10203
  • Solid Snake
    Taktikáról sztem. kérdezze a legendás hőst..../kinek nevét többé soha mondjuk ki/
  • Fpocok
    Attól függ, mi vagy. Én nehézpáncélosként simán blokkoltam mindent, néha kiütöttem egyet. Elsőre lement.
  • Fasiszta
    Valaki tudna adni tippet Knight Artorias ellen.
  • Lunki88
    Kár hogy ezt a győzelmet nem látta senki. xD
  • Solid Snake
    Ez már nem kis pálya
  • Lunki88
    Nem jött be a ninja mód. XD
  • Solid Snake
    Vissza,vissza
  • Lunki88
    Egy döntetlent sikerült utána. :) Mindketten meghaltunk az utolsó csapástól.
  • Lunki88
    Na bekerültem de nem sokáig húztam. :D
  • Laza
    Mi is csinálhatnánk ilyet :)
    Én benne lennék :)
  • Lunki88
    Most itt megy a pvp. Visszaraktam régebbi mentésemet hátha megidéznek és híres leszek...
  • Laza
    Ezt néztem délután, akkor 25-en nézték :)
    Mondjuk az ilyet én nem rendezném, hanem részt vennék benne :D
    Más is csinált már ilyet, csak a másik oldalon a 'bástya' tetején, ahol egy mimic jött eredetileg.

Na majd pakolom a jeleket :)

Egyébként a LVL 1-es játék vonzza a nézőket, legutóbb 15-en bámulták :D
  • Lunki88
    Micsoda pvp megy itt kérem szépen. Téged mikor néznek ennyien Laza? :)
  • MerlinW
    DSfix miatt. a d3d injector teljes képernyőre van kitalálva.
  • wedge31
    Jó az csak toljad fel a endet 40 fölé. Van egy ilyen nehéz páncélos karim jól lehet vele haladni.
  • Tatyla
    belassul igen
  • Tatyla
    botladozom de egyelőre nincs más csak jóval gyengébb :)
  • MerlinW
    Szobrozik:)
  • Laza
    Mit csinálsz abban a bazi nehéz páncélban? :)
  • Tatyla
    na kérem szépen egyelőre így állok:

• Laza
    Próbáltátok már windowed módban a játékot? Nektek is belassul úgy? (pl a spectate mod használatával)
  • Laza
    Szeretem ezt a szaltózást ... sokszor míg vártam a summonra az egyik döglött farkast 'dobáltam' a lábammal ... kva jó ahogy kilövi a hullát a sarkam :D
  • Lunki88
    A boss fight végén milyen jót szaltózok ott a képernyő előtt. :D Szinte az egész harc alatt nem lehetett engem látni mert hátul maradtam és gyógyítottam titeket. :) Na meg attól is féltem hogy lecsap 1 ütéssel... :P
  • Laza
    Az már igaz, se így, se úgy :D

Egyébként képes vagyok elszenvedni egy gyengébb fegyverrel csak azért, mert az tetszik, a másik meg nem :D
  • Laza
    Itt 0:31:00-tól van a hármas party ... ja, meg egy balga invader szomorú esete a túlerővel szemben :)

http://hu.twitch.tv/lazahun/b/334892717#
  • Fpocok
    Ki szereti őket? :D
  • Laza
    Az a jó a játékban, hogy számtalan fegyverrel lehet menni :)
    Még nem néztem végig az összes lehetséges fegyvert, még ezen a szinten ez is jó. De majd körülnézek. Mondjuk sajna nem szeretem a bunkókat :(
  • Keveqiah
    Egy club lenne az igazi barátod,íme :)
  • Laza
    Most vmi fejszém van, +5-re húzva. Ez elég szépen nyomja. Nemsokára húzok megint rajta, Sen előtt.
  • Laza
    Thx ... hát ja :)
    Az első végigjátszásban is egy +5 Raw Halbert volt a legjobb barátom, 90% azzal öltem a bossokat :D Aztán a knight halbert is szép darab :)

De csak lement a genya. Itt végülis már azon múlik a játék, hogy eltalálnak vagy sem. Egy ütés vagyok szinte mindenkinek, a bossoknak pláne :D

Na, még leverem a csáposat majd, aztán Gólem és O&S ... arra kíváncsi leszek :)
    De nem ma, most csicsika.

Szerk:
    Hiába Pyro a kari, kb sosem használom. Ált el is felejtem, hogy van ... egyébként is lassú :)
  • Lunki88
    Hipp-hipp hurrá Lazának! :D Láttam megszenvedtél Quelaag-gal lvl 1-en de szép volt. :) Meg mintha túlságosan hozzászoktál volna a halberd hatótávolságához, mert néztem néha túl messziről csapkodtad a baltával.
  • Lunki88
    Sikerült nagy nehezen levágni a farkát majd megölni, bár igaz hogy hárman voltunk rá. :) (Idéztem egy külföldi srácot.) Viszont az én summon jelemet akárhogy próbáltuk nem látta a Laza, szóval én nem tudtam neki segíteni...

Amúgy én 114 ő meg 110-es volt asszem.
  • trkadam87
    mekkora karakterrel?
    nekem a nagy karimnál levágta az, aki segített megölni :) fasza kardja van.
  • Lunki88
    Nem bírjuk levágni Kalameet farkát. :)
  • trkadam87
    Melyik bossnál tartasz Laza?
  • trkadam87
    Szívesen, majd még coopozhatunk, csak működjön a liveos levélírás a játékban.
  • MerlinW
    Felejtsd el azt a buzogányt, vegyél Andre-tól battle axe-et és abból faragj enchanted +5-öt. (170/176/0/0 E/E/A/-)
    Ez és a lighning spear lesz a két legjobb barátod SL1-es kalandod alatt:)
  • Laza
    Há me azt hittem eldobja már az elején is :D
    Pont a pajzs miatt vertem volna meg :P

Mindegy, elszaladtam az elején a zombi sárkányhoz a dragon pajzsért.
  • Tatyla
    hmm nem de köszi az eddigi segítséget...
  • trkadam87
    Tatyla, valamiért nem tudok írni senkinek GFWLon, azt írja ki, hogy your message could not be send, tud valaki megoldást rá?