10203
  • Laza
    Basszus, valamiért mióta a lvl1-es karim tolom, az X360-as kontrolleremnél gombnyomás lag van ...... néha fogja, megnyomom a kis ütést, nem csinál semmit, majd 2-3mp múlva üt ... és általában akkor már nem lenne jó ... pedig mozogni tudok, azzal semmi baj nincs :(

Basszus, és mindig hátbaszúrásnál ... lvl1 karinál ez kritikus ...
  • CarajoEsp
    Ebben siman benne lennek,jol hangzik:)
  • Tinman #5593
    Blighttown sokkal rosszabb
  • Tatyla
    ez a Blightwood szemét egy hely :(
  • Fasiszta
    itt a kép.
    http://imageshack.us/photo/my-images/690/2012101000002.jpg/
  • Fasiszta
    Én is nehéz páncélos vagyok és már levertem mert rájöttem hogy mit kell csinálni.

Nem Ng+
  • wedge31
    +1 MerlinW
  • jarlaxxe
    +1 MerlinW
  • Tatyla
    +1 Laza
  • MerlinW
    +1 Laza HG jogának
  • Tinman #5585
    +1
  • Laza
    Te sem kaptad még meg a házigazdaságot ha jól látom, ilyenkor csak moderátorral lehet módosíttatni, nem?
    Le kéne cserélni a képet kisebbre, esetleg linket kirakni, ilyesmi. Csak egyszerű dolgokra gondoltam, nem kell szétb..ni a topic kinézetét :D
  • Laza
    Na, meg rendezhetnénk egy BECSÜLETBELI HC házibajnokságot ... új karakterrel játék az első halálig. Boss/miniboss leverés lenne a checkpoint (mondjuk bizonyos játékórán belül, ne azon múljon, hogy valaki 10 órát farmolja a lelkeket szintlépéshez, vagy a bossokat bizonyos szint alatt kelljen leverni, vagy valami), és mondjuk a bossok sorrendjét előre meghatároznánk. Egyébként meg bármilyen classal és bármivel lehetne nyomni (summon, stb).

Azért becsületbeli, mert senki nem tudja ellenőrizni ... de pont akkor lenne poénos, ha mindenki bevallaná az igazat, hogy pl az első firebomb dobáló lelökte a hegyről :D Aztán lehetne több fordulót is csinálni, hogy több esély legyen :)

Na, ki lenne benne? :)
  • wedge31
    Mondjad mit szeretnél?
  • Laza
    Csináljunk már egy 'ál' szavazást a házigazdai jogokért, aztán tegyük már rendbe a bannert :)
  • Laza
    Ja, azt én is olvastam, hogy a DLC-vel nerfelték, és már nem is vagy átlátszó, hanem csak egy fehér körvonalad van.
  • wedge31
    Probáltam és nem így volt, állitolag a patchelés elött volt ilyen de ez már a pc-és verziót nem érinti.
  • Laza
    Ja, lehet úgy is. Mondjuk Én még egyszer sem szereztem meg.
    Ahogy nézem kétféleképpen lehet, valószínűleg Capra előtt csak a PvP-s megoldás játszik :)
  • Laza
    Mert tőle félnek ..... :D
  • ratgab
    Akkor van gond,ha a zabot is beépítették már.

Akkor csak a sunyi marad (remélem oda azért nem húztak fel még lakóparkot... mondjuk ettől még el lehet menni megnézni XD).
  • Shep
    Kukutyint már beépítették, nehéz lesz :)
  • ratgab
    Ahhoz képest, hogy én vagyok az ember, akinek nem mondjuk ki a nevét nincs olyan tisztelet irántam, mint a hasonló titulussal bíró HP szereplőnek...XD

Magyarra fordítva a dolgot elmentek ti kukutyinba zabot hegyezni...XD
  • Shep
    Már a feltételezés is sértő :D
  • Lunki88
    Azt olvastam hogy ha a fog ringet használja az ember akkor a kutyák nem vesznek észre és egyedül csak Capra-val kell foglalkozni. :)
  • Solid Snake
    Ne bántsd még Te is, nem hagyom.
  • Tinman #5570
    Ahhoz játszani kellene :-D
  • ratgab
    Shepykém te provokálsz engem úgy érzem :-).

Még a végén lealáználak invaderként.
  • Shep
    Na de azt nem mondtam ,hogy ez elsőre is menni fog én nála időztem a 2. legtöbbet, pedig igazából nem nehéz csak hát elbénáskodtam :)
  • Laza
    Ki kell élvezni a játék (egyik) legjobb és leghangulatosabb bossát ... nem szabad gyorsan túl lenni rajta :)
  • Shep
    Ezek csak kifogások :D
  • Shep
    Oda kell szaladni és leütni a legjobb taktika, egyedül az egymás után leütős támadását nem szabad hagyni ,hogy kivitelezze, az elől el kell lépni.
  • wedge31
    Én szoktam hagyni, hogy töltse magát igy legalább ugy érzi van esélye, szegényke...

Pyroval meg simán lerohanom.
  • Laza
    Hát Én sosem foglalkoztam a feltöltésével ... simán blokkolhatóak azok az ütések is ... sőt, ilyenkor előszeretettel nyomja a rádugrálós mozdulatát, ami potenciális támadási felület.

Ha az Én taktikámat kérdezné valaki ... legyél gyors, meg kell egy jó pajzs ... simán ki lehet kerülni a legtöbb támadását, majd counterattack, pajzzsal meg mindent lehet blokkolni.
    Nekem egyik kedvenc harcom, az egyik leghangulatosabb.
  • Lunki88
    Mielőtt félreértenéd, Artorias-ra gondoltam. :D
  • Lunki88
    Még jó hogy erről fogalmam sem volt első végigjátszásnál, és vért izzadtam mire levertem. :D Mondjuk egy ekkora legendától nem is vártam kevesebbet. :)
  • Tinman #5560
    Rém egyszerű!

Amikor látod, hogy "feltölti magát/erőt gyűjt" akkor mindent tégy meg azért, hogy betámadd! Ha késlekedsz és felspanolta magát, nehéz dolgod lesz!

Lényeg: Igen, a feltöltődése MEGSZAKÍTHATÓ!
  • ratgab
    Látjátok így kell híresnek lenni! XD Most ezek után hogy játsszam végig a játékot később?

Visszasüllyednék az egyszerű földi végigjátszottam a Darksouls-t Pc-n játékosok közé.
  • Solid Snake
  • Fpocok
    Kicsit nagy lett, sry.
  • Fpocok