155
-
caius marius #35 Mánmint samu g 10.1
-
caius marius #34 Nekem tabom van. Nem jön róla a festèk. Ès nem igazàn melegszik... -
viasz #33 Gondolod ahol iPad hegyek vannak, ott nincs iLégkondi? :o -
viasz #32 Ne sírj már. :D
Nem azt mondják, hogy sztendbáj üzemmódban lesz közel 50 fokos, hanem mikor komolyabban terheled ;)
-
Ahoy #31 Pár hónap múlva szeretném, ha újra elmondanád a véleményed, amikor 30-35 fokokat lehet mérni. Vagy légkondi is jár a cuccal? -
Inquisitor #30 Leírtam miért ilyen. azt senki sem gondolhatta, hogy a Tegra3-nál ígért sokkal nagyobb teljesítmény nem növeli a melegedés és fogyasztást? Pláne 45nm-en.
Egyébként kaptam én kölcsön egyszer régi Motorola razor telefont, sima JAVA program futtatása közben simán forró volt. :D
Most meg van egy telefonom amiben egy igen elterjedt ámde régi proci van, simán 40 fok felett van ha valami húzósabb app fut rajta. -
coolbboy83 #29 Itt van a kezemben és semmi baja.... ez is egy felfújt bullshit.
A tesóm kezében az iPad 2.. valóban ez egy kicsivel melegebb, de semmi túlmelegedést nem észleltem eddig. Azt hogy 50 foknál tönkremegy az akku olyan baromságokat meg ne beszéljünk már, meg hogy az 50 fokos víz forráz olyat se.
Arról miért nem beszél senki, hogy a GalaxyTab-ról lejön a festék és hasonlók, és az is melegszik !!! Jaaa.... hogy az nem Apple amit fikázni lehet.
-
Vers #28 a bucsuban ez az ipad csak 2 palcas lenne -
morden #27 apple :D -
gforce9 #26 Hát ennél én is jobb ágymelegítőt tudok :) -
sanyicks #25 Abból főleg látszik, hogy közel a vég ha valakinek számít a vastagság ilyen nagyságrendeknél, és nincs gumiszobában az illető :D -
FoodLFG #24 Engem de nem érdekel ez az epül termék sem... XD -
cateran #23 Annyiban igaza van, hogy eddig nem ez volt az iranyelv...Amugy kivetelesen azt mondom, hogy ez mubalhe most... -
NullZ3r0 #22 Igen, az a 0,06 cm vastagodás fogja okozni a cég vesztét... már látszik, ahogy közeleg a vég. -
#21 ha apple kiadna egy vasgolyót, akkor egyből jönnének a hírek, hogy napra téve kitágul, nem teljesen szabályos gömb, ha egy megdöntött asztalra rakjuk, legurul róla, ha marokra fogják felmelegszik ésatöbbi
erre jön a kattintás:) -
finizlik #20 AZért poén, hogy ilyen árban ezt nem tudják megoldani -
BrockSamson #19 Nem hiszem hogy akkora a problema, mint amilyennek beallitjak. De egy aksinak semmikeppen nem hasznal ha ennyire felmelegszik rendszeresen.
(I4 veteli problemaja Europaban sem ismeretlen fogalom, jopar ismerosomnek van a bevezetes legelejen vasarolt I4-e, es a veluk valo beszelgetes kozben rendszeresen szakad a vonal, mig masoknal ezt nem tapasztaltam :D) -
asgh #18 Ezek a "hibák" amire hivatkozol kb. olyanok, mint anno a néni a "Jogi esetekben":
- A szomszédok egész nap az udvaron fajtalankodnak!
- De hát innen nem is látni az udvarra.
- Innen nem, de ha a WC-re felrakja a kis sámlit és arra felállva lábujjhegyen kikukucskál a szellőzőablakon, akkor pont odalátni! -
asgh #17 Idézzél már légyszi akármilyen nem apple témájú fórumról, ahol egy kimondottan apple user trollkodik más gyártó termékeiben előforduló apró hibák miatt. -
sanyicks #16 de ha egy nem apple terméknél van egy még apróbb hiba, akkor az szar, gagyi "csak az apple tud minőséget adni" :DD -
ADAMEX9 #15 Azért a helyedben levédetném... a perek elkerülése végett! -
Szefmester #14 Télen jó használni, sőt egy pálcára kötve akár az autóról is le lehet majd olvasztani és kaparni a jeget telente. :D Még hogy nem feature... XD -
ADAMEX9 #13 "Viszont ez a melegedés kissé felfújt dolog, mert minek megy vele valaki a napra?"
1, Akkora nagy világmegváltó dolognak harangozták be, és akkor most csak klímás lakásban használjam nyáron?
2, Las Vegas-ban (43°C árnyékban) akkor elfüstöl a kezemben? Tényleg innovatív és musthave cucc...
Nem azt mondom, hogy nem szeretnék egyet, csak azt nem szeretem ahogy a problémákat kezelik. "Így fogd az iphone-t" meg "Ez még megadott értékeken belül van"
Mos csak hirtelen egy példa: Asus Transformer Prime: kiadták, a fém hátlap miatt gyengébb volt a GPS és Wifi jel. Nem kezdtek el bullshit marketinggel szépíteni a dolgon. Áttervezték és kiadták új hátlappal, és nem egy nyavalyás gumitokot adtak mint az iPhone-hoz... -
Inquisitor #12 Szerintem szó sincs erről. Egyszerűen az Apple az új saját tervezésű 28 (vagy32?) nanométeres procira számított. De nem jött be, mert a bérgyártók szopnak a csíkszélesség bevezetésével mint torkosborz. Ezért jött ki iPhone 4S az 5 helyett és iPad New iPad3 helyett.
Az proci amit betettek az iPad-ba meg egy nagyon bátor kompromisszum volt, majdnem 1.5 akkora mérettel, mint amit mobil CPU-ban szokás, dupla GPU, miegymás. És mindez 45nm-en. A csoda az lenne, ha nem melegedne.
Viszont ez a melegedés kissé felfújt dolog, mert minek megy vele valaki a napra? Ennyi erővel egy notit is ki lehet nyírni, ha otthagyod főni a napon vagy egy kocsiban. Meg ott vannak jó képességű userek, akik leteszik úgy, hogy összes szellőző nyílás elzáródik. -
ADAMEX9 #11 Majd megtanítanak a helyes fogásra itt is, sütőkesztyűben a széleket fogd! -
Komolytalan #10 Mivel 60%-al nagyobb aksi kell az azonos üzemidő eléréséhez - ráadásul ez főleg azért szükséges, mert a nagyobb felbontású képernyő "átvilágításához" 2x annyi LED kell, mint az ipad2-ben volt - így nem igazán meglepő, hogy jobban melegszik, mint az elődje. -
#9 Mennyi apple hater van itt kéremszépen.Ez nem bug hanem feature.Jobs megmondta a 46 fok jó a tennyérnek. -
Ender Wiggin #8 Csak az a baj, hogy az apple szerint nem hibás egyik sem, hanem normális, hogy ennyire meleg :-D.
Túl sok tranzisztor, hagyományos – amorf szilicíum az LCD-hez, meg az A5X. Persze ettől legalább töltenie kéne, ami szintén néha akadozik...
És meglehet, ez még nem az end of story. -
#7 Mondjuk én azért körülnéznék, mert az Iphone 4-el is volt hiszti a térerőproblémával, de leginkább csak USA-ban, Európában a normális lefedettség miatt gyakorlatilag szinte ismeretlen fogalom volt. Magyarországon meg a legjobb térerős telefonok közé tartozik szerintem a 4. Szóval ha valaki azt állítja, hogy az övé nem melegszik akkor nem biztos, hogy azért van mert hazudik.
Én sajnos még nem láttam közelről ipad3-at, tehát saját véleményt nem tudok mondani. -
#6 Egyébként félek én, hogy Jobs után nincs aki összefogja a céget és jönnek a hibák. Nekem már az is extrém, hogy az ipad3 vastagabb mint a 2. Szerintem Jobs egy ilyenbe soha nem ment volna bele... -
#5 "akkor fél év után szépen lehetne cserélni. Apple áron."
Garanciás nem? -
asgh #4 Ha az iPad az apple által megadott külső hőmérsékleti körülmények között, rendeltetésszerű használat során a megadott értéknél jobban melegszik, akkor az egy hibás darab és garanciálisan cserélik. End of the story. -
Ender Wiggin #3 nem baj. a lényeg, hogy a magyar alma rajongói klub szerint nem melegszik, még akkor sem, ha már lángokban áll a felhasználó golyója...csak ezek a hülye amerikaiak reklamálnak minden szarért. -
sola #2 A 46.7 C fok nagyon sok ha tényleg odáig fel tud menni. Az 50 fokos vízre írják a forrázás veszélyt.
Az 50 fok környéki folyamatos hőmérsklet gyakorlatilag "megsüti" az aksit, azaz ha gyakran játszanál vele ilyen sokat, akkor fél év után szépen lehetne cserélni. Apple áron.
-
asgh #1 Tehát ha egy eszközt az előírt üzemi hőmérsékletnél jobban felhevítünk, akkor az felmelegszik.