10203
  • Lunki88
    "Na meg beszoptam a PvP 'betegséget', így most black phantom ellenfelekkel van tele a játékom."

Ezért szeretném majd kipróbálni egyszer a gravelord covenant-ot. Lehet vele szívatni a jónépet. :) Amúgy még nem igazoltál vissza pedig felvettelek.
  • Laza
    Én most 108-as szinten beálltam a DLC Knight Artorias utáni bonefirehez, és egész este invadeltem. Folyamatosan beadta, nagyon nagy csaták vannak ott, ott gyülekezik a nép :)
    Az a vicces, mikor a megjelenő szellemeken is az egymás elleni harcot látod.

Olyan is volt 2x is, hogy bementem valahova és már volt bent egy invader ... érdekes, nem is tudtam, hogy többen is be tudnak támadni egyet :)
    Sőt, Én konkrétan az invaderrel harcoltam, mert betámadott.

Na meg beszoptam a PvP 'betegséget', így most black phantom ellenfelekkel van tele a játékom.
  • Fletley9
    Második nekifutásra pont az lesz benne a gyönyörű, hogy "mindennel" képben vagy (legalábbis a legtöbb dologgal. És így élvezheted a játékot. Esetleg csinálj teljesen más beálítottságú karaktert. Nem fogod elunni :)
  • Zozo0122 #5472
    Hát hihetetlen 1 játék...csábítana vissza mikor úgysem tud nagyon újat mutatni...lenne kedvem újra elkezdeni vagy folytatni NG+on de semmi újdonság nem lenne benne...szinte. Megvan pl Gwyn lelke abból nemvolt lehetőségem semmit sem készíteni meg biztos van pár apróság még amiről nemtudok pl. 1.2 covenantba nem léptem be és hasonlók...de ennyi.Ma megcsináltam NG+on az elmegyógyintézetet, letett a varjú Firelinken és tovább nem folytattam. Nem akarom, hogy amiatt laposodjon el a játék mert mindent tudok, hogy hol van. Majd 1-2 év és újra előveszem, viszont még pár napig biztos erős késztetést fogok érezni rá, hogy játsszak vele.( Amíg meg nem jelenik a Dishonored)
  • Laza
    Ezek az invaderek mindig human formában jönnek ... sajna meg akartam szerezni NG+-ban a Thorn páncélt, de aztán elfelejtettem az első helyen előcsalni, ahol kéne ...
  • Laza
    Én azt nem tudom hogy lehet odajutni úgy, hogy még éljen Artorias ... mert ahogy néztem vannak akik onnan mennek be hozzá ... de lehet hogy csak félrenéztem vmit.
  • MerlinW
  • MerlinW
    Ha te mondod...:)
  • Lunki88
    Az Artorias utáni bonefire környékén tényleg csak úgy nyüzsögnek a summon jelek. Meg kb. percenként invadelt valaki. Néhányat sikerült megnyernem de azért legtöbbször engem is kinyírtak. :D
  • Tinman #5466
    Egy kockát nem játszottam a WoW-al, de ez kb. olyan, mintha nem tudnád ki mondta: Yikes!

Gamer alapműveltség része.
  • Afe
    Én sem értek a wowhoz, de biztos meg van az oka, hogy miért rohant be mindenki az idióta után a biztos halálba:)
  • MerlinW
    "Ha valaki eddig a Holdon élt volna:"

Valóban, ez az általános intelligencia részét képezi:) Az életben nem játszottam WoW-al, még csak YT videókat sem néztem róla, nem tudom miért kellene bármit is tudnom róla:)
  • Tinman #5463
    Nope.

Egyedül a Pyro kezd lvl1-en...
  • Tinman #5462
    Igen, jellemzően megjelenésük feltétele, hogy ember formában mászkálj és az area boss életben legyen.

Az a durva, hogy Leroy-ról nem ez az első játék ahol meg emlékeznek.

Ha valaki eddig a Holdon élt volna:

• Afe
    Ebből már sajnos csak az egyiket tudom teljesíteni:(
    Akkor ezek az npc-k a boss-ok előtt szoktak feltűnni? Mert Nito előtt is jött egy Paladin Leroy nevű alak, aki hátulról szépen lecsapott.
  • Lord Mortanius
    Mágia a legjobb pedig! :)
    Kedvencem az Int. karakterem. Über sebzésű varázslatok(Crystal Soul Spear, Homing Crystal Soulmass stb.) és Moonlight Greatsword.
    Sokszor elég egy CSS az invader-be és kampó! :)
  • Lord Mortanius
    Human formában kell lenni és a bossnak még élnie kell.
  • Afe
    Ezt a Xanthous King Jeremiah npc-t hogy lehet előcsalogatni, mert itt kolbászolok már jó ideje, ahol a videókban is a többiek, de nekem nem akar előmászni?
  • wedge31
    Általában ranged vagy melee karit szoktam inditani de itt a pyro / föleg kimaxolt Pyromancy Flame-el / nagyon szórakoztató tud lenni.
  • Laza
    De van amelyik igen ... elvileg. A pucér meg biztosan :)
  • Laza
    Felesleges, hiszen a harcrendszer szabályai sem épülnek arra. Pont az élvezeti faktor esik ki :)
  • Lunki88
    Nekem ez a játék lovagként játszva adta az igazi élményt. :) Igazából azt se bántam volna ha az egész mágia vonalat kihagyják a játékból.
  • wedge31
    Az utolsó karim egy sorcerer volt de az nem az én stilusom valszeg többet azzal a karival nem játszok viszont a wanderer-t, pyro-t és warrior-t még tolom tovább.
  • Tinman #5452
    Itt a 3. wt-val kezdem magam zavarba érezni... n00b-e vagyok? :-D
  • wedge31
    Megvolt a negyedik végigjátszásom. Most már jöhetnek az ng+ csaták.
  • Tinman #5450
    Majd igen, de előbb meg akarom csinálni az összes rare fegyót! Elég jól állok, de Ornstein lelke nagyon kéne :-(
  • trkadam87
    Tinman neked is volna kedved indítani egy ilyen végig alacsony szintű karit?
  • Tinman #5448
    Ezt a LVL1-et nem értem... eleve nem LVL1-en kezd a kari, nézzétek csak meg.
  • trkadam87
    Szerintem ne lvl 1el vidd végig a játékot, hanem mondjuk lvl 15el, mert úgy nagyobb a pvp skála, úgy 1-30ig terjed, mert max 15 szint lehet az eltérés 2 karakter között úgy tudom+úgy fel is tudod húzni a jelentősebb statokat a karakterednél, hogy azért néhány jobb fegyvert forgatni tudj.
    Lehet én is indítok ilyen karit, ha van kedve valakinek velem így coopozni, annak szívesen segítek, mert így még a new game+nál is nehezebb lenne a játék, ha 15ös szint fölé nem lép egyikünk sem. :) (mondjuk azért 20ig felvihetnénk, mert pár karakter 5ös szinten felül k ezdi a játékot)
    Lunki, ha van kedved, még ma elkezdhetjük. :) legalább lesz egy fasza darkwraithes kis szintű pvp karink, amivel normálisan tudnánk invadelni, a nagy karival meg ott lesz a new game+, ha megunjuk a sok pvp-t.
  • Laza
    Hát igen, csak az a baj, hogy mint támadó nagyon nehezen tudok HP-t tölteni, és fogalmam sincs tényleg el fogom e találni ..... mert ha nem találom el vagy kivédi (az esetek 80%-ban), akkor végem van ... főleg egy ilyen buzi nagy karddal ... ha ezzel nem találom el és közel van, már jön is a backstab (amit nem is értem, mert olyan szögekből jön, ami lehetetlen) :)

Egyébként PvP-ben a Zweihanderrel nekem csak a gurulásból való szúrás volt hatásos, a többi nagyon nem. Egy kezemen meg tudom számolni hányszor találtam el valakit :) Egyébként is fáziskéséssel jelenik meg a találat, kb fél mp is eltelik, mire látom az ütés után, hogy hoppá, el is találtam :D
  • MerlinW
    Én legutóbb egy parry "mágussal" futottam össze. Az első 2 percben nem bántott, viszont 20-ból 20x parry-zte az ütésemet, pedig mindent megtetten, hogy megnehezítsem a dolgát. Ügyes volt:) A végén megunta, parry szúrás, mögém futott, backstab és búcsú:)
  • Lord Mortanius
    Az is a baj szerintem, hogy csak egyet csapsz rá az ellenre. Ott van a Zweihander. Csomószor van, hogy eltalálod a csókát és már gurulsz is tovább. Lehet látni, hogy meg is tántoródik tőle(mivel kevés a poise-a), ilyenkor el kell kezdeni kaszabolni(próbáljon ő elgurulni). Nem nagyon fog tudni mit csinálni.
    Szóval azt mondom, ha ilyen nagy karddal vagy és megvágod az ellent, utána ne hagyd abba hanem darabold tovább.
  • Laza
    Megbeszéljük. Szerintem du 2 után talán már leszek kb 5-ig ...
  • Lunki88
    Holnap délután valamikor ha ráérsz megüthetjük ezt a kalameet boss fight-ot de most lépek. :)
  • Lunki88
    Inkább jöjjenek bazi nagy fegyverrel, minthogy egy idegesítő sorcery vagy miracle használót fogj ki. :) Amúgy én a b.k. great axe-el pvp-zek már ha sikerül.
  • Laza
    Egyforma az str-dex értékem. 34-34.
    Felnyomtam a pajzs miatt.

Egyébként bazi nagy 2 kezes fegyverekkel vannak egy csomóan. Na meg ahhoz képest, hogy Én voltam az invader, engem támadtak végig :D
    Gyakorolni kell.
  • Lunki88
    Pvp-re a b.k.halberd nem túl előnyös fegyver. :) Meg te amúgy is dex-re gyúrtál nem?
  • Lunki88
    Akkor ha lehet, ne lépj már szintet egy darabig hogy a kalameet farkát le tudjuk vágni. :)
  • Laza
    Na, a ma esti 1 órás játékomban végre végig tudtam invadelni ... nem tudom mi történt, talán az a pár délutáni szintlépés és az esti időszak, de vagy 15 csatám volt ...... amiből 1-et nyertem, szóval nem túl szép, de legalább ment, tudtam gyakorolni :D

Elég mocskos módon nyertek egyesek, párat nem is értettem.

Mindezt a DLC terület Artorias utáni bonefire környékén.

0:20:00-tól
    http://hu.twitch.tv/lazahun/b/334217894
  • Laza
    Plusz legyen egy oszlop(csonk) is köztetek, mert abba beleakad minden támadásuk.
    Én is kiszenvedtem, kb 7-8. alkalommal lett meg :)
    Még a szolárium lovag sem jó segítség, vert a véknyat veri le a bolond.

Én is 112 körül vagyok ...