Túlmelegszik az új iPad
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kifújt levegõ õt legalább 60 fokos. De néha alul a burkolat is forróbb ennél.
Egyébként jogos, de vastag tabletnek ott vannak a Tablet PC-k, viszont ott nincs kompromisszum teljesítmény ügyben.
A 46 fok normális? Szívesen megnézném, ahogy a kedves hölgyemény az ilyen hõmérsékletû géppel az ölében ücsörög egy darabig 😄
Felhasználó: mindig a gép a hibás Rendszergazda: a hibát először ne a gépben keresd.
killall imagent
vagy kicserélteti vagy eladja és megmondja hogy ilyet többet nem vesz. de persze ha fikázásról van szó a nagy magyar átlag egybõl atomfizikus lesz. nincs több kérdésem, és imádlak Amszterdam, kösz szépen
KVP nem értem miként jön a kínai gyártás vagy az állítólagos gyerekmunka ahhoz, hogy meleg a proci. Ha made in germany vagy made in mexico lenne, akkor is melegedne, nem? 😄
killall imagent
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
A korrekt megoldas az lett volna, ha eleve alacsonyabb orajellel adjak ki a keszuleket, igy nem tudna annyira felmelegedni. Persze akkor meg a teljesitmeny lenne alacsonyabb mint a konkurenseknel, ami apple felhasznalok eseten tobbnyire nem is lenne gond, mert altalaban nem hasznaljak ki a hardvert. Aki meg megis megteszi az igy jart.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
remélem érzed az arányokat😊
Na de ez is egy Feature lesz 😄
Egyébként egyre több az olyan hirdetés, hogy azért adom el, mert nem használom, csak áll meg nem tudom kihasználni. Az emberek csak rá jönnek lassacskán, hogy van élet a bullshit marketingen túl is?
magyarorszag 2012
killall imagent
"... az iPad és ez az egész Tablet mizéria hidegen hagy.... azért valljuk be ez csak egy játék! Komoly dolgokra nem jó egyik tablet sem - buszon olvasni meg nem olcsó."
Az elõzõ kommentedben (#29) meg leírtad, hogy megvan a legújabb iPad (+ egy a családban).
www.adamexdesign.hu
Engem nem érdekel... Apple párti vagyok, de az iPad és ez az egész Tablet mizéria hidegen hagy.... azért valljuk be ez csak egy játék! Komoly dolgokra nem jó egyik tablet sem - buszon olvasni meg nem olcsó.
Én most cserélek egy 11,6" MacBook Air-re hamarosan, csak várom a következõ Ivy procis szériát, ami 1-2 hónap még kb. a Többi nem érdekel. Fusson a DP7, Ableton, SSD legyen benne és tudjak webprogramozni... a többi nem érdekel, meg senki negatív véleménye sem az Apple termékekrõl... Én elfogadom, ha valaki a Windows-t szereti, mert azzal sincs már annyi baj mint régen, csak mindig megy a nyavajgás... van ami erre a dologra jó, van ami arra... ennyi.
http://www.sg.hu/cikkek/47660/a_ps3_is_tulmelegedessel_kuzd
http://www.sg.hu/cikkek/41253/hibas_xbox_360_miatt_inditottak_pert_a_microsoft_ellen
Ha valami kifogásolható, nincs is értelme megmagyarázni, hogy az úgy jó.
Az Apple sem tévedhetetlen, ahogyan senki sem... csak ezt divat fikázni... ennyi.
Amikor mondjuk a Microsoft, vagy pl a Dell csinál valamit akkor az nem tragédia - ez egyértelmû...
Egyébként nincs puska senki feje mögött, hogy mit vegyen - használj amit akarsz.
往前看同志
往前看同志
Nem azt mondják, hogy sztendbáj üzemmódban lesz közel 50 fokos, hanem mikor komolyabban terheled 😉
Egyébként kaptam én kölcsön egyszer régi Motorola razor telefont, sima JAVA program futtatása közben simán forró volt. 😄
Most meg van egy telefonom amiben egy igen elterjedt ámde régi proci van, simán 40 fok felett van ha valami húzósabb app fut rajta.
A tesóm kezében az iPad 2.. valóban ez egy kicsivel melegebb, de semmi túlmelegedést nem észleltem eddig. Azt hogy 50 foknál tönkremegy az akku olyan baromságokat meg ne beszéljünk már, meg hogy az 50 fokos víz forráz olyat se.
Arról miért nem beszél senki, hogy a GalaxyTab-ról lejön a festék és hasonlók, és az is melegszik !!! Jaaa.... hogy az nem Apple amit fikázni lehet.
Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)
https://twitter.com/foodlfg
erre jön a kattintás😊
(I4 veteli problemaja Europaban sem ismeretlen fogalom, jopar ismerosomnek van a bevezetes legelejen vasarolt I4-e, es a veluk valo beszelgetes kozben rendszeresen szakad a vonal, mig masoknal ezt nem tapasztaltam 😄)
- A szomszédok egész nap az udvaron fajtalankodnak!
- De hát innen nem is látni az udvarra.
- Innen nem, de ha a WC-re felrakja a kis sámlit és arra felállva lábujjhegyen kikukucskál a szellõzõablakon, akkor pont odalátni!
www.adamexdesign.hu
1, Akkora nagy világmegváltó dolognak harangozták be, és akkor most csak klímás lakásban használjam nyáron?
2, Las Vegas-ban (43°C árnyékban) akkor elfüstöl a kezemben? Tényleg innovatív és musthave cucc...
Nem azt mondom, hogy nem szeretnék egyet, csak azt nem szeretem ahogy a problémákat kezelik. "Így fogd az iphone-t" meg "Ez még megadott értékeken belül van"
Mos csak hirtelen egy példa: Asus Transformer Prime: kiadták, a fém hátlap miatt gyengébb volt a GPS és Wifi jel. Nem kezdtek el bullshit marketinggel szépíteni a dolgon. Áttervezték és kiadták új hátlappal, és nem egy nyavalyás gumitokot adtak mint az iPhone-hoz...
www.adamexdesign.hu
Az proci amit betettek az iPad-ba meg egy nagyon bátor kompromisszum volt, majdnem 1.5 akkora mérettel, mint amit mobil CPU-ban szokás, dupla GPU, miegymás. És mindez 45nm-en. A csoda az lenne, ha nem melegedne.
Viszont ez a melegedés kissé felfújt dolog, mert minek megy vele valaki a napra? Ennyi erõvel egy notit is ki lehet nyírni, ha otthagyod fõni a napon vagy egy kocsiban. Meg ott vannak jó képességû userek, akik leteszik úgy, hogy összes szellõzõ nyílás elzáródik.
www.adamexdesign.hu
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Túl sok tranzisztor, hagyományos – amorf szilicíum az LCD-hez, meg az A5X. Persze ettõl legalább töltenie kéne, ami szintén néha akadozik...
És meglehet, ez még nem az end of story.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Én sajnos még nem láttam közelrõl ipad3-at, tehát saját véleményt nem tudok mondani.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu