Magic City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Yo, Bitch!
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
REAL MADRID
Yo, Bitch!
Mikor Judihoz bement a nagydarab azt hittem õ Ben embere, :) finoman tudtára adta, hogy nem bántja de kell írnia valamit Bennek. Szerintem valami olyasmi lehetett hogy a meghallgatáson elmondja mit látott akkor és Bent is feldobja. Rendõrök azt hiszik, még mindig hogy tud valamit Judi ugye ezért számítottak rá, hogy meglátogatják Ben emberei (nem Evens végett). A levéllel meggyorsították az eseményeket, illetve még ezt a gyilkossági kísérletet is rá lehet húzni Benre, vagy akár Evens-re is. (mármint a gyilkosság elrendelését) Bár szerintem Ben ellen ez k**va kevés, tehát megint inkább Evens ellen mennek vele, hogy megtörjön.
Arra most már tényleg kíváncsi lennék, hogy Judi tényleg nem tud semmit, vagy tud csak ennyire nem akar róla beszélni. Még annyit, hogy nagyon nagy görény volt, hogy Ike-ot feldobta, mikor csak õt védte.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
de a vége nekem nem volt tiszta, a csávó aki megmentette a csajt, honnét tudta, hogy ben küldeni fog valakit, hogy megölesse a nõt? meg elõtte valami papírra mit akart vele íratni?
Yo, Bitch!
biztos?
Vége az évadnak, egy szóval úgy jellemezném, hogy RÖVID volt.
[/spoiler] meglepõ dolgok voltak itt. Maria meghalt, várható volt. Isac megszívta, kis kúrva feldobta. Ben igencsak örült ennek, de akkor miért küldte oda az emberét Judihoz? Isac emberei milyen hûségesek voltak, hogy kiálltak mellette. Pl. fényképész a másik szemébe vakuzott, hogy ne tudjon képet csinálni, a rendõrt az ajtó nyitogató elejtette, egy másik hogy egybõl intézi az ügyvédet stb.
Képek... mégiscsak kiderült az eset. Akkor ott gondoltam hogy na ennek itt vége, csaj és gyerek is megdöglik... kiment medencéhez, na mondom kedvenc szereplõmet (aki mellesleg kurvasokatmesztelenkedett) kiszedik, meg még a gyereket is (még ha a kisebbiket, annak örülnék is mert azzal nagyon nem vagyok kibékülve). Erre föl impotens buzi aki arra élvez, hogy más jól megbassza a nõjét... neee....
és a fa***opó még oda is hívatja hogy a szeme láttára rendezze el.
Még itt is azt hittem, hogy akkor oké csaj megússza mert jó teste van, de Stevie-t kibelezi. Hát nem tévedtem megint...
Hát hogy mi lesz köv. évadban...???
Egy biztos, úgy néz ki hogy Stevie folytatni fogja amit eddig csinált [/spoiler]
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Stewe elég merész volt, hogy a mészárosra bízta a tolvaj gyereket, mi lett volna ha esetleg az beszélne vele elõtte, elmondta volna a képeket. Vagy ha a rendõrség nyomozásba kezd tuti átkutatják a kis hajót, akkor megtalálják a képeket. Még nincs ennek vége.
Rendõrök nagyon nyomulnak, rohadt egy buzgó mócsingok, Silverbõl kíváncsi vagyok mit húznak ki.
Ben nagyon buta volt, ilyen a fajtája, kikövetelte a pénzt, szar ügy, bár igaza volt (részben).
Nem tudtuk meg még egyenlõre, hogy végül mit adott Ike a pénzért cserébe a csajnak.
Egyébként hova lett pontosan a 100k$ (mármint amit Ben adott Evensnek)? Ment a fogadásra ugye, meg elõtte abból fizette ki a banknak a részletet? Ja meg ugye 10gurigát adott a képviselõnek. 10? Mintha úgy emlékeznék hogy adott elõtte az IGEN-re meg most 10-et a NEM re. (nem biztos)
Mert imdb szerint igen, viszont sehol sem találtam...
Yo, Bitch!
Más: Azt hiszem elsõ részben volt az, hogy Ike lement a partra beszélni a gyerekkel, akkor a srác nyakában ott lógott a zsidó csillag.
Szerintem az, hogy Ben nõje hova jár, az még sokáig nem fog kiderülni.
Más: Csak nekem nem esett le az elsõ részben, hogy Evansék zsidók?:D Nem éppen zsidó név, és említve se volt, hogy azok lennének.. Bár lehet csak az én figyelmemet kerülte el, csak a 2. részben esett le, hogy zsidók:D
Yo, Bitch!
Próbál megszabadulni ugye Ben-tõl. Jó barátja volt ugye akit megöltek, megtesz látszólag mindent az ügy érdekében közben tudja hogy ki áll a dolog mögött.
Valamelyik irányba el kell indulnia, vagy tisztességesen megszabadul Bentõl, ami kizárt, vagy õ is a aszerint fog játszani...
másik: hát kíváncsi leszek, mi lesz ha kiderül hogy Ben nõje kihez jár éjjelente...
Yo, Bitch!
elsõ 5 részt láttam eddig, és egyet értek veled, egyre jobb.
Szereplõk is egész jók.
Hányadiknál tartasz?
A történet röviden: Miami Beach 1959. január 1. a Fidel Castro vezette Forradalmi Hadsereg bevonult Havannába, ahol semmiféle ellenállás nem fogadta õket. - Ez nagy hatással lesz a történetre, amiben megismerkedhetünk a város gengsztereivel, a nagyhatalmú politikusokkal, valamint a szórakoztató ipar kiemelkedõ, neves személyiségeivel. A sztori középpontjában a Miramar Playa Hotel áll, amit Ike Evans (Jeffrey Dean Morgan) vezet és a maffiavezér, Ben "The Butcher" Diamond finanszíroz. Itt minden a pénz körül forog, jól meg kell válogatnia az embernek a barátait, mert itt könnyen bárkit hátba támadhatnak, ez a Magic City.
És berendelték a második évadot! (még az elsõ rész vetítése elõtt)
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
The Matrix has you...
Miami, szállodavilág, Jeffrey Dean Morgan és a 60-as évek, amikor Kubában Castro hatalomra kerül.
bõvebben és további videók