Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
Dobnia kellene ez tény.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Fpocok
Itt vagyok dukenál. Megöltem a golemet, aki elvileg dobja a broken pendantot... nem dobta... de már többször is öltem, egyszer sem. Na most mivan? ELvileg kell a dlchez... táskámban nem találom sehol.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tinman
Azt nyilván nem tudhatom, mennyire volt neki a Fury feluppolva, de ahogy láttam a nagy csetepatéba, én 350 körül sebeztem õket, õ meg 100 alatt!

Egy idõ után nem is nagyon csapkodta már õket inkább csak nekem próbált segíteni... jó arc volt, nagy kár, hogy a drop-in multi miatt nem tudok vele se beszélni, se írni neki, se tovább co-op-olni... ez mondjuk nagyon hiányzik nekem, mert ugye vannak jó arcok, meg rosszak :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wedge31
A mentés rendszer a hc, maga a játék szerintem nem az.
Lv1-es végigjátszások is vannak ez mindent elmond a nehézségrõl.

Fpocok
Megöltem gwyndolint és betámadott az anor londos firekeeper... 😄

Laza
Én nagyjából az alapján megyek. Tény, hogy Anor Londo után az erdõ viccesen könnyû ... a Hydrának egy ütésenként potyogott a feje, el sem tudott találni. Ugyanez a farkassal, aki szintén vicces.

Az egész játék körüli mizériát nem értem. Ok, van 1-2 szopatós hely. De a bossok 80% gyerekjáték. Értem én, hogy manapság nem akarnak a játékosok game over feliratot látni, na de komolyan mondom, itt még ahhoz az 1-2 szívatós boss-hoz is megannyi segítség van, akkor mi itt a nehéz?
Szerintem egyáltalán nem nehéz. A harcstílusának megfelelõ elvárásai vannak, ami teljesen elfogadható. Ha van pajzs, akkor kelljen védekezni, ha lehet fegyvert fejleszteni, akkor legyen is értelme és fejleszd. Ha nem lenne stamina korlát, akkor kb easy fokozatnak hívnám az elsõ végigjátszást.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

wedge31
A darkroot hydránál van egy lyuk a tér-idö kontinuumban, na ott tudsz átmenni.

Shep
Én mindig arra megyek ahol nem vernek le 1 ütéssel, szerintem ez a legjobb módszer. Nem kell ilyen listákra hallgatni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Káosz Melegágya ennyi volt? Istenem... a játék elején annyit szenvedtem, a második fele meg facepalm.
Jöhet a DLC... ha megtalálom... foggalmam sincs merre kell menni.

Laza
Hát, pedig Én is Fury-val nyomtam le õket, és nagyon szépen sebezte. Kb azóta is azzal megyek. +5-os állapotában, két kézre fogva a Foru Kings-et ledaráltam pikk-pakk, tegnap meg a Crystal Cave-ben lévõ bosst. Hát azt nem is értettem, mondom tuti ez vmi phase 1 lehet, mert az egyik csápjánál álltam és egy helyben köröztünk, én meg ütöttem a csápját. Kb 3 percig tartott.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Tinman
Továbbra is k. jó játék... nagy hiba legalább 1x nem végigtolni... csak a Wiki-s sorrend az ami egyre inkább irritál. Sokan annak alapján mennek szépen sorba, aztán néznek, mint a vett malac, hogy hát izé elátkoztak 1 db. curse elleni vackom sincs, hát izé ide erõsebb fegyver kéne, hát izé ide másik pajzs kellett volna, hát öööö a másik páncél kéne, ja meg a toxin ellenes szar sincs itt... de jó.

Wiki-s sorrendet át kéne írni, mert csak emberkínzás annak alapján haladni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Jelezném: "csak még mindig motoszkál a kisördög...XD"

Ezzel szerettem volna érzékeltetni, hogy nem fogom megúszni végigjátszás nélkül.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wedge31
Sajnos többször is elrettentél pedig egyszer végig kelett volna tolnod ha már ennyit idõt és ideget kivett belöled a játék.

Látod, még én is elrettentem a játéktól, pedig nem tartom magam casualnak (csak még mindig motoszkál a kisördög...XD)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Soha nem csalok semmilyen játékban, azonnal megöli az egész lényegét.

Tinman
Akkor rossz emberismerõ vagyok... tényleg azt hittem, hogy kimaxolt félisten karakterek fognak potyogni rendre, de eddig szerencsére nem így volt :-)

Tinman
Van itt valaki olyan, aki eredetivel tolja és kellene neki segítség Boss-hoz?

Szeretnék csatlakozni a Warrior of Sunlight covenanthoz, de 25 Faith a kritérium és mivel most nem Miracle irányba fejlõdök ezért nekem az nagy érvágás lenne, hogy +10 szintet elszórjak Faith-re csak ezért.

Viszont ha 3x segítek boss harcokban, akkor 15-re lemegy a kritérium!

1x már segítettem O&S harcban, de ma és tegnap este is hiába álltam ott fél órákat senki nem idézett meg... term. ott volt az idézõ jelem a kövön.

Jó lenne valahogy felturbózni a dolgot :-/

jarlaxxe
Mondtuk neked, hogy ne magadból indulj ki...<#nyes>

Szerintem, aki ezzel a játékkal játszik, az nem COD-on nevelkedett. Õk nem is fonak cheatelni, abban biztos lehetsz.

Tinman
Egyébként korábban rettegtem attól, hogy a PC-n a cheatelés miatt az egész játék multiját le lehet húzni a wc-n. Eddig úgy fest tévedtem. Akik eddig invadeltek, az mind tisztességesen harcolt (és halt meg :-D) és nem volt semmi felpiszkált karira utaló dolog...

Tinman
Természetesen PC-n, hiszen ez a Prepare to Die DLC-s kiegészítõsdi még nem létezik konzolon, meg különben is ez a superior verzió :-))

Õszintén? Szerintem nem sok kihívásban lesz részed NG+-on azzal a builddel... viszont ha legális példányod van, akkor adok célt: Maxold ki, vagyis szerezd meg az összes achievmentet. Az minimum 3 végigvitel :-D

Lunki88
Engem is invadeltek ott már úgy be hogy semmi üzenet nem ugrott fel. Pedig tuti hogy játékos volt, szóval nem értettem az egészet.
Tinman
Anor Londoba Human alakba lementem, alig léptem párat és egy pajzsos/páncélos ürge megtámadott. Nem volt se invade, se semmi... erre nem emlékeztem elsõ végigjátszás során.

Ez nem az az ürge volt aki ott ücsörgött a Firelink Shrine-nál majd késõbb eltûnik?

Egyáltalán mi kínja volt, hogy nekem esett?

Lunki88
Gonosz vagy. Én sosem bántottam volna a napfény havert. 😄 Viszont a sodronyinges fazont aki a játék elején ott ücsörög firelink-nél elég hamar lekaszaboltam, idegesítõ volt.
wedge31
A pajzsáért én mindig kinyirom még a legelsõ találkozásnál.

Lunki88
Te most pc-n nyomod vagy megint ps3-on? 😊 Amúgy szerinted lesz még kihívás ng+-on strength buildes lovaggal? Eddig nem sok van. 😊
Lunki88
Olvastam hogy meg lehet menteni, de elsõ végigjátszásnál szerintem ez senkinek sem sikerül. Legalább megkaptad az armor setjét.
Fpocok
ehhh... :S
Soltaire megtámadott, meg kellett ölnöm :S

CarajoEsp
Nem. Az valami Mildred, ot levertem 3humanity meg a bard lett a jutalmam, ez valami Piromanias gyerek volt, Knighttal kozeleb se jutottam. Egy Spell es Endurancom a nullan.
Raadasul ez a Blighttown a gepemen jo ha 15fpst tud, igy alig varom, hogy kilecmeregjek.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

tarti19
Egyelõre 2 helyszínt is kihagytam, szóval most kicsit tápolom magam··
Köszi a tippeket

Tinman
Nem tudod másképp kinyitni... viszont arra területre be lehet jutni úgy is, hogy Havel-nél lemész, Hidrát kinyírod, vízesés felé meg felmész a létrán. De megmondom õszintén nem tudom, hogy Sif-hez is be tudsz-e így jutni.

Curse a Depths-en kívül még a The Great Hollow-ba van... õszintén ajánlom a Dingy setet ott használatra. Nekem nagyon bevált!

Aztán az átokkal kapcsolatban arra is rájöttem, hogy ha le akarod venni, de nem akarsz visszamenni Great Hollow-ból, akkor menj le a fa aljára, ott van Ash Lake, ahol a kagylók nem csak Twinkling Titanite-ot dobnak, de 10-bõl 2x átok eltávolítós applikációt is :-D
Persze item finding legyen magas, hogy megérje próbálkoznod...

tarti19
Egyébként akad még más lehetõség az ajtó kinyitására, vagy mindenképpen kell az a kulcs?
Igaz is, ahol a kovács bujkál ott csak a nagy malacot vágtam le😊

Átkot Depthsen kívül hol kaphatok még?

Tinman
Volt 1 invadem tegnap nekem is... rápacsált a kis hülye<#nevetes1>

Meg O&S-t tegnap 2x is lenyomtam elsõre... 2. esetben végig segítettem. A srác Fury sworddel tolta, csalódtam! Alig sebezte õket!

Aztán kimaxoltam Iron setet teljesen, baxott kemény lettem :-D

Tinman
Andre kovácsnál 20k a "kulcs".

tarti19
Hali. DArkroot Basin elõtt lévõ ajtót mivel lehet majd kinyitni? Csak speciális kulccsal?

MerlinW
Ha húsbárd volt a kezében akkor az gépi invader. Ha levered õ fog segíteni a boss ellen.

[merlinw.org]

MerlinW
Már tudom mi történt, hülyeséget beszéltem. Az trükkös rész. Lényeg, hogy neki kell az utolsó csapást mérnie az utolsó dögre úgy, hogy ne menjen a hp-ja 50% alá. Ekkor folytatódik a története tovább. Az ajándék egy Titanite Slab (Slab kell a +15. fegyverszinthez).

[merlinw.org]

CarajoEsp
Ma Blighttownban jartam, elertem nagy nehezen kuzdve a masodik Bonifire melle human alakban. Kb ket lepessel a tuz elott invadelt egy tag, majd levert fel masodperc alatt. 12ezer lelek, 5humanity buko, es kezdhettem Blighttownt elolrol..azthittem kidobom a gepet😉

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Túlságosan megsérült a csatában, azért lett kampec.
Ezt kikerülendõ úgy kell csinálni, hogy egyedül lemenni és egy kivételével minden szörnyet kicsinálni. Majd vissza hozzá, beszélni vele és úgy leugrani.

PSN ID: Lord_Mortanius

Lunki88
Na új játékot kezdtem. Taurus démon 2 ütésbõl feküdt, Havel-nek se kellett sokkal több. Így elég vicc most a játék. Viszont új karaktert nem szeretnék kezdeni, mivel a lovagon kívül más nem igazán érdekel. Mágia meg fõleg nem az én asztalom.
MerlinW
Szerintem csak akkor lehet megmenteni, ha idõben mész, vagyis megnyittatod a shortcutot a pókboszival. Aztán lehet, hogy tévedek.

[merlinw.org]

MerlinW
Valszeg nem mentél át a tó túloldalára a hidra megölése után.

[merlinw.org]

Fpocok
Segítettem, de mégis. Dobott gyûrût is.

Seth
Túléli ha segítesz neki 😊

PSN ID.: Beegabor

Fpocok
Centipede után egy ilyen szakadéba esett egy csomó szörnnyel... õ azt mondta, beugrik feltartani õket, én meg elfuthatok...

Seth
Mindenképp.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hol halt meg? A vége az lenne, ha eddig végigkísérted,hogy az Ash Lake-nél van a holtteste és a lánya siratja(asszem õneki kellett megölnie mert bekattant)

PSN ID.: Beegabor

Fpocok
A Michelin-man
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mindenképpen meghal?
Nem futottam el, segítettem neki, túlélte... de mégis.

Fpocok
Divine Blessing?

Fpocok
Megöltem a 100lábút... micsoda FPS dropjaim voltak itt, igazi konzolélmény! Héjóóóó 😄

Akkor ezt lessétek meg! Én mindig amikor nézem, szétröhögöm magam rajta:
Rage Quit : Dark Souls

PSN ID: Lord_Mortanius