10203
  • Louis Cyphre
    Ahogy írták, Man-Serpent greatsword +15. Strength 50-el ez a fegyver kötelező!
    A-val skálázódik a Strength-re.
  • Fpocok
    Van egy ilyenem, hogy Greatsword... ez szinte ugyanaz, ha nem ugyanaz, mint a 2hander.
    Megnézem axekat.
  • wedge31
    Az összes axe ilyen str-es, jobban is mint a kardok én is azzal tolom.
  • Fpocok
    Mondjuk annyi van, hogy elejétől ezzel nyomom... és milyen az, amikor egyetlen fegyverrel végig tolja az ember a játékot.
    Na most kell valami, aminek jó a range, jól skálázódik strel mert már 50 a skill...
  • Fpocok
    Hát nyomtam rá crystalizálást, mert még nincs meg a +15ös cucc... Gondolhattam volna, rendes kristályokat sem lehet javítani... én hülye voltam.
  • MerlinW
    Miért, mi történt a zweihander-eddel?:) Ott van még a Man-Serpent Greatsword, amit a gyíkok dobnak serpent ring-gel, human formában.
    Itt nézelődj
  • Fpocok
    Fúúú... nagyon pipa vagyok gyerekek :SSSSSS
    Valami, ami helyettesíti dmgben a zweihandert. A capra démonosat próbálom, de 0 range van a nagyütésnek :SSSS
  • MerlinW
    Szellemek ellen csak a cursed fegyver jó. Szellemek is dobak néha (gold serpent ring-el). Transient curse-t pedig kettesével dobják a szellemek.
  • MerlinW
    Milyen fegyver kell neked? Ha megszerzed a Large Ember-t és a Very Large-ot és nekiesel egy fegyvernek, pikk-pakk lesz egy 300-400-at sebző fegyvered.
  • MerlinW
    Ott ugorj át a létrás lyukon, szaladj körbe az Ember-ig, ess le, szedd fel és halj meg. Az a legegyszerűbb:)
  • wedge31
    Eleve nem éri meg mert nem javitható...persze ez gondolom nem vigasztal.
  • Fpocok
    Nem lehet, és a net is azt írja, hogy nem lehet. Most nagyon szomorú vagyok. Kell egy hasonló fegyvert szereznem, addig nem haladok tovább :S
  • MerlinW
    Kovács, modify, urolsó menü.
  • Fpocok
    Hát itt vagyok a csókánál, de nem jeleníti meg... és ha fullra eltöröm 0ra?
  • wedge31
    Ha aki rárakta nem tudja levenni akkor megszivtad.
  • Fpocok
    Valaki? Hogy tudom levenni a kristály cuccot a fegyóról? Addig nem tudok továbbmenni :S
  • Zozo0122 #4139
    Értem köszi és bocs az értetlenkedésért, ez a pár dolog nemvolt még tiszta de mostmár képben vagyok:)
  • wedge31
    Csontikra való elsösorban.
  • Zozo0122 #4137
    Akkor mire jó a divine fegyver? Csak csontik ellen? Én azt hittem a nevéből ítélve, hogy egyfajta áldást kap a fegyver és így sebzi a szellemeket. Az biztos, hogy a csontikat jól sebzem vele de szellemeken még nem próbáltam ki mikor ott jártam akkor vittem transient curse-t, de meghaltam párszor mertmég gyenge voltam.
  • Fpocok
    Márcsak annyi kéne, hol tudom levenni a crystalizálást a kardról?
  • Fpocok
    Közben azt hiszem megvan... 3 féle kard... lehet legyártok egy str sword+10-t
  • Zozo0122 #4134
    Jah igen meg transient curse-t is vehetsz de elég drága...de ha veszel 2-3 db-ot az elég mert a szellemek is dobnak olyat. Mondjuk én londoból is ki lettem kergetve
  • wedge31
    Divine sajnos nem sebzi öket.
  • Zozo0122 #4132
    Divine. Vagy engedd, hogy megátkozzanak a békák és akkor átkozottként sebezheted őket de ez a rosszabbik megoldás.
  • wedge31
    Ghost blade de az nagyon ritkán esik.
    Egyszerübb ha veszel Transient Curse-t.
  • Fpocok
    Milyen fegyó is kell, hogy londoban tudjam ölni a szellemeket?
  • Fpocok
    Öööö... visszamentem kovácshoz, és nem tudom ott leszedni. WTF? Hogy szedem le?
  • wedge31
    Dexre kell mert az növeli a varázslási sebeségedet.
  • Fpocok
    Sikerült faszán beszopatnom magam :S
  • Zozo0122 #4126
    Tehát 1 pyromágusnak egyáltalán nem kell pontot áldoznia semmilyen tulajdonságra? Pyro bárkiből lehet bármikor?
  • wedge31
    Pyronak a flamet kell fejleszteni ha nagyobb sebzést akarsz.
    Az attunement meg a slotokhoz kell.
  • wedge31
    Kristály fegyot nem lehet javitani.
  • Zozo0122 #4123
    Najó akkor nálam még hiányosságok vannak. Tehát: Intelligencia- mágia sebzésnövelés? Hit- csodák erősebbé tétele? Attunement- slotok száma? De melyik tulajdonság kell 1 pyro-nak? Van pyro flame-em azt eddig 1x fejlesztettem, csak attól függene, hogy mennyire vagyok benne erős?
  • Zozo0122 #4122
    Hát igen látszik, hogy csak 1-2 hete ismerem ezt a világot. Elder Scrolls-hoz Gothichoz Fallouthoz és hasonló szerepjátékokhoz szoktam hozzá az utóbbi 5-6 évben szinte csak RPG-kel játszom és most örülök, hogy rátaláltam a Dark Souls-ra sok dologban újít és igazi kihívást ad:) ÉS van hangulata ami nálam a legfontosabb! És nehéz! igazi hardcore game:D Az én generációm már nem ehhez van szokva de nekem nagyon bejönnek az ilyen játékok és mikor hallottam, hogy kiadják pc-re is és hogy mennyire nehéz végigvinni és milyen sokan feladják már tudtam, hogy kipróbálom.
  • Fpocok
    LOL, nem tudom javítani? ;S
  • Fpocok
    NA csináltam egy Crystalized zweihander +5 öt :D
  • wedge31
    A pyro spellekhez egyáltalán nem kell int a sebbzésüket nem növeli.
  • Zozo0122 #4118
    Jah igen kevertem. Az intelligencia csak sebzést növel. Hát igen ezekre még nemtettem pontot:D Főképp dex-re és endurance-ra megyek meg néha 1-2 pont vitality. Próbálok gyors maradni.
  • Fpocok
    HELP. Megszereztem a kulcsot, történetesen ezt. Visszamentem cellához, ahol a nagy kalapos volt, már nincs ott. Nem nyílik ki. Fickó eltűnt... hátul látom csillog a loot... de nem tudok bemmeni help.
  • Fpocok
    Attunement től függ... azt kell húzni ha több slot kell.