10203
  • CarajoEsp
    Megnezem tudoke csatornat inditani, akkor latni ha meghalok.
  • Lunki88
    Lesz az később majd 50 meg 100k soul is. Legalábbis nekem volt már annyi. :)
  • Tatyla
    na ma nagyon felbaszott a játék,az erődben már majdnem feljutottam a tűzhöz de elpusztultam és mikor vissza akartam menni egyik lengőbárd lelökött -3 humanity és vagy 25k soul ugrott...

• Tinman #5632
    K. élet én meg melóhelyen mindig.

Hogy a francba van neked ennyi időd gémelni? Nyugdíjas vagy? :-D
  • Laza
    Most indítom a kihívást :D

http://hu.twitch.tv/lazahun
  • Laza
    Szerintem a chalange módról beszél :)
  • CarajoEsp
    Arrol nem volt szo Laza se irta. Egyebkent koszonom. Ami a Hc modot illeti ha lehet fejlodni es a cuccokat fejleszteni akkor csak odafigyeles a halal nelkili jatek. Bar lehet rastresszelnek.

Teged Laza meg bejeloltelek Gfwlen jelol vissza talan konnyebb lesz Artorias utan megfogni pvpre:)
  • Tinman #5628
    Jah, hogy úgy :-)

Azt hittem valamiért, hogy max ilyen Drake Swordd-el érted el ezt a szép teljesítményt vagy az alap fegyóval.

Segítőt meg nem használok, mert makacs vén fax vagyok :-D

De azért akkor is jár: RESPECT!
  • CarajoEsp
    Nem hinnen, hogy neked, akinek a leirasabol kedvet kaptam a jatekhoz ez gond lenne csak vegig humanba kell lenni az elejen abbol szerezhetsz titanite shardit amivel a megszerzett battle axet fel lehet nyomni +5re azzal meg egy fejlesztett pajzsal a capra meg se tud sebezni ha felszaladsz a lepcson. Bell Gargoylehoz meg van segito.
  • Solid Snake
    Képt,vidit vagy meg se történt
  • Tinman #5625
    Akkor már csak az időpontot kell egyeztetnünk a nyalás végett, na meg persze a részleteket tisztázni, hogy mennyire mélyen, oldalirányban is kivánod-e, ilyesmi.
  • CarajoEsp
    Nem. Rendes New Game rol a csupasz karakterrel kezdve, mondjuk teny, hogy azzal az eleje a jateknek nagyon konnyu. Vegig ember formaban, invaderek nem nagyon jonnek.
  • Tinman #5623
    New Game+ -ról beszélsz?
  • CarajoEsp
    Masodszori jateknal egeszen a Darkrootig jutottam, Capra, Gaping Dragon, Quelagg halott volt egy halal nelkul, ott azt hittem en vagyok a rambo es levert egy borokabokor...
    En benne vagyok, mert az otlet jo
  • Afe
    Néhány sikertelen próba után elmentem gyűjtögetni, hogy 40-ről 50-re vigyem a Strength-et, így már elbírtam a Harvel pajzsot, amivel kivédtem az összes támadását. A gáz az, hogy kb 1.300.000 lélek kellett hozzá. Ezzel, meg a +5 BK Halberd-el már könnyű volt.
    A farkára tényleg nem hajtottam, csak rám repült az elején többször is, és így csak a hátulját tudtam ütni.
    Nincs már hátra csak a főboss, aztán megnézem a ng-t.
  • wedge31
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Írd meg az új banner és alatta levö linkek kódját és berakatom a modikkal, ennyi, nem kell ezt szerintem túl bonyolitani.
  • Laza
    Na, az mák, hogy ha direkt cél nélkül még el is dobta a farkát ... sokaknak ez tervezetten sem jön össze :D
  • Laza
    Elvileg már nem ... de ha felmész a Gargoyle boss utáni harang torony aljába, ott lesz egy fickó, akinél tudsz 'békítést' kérni (absolution, vagy mifene) ... nem lesz olcsó :)

Egyébként mikor Én először ott jártam, be sem mertem menni, konkrétan kívülről seggbe lőttem az ablakban ülő macsekot ... aztán mikor kiabálva elpárolgott rádöbbentem, hogy nem ellenfél :D
  • Laza
    Nem erőltetem, nem is mondta senki, hogy itt rendet kell tartani, és eleve nem csak ez az értelme ... hanem pl amire Én jeleztem, hogy a bannert át lehessen alakítani.

Persze szép ez a bazi nagy kép, de lehetne oda más infókat is kitenni :)
    Persze ha nincs rá igény, akkor lényegtelen.
  • Tatyla
    a macskának az erdőben az invaderség miatt először nem mondtam igent és most visszamentem és nem áll velem szóba?
  • Afe
    Tegnap este sokadik nekifutásra sikerült megölnöm egy nagy dögöt, akit korábban már láttam, csak nem volt hajlandó addig leszállni a földre, amíg a kovács le nem nyilazta az égről. Rendes volt, mert harc közben hozzám vágott egy kardot. Baromi látványos küzdelem volt.
  • jarlaxxe
    Ezt a hg dolgot csak te erőlteted szerintem házigizda csak oda kell ahol rendet kell tartani itt meg nem kell mert nagyon normális társaság gyült össze én ezért nem érzem szükségét de ha mégis kell én már szavaztam MerlinW-re.
  • Laza
    Na, de menjen ez akkor élesben.
    Annyi még, hogy mindenki adja a karijának azt a nevet, hogy: OneLife

Na, kéne vkinek az a HG jog, ott össze lehetne írni ezeket :)
  • Laza
    Ja ige, és azt döntsük el, hogy a gyorsaság mennyre számítson ... szerintem valamennyire számítson bele, ne legyen 10 órás Bell Gargoyle kill lvl50-en :D
  • Tinman #5611
    Basszus azért aki halál nélkül elviszi legalább Capra-ig, majd le is vágja... hát én annak becsókolok a dísztéren!

Minap kezdtem újra egy lvl senki karaktert és megmondom férfiasan, hogy Bell Gargoyle-nál 1x haltam :-(
  • Laza
    Na mi legyen a HG joggal? Wedge szeretné magának, mint témaindító, vagy mindegy h ki? Mert akkor meg kéne igényelni a mod topicban.

Illetve akkor a hétvégén lenyomhatnánk az első fordulóját a Dark Souls Permadeath Premier League #1 -nek :)
    Igazából tök mindegy ki mikor nyomja, max egy x napos határidőt kéne meghatározni. Nem is muszáj a hétvégén, akár 1-2 hetes is lehet az időszak ... csak becsülettel, az a lényeg. Remélhetőleg minden DS játékos becsületes ... és valljátok be, ha lever az első ellenfél ... pont ettől lesz érdekes és izgalmas. Már egy csaló is tönkre tudja tenni ezt a jó kis mókát :)

Az általam javasolt boss sorrend:
    - Asylum Demon
    - Taurus Demon
    - Bell Gargoyle
    (vagy itt a Moonlight Butterfly és Great Grey Wolf Sif)
    - Capra Demon
    - Gaping Dragon
    - Chaos Witch Quelaag
    (vagy itt a Moonlight Butterfly és Great Grey Wolf Sif)
    - Iron Golem
    - Ornstein and Smough

Azt hiszem egyelőre elég eddig felírni a listát :)
    A szabály az, hogy nagyon nincs szabály ... minden megengedett, summon, stb, mint tudjuk úgysem ezen fog múlni ... csak ugye ne felejtsük el, hogy az emberi forma invaderrel is együtt járhat, aki ha megöl szintén halálnak számít ... éppen ezért jó lenne minimális szabályként, hogy online kell nyomni :)
    A fenti bossokon kívül mindenki azt öl amit akar, csak ezt az elméleti sorrendet tartsuk be. Esetleg minden boss után legyen egy ki-be lépés (azonnal, ott a helyszínen), felírva az aktuális játékidőt. Halál után mindenki írja be a bossok listáját, mellé a teljesítés játékidejét és a lvl szintjét és egy képernyőmentést a statjairól (ha belefér) :)

Kb így:
    linkelt kép
    - Asylum Demon - lvl1 - 0:21:12
    - Taurus Demon - lvl12 - 1:12:41
    stb-stb

Én majd online nyomom az adást, szóval ellenőrizhető leszek :D
    Lehet ma este el is indítom :)

Na, ki lenne benne? :D
    Esetleg egy másik fórumról is lehet tudok még jelentkezőket hívni.
  • Keveqiah
    Nemtomki VS. Capra
  • Lunki88
    Ez nagyon beteg... Nincs neki egy humanity se? xD
  • Fpocok
  • MerlinW
    Szerintem független tőle. Én legalábbis boss megölése előtt is tudtam idézni, idéztetni is és invade-elni is. Legalábbis így emlékszem.
  • CarajoEsp
    Illetve annyi kerdesem lenne meg, hogy ott tudok csak invadelni, ahol meg nem oltem meg az Area Bosst? Vagy az csak a coopra vonatkozik?
  • CarajoEsp
    En n moet kezdtem ujra, eltart egy darabif, mig odaerek. Melyik covenantban vagy?
  • Laza
    Hát még kéne pár ember, és mehet :)

Én a lvl 110-es karimmal Knight Artorias utáni bonefire környékén mindig találok valakit :)
  • CarajoEsp
    Amit irtal a Hc menetet mikor akarod kezdeni?
    Illetve felvettelek, ha van valaki aki pvpzne irja meg mikor hol mert nem nagyon tudok senkivel komolyabb csatakat vivni.
  • Laza
    Vicc, hogy a másik karimnál 80+ óra alatt egyszersem tapasztaltam ... viszont nemrégiben feltettem a legutolsó DsFix-et ... lehet az okozza?
    Na, majd visszarakom a régebbit és kipróbálom.
  • Tatyla
    Akkor az na eltevesztettem
  • Tinman #5599
    Ugyan ez!!!

Nekem kedvencem az előre ugrás és lecsapás és 10-ből 3x nem sikerül ^^
  • Laza
    De ez nem hiszem, hogy gomb probléma ... na majd kipróbálom a másik karinál is. Basszus, ezért szopok Anor Londoban ... körbetáncolnám a knightokat hátbavágással, de ez szopat ...
  • Lunki88
    Megviselte ez a hardcore játék. :D Amúgy az enyémen az A gomb lötyög kicsit, de még működik szerencsére.
  • Laza
    Vááá, és ha már megnyomtam nem is tudom visszavonni ..... kiba idegesít :(