10203
-
#4235 Nem bírok el Gwyn-nel. Valaki nincs esetleg 80-85 slevel környékén? :) Jöhetne segíteni. -
#4234 Majd a másik oldalról kinyitod. Egy Titanite Demon őrzi. Shortcut lesz Bed of Chaos-hoz. -
#4233 Billentyűzeteseknek csináltam bill. kijelzést.
Be kell másolni a "Dark Souls\dsfix\tex_override" mappába, ill be kell kapcsolni a dsfix.ini-ben a texture override-ot.
Nem tökéletes, mert összevissza használja a gombokat a játék, de a menüben nagyrészt oké, iletve a tárgyhasználatnál is a Q jelenik meg. A többi gombot nem látom megjeleníteni a játékban, így nem foglalkoztam vele.
Ez pedig egy informatívabb ellenség életerő jelző csík -
#4232 Ez kész 04:26-nál :) -
#4231 Tüzes Stray Demon előtt van egy lejárat egy bazi nagy ajtóhoz... be van zárva. -
#4230 DS Mouse Fix 0.7
- Egérgomb kiosztás az ini-ben (hell yeah):
mouse1=attack
mouse2=heavy_attack
mouse3=target_lock
mouse4=guard
mouse5=parry
- És amire mindenki várt, nem mozdul el a lock egérmozgatásra, görgővel lehet váltani az ellenfelek között - immár jól működik:
# set to 1 to disable mouselook when locked
lock_disables_mouse=1
# set to 1 to enable target switching using WHEELUP and WHEELDOWN
scroll_switches_targets=1
- Egérérzékenység finomhangolás:
# permissible values 1-10
sensitivity=2
Szakiknak a bónusz pedig:
DSFix forráskód
-
#4229 Kedden megvettem, csak offline játszom:) -
#4228 Mikor veszed meg? :D -
#4227 Felszedtem, meghaltam. 40k-t buktam... van ilyen :D -
Én ma kezdtem el az NG++-t:) Lvl 310 vagyok:) -
#4225 Az a loot a Chaos Flame Ember. Vagy berohansz felkapod és meghalsz (ring of sacrifice-al megmarad mindened), vagy Centipete után szeded fel, ő dob egy gyűrűt, amivel tudsz a lávában sétálni. -
#4224 Az ending választás módja:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Jó befejezés: leülsz a bonfire-höz
Rossz befjeezés: elsétálsz amerről jöttél
-
#4223 Van itt a lávás résznél egy kis rész, ahol van loot, lávába bele tudok menni? -
#4222 Nem. Amint megölted a főboss-t, választasz a két ending közül, majd azonnal kezdődik az NG+. Tehát mindent csinálj meg előtte amit akarsz. Ha tervezed az NG+-t, akkor kindle-d fel az összes bonfire-t, fejleszd fel a fegyvereidet, csinálj meg mindent amit meg szeretnél, készülj fel az újabb kihívásokra:) A kulcsokon és egy két tárgyon (Ember-ek, Quest itemek, kulcsok-on) kívül minden megmarad NG+ra, a kindle-k, fegyverek, master key, stb. -
#4221 De most nem uppolt Drake Sworddel persze -
#4220 Akkor elvileg már tudok, köszi. -
#4219 Ilyen szakmai rutinnal -
#4218 Főboss után még abban a végigjátszásban el tudok menni dlczni? -
#4217 O&S.
Elsőre.(2. végigjátszás)
Nem akartam elhinni. :-D
-
#4216 Ha még nem voltak meg, a DLC területekkel el leszel még jó pár órát ne aggódj:) -
#4215 Gwyndolin is bemondta az unalmast :D Már nincs sok hátra... 20-ig meg kell lennie a játéknak :D -
#4214 Demons ruins, lent ahol a taurusok és capra-k vannak. Ott van egy sima és két Lord boss (Firesage, Centipete és Bed of Chaos) -
#4213 Azzal nem is foglalkoztam :D
Most viszont kérdés... egyszer volt egy bejátszás, amikor a három sárga kapu kinyílt... egyik anorban, ami dukehoz vezetett, egy a tomb of giantsnél, amit most csináltam, és volt egy harmadik, valami lávás részén... az arra van, ahol a pókfejűek? Gondolom arra, de azért rákérdezek. -
#4212 Nito könnyű nagyon. Első végigjátszásomban viszont szívtam vele sokat, mert nem volt nálam divine fegyver és 3 csonti ott szekált végig:) -
#4211 Nito.
Is.
Elsőre. -
#4210 Very Large ember a legfontosabb onnan. (+15-ös fegyverek készítéséhez). Add oda Andrei-nek. A "mikulás" pedig Abyss kulcsát adja asszem. Titanite chunk farmolásra jó még a lenti rész, igaz csak a boss megölése előtt. -
#4209 Ok. Közben megtaláltam azt az utat én is merlinw. Four Kings elsőre, nem volt nehéz. Azon a területen van valami érdekes? Találtam bowot, egy pirosruhás mikulást, very large ember vagy mit... meg a boss... -
#4208 New londoban? Ott nincs. Viszont felmész teljesen a lépcsőn le tudsz ugrani a híd előtt a a "földszintre", így hamar odajutsz. -
#4207 Ott nincs bonfire. -
#4206 Bár lehet nem is kell.
Közben +14 lett a kardom és flaskát is upgradeltem. -
#4205 Előbb akkor mindenképpen keresek bonfiret londoban. -
#4204 Igen. -
#4203 Azt húzzam fel és úgy ugorjak? -
#4202 Majd, ha legyőzted Ornstein és Smough párost és megszerezted a Lordvessel-t -
#4201 Nem, a Covenant of Artorias gyűrű -
#4200 Londoban a sárga ködön mikor tudok majd átmenni? -
#4199 Wolf ring?
A farkast már kinyírtam. -
#4198 A Sif boss megvolt már? Tőle kapsz olyan gyűrűt amivel le tudsz menni a "semmibe", nem halsz meg -
#4197 Na faszom... elmentem londoban, kihúztam a dugót... sehol bonfire... átmentem füstön, hosszú lépcső lefelé... gondoltam alul lesz boss... leugrok a semmibe, meghaltam... Mi értelme akkor? Oda egy füst vezet és nem láttam más irányt. -
ratgab #4196 Koránt sem ilyen hardcore játék az! Annyi a közös, hogy ott sincs 350 gyógyitókád, ott is kopnak a cuccaid és ott is lekaszabolnak, ha nem vigyázol.