Matematikai Nobel-díjat kapott Szemerédi Endre
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bárcsak több ilyen ember lenne!
http://vakond.hu/
<#eljen>#eljen>
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
gondolom itt SGn több ember szintén megérdemelné, annyi ész van itt
Hirtelen azt hittem hgy Szemlédi András nyerte az ötöslottó kiszámításáért...
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Grat! További szép eredményeket kívánok!
„Nem az kever bajba amit nem tudunk, hanem amiről hisszük hogy igaz de mégsem az.”
grat! (csak nehogy a terroristák kezébe kerüljön!!!) 😄
<#worship>#worship>
arc
Szép teljesítmény! Erõt és egészséget!
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
Grat!<#worship>#worship>
Grat!
Képnél: Szász Domokos, nem Domonkos.
Az indexes videoban nagyon szimpatikus volt, es az is nagyon tetszett, hogy ahogy a felesegevel beszelnek egymasrol.
Igazan nagyon meghatott. Azert egyszer szeretnek kezet fogni egy ilyen emberrel.
Gratula neki(k)!
Igazan nagyon meghatott. Azert egyszer szeretnek kezet fogni egy ilyen emberrel.
Gratula neki(k)!
indexen van video is róla 😄 zavarban is van 😄
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
Azta kurv@, dejó ilyet hallani!
Maga a díjazás, annyira nem pörget fel, de jó, ha a sok sztárolt idióta után végre megjelenik egy IGAZI GONDOLKODÓ! Ritka ma már az ilyen.
Maga a díjazás, annyira nem pörget fel, de jó, ha a sok sztárolt idióta után végre megjelenik egy IGAZI GONDOLKODÓ! Ritka ma már az ilyen.
Grat neki 😊
killall imagent
Az elöttem szólóhoz +1!
Hosszú, további eredményekben gazdag életet! 😊