10203
-
#5515 Szegény lovagot minek ölted meg az elején? :) A Crest pajzsot dobta volna később. -
#5514 Ja, ez az eleje, mert egyszer megszakadt:
http://hu.twitch.tv/lazahun/b/334852915 -
#5513 Na, elkezdtem egy lvl1-es játékot. Capra utánig vittem eddig, jóféle móka :)
Igazából eddig nem volt nehéz, max a behatárolt fegyverhasználat okozhat nehézséget. Mondjuk Havelt még a Minotaurusz előtt levertem,Lautrecet meg a Gargoyle előtt, így megvan a két legfontosabb gyűrű. Már ezekkel majdnem 100 a cipelhető max súly lvl1-en. A Pyrot szinte nem is használom, csak néha a bossoknál.
http://hu.twitch.tv/lazahun/b/334861080 -
#5512 Rá ne hallgass. :D Már vagy 3x végigvitte legalább, nem csoda ha jó benne. :) -
#5511 Ugyan így Tatyla, délután és este szoktam játszani változó időben -
ratgab #5510 Nem vagy noob ez egy nehéz játék! -
trkadam87 #5509 Mi a neved GFWL-on? ha gondolod segítek, van egy 15ös karakterem, amit nem húzok nagyobbra, de a tápos cuccai már nagyjából megvannak, így erősebb az átlag 15ösöknél. -
#5508 Akkor csak simán noob vagyok :)
-
#5507 Na de az csak időlegesen tántorodik, aztán megy tovább mintha mi sem történt volna :)
A farokkal rendelkezők meg ugyanazt csinálják, csak farok nélkül. Legalábbis én semmi különbséget nem láttam.
A farkas azért eléggé lesántul és ügyetlen lesz, a Hydrának sem nő vissza a feje :D -
#5506 Iron golem is sántikál, megtántorodik, összeroskad, ha a jobb lábát ütöd, a farokkal rendelkező dögök is bepánikolnak, ha levágod nekik, -
#5505 Pedig nem egy nagy szám ;-)
-
#5504 Pajzsot csak akkor kapd magad elé, ha ütnének... vagy ismeretlen helybe mész be: Ha csak lógatod, akkor gyorsabban töltődik a stamina. -
#5503 jaja araszolva pajzs előttem és remegve lépdelek lassan :) -
#5502 Mivel az elején nagyon nem számít a védelem, inkább egy Wardenert javasolnék kezdőkarinak, mert az sokkal gyorsabban mozog, mint a knight vagy a fighter, sebzése meg ugyanaz. Ebben a játékban úgyis a szintenkénti pontok oszogatása dönti el mi leszel, nem a 'kezdő cucc' ... mert végülis a class választó csak a kezdőfelszerelést meg az azok használatához szükséges alap pontokat határozza meg, semmi egyebet.
Ja, és mindig úgy mozogj, hogy a pajzsod fel legyen emelve magad elé. Akkor ritkán érhet halálos meglepetés :) -
#5501 játszok és játszottam már nagyon sok játékkal de amit ebben halok jó még nagyon az elején vagyok valami level 9 de ez tényleg megizzaszt :D
jöhetnek a jó tanácsok hogy mire figyeljek mire ne
warrior vagyok endurance-ra str-re meg vit-ra gyúrok jelenleg :) -
#5500 A Hydrát és a Wolfit kivéve másokon nem látszik meg a 'harci állapot' :) -
#5499 Majd,ha kis bugyli bicskával tolod le. -
#5498 Nyah... NG++ megyen.
Lord Gwyn elég gay volt NG+ végén, viszont Nito nehezen ment. Jah, már tudom, nem vettem elő a Divine fegyót... soooooo hárdkór :-D -
#5497 Itt mindenre odafigyeltek,ez a DS. atom game
22:15-től. az a mozgás nagyon adja a fílinget./szegény Wolfi/
-
#5496 Remélem neked tetszeni fog. -
#5495 Ha esetleg van most vki, Kinght Artorias utáni bonefirenél vagyok, lehetne PvP-zni :) -
#5494 Igen, azt már felszedtem. -
#5493 Új. Kipróbálom a miraclet. -
#5492 Azt simán fel tudod szedni a sárkány völgyben, akár már az elején :)
Új kari? -
#5491 Astora's Straight Sword
Ez lesz az első amit beszerzek. -
#5490 Melyik az a legjobb fegyver, ami skálázódik faithel? Pajzs? Solaireé? De őt nem akarnám megölni. -
#5489 Igen második végigjátszásra már minden könnyebb lesz. Elsőre én 50 óránál járhattam mire megkongattam mindkét harangot... :) -
#5488 NG+-ban, Quelag 10 percet élt, míg meg nem kongattam a harangot:) Egyelőre baromira erős vagyok, de gondolom lesz ez még így se, az biztos, hogy a két harangot meg fogom kongatni egy órán belül:) Hihetetlen mennyire széles spektrumon lehet játszani ezt a játékot:) -
#5487 Ez a több phantom egy játékban megoldás csak akkor működik, ha fel van véve valaki a fr listámba? Csak akkor tudok piros kővel rakott idézőjelet megidézni? -
#5486 Végre én is végigvittem. Félelmetesen jó volt, DLC-vel mindennel együtt. Most szerintem indítok egy második karit, azzal tényleg minden apró sarkot bejárok, a jelenlegivel meg végigverem NG+-t:) -
#5485 Na majd megnézem. Mondjuk a múltkor is tök véletlenül vettem észre (jött online értesítés), hogy van üzenetem, ugyanis mikor elindítom a játékot auto belép, utána sohasem szoktam előhozni a Live felületet ... max ha játék közben jön az értesítés üzenetről :) -
#5484 "Friend request pending" továbbra is szóval nem engem igazoltál vissza. -
#5483 Valakit visszaigazoltam, akkor lehet Te voltál az. Nézd csak meg :)
Legalábbis rányomtam (ha Te voltál az aki küldött utána egy 'hello' tartalmú levelet). -
#5482 Nem éppen. :D lunky88 néven vagyok gfwl-on, egy vörös sárkány az avatarom. -
#5481 Te vagy az Németországból? :)
Egy üzit dobhattál volna, mert egyébként fogalmam sincs néha ki szeretne a 'barátom' lenni :D -
#5480 Nálam is csak akkor jöhetne szóba a dolog. -
#5479 Én a metal gear solid 4 miatt szerettem volna mindig is ps3-at venni, lehet hogy lassan sor kerül rá. :) -
#5478 2-300 órát simán ad!
Kihívás még nagyobb, rejtély/titok/felfedeznivaló dögivel.
40-45 körül még garos PS3-akat lehet venni, csak ezért az egy játékért megérné, mert van olyan jó, mind a Dark Souls.
És akkor még nem beszéltünk az Uncharted trilógiáról, amit minden gamernek látnia/játszani kell az életben legalább 1x. -
#5477 Majd ha átportolod nekünk pc-re. :D -
#5476 Demon's Souls!
Mindenkinek szól: Tessék tolni!