10203
  • Lunki88
    Szegény lovagot minek ölted meg az elején? :) A Crest pajzsot dobta volna később.
  • Laza
    Ja, ez az eleje, mert egyszer megszakadt:
    http://hu.twitch.tv/lazahun/b/334852915
  • Laza
    Na, elkezdtem egy lvl1-es játékot. Capra utánig vittem eddig, jóféle móka :)
    Igazából eddig nem volt nehéz, max a behatárolt fegyverhasználat okozhat nehézséget. Mondjuk Havelt még a Minotaurusz előtt levertem,Lautrecet meg a Gargoyle előtt, így megvan a két legfontosabb gyűrű. Már ezekkel majdnem 100 a cipelhető max súly lvl1-en. A Pyrot szinte nem is használom, csak néha a bossoknál.

http://hu.twitch.tv/lazahun/b/334861080
  • Lunki88
    Rá ne hallgass. :D Már vagy 3x végigvitte legalább, nem csoda ha jó benne. :)
  • Tatyla
    Ugyan így Tatyla, délután és este szoktam játszani változó időben
  • ratgab
    Nem vagy noob ez egy nehéz játék!
  • trkadam87
    Mi a neved GFWL-on? ha gondolod segítek, van egy 15ös karakterem, amit nem húzok nagyobbra, de a tápos cuccai már nagyjából megvannak, így erősebb az átlag 15ösöknél.
  • Tatyla
    Akkor csak simán noob vagyok :)
  • Laza
    Na de az csak időlegesen tántorodik, aztán megy tovább mintha mi sem történt volna :)
    A farokkal rendelkezők meg ugyanazt csinálják, csak farok nélkül. Legalábbis én semmi különbséget nem láttam.

A farkas azért eléggé lesántul és ügyetlen lesz, a Hydrának sem nő vissza a feje :D
  • MerlinW
    Iron golem is sántikál, megtántorodik, összeroskad, ha a jobb lábát ütöd, a farokkal rendelkező dögök is bepánikolnak, ha levágod nekik,
  • Tinman #5505
    Pedig nem egy nagy szám ;-)

• Fpocok
    Pajzsot csak akkor kapd magad elé, ha ütnének... vagy ismeretlen helybe mész be: Ha csak lógatod, akkor gyorsabban töltődik a stamina.
  • Tatyla
    jaja araszolva pajzs előttem és remegve lépdelek lassan :)
  • Laza
    Mivel az elején nagyon nem számít a védelem, inkább egy Wardenert javasolnék kezdőkarinak, mert az sokkal gyorsabban mozog, mint a knight vagy a fighter, sebzése meg ugyanaz. Ebben a játékban úgyis a szintenkénti pontok oszogatása dönti el mi leszel, nem a 'kezdő cucc' ... mert végülis a class választó csak a kezdőfelszerelést meg az azok használatához szükséges alap pontokat határozza meg, semmi egyebet.

Ja, és mindig úgy mozogj, hogy a pajzsod fel legyen emelve magad elé. Akkor ritkán érhet halálos meglepetés :)
  • Tatyla
    játszok és játszottam már nagyon sok játékkal de amit ebben halok jó még nagyon az elején vagyok valami level 9 de ez tényleg megizzaszt :D
    jöhetnek a jó tanácsok hogy mire figyeljek mire ne
    warrior vagyok endurance-ra str-re meg vit-ra gyúrok jelenleg :)
  • Laza
    A Hydrát és a Wolfit kivéve másokon nem látszik meg a 'harci állapot' :)
  • Solid Snake
    Majd,ha kis bugyli bicskával tolod le.
  • Tinman #5498
    Nyah... NG++ megyen.

Lord Gwyn elég gay volt NG+ végén, viszont Nito nehezen ment. Jah, már tudom, nem vettem elő a Divine fegyót... soooooo hárdkór :-D
  • Solid Snake
    Itt mindenre odafigyeltek,ez a DS. atom game
    22:15-től. az a mozgás nagyon adja a fílinget./szegény Wolfi/
  • wedge31
    Remélem neked tetszeni fog.
  • Laza
    Ha esetleg van most vki, Kinght Artorias utáni bonefirenél vagyok, lehetne PvP-zni :)
  • Fpocok
    Igen, azt már felszedtem.
  • Fpocok
    Új. Kipróbálom a miraclet.
  • Laza
    Azt simán fel tudod szedni a sárkány völgyben, akár már az elején :)
    Új kari?
  • Fpocok
    Astora's Straight Sword
    Ez lesz az első amit beszerzek.
  • Fpocok
    Melyik az a legjobb fegyver, ami skálázódik faithel? Pajzs? Solaireé? De őt nem akarnám megölni.
  • Lunki88
    Igen második végigjátszásra már minden könnyebb lesz. Elsőre én 50 óránál járhattam mire megkongattam mindkét harangot... :)
  • CarajoEsp
    NG+-ban, Quelag 10 percet élt, míg meg nem kongattam a harangot:) Egyelőre baromira erős vagyok, de gondolom lesz ez még így se, az biztos, hogy a két harangot meg fogom kongatni egy órán belül:) Hihetetlen mennyire széles spektrumon lehet játszani ezt a játékot:)
  • Laza
    Ez a több phantom egy játékban megoldás csak akkor működik, ha fel van véve valaki a fr listámba? Csak akkor tudok piros kővel rakott idézőjelet megidézni?
  • CarajoEsp
    Végre én is végigvittem. Félelmetesen jó volt, DLC-vel mindennel együtt. Most szerintem indítok egy második karit, azzal tényleg minden apró sarkot bejárok, a jelenlegivel meg végigverem NG+-t:)
  • Laza
    Na majd megnézem. Mondjuk a múltkor is tök véletlenül vettem észre (jött online értesítés), hogy van üzenetem, ugyanis mikor elindítom a játékot auto belép, utána sohasem szoktam előhozni a Live felületet ... max ha játék közben jön az értesítés üzenetről :)
  • Lunki88
    "Friend request pending" továbbra is szóval nem engem igazoltál vissza.
  • Laza
    Valakit visszaigazoltam, akkor lehet Te voltál az. Nézd csak meg :)
    Legalábbis rányomtam (ha Te voltál az aki küldött utána egy 'hello' tartalmú levelet).
  • Lunki88
    Nem éppen. :D lunky88 néven vagyok gfwl-on, egy vörös sárkány az avatarom.
  • Laza
    Te vagy az Németországból? :)
    Egy üzit dobhattál volna, mert egyébként fogalmam sincs néha ki szeretne a 'barátom' lenni :D
  • wedge31
    Nálam is csak akkor jöhetne szóba a dolog.
  • Lunki88
    Én a metal gear solid 4 miatt szerettem volna mindig is ps3-at venni, lehet hogy lassan sor kerül rá. :)
  • Tinman #5478
    2-300 órát simán ad!

Kihívás még nagyobb, rejtély/titok/felfedeznivaló dögivel.

40-45 körül még garos PS3-akat lehet venni, csak ezért az egy játékért megérné, mert van olyan jó, mind a Dark Souls.

És akkor még nem beszéltünk az Uncharted trilógiáról, amit minden gamernek látnia/játszani kell az életben legalább 1x.
  • Lunki88
    Majd ha átportolod nekünk pc-re. :D
  • Tinman #5476
    Demon's Souls!

Mindenkinek szól: Tessék tolni!