10203
-
#5555 Taktikáról sztem. kérdezze a legendás hőst..../kinek nevét többé soha mondjuk ki/ -
#5554 Attól függ, mi vagy. Én nehézpáncélosként simán blokkoltam mindent, néha kiütöttem egyet. Elsőre lement. -
Fasiszta #5553 Valaki tudna adni tippet Knight Artorias ellen. -
#5552 Kár hogy ezt a győzelmet nem látta senki. xD -
#5551 Ez már nem kis pálya -
#5550 Nem jött be a ninja mód. XD -
#5549 Vissza,vissza -
#5548 Egy döntetlent sikerült utána. :) Mindketten meghaltunk az utolsó csapástól. -
#5547 Na bekerültem de nem sokáig húztam. :D -
#5546 Mi is csinálhatnánk ilyet :)
Én benne lennék :) -
#5545 Most itt megy a pvp. Visszaraktam régebbi mentésemet hátha megidéznek és híres leszek... -
#5544 Ezt néztem délután, akkor 25-en nézték :)
Mondjuk az ilyet én nem rendezném, hanem részt vennék benne :D
Más is csinált már ilyet, csak a másik oldalon a 'bástya' tetején, ahol egy mimic jött eredetileg.
Na majd pakolom a jeleket :)
Egyébként a LVL 1-es játék vonzza a nézőket, legutóbb 15-en bámulták :D -
#5543 Micsoda pvp megy itt kérem szépen. Téged mikor néznek ennyien Laza? :) -
#5542 DSfix miatt. a d3d injector teljes képernyőre van kitalálva. -
#5541 Jó az csak toljad fel a endet 40 fölé. Van egy ilyen nehéz páncélos karim jól lehet vele haladni. -
#5540 belassul igen -
#5539 botladozom de egyelőre nincs más csak jóval gyengébb :) -
#5538 Szobrozik:) -
#5537 Mit csinálsz abban a bazi nehéz páncélban? :) -
#5536 na kérem szépen egyelőre így állok:
-
#5535 Próbáltátok már windowed módban a játékot? Nektek is belassul úgy? (pl a spectate mod használatával) -
#5534 Szeretem ezt a szaltózást ... sokszor míg vártam a summonra az egyik döglött farkast 'dobáltam' a lábammal ... kva jó ahogy kilövi a hullát a sarkam :D -
#5533 A boss fight végén milyen jót szaltózok ott a képernyő előtt. :D Szinte az egész harc alatt nem lehetett engem látni mert hátul maradtam és gyógyítottam titeket. :) Na meg attól is féltem hogy lecsap 1 ütéssel... :P -
#5532 Az már igaz, se így, se úgy :D
Egyébként képes vagyok elszenvedni egy gyengébb fegyverrel csak azért, mert az tetszik, a másik meg nem :D -
#5531 Itt 0:31:00-tól van a hármas party ... ja, meg egy balga invader szomorú esete a túlerővel szemben :)
http://hu.twitch.tv/lazahun/b/334892717# -
#5530 Ki szereti őket? :D -
#5529 Az a jó a játékban, hogy számtalan fegyverrel lehet menni :)
Még nem néztem végig az összes lehetséges fegyvert, még ezen a szinten ez is jó. De majd körülnézek. Mondjuk sajna nem szeretem a bunkókat :( -
Keveqiah #5528 Egy club lenne az igazi barátod,íme :) -
#5527 Most vmi fejszém van, +5-re húzva. Ez elég szépen nyomja. Nemsokára húzok megint rajta, Sen előtt. -
#5526 Thx ... hát ja :)
Az első végigjátszásban is egy +5 Raw Halbert volt a legjobb barátom, 90% azzal öltem a bossokat :D Aztán a knight halbert is szép darab :)
De csak lement a genya. Itt végülis már azon múlik a játék, hogy eltalálnak vagy sem. Egy ütés vagyok szinte mindenkinek, a bossoknak pláne :D
Na, még leverem a csáposat majd, aztán Gólem és O&S ... arra kíváncsi leszek :)
De nem ma, most csicsika.
Szerk:
Hiába Pyro a kari, kb sosem használom. Ált el is felejtem, hogy van ... egyébként is lassú :) -
#5525 Hipp-hipp hurrá Lazának! :D Láttam megszenvedtél Quelaag-gal lvl 1-en de szép volt. :) Meg mintha túlságosan hozzászoktál volna a halberd hatótávolságához, mert néztem néha túl messziről csapkodtad a baltával. -
#5524 Sikerült nagy nehezen levágni a farkát majd megölni, bár igaz hogy hárman voltunk rá. :) (Idéztem egy külföldi srácot.) Viszont az én summon jelemet akárhogy próbáltuk nem látta a Laza, szóval én nem tudtam neki segíteni...
Amúgy én 114 ő meg 110-es volt asszem. -
trkadam87 #5523 mekkora karakterrel?
nekem a nagy karimnál levágta az, aki segített megölni :) fasza kardja van. -
#5522 Nem bírjuk levágni Kalameet farkát. :) -
trkadam87 #5521 Melyik bossnál tartasz Laza? -
trkadam87 #5520 Szívesen, majd még coopozhatunk, csak működjön a liveos levélírás a játékban. -
#5519 Felejtsd el azt a buzogányt, vegyél Andre-tól battle axe-et és abból faragj enchanted +5-öt. (170/176/0/0 E/E/A/-)
Ez és a lighning spear lesz a két legjobb barátod SL1-es kalandod alatt:) -
#5518 Há me azt hittem eldobja már az elején is :D
Pont a pajzs miatt vertem volna meg :P
Mindegy, elszaladtam az elején a zombi sárkányhoz a dragon pajzsért. -
#5517 hmm nem de köszi az eddigi segítséget... -
trkadam87 #5516 Tatyla, valamiért nem tudok írni senkinek GFWLon, azt írja ki, hogy your message could not be send, tud valaki megoldást rá?