10203
-
Zozo0122 #4115 Nem ahhoz hanem a slotokhoz. És mivel nekem csak 11 int-em van ezért van csak 1 mágia slotom. Vagy az nem ettől függ? -
#4114 Ha pyrozni akarsz nem kell int. -
Zozo0122 #4113 Neked van igazad, 6 vagy 7 van ott. -
Zozo0122 #4112 Voltam ebben a halálcsapdában...4-el tudtam végezni fentről amikor épp jól helyezkedtek:D Great Chaos Fireball! 3 darab kellett nekik és egyszerre megfeküdtek...de persze ebből csak 4-et tudok ellőni utána megállt a tudomány nemvagyok 1 mágus alkat...11 int-em van összesen:D Csak azért van 2 slotom mert van 1 olyan gyűrűm ami ad +1-et. -
#4111 Most olvasom wiki-n,hogy "csak" 4 óriás csonti van ott???
Sokkal többnek tűnik -
#4110 Mindig bevásárolok 99db-ot ha arra járok :)
Még most is sebez kb 100-at a tűzre érzékenyeknél, ami néha jól jön Főleg, hogy ugye íjjal nem lehet lefelé lőni. -
#4109 Na Stan és Pan letudva,volt segítség.
Utána csináltam egy +5-ös divine longsword-ot,azzal katakombák gyerekjáték (kivéve a faxom szögkerekes csontik,azokkal beszívtam 1-2.szer).
Ez a Tomb of giant mekkora egy genya hely. Mivel sorcyval vagyok Cast light bejátszik,de még néha így is nehéz tájékozódni.
AZ A LYUK,AHOL A LARGE DIVINE EMBER VAN NAGYON NAGY HALÁLCSAPDA!!!!
Van ott vagy 6-7 óriás csontváz egy helyen. Egyszer meg is öltek, utána is majdnem,de sikerült felvennem a LDE-t (ne mtudtam,hogy az van ott),és inkább elmenekültem. Eregettem a Homing soulmass-t,de esélyem sem volt mindet megölni, így inkább spuri,és visszawarp Firelink-be. A boss-hoz nem tudtam bemenni,mert piros felhő volt ott. Lent a lávánál és New Londo Ruins-ban még nem voltam. Most megyek oda, de a Tomb of G.-hoz képest gyanítom sétagalopp lesz -
Zozo0122 #4108 Direkt nem nézek ilyesmiket. Magamtól akarok mindent megtalálni meg mindenre rájönni.Még térképet is rajzolok, vagyis csak olyasmit mert annyi az egész hogy rajzolok köröket, beleírom a hely nevét és nyilakat, hogy honnan hová lehet menni:D Ahol úgyérzem , hogy minden megvolt áthúzom. Divine fegyverem pedig van...a fő fegyverem most 1 divine halberd amit magamnak csináltattam...tehát könnyen sebzem a csontikat de a fegyver sebzése csak 120 körüli...oké ott a drake sword is ami még jó de azzal túl közel kell menni az ütéshez.Na mindegy, ha elszabadultam innen valahogy akkor megnézem már mi van a nagy kapu mögött amit az a gólem nyitott ki mikor hallotta a haragokat. Beszéltetek már itt iron golemről...tehát valószínűleg nem leszek vele jóba:) -
#4107 Relatív jó csapásirány a DaS Wiki-n leírt útvonal, de bőven lehetne rajta mit finomítani... lényeg, hogy ott is a játék utolsó negyedére teszik azt ahol vagy.
Még egy dologra rájöttem: Anor Londoba az egyik ládába van egy Occult Club, ha arról leveszed az Occult sebzést a kovácsnál, máris van egy kis faith igényű, de jól sebző Divine fegyvered szinte ingyen. Gyorsan meg lehet szerezni az Astorias Sword-ot is még a játék elején, de ahhoz 14 faith kell, így aki nem arra gyúr annak nem sok haszna lesz belőle. -
#4106 Tudom te Knézygránátos vagy főleg, de olyan lusta vagyok arra... simán beálltam a felhő közepébe és levertem őket lazán, Dingy nagyon jó oda. -
Zozo0122 #4105 Énsem tudtam előre, hogy ez vár rám...a Catacombson viszonlag könnyen átküzdöttem magam és mikor leértem ide: áhhh azt a nagy kupolát már láttam Demon Ruins-nál de onnan is elmenekültem egyelőre:D:D Na szóval mivel megint láttam a kupolát a lávában gondoltam, hogy itt majd megyünk 1 szép nagy kört és ott lyukadok ki valahol:D De csúfos kudarc...bármerre megyek hamarosan menekülök vagy meghalok mert rengetegen vannak és túl erősek:( Elkezdtem felfedezni meg felvettem amit tudtam de a bonfire-től messzire nem jutottam.2 óriáscsontvázat letudok csapni...ha jó rálátásom van akkor 3mat is, de túl jók még hozzám túl kicsit sebzek és mindig beszalad 1 apró hiba mert nemlátok semmit sem a helyezkedéshez. Úgyhogy remélem sikerül kijutnom innen majd este még fogok játszani és megsem állok firelink shrineig. -
#4104 Igen a tüz a legegyszerübb, pyrok elönyben. -
#4103 Én a 'halál' maskarában voltam Hollowban, a curse csíkom hosszú volt, és 1-2 mm-nél feljebb nem ment. Egyszerűen vinni kell firebombot, és akkor a gülüszeműek semmit sem tudnak csinálni. Ha megdobod akkor cancelezi a fújást. Rém egyszerű. -
#4102 Megvan. -
#4101 Van a cursed állapotnak is jó tulajdonsága. Tudsz szellemet ölni:) Irány New Londo:) -
#4100 Én azt nem értem meg, hogy mit keresel ott?
LVL70 körül járok, alapból 350 körül sebzek, erősebb csapással 400 felett, de meg sem fordult még a fejembe, hogy oda lemenjek. -
#4099 Rájöttem valamire, neked hasznos lesz!
The Great Hollow-ba ha jársz, mindenki retteg a Curse-től. Első végigvitelemkor 2x is nagyon beszívtam ott, mehettem vissza remove-ért jó drágán.
Most meg: Megnéztem mi van nálam szet, aminek nagy a Curse ellenállása és abba öltöztem. Dingy Set a tutti!
Nem érdekes mi mást tud, mert a The Great Hollow-ba a gombákig, a gülüszemű curse felhőt nyomó békák amúgy is kicsit sebeznek csak.
Gyakorlatban az történt, hogy rém könnyen lementem a fa aljáig, ha csetepaté volt, a Curse jelző csík alig mozdult. -
#4098 Faszom. harmadszorra sikerül ráugranom az íjhoz, de nem volt full hpm :S -
#4097 Ráadásul ha már elérted a giant kovácsot, akkor ehhez alapanyaggondod sem lesz, mert nála minden megvehető lélekért. Elköltöttem már nála min 100.000-ret :) -
#4096 Oda a Lordvessel megszerzése után kell menni lehetőleg 350-400dmg feletti fegyverrel. Addig be sem tudsz menni a boss-hoz. -
#4095 Részvétem... kitartás azért. Juss ki onnan. -
#4094 Havel-é kva nehéz. Maga a pajzs majdnem olyan nehéz, mint az összes cucc rajtam :D -
#4093 Összerakod a Quelaag's Furysword-ot. Én O&S előtt raktam össze, azóta mindenkin úgy megyek végig, mint kés a vajon :)
Érdemes felhúzni +5-re :)
Többek között ezzel mentem vissza a demons részre megszerezni a Flame Embereket. -
Zozo0122 #4092 Ez a Tomb of Giants mekkora 1 genny hely...az utóbbi 2 órát azzal töltöttem, hogy onnan elszabaduljak de NEM sikerült egyszerűen akárhogy próbálkoztam itt ragadtam...bármerre megyek széttépnek...elhatároztam, hogy innen nagyon gyorsan eltakarodunk de NEM MEGY!!! Próbálok kiszökni a retkes óriáscsontik között az esetek felében sikerül is de akkor meg azok a guruló csontik ölnek meg...nemtudok eljutni a Catacombs bonfire-ig pedig hamár elérném az alsó szintről a létrát tuti sikerülne:( Nemhiszem el pedig már télleg nagyon belejöttem a játékba de itt egyszerűen csak a szerencsén múlik, hogy elszabadulok e innen.EZ 1 RETEK PÁLYA... -
#4091 Nos, Blighttownban vagyok....Toxic szivat, gázos egyhely, összesen egy Purple cuccom van.. -
#4090 Az iron flesht csunyán nerfelték a legújabb patchel a pc-és verza meg ugye alapból már avval jött ki.
Elötte tényleg nagyon op spell volt és még mindig megéri használni bizonyos helyeken. -
#4089 Engem csak a spellje miatt érdekel a havel shield. Azt olvastam a iron flash + köbör gyakorlatilag sebezhetetlenséget jelent. -
#4088 Elég 25-30 end is ha 1-2kilós light cuccokban vagy... de az elég hülyén néz ki:) Elhanyagolhatóan jobb csak Havel. A 10kg pedig 10kg. Mindegy, nem akarok én meggyőzni senkit, a játék szépsége, hogy meztelenül egy tolvaj tőrrel is végig lehet játszani lvl1-en:) -
#4087 50-es end max az első végigjátszás végére lehet meg, már ha valaki lvl100 fölé fejleszti magát addig. Szerintem felesleges. Nekem NG+ -ban is 40 volt az end-em és nevetve 5 hit-eltem az utolsó boss-t. -
#4086 40 end is elég ha rajtad van a favor ring. -
ratgab #4085 Rádhívom ám az állatvédőket...XD -
vzajcev #4084 Viszont milyen öröm amíg bírja -
#4083 50-es end és havel ring = ugrabugra -
#4082 Az a baj azzal, hogy kristály. -
#4081 Ha 50% alatt tudod tartani magad úgy, hogy csak a pajzs 26kg, akkor tudsz. De ennek kicsi az esélye még 40-es end mellett is. Persze lehet. Mindent lehet. -
#4080 Miért havel ringel nem tudsz ugrabugrálni?
Jobb az elemi defje plusz van köbör spellje, szerintem ezek sokat számitanak. -
#4079 Én is, de a boss-okat nem tudod:) Az átlagos mobokat egy törött karddal is megölöm, nem arról van szó. A tippek-et boss-okhoz adom általában. Azok a nehezek a játékban:) -
vzajcev #4078 Ha már pajzs. Ez is jóféle -
#4077 Artorias azért jobb, mert 10 kilóval könnyebb. Dakrwood ring-gel tudsz ugrabugrálni vele. Utolsó boss meg sem tud karcolni, ha magad elé tartod:) -
#4076 Parry-zni szeretek... elég hasznos.