446
A hírhedt azonos című képregeny alapból készülő játék
-
yossarianHUN #406 Mit próbáltál? Én a Dokumentumok/Telltale Games/ The Walking Dead Michonne Episode 1 mappából mindent átmásoltam az Episode 2 mappájába, és úgy jó volt.
Arra figyelj, hogy ha az Episode 1-et kinyomtad a "Next time on Walkind Dead" (vagy hasonló), utolsó képsorok előtt (én ki szoktam, mert utálom a spoilereket), akkor a játék úgy érzékeli, hogy nem vitted végig az első részt. Ha ez van, indítsd el megint, játszd végig az utolsó mentési ponttól (kb. 1 percre a végétől), aztán mikor kijön a next time on, menj ki és szívj el egy cigit, vagy csinálj egy kávét:)
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2016.04.02. 13:54:58 -
hegedavid #405 Sziasztok!
Lenne egy kis problémám, elkezdeném a Season 2-t, de valamiért nem találja az első Season mentéseit, pedig mindenhogy próbáltam már és sehogy se volt jó. Mit kellene tennem? Remélem valaki tud segíteni!
Előre is köszönöm! -
FartingSquirrel #404 Egy ismerősöm írta: "azt írják fórumon is: Clem már megtört , de döntötted el az epizód 2-ben mi legyen a sorsa"
*season 2 -
FartingSquirrel #403 Szerintem ez azt jelenti, hogy a sztori/karakterek mások (=new beginning), de talán bejönnek a képbe Clemék is, tehát ugyan az a környezet/hely/stb. (=continuation) -
FartingSquirrel #402 Ezeket a híreket hallottam.
Illetve: "...it will be just as much a new beginning as it is a continuation."; "That doesn't mean that any specific characters are confirmed" -
yossarianHUN #401 Hogyhogy? -
FartingSquirrel #400 Amúgy az megvan, hogy a 3. évadban Clem lehet, nem lesz benne...? -
Na, úgy tűnik nyáron kapjuk is a következő etapot
-
6 stúdióval dolgozik az egyébként már 240 fős TT. Egyik projekt sem hátráltatja a többit, hiszen majdnem minden sorozatukat más csapat készíti. -
Az lehet, hogy nekik ömlik a pénz, de nekünk ez akár éveket is jelenthet egy-egy játéknál/évadnál az eddigi tendenciát nézve...
Ez a Michonne három részes event lesz, amit gondolom nem egyben adnak ki, szóval eltart nyárig, és akkor még Batman, meg még ki tudja mi... persze azzal is fogom nyomni, de hát a TWD az TWD :D -
Akkor talán 2016 végén elkezdik a harmadik évadot is.
-
Mi lol? Ömlik a pénz 128 ezer irányból -
Hát jól megcsúsztak... 2016 február... és akkor elkezdenek még egy sorozatot (Batman). lol
-
-
Evoluti0N #392 Jah, jó. :D -
Ők maguk jelentették be, hogy 2016-ban érkezik. -
Evoluti0N #390 Szerintem is. -
Majd jövőre! -
Evoluti0N #388 Nem mondom, hogy nem örülök, de egy harmadik évadnak Clemmel jobban örültem volna. -
Ezt kapjuk idén... 
-
Sziasztok!
Most kezdtem bele a season two-ba, sikerültis importalni a korábbi 400 days menteseket a játéknak, viszont amikor Clemmel szeretnék kijönni a fészerből, egyszerűen csak egy fehér képernyő fogad, a háttérben viszont hallani a hangokat, működnek a menük..
Van ötletetek? -
breaking news -
Mekkora parasztvakítás, hogy ebben a játékban számítanak a döntések... Teljesen mindegy, mikor mire nyom az ember, a következmények mindig UGYAN azok.
Pl.: Arvo így is úgyis azt mondja, hogy kiraboltuk, még akkor is, ha vissza kapja a gyógyszereit... De még sorolhatnám.
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2014.12.05. 16:36:16 -
malditoken #383 Az a baj hogy mire jönni fog a 3. évad (mind az 5 része + a magyarítás ..) addigra sokat fogok felejteni....(mondjuk a 400 days nem sokat kapcsolódott ehhez + az 1 évad sem ..:/) de a mentés azért lementem :) -
Bucsek #382 Szia,
SPOILER
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én is úgy döntöttem, hogy lelövöm Kenny-t de rosszul tettem... A csaj átbaszott, bár (magamban tudtam), hogy a baba nem halt meg, de szerintem másnak is eldurrant volna az agya. Jane-t elküldtem a fenébe... rohadjon meg. Egyedül a babával mentem végül el.
Megnéztem a többi befejezést is, és biztosra mondom, hogy Kenny-t életbe kell hagyni, mert amikor ott voltak a W-nevű városnál, akkor teljesen más volt már. Hiába mész be a babával, vagy mentek el együtt 3-an, akkor is a gyerek az első elv alapján akar dönteni! Vagyis én így gondolom :D Szóval nem csalódtam Kennybe, bírtam, bár tényleg néha kicsit gyökér :D
Mi lett Christával egyébként? tudni róla valamit? -
malditoken #381 Sziasztok
SPOILER
.....................
Befejeztem a 2. évadot
..............................................
A végén Kenny-t öltem meg hisz túl sokat változott .. nem is Kenny volt már .. Jane-el maradtam és befogadtam a családot .. sokáig gondolkodtam hogy be kéne e fogadnunk .. de hát csak a gyerek végett tettem ... (+ mert ha nem akkor úgy is találkoznánk velük a 3. évadban szerintem és csak haragudnának ránk és nem segítenének stb ..) megnéztem azt a verziót is amikor nem fogadják be .. hát a csávó elővehette volna a fegyvert de nem tette ... ebből gondolom hogy csak "jó" emberek és nem volt hiba befogadni őket....
(Jane nekem nagyon szimpatikus eddig.. amiket mond .egyetértek vele ....)
(Ti hogy döntöttetek ? Szerintetek jól döntöttem?)
Utoljára szerkesztette: malditoken, 2014.10.05. 19:18:33 -
Nem, Bonnie volt a 400 Days DLC-ben egy kisebb ideig, de a második évadban már "komolyabb" szerepe van.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.10.05. 16:02:54 -
most vagyok ott hogy összevartam a karomat, és bent eszek a házba. ott van egy terhes cigány, az az aki a 400-ba is szerepelt a végén?
nekem ott amugy mindenki vele ment kivéve a kis cigány gyerek. -
Evoluti0N #378 Minimális köze van. Az egyik karakter közülük szerepel a 2. évadban. A többi a 400 Days DLC végén hozott döntésektől függően feltűnhet a 2. évadban, szó szerint néhány másodpercre. Szóval kb. semmi. :D -
A seadon 2-nek van valami köze spoilermentesen a 400 days-os dlc-hez?
mert bár azt végigvittem, de nem olvassa be a játék azt az elmentésemet mert már felülírta az S2, és igy nem találja, én sem értem miért.
Az alap S1-es mentéseim szerencsére külön megvoltak, de nemtudom hogy az S2 merít-e valamiket a 400-as DLC-ből. Ujra végigvinni meg nem akarom :D tudom nem hosszú, de na. :D -
Október 21-én érkezik konzolokra:
-
Evoluti0N #375 Ötletem az sajnos nincs, de annyit biztosra mondhatok neked, hogy támogatja a 360 gamepadját, mivel én is azzal játszottam. Szóval elméletileg működnie kéne. -
Bucsek #374 Sziasztok, köszi a magyarítást :) lenne 1 problémám. Még annó emlékszem, mikor elkezdtem a ep1-et, hogy lehetett játszani gamepaddal (ahogy eddig az összes ilyenfajta játékkal) nos itt valamiért nem ismeri fel. Vagyis egyszerűen nem működik. Van valakinek valami ötlete? win7 64bit, Logitech F710, de van xbox 360om is és egyikkel se megyen :(
más játékoknál persze működik. -
counter4 #373 Sziasztok, tudom hogy warez téma, de ahogy látom ennek a game-nek még nincs offtopic/warez témája. Ha tiltott dolgot írok elnézést kérek, nyugodtan kitörölheti egy moderátor.
Azt szeretném megtudni, hogy hogyan tudom átvinni az 1. évad(+ 400 days dlc) mentését, a 2. évadhoz? Virágbolti verzió van meg egyelőre.
A dolgot megbolondítja, hogy két mentés is van, az enyém és a bátyámé. Megtaláltam a régi mentést, de 150 db fájlból áll... -
http://walkingdeadforditas.webnode.hu/ ;) -
TheReverend #371 Sziasztok. A Season 2 Episode 3 magyarosításról van vmi hír h mikorra várható? -
The Walking Dead Season 2 Episode 5 befejezés kibeszélő -
2013-ban nyerte meg a 2012-es év legjobb játéka címet.
És 2014-ben nyerte meg a Brothers a 2013-as év játéka címet több helyen.
Tehát 2015-ben fogja megkapni a 2014-es év játéka címet. Vagyis remélem, mert simán megérdemelné. Vagy a Season 2, vagy a Wolf Among Us. Meg aztán az idén nem is voltak olyan igazi nagy alkotások, ami így feltörölte volna a padlót a játékossal. Bár most ősszel jön az újabb játéközön, de egy jó marketing még nem garantálja azt, hogy az adott játék jó is lesz.
Bár most elég erősen elkezdték promózni a Borderlands és Game of Thrones játékukat, ahogy elnézem a Twitter csatornájukat.
Talán mégis lesz belőlük még az idén valami.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.08.30. 18:39:22 -
De lehet... repülnek az évek:) Mondjuk, ha 12 novemberében lett teljes az első évad, akkor csak 13-ban nyerhetett. Fene tudja, most lusta vagyok wikizni.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.30. 18:11:51 -
Nem 2012-ben? Mert tavaly szinte mindenhol a Brothers játék nyert és 2012 novemberében vált teljessé a teljes első szezon.
Ettől függetlenül örülnék neki, ha az idén a Season 2 vinné a prímet. De ha a Wolf Among Us viszi az sem baj, csak mindeképp Telltale alkotás legyen!