajcev
    Ez is adja :)
  • Fpocok
    Új sisak: