23
  • nextman
    Szerintem atom allat kiraly lett, jobb, mint az eddigiek. Csak a 2 jatszhato palya a keves..
  • Gerygrey
    "a gravitáció hiányával is meg kell küzdenünk (...) már olyan dolgokat is bele kell számolnunk a lövéseinkbe, mint a bolygók vonzása és hasonlók."

Kedves cikkiró, tessék már eldönteni, hogy a gravitációval vagy a hiányával kell megküzdeni? :)
  • donceleger
    Akkor én is felszólalok az értelem nevében, hogy maradj csendben és ne beszélj butaságot, ha nem tudod miről van szó! Ha te ebben nem látsz újítást, akkor veled van a baj. Szifos-ra eddig is fizetős volt, droidra meg ingyenes.
    Unaloműzésnek meg tökéletesen! Remélem hamarosan jön symbianra is!
  • shamanist
    Bár nem mindegy, hogy fekete luk vagy Fekete lyuk

A játékkal nem játszottam. Melyiket robbantja a falba?
  • qetuol
    a luk is éppoly helyes, mint a lyuk (lásd Magyar helyesírás szabályai)
  • Rapid81
    Én a Space-t kivéve (mert ebből a cikkből jöttem rá, hogy ilyen is van), minden Angry Birds-zel játszottam és sosem fizettem érte sem pénzben, sem természetben, sem sehogy, mert Androidra ingyenes.

A reklámos dolgodat meg nem értem... Ha nem vagy neten, akkor semmilyen reklám nem jelenik meg semmilyen Androidos programban. Rányomni meg végképp nem kell...

• Szefmester
    Nincs szifonom, és amúgy sem fizetnék érte de akik ezzel játszanak azok ha pénzzel nem is de másképp tuti fizetnek. Meg aztán: http://www.sg.hu/cikkek/88252/az_elso_angry_birds_space_reszletek

Reklámokat nem nagyon látok hála az adblocknak. És ez így van jól. Ha ízléses a reklám, vagy humoros, netán a valóságot tartalmazza akkor érdekel, de addig inkább tiltom.
  • endrev
    Kedves Ötvös Tibor, LYUK, nem luk.

Tényleg nem mindegy hogy hányan játszanak is hosszan a játékkal, és hányan csak letöltik.
  • Rapid81
    Az Angry Birds mióta fizetős?? Jaaa, a burzsuj iSzar fanoknak tényleg fizetős... Androidon ingyenes.
  • SkyN3t
    Kiszabadítani a társainkat ??? Csak nekem tünt fel hogy le kell zúzni a disznókat mert lopják a tojásokat? Mellesleg szerintem pont az a baj hogy túl könnyü lett a játék...sajna elég hamar végig lehet pörgetni :S
  • tomboy013
    Az alap Angry birds jó kis unaloműző játék volt. A minap próbáltam ki ezt, de nekem ez már nem jön be. Ezek a gravitációs mezők szerintem oltári nagy marhaságok. Nyilván kell az újítás de nekem nem nyerte el a tetszésemet.
  • fergusonpapa
    Nem vagyok rajongója de sok unalmas percet vagy akár órát tud eltölteni és szerintem igényes egyszerű és mókás,

Ingyenesen is eléred csak reklámok is megjelennek benne ,na most ezt a sok szeny flash oldalon nem kapod meg? dehogynem annyi reklám van hogy a gép is kiakad néha tőle.

Fizetősen pedig hm hm 250ft max az ára és ezért ad 20óra játék élményt legalább nos azt hiszem ez túl drága :D az új NFS a hype-ot kihasználva eladta magát 12e ért potom 3 órás játékmenetével.Na most nem is tudom melyik a jobb.

Hja és madárkáink megtalálhatóak PC-n is na hogy ott 1500ft körül van? kész rablás :D és úgy is az emberek többsége lewarezolja...

Szóval fika megint a szabadidő nagyságának hibája
  • Andr0
    ma a "menő" dolgok felét a marketing adja el... semmiben nem különbek a többitől.
  • Skynet85
    Kikérem magamnak, én a megjelenés utáni nagy hypetól kezdve fikázom, és nem divatból. :P:D
  • Szefmester
    Azért lett divat fikázni, mert egy alapvetően eddig ingyenes játékstílust adnak pénzért, úgy hogy újításnak a szikrája sincs benne. Ez pedig egy bicskanyitogató magatartás, és nem fikázzák az emberek hanem felszólalnak az értelem nevében.
  • fergusonpapa
    igényes cikk..
  • Andr0
    nem lett rossz, pont. Én nem sokat játszok mobilon, de ez pont elég arra a félóra game-re amit én lezúzok egy héten... ellazít xD Amúgy a Gravitációs dolog tényleg jó lett...
  • Royalize
    "egy csúzlival kell a pályán található kalitkákat feldönteni és így kiszabadítani az abban raboskodó társainkat." WTF????????????
  • qetuol
    a 2 fő pályát 2 óra alatt végigvittem, a dangerous zone-hoz meg már nem volt kedvem... uncsiiii
  • Narxis
    Divat lett az Angry Birds-öt fikázni, de a számuk magukért beszélnek. Nagyon sikeres, jó játék és kész.
  • danesz234
    Mondjuk elég érdekes lett a cikk az tény, mivel a malacokat kell kipucolni a helyükről. Azzal vitatkoznék hogy nehéz lett a játék. Az tény hogy sok pályát első próbálkozásra csak egy csillagosra lehet lenyomni de utána nagyon gyorsan rá lehet jönni hogy hogyan lehet a többit is elérni.
  • boomen
    Hát csak gratulálni tudok a cikkirónak! "Kiszabaditani az állatkákat a ketrecekböl" ???
    Max a Rioban.
    Szánalmas
  • Szefmester
    Újdonságok? Eddig sem volt egyedi a játék... és most sem lett az. Csak egy képviselője a sok közül ennek a gravitációs dolognak: http://www.flasharcadegamessite.com/26052-gravitee-wars.html