The Walking Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hm küld át amivel te játszol,mert enyémbe ilyenek nem voltak...
Next PC upgrade: 2022
Ez a játék epizódról-epizódra feltörli velem a padlót. Ilyet még nem láttam! Egyszerûen ez több, mint csak egy játék!
Ilyen kidolgozott és ilyen sokrétû karaktereket még nem láttam játékban.
A karakterfejlõdés, a történetvezetés, a dialógusok. Aztakura! Erre én is csak azt tudom mondani, hogy ezt mindenkinek látnia kell. Ez egy mestermû!
Második évadot azonnal be is húztam Steam-en, mikor 50%-os akcióban volt.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
2x03: OMFG!!!
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Az jópofa szembeállítva a tv sorozattal (és végül is a képregénnyel is) az epizódot, hogy...
s2 e3 spoiler:
(\__/) ( X.x) ( } . { )
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
külföldi oldalon néhol azt irják, töltsem le és tegyem be a játék könyvtárába a dinput8.dll fájlt. sajnos ez sem segített. pedig win8.1 van a gépen
Clamentinet csak szimplán átemelni nem sok értelme lenne, nem vagyok biztos benne, hogy a tv sorozat írói tudnának mit kezdeni a karakterrel. :P
Hogy a Telltale írjon sorozatepizódokat, hááát, fogalmam sincs, nagyon más egy játékot írni, persze lehet ott is remekelnének, kitudja...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
[merlinw.org]
De mivel ezt még egy film/game átültetésnek sem sikerült azóta is várat magára!
Next PC upgrade: 2022
A halál csupán a kezdet...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
magyaritasok.hu
A 2012-es cikkek között megtalálod a többi részt is.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
\"Ha a cápa a kezedbõl eszik a lábadból is fog\"
és azt lehet tudni hogy idõben kb hol helyezkedik el a képregény, (vagy sorozathoz) képest?
amugy leszedtem az elsõ részt, de ugy vibrál az egész, hogy rögtön epilepsziás leszek tõle pedig nem vagyok hajlamos rá. ha ablakba futtatom, már jó.
akkor hogy hogy csak ennyi episodes van, mikor a sorozat 1 évada jóval több része van?
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Csak azért kérdezem mert nem tudom eldönteni mi lenne a jobb ha mindenki elhagyná a tábort vagy senki sem. Mert olyan is lehet hogy csak azokkal fogunk találkozni akik ott maradtak a táborban...
Olvasd el a képregényt azzal el leszel egy darabig :)
ON:
Arról már lehet tudni valamit hogy a 400 daysben lévõ emberkék felbukkannak-e a 2. évad során?
Nekem gyanús lett, mert legelõször megsimogattam, de nem tetszett a blökinek. Késõbb meg engedte, ráadásul a frizbi-t is visszahozta, így teljes volt a pofára esés, mikor a jó Csikaszhoz képest, nem csak meg akarta nyalni a kezem! :Ð
Megpróbálom a simogatás helyett megnézni a nyakörvét, meg egyébként is kicsit eltérõ dolgokat választok, mint legelsõre.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
[merlinw.org]
every damn day
[merlinw.org]