Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Van felljebb egy körcsiga lécsõ lefelé... ott le kell ugrnai.

Parasite Eve 2, best game EVER!

wedge31
Le kell ugrani hozzá elég cifra helyen van.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Shep
Hol a fenében van a katakombás kovács, hallom ,hogy kalapál de ott a falat nem tudom kiütni, másik utat meg nem találtam?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Igen. Tudom.
De azon filóztam, melyik warp van a legközelebb... tomb of giants lett.

wedge31
Warp.

Fpocok
Tomb of Giantsbõl felfutni talán jobb.

Fpocok
Remélem csak valamit elnéztem, és nem az a leggyorsabb módja eljutni a katakombos kovácshoz, hogy lefutok a kezdõrõl...

Fpocok
Látod látod... ezért kell neked újra felraknod :D
Ha akkor bökök, amikor épp nem csinál semmit, engem keres... tuti ad egy sallert, miközben szúrok.

Vagy 4x volt olyan, hogy alatt toporogtál és nem ütötted! Miért?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
Na? Sikerült? Ha újratelepíted és nincs ott, akkor szerintem bukta.

wedge31
Ha eredeti megmaradtak a mentéseid.

Letöröltem...rá se kérdezett ,hogy meg akarom-e hagyni a mentett fájlokat...mindegy már települ.
NEm még mindig nem. viszont rejtett fájlok megjelenítésével is néztem és nem találom :/
Fpocok
Eredeti? Mert a gfwl titkosítva tárolja a mentéseket.

Komolyan......basszus 60 órám van ebbe a szarba....most meg nem indul a és faszom "windows leáll" üzenettel kidob. oké újra akarom kezdeni de elötte befejezném...
Fpocok
És akkor hol van itt a rövidítõ a valley of drakesbe? Le kell ugrani?

jarlaxxe
Annál nincs férfiasabb mint, hogy egy szál gatyába nyomsz le egy sárkányt...

még mindig a méntések???? a darksouls sl2 lenne?
Fpocok
Egy igazi férfi nem úgy harcol :D

wedge31
Annyira nincs értelme a páncélnak és a pajzsnak az ilyen boss harcoknál.

Az ilyeneknél levetközöl, elnyomsz egy Flash Sweat pyrot és annyi a monsztának.

Fpocok
Az az igazság, hogy mindig elfelejtem, hogy az ott van :D

HOL VANNAK A MENTETT FÁJLOK????? meghalt a játék nem akar sehogy se elindulni. :/ ujra rakás elõtt azokat kiszedném..
Szép, de a Power W.-t direkt nem nyomtad be? Jóval könnyebb lett volna kinyírni.

PSN ID: Lord_Mortanius

Fpocok
Stan és pan óta ez okozta a legnagyobb kihívást... és ahogy látom, márcsak a fõfõboss maradt.
A Bell Gargolyes óta rajtam van a stam,hp,loadot adó gyûrû... ami eltörik, ha levenném. De nem veszem le.
AZ IGAZI FÉRFI BELEÁLL MINDEN ÜTÉSBE! :d
http://www.youtube.com/v/POswICjb6EY&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Shep
Hát ez a katakombás boss csak valami hiba lehetett, Egy DK-t nehezebb levágni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Csinálj egy Divine fegyvert, és akkor nem jönnek vissza a csontik. Én egy ilyen nélkül le sem merészkedtem :D

Shep
Azt tudom csak még lockolni sem lehet õket. Szerencsére nem sokat sebeznek. De a hülye újraéledõ csontik hiába 1 ütésesek akkor is idegesítõek, meg az is ,hogy már megint leestem :)

wedge31
Nekem még nem sikerült, nagy ivben elkerülöm öket.

Fpocok
Természetesen nem ebben a sorrendben :D

Fpocok
Közelmész, felrobban, elfutsz.

Shep
Katakombákban azokat a babafejeket nem lehet elintézni?

CarajoEsp
Quelag és a hydra halottak, ez a Great Hollow borzasztó egy hely..

Mindenesetre, baromira bejön a játék így az elején:)

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Fpocok
MEgöltem sárkányt... kaptam egy gyûrût (mire lesz jó? Biztos kell valahova, mert elég értelmetlen, amit ad :D)... hol van a rövidítõ?

Shep
Na látom már elvileg a vizes résznél kell lenni, na megnézem ott van-e már.

Shep
Hát én ezt még nem is láttam :)

wedge31
Erröl.

Van egy másik abysson is.

Shep
Húúúú hát azt sem tudom kirõl beszélsz? :)

Van egy csomó parazsam, divine, chaos flame, dark, enchanted melyikbõl lehet valami tuti cuccot kihozni (katakombánál még nem járok)

Shep
Most olvasom ,hogy a firelink oltárra kell rakni és megtölteni lelkekkel és kinyílik az utolsó ajtó. Kár, hogy azt sem tudom mirõl hadovál. Ezt bírom ebben a játékban nem lehet igazán tudni semmit, csak találgatni.

Fpocok
Menj vissza a kezdõre, a nagynyakú npchez... aki a tóból jön ki.

wedge31
Beszélj valamelyik gilisztával azok majd oda visznek / firelink vagy abyss /

Shep
Megvan a lordvessel de hogy tudok átmenni a vörös ködön Andoban? Használni nem tudom, ha a ködre rányomok csak kiírja ,hogy le van zárva.

Fpocok
Asszem megvan.

Fpocok
Szégyenlem, de Manus csak másdoszorra lett meg. Meglepett az AOEval... tehát akkor eddig három boss van meg. Sárkányt hogy tudom lecsalni?
For Kings boss? Azt már megöltem.

MerlinW
Dehogy. Ott a gát, Abyss, a for Kings boss, a Very Large Ember, shortcut Drake's Valley-ba, stb.

[merlinw.org]

Fpocok
JA semmi. Megvan :D

Fpocok
Öööö... ahol a szellemek vannak, ott van valami fontos? Mert csak egy kijáratot láttam, ami felvisz a felszínre... akkor itt ennyi volt?

Fpocok
Ezek a szellemek brutálisan dobálják a sima meg twin humanityket :D

Solid Snake
Sok kis ropi,hullanak mint a legyek.
Megdícsérem erre öngyilkos lesz....XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Le a kalappal elõtted! Nagyon jól megy ez már neked.