446
A hírhedt azonos című képregeny alapból készülő játék
-
#326 Arra várhatsz! -
#325 Meglett köszi.Várom a magyarítást.
Várakozásban verhetetlen vagyok... -
#324 Pontosítsunk: az IGN Prime, ami egy online magazin havidíjjal. -
#323 Az IGN oldal The Walking Dead Season 2 játékot ad ingyen a regisztráció mellé!
(Persze a regisztráció nem ingyenes! ) -
#322 Jöhet! De gondolom már csak 2015-ben fog indulni az új évad. -
Evoluti0N #321 -
#320 Confirmed today at San Diego Comic-Con...
"There WILL be a 3rd season on The Walking Dead from Telltale!" -
#319 Imádom ezt a játékot, alig várom a folytatást ! Remélem lessz még több évad. :D -
#318 Ez valami zseniális volt!
Nekem speciel jobban tetszik, hogy több a duma és átvezető, mert így sokkal folyamatosabb a sztori. Mintha egy filmet néznék. Bár lehet mondani, hogy így elveszti a játék a lényegét, de ilyen cselekmény mellett engem nem nagyon zavar :D -
Evoluti0N #317 Ááááááá! Milyen cliffhangerrel zártak. Remélem, hogy nem kell sokat várni az utolsó részre. Egyébként csak engem zavar, hogy ebben az évadban az előzőhöz viszonyítva sokkal több az átvezető és a duma, meg a QTE, mint a "rendes játékmenet"? Az első évad tele volt olyan részekkel, amikor szabadon lehetett járkálni, tárgyakat megnézni, aktiválni, összeszedni, itt meg alig van ilyesmi. Ne essen félreértés, ez az évad is nagyon tetszik, csak kicsit kevés a hagyományos kalandjáték elem. -
Evoluti0N #316 És 10 perc + töltési idő múlva játszhatjuk is. -
#315 Úgy látom a Telltale megint elemében van.
Mindenhol 9/10, 10/10-es értékeléseket kap a negyedik rész. Szeressük az ilyet! -
#314 Baromi hangulatos trailereket dobtak össze a második évadhoz! Tudnak ezek a srácok!
Reveal Trailer
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Episode 1: All That Remains
Episode 2: A House Divided
Episode 3: In Harm's Way
Episode 4: Amid the Ruins
A lassabb internetkapcsolattal rendelkezők miatt tettem Spoilerbe a videókat. -
#313 Érdekes döntéseket hoztak többnyire a játékosok az első évad ötödik részében.
-
#312 Július 22.-én érezik a második évad negyedik epizódja is.
Trailer is van hozzá:
Spoiler szkript még nem működik az új felület alatt... :( -
Evoluti0N #311 Már ma kijött. Éppen most játszom. :D -
#310 Most 50%-os akcióban van, holnap jön a szezonzárója, amire szinte mindenhol 9/10 értékelést kapott, úgyhogy jöhet az is. -
Evoluti0N #309 Erősen ajánlom a The Wolf Among Us-t is. Noir hangulatú nyomozós játék, egy kis fantasyval megspékelve. A játékmenet és a grafikai stílus olyan, mint a TWD-nél. A történet szintén nagyon jó. -
#308 The Walking Dead Season Two - Episode 2 magyarítás -
#307 Az első évad végére értem! Idejét sem tudom mikor találkoztam ilyen remekművel (ha egyáltalán találkoztam valaha). Hatalmas és életre szóló élményt nyújtott! Nemsemmi dolog ez manapság.
Köszönöm Telltale! -
Evoluti0N #306 De amúgy tényleg úgy az igazi, ha mindent a saját bőrödön tapasztalsz meg. -
Evoluti0N #305 Páháháhá! Nem mondom meg. -
#304 Minden döntést magadnak kell meghoznod, csak úgy van értelme a játéknak. -
#303 Érdemes elvinni Clem-et Crawfordba? Vagy inkább hagyjam a házban?
Melyik választásnak van jobb következménye? -
#302 Még nem. -
Evoluti0N #301 Hol tartasz? Végigjátszottad már az összes eddig kijött epizódot? -
#300 Úgy tűnik, hogy még ebben a hónapban befut a negyedik epizód!
"Walking Dead fans, thanks so much for your patience! We're expecting Ep 204 to arrive this month and should have news in the coming weeks." -
#299 Igen, azt írja a Steam, hogy még a nyár folyamán érkezik a negyedik és ötödik rész a második évadból. De nem hinném. Szerintem július/augusztus környékén érkezik a negyedik rész és ősszel az ötödik.
Én a sorozatról beszélek. Ha nem jött át a történet és a játék "üzenete", arról nem tehetek. Mindenkinek más és más jön be. De ez számomra eddig 10/10. -
Evoluti0N #298 Nem a Survival Instinctről van szó. :P -
Evoluti0N #297 És egyre csak jobb lesz. :) Második évadnak még csak 3 része jött ki, állítólag hamarosan érkezik a 4-ik. -
#296 "A karakterfejlődés, a történetvezetés, a dialógusok. Aztakura!"
Hm küld át amivel te játszol,mert enyémbe ilyenek nem voltak... -
#295 Csak most tartok az első évad felénél (harmadik rész vége), de ez valami elképesztő!
Ez a játék epizódról-epizódra feltörli velem a padlót. Ilyet még nem láttam! Egyszerűen ez több, mint csak egy játék!
Ilyen kidolgozott és ilyen sokrétű karaktereket még nem láttam játékban.
A karakterfejlődés, a történetvezetés, a dialógusok. Aztakura! Erre én is csak azt tudom mondani, hogy ezt mindenkinek látnia kell. Ez egy mestermű!
Második évadot azonnal be is húztam Steam-en, mikor 50%-os akcióban volt. -
#294 Season 2 - 18 dollár -
#293 Yay, van topikja a gamenek :D
2x03: OMFG!!! -
szapor #292 Köszönöm szépen! :) -
#291 Első évad magyarítás
400 days magyarítás
-
szapor #290 Valaki nem tudja elküldeni az első season magyaritásait?? a magyaritasok.hu oldal nem működik... :/ -
Evoluti0N #289 -
#288 Ismét egy jó rész volt, bár az elejét kicsit untam, kicsit vontatott volt, de a végére nagyon bepörgött, ami feledtette velem simán az elejét! :) Várom a következő részt. -
#287 Majd amikor fullos lesz magyarítással akkor szólj!