Dark Souls
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Egy idõ után nem is nagyon csapkodta már õket inkább csak nekem próbált segíteni... jó arc volt, nagy kár, hogy a drop-in multi miatt nem tudok vele se beszélni, se írni neki, se tovább co-op-olni... ez mondjuk nagyon hiányzik nekem, mert ugye vannak jó arcok, meg rosszak :-/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Lv1-es végigjátszások is vannak ez mindent elmond a nehézségrõl.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Az egész játék körüli mizériát nem értem. Ok, van 1-2 szopatós hely. De a bossok 80% gyerekjáték. Értem én, hogy manapság nem akarnak a játékosok game over feliratot látni, na de komolyan mondom, itt még ahhoz az 1-2 szívatós boss-hoz is megannyi segítség van, akkor mi itt a nehéz?
Szerintem egyáltalán nem nehéz. A harcstílusának megfelelõ elvárásai vannak, ami teljesen elfogadható. Ha van pajzs, akkor kelljen védekezni, ha lehet fegyvert fejleszteni, akkor legyen is értelme és fejleszd. Ha nem lenne stamina korlát, akkor kb easy fokozatnak hívnám az elsõ végigjátszást.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Jöhet a DLC... ha megtalálom... foggalmam sincs merre kell menni.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Wiki-s sorrendet át kéne írni, mert csak emberkínzás annak alapján haladni.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ezzel szerettem volna érzékeltetni, hogy nem fogom megúszni végigjátszás nélkül.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Szeretnék csatlakozni a Warrior of Sunlight covenanthoz, de 25 Faith a kritérium és mivel most nem Miracle irányba fejlõdök ezért nekem az nagy érvágás lenne, hogy +10 szintet elszórjak Faith-re csak ezért.
Viszont ha 3x segítek boss harcokban, akkor 15-re lemegy a kritérium!
1x már segítettem O&S harcban, de ma és tegnap este is hiába álltam ott fél órákat senki nem idézett meg... term. ott volt az idézõ jelem a kövön.
Jó lenne valahogy felturbózni a dolgot :-/
Õszintén? Szerintem nem sok kihívásban lesz részed NG+-on azzal a builddel... viszont ha legális példányod van, akkor adok célt: Maxold ki, vagyis szerezd meg az összes achievmentet. Az minimum 3 végigvitel :-D
Ez nem az az ürge volt aki ott ücsörgött a Firelink Shrine-nál majd késõbb eltûnik?
Egyáltalán mi kínja volt, hogy nekem esett?
Raadasul ez a Blighttown a gepemen jo ha 15fpst tud, igy alig varom, hogy kilecmeregjek.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Curse a Depths-en kívül még a The Great Hollow-ba van... õszintén ajánlom a Dingy setet ott használatra. Nekem nagyon bevált!
Aztán az átokkal kapcsolatban arra is rájöttem, hogy ha le akarod venni, de nem akarsz visszamenni Great Hollow-ból, akkor menj le a fa aljára, ott van Ash Lake, ahol a kagylók nem csak Twinkling Titanite-ot dobnak, de 10-bõl 2x átok eltávolítós applikációt is :-D
Persze item finding legyen magas, hogy megérje próbálkoznod...
Igaz is, ahol a kovács bujkál ott csak a nagy malacot vágtam le😊
Átkot Depthsen kívül hol kaphatok még?
Meg O&S-t tegnap 2x is lenyomtam elsõre... 2. esetben végig segítettem. A srác Fury sworddel tolta, csalódtam! Alig sebezte õket!
Aztán kimaxoltam Iron setet teljesen, baxott kemény lettem :-D
[merlinw.org]
[merlinw.org]
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Ezt kikerülendõ úgy kell csinálni, hogy egyedül lemenni és egy kivételével minden szörnyet kicsinálni. Majd vissza hozzá, beszélni vele és úgy leugrani.
PSN ID: Lord_Mortanius
[merlinw.org]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PSN ID.: Beegabor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PSN ID: Lord_Mortanius