Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Az a baj, hogy az eredeti verzió nem mûködik a virágbolti mentéseivel. Így elölrõl kellene kezdenem... Talán majd az NG++ után...

[merlinw.org]

<#crazya>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Hehe...XD Megholt....Hehe

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Solid Snake
Halál élõ adásban xDD
Solid Snake
Te is már itt lehetnél. DE feladtad <#banplz><#law>
Látom! Ez biztos nem az elsõ karaktere.

wedge31
Quelaag's Furysword.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Fpocok
Az milyen tüzes kard? Nekem is kõ.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Solid Snake
Á, rutinos megoldja simán
Érik a halál....XD

Solid Snake
Kemény vaty <#pias>
Fpocok
Sárkány miért nem száll le? Csak repked.

84k soul-al mászkálsz? Bátor ember vagy!

Fpocok
Kaptam az artúr lelkéért két tõrt... ha most rogue lennék, akkor jizzelnék :D

MerlinW
Zsír:) Megyek mentorálni:)

[merlinw.org]

Laza
Na, teszt streamelem a játékot a Twitchen :)

http://hu.twitch.tv/lazahun

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Lunki88
Amúgy az Artorias set-nek kár hogy nem rakták bele a "corruption" elõtti változatát. Ez megrongált kinézete nekem nem tetszik.
Tinman
Nekem csak 7.5k volt a PC-s Limited kintrõl, pre-order egynapos akció + 10% kód + ingyen posta :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
<#eljen>

Nekem egy picit többe van ez a szenvedélyem... 3 féle limited Dark Souls (PC + PS3 + XBOX360) + Dark Souls 400 oldalas kemény táblás guide könyv, meg Demon's Souls - Deluxe ill. Demon's Souls - Black Phantom Editon. Cirka 60k :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wedge31
Majd a következö dlc-ben te leszel föboss...<#vigyor3>

Lunki88
Én még 6k-ért vettem 1 hónappal ezelõtt a steam giftet, de megérte az utolsó ft-ig. :) Már bánom hogy nem vettem meg dobozosan.
Tinman
Na most gondolj bele, hogy wiki, youtube, és fórum nélkül kellett volna letolnod u.e. a játékot...

MerlinW
Fpocok
Lassan engem is berakhatnak a játékba, mint boss:
Knight Artorias elsõre.

MerlinW
Tinman
A Jatekaim.hu-n van egy srác, aki a Dark Souls Limitedbõl !!!PC!!! árulja csak a játékot + kisfüzet + tok + aktiváló kód 5.000 Ft-ért. Szerintem ennyit simán megér, aki komolyan akarja venni a játékot.

Tinman
Northern Undead Asylum
Firelink Shrine
Undead Burg
Undead Parish
Darkroot Garden - fa farmolás, mindenféle cure cucc miatt + Moonlight kicsinálása az Ember és a lelkek miatt, Hydra is mehet!
Depths
Blighttown
Quelaag's Domain
Darkroot Garden maradék/Darkroot Basin- cuccok felszedése, Sif még ne, ha Hydra nem volt még, mehet!
Undead Burg/Parish - Knight-ok kicsinálása
Firelink Shrine - Dingy Set miatt
The Great Hollow
Ash Lake - Twinkling/Curse eltávolítós farm
Firelink Shirine - Temetõ környéki cuccok felszedése
Sen's Fortress
Darkroot Basin + Garden - Sif és ami még esetleg elmaradt
Undead Asylum - Újra!!!
Anor Londo - csak a Painted World-ig!
Painted World of Ariamis
Darkroot Garden/Darkroot Basin - Sif mehet
New Londo Ruins
Demon Ruins/Lost Izalith - cuccok gyûjtögetése, ami nem megy azt késõbbre
The Duke's Archives
Crystal Cave
Demon Ruins/Lost Izalith - maradék
The Catacombs
Tomb of Giants
DLC helyszínek
Kiln of the first flame

Fpocok
Na nem full set, mert rajtam van anya maszkja :D Jól néz ki és ad kis hpt :D ÉS pont így lett csak meg az 50%

wedge31
Igen a nehéz fegyós/páncélos karim nekem is halad mint kés a vajban.
A játék eleje viszont nehezebb volt mint egy gyors karival de aztán már nincs para.
Én havel pajzsal és giant szettel meg lighting greataxe-val tolom.

Fpocok
Ja, és havel setben 50% alatt vagyok :D Szóval gyors vagyok.

Fpocok
Full havel szet, kivéve a pajzs, abból azt csináltam, amit ajánlottál/tatok... na meg +14greatsword

jarlaxxe
Ez biztos nem a legjobb sorrend. Am a wikin van azzal nincs semmi baj, szvsz

wedge31
Nagyon pro lettél.

Fpocok
Guardian elsõre. Picsafüst.

Fpocok
Semmi. MEgvan.

Fpocok
Kiszabadítottam csajt, igenre nyomtam, felszedtem pendantot... hol kel lmegidézni? Mert én nem látok a jelet, a vízesés közelében.

Hajrá! Wiki szabadon szerkeszthetõ. Egyébként mi a jó sorrend?

Undead burg- Undead Parish - Darkroot Forest - Darkroot Basin - lower undead burg - depths - blighttown - Sen's Forrest - Anor Londo

Ez milyen sorrendnek?

Arany gólem megholt már Darkroot Basin-ben a Hydra mögött? Hydra megölése után jelenik csak meg.

Õt le kell nyomni, meg kell idézni a csaj-t, majd csak ezután fogja dobni a pendant-ot Duke-ban a gólem.

Tinman
Mikor tolod le Ps3-on a Demon's Souls-t? Ezek után muszáj lesz :-)))

Itt talán az frusztrálja nagyon a játékosokat, hogy 2 órányi sok tízezer XP (lélek) veszik el a semmibe, ha elbénázzák. 2. végigjátszásom, de 100k lelket simán elbuktam már, általában olyanok miatt, hogy lecsúszok valahonnan, vagy leesek, evadelek a szakadékba...

Lunki88
"jó arc volt, nagy kár, hogy a drop-in multi miatt nem tudok vele se beszélni, se írni neki, se tovább co-op-olni..."

Pedig tudsz velük beszélni, windows live-on meg tudod nézni kivel játszottál utoljára és üzenetet is tudsz írni nekik, vagy felvenni barátnak.
Laza
Az ott van elvileg a Hydránál bent a tó melletti 'barlangban'. Mondjuk mikor levertem a Hydrát a Lordvessel leadás elõtt, még nem volt ott.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

wedge31
Darkrooti hydránál ott lesz a kapu is a dlc-hez.

Fpocok
Ahha megvan merre kell menni.

Laza
Én is arra indultam :) de nem kellett sok, hogy rájöjjek, nem arra kell :)
Ez a baj a mai játékosokkal, puhányok.
Pedig érdekes, egy Dragon Age Origin esetében senki sem panaszkodott, pedig az is szopatós tudott lenni ... és azt még közel nem lehetett olyan vehemenciával játszani, mint ezt, ahol pl Four Kings try-oknál simán végigszaladok a bossig úgy, hogy senkivel nem állok le verekedni, stb :)

Fpocok
Valami Duskot meg kell menteni, csak akkor dobja. Az a szellemcsaj? Merre van?

Fpocok
Én az utolsó soul leadása elõtt vagyok.... nem adtam le, mert akkor lehet egybõl behúz a bosshoz. Pendantot nem dobta.

Laza
Lehet most így a boss után és 2 soul leadásával megnézem megint, hátha most.

Tinman
Nekem a Demon's Souls jóval nehezebb volt, ott sokkal kevesebb a mentési pont és kevesebb a lehetõséged is a könnyítésre.

Viszont a DaS elsõre elhiszem, hogy nehéz azoknak, akik néha leülnek 1-2 RPG-vel játszani. Indít egy warriort, tolja a STR+VIT értékeket, a kardnál kizárólag a fizikai DMG-et nézi és így persze, hogy vért pisál.

Idõ kell ahhoz, hogy az ember megértse a fegyverek fejlesztési módját, keresse az Ember-eket, megfelelõ alapot válasszon az upgradehez, tudja hol kell farmolni alapanyagért, tudja merre érdemes mennie.

Nagyon sok olyanról hallok akik a Firelink Shrine-ba érve elindulnak a csontik felé, aztán jön a WTF?

Van egy statisztikám arról -megkeresem, ha érdekel-, hogy 62.000 XBOX játékos közül, akik kipróbálták a Dark Souls-t hány kongatta meg pl. a 2. harangot, hány szerezte meg a Lord Vessel-t, etc.

A 2. harangot 35.72%-ék kongatta csak meg, vagyis, több, mint fele abbahagyta a játékot!

Bed of Chaos? Csak 20.82%!!!!

Fpocok
Nálam is.

Laza
Nekem sem dobta, pedig Lordvessel leadva.