The Walking Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Most kezdtem bele a season two-ba, sikerültis importalni a korábbi 400 days menteseket a játéknak, viszont amikor Clemmel szeretnék kijönni a fészerből, egyszerűen csak egy fehér képernyő fogad, a háttérben viszont hallani a hangokat, működnek a menük..
Van ötletetek?
Pl.: Arvo így is úgyis azt mondja, hogy kiraboltuk, még akkor is, ha vissza kapja a gyógyszereit... De még sorolhatnám.
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2014.12.05. 16:36:16
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
SPOILER
Megnéztem a többi befejezést is, és biztosra mondom, hogy Kenny-t életbe kell hagyni, mert amikor ott voltak a W-nevű városnál, akkor teljesen más volt már. Hiába mész be a babával, vagy mentek el együtt 3-an, akkor is a gyerek az első elv alapján akar dönteni! Vagyis én így gondolom :D Szóval nem csalódtam Kennybe, bírtam, bár tényleg néha kicsit gyökér :D
Mi lett Christával egyébként? tudni róla valamit?
SPOILER
.....................
Befejeztem a 2. évadot
..............................................
A végén Kenny-t öltem meg hisz túl sokat változott .. nem is Kenny volt már .. Jane-el maradtam és befogadtam a családot .. sokáig gondolkodtam hogy be kéne e fogadnunk .. de hát csak a gyerek végett tettem ... (+ mert ha nem akkor úgy is találkoznánk velük a 3. évadban szerintem és csak haragudnának ránk és nem segítenének stb ..) megnéztem azt a verziót is amikor nem fogadják be .. hát a csávó elővehette volna a fegyvert de nem tette ... ebből gondolom hogy csak "jó" emberek és nem volt hiba befogadni őket....
(Jane nekem nagyon szimpatikus eddig.. amiket mond .egyetértek vele ....)
(Ti hogy döntöttetek ? Szerintetek jól döntöttem?)
Utoljára szerkesztette: malditoken, 2014.10.05. 19:18:33
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.10.05. 16:02:54
nekem ott amugy mindenki vele ment kivéve a kis cigány gyerek.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
mert bár azt végigvittem, de nem olvassa be a játék azt az elmentésemet mert már felülírta az S2, és igy nem találja, én sem értem miért.
Az alap S1-es mentéseim szerencsére külön megvoltak, de nemtudom hogy az S2 merít-e valamiket a 400-as DLC-ből. Ujra végigvinni meg nem akarom :D tudom nem hosszú, de na. :D
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
más játékoknál persze működik.
Azt szeretném megtudni, hogy hogyan tudom átvinni az 1. évad(+ 400 days dlc) mentését, a 2. évadhoz? Virágbolti verzió van meg egyelőre.
A dolgot megbolondítja, hogy két mentés is van, az enyém és a bátyámé. Megtaláltam a régi mentést, de 150 db fájlból áll...
És 2014-ben nyerte meg a Brothers a 2013-as év játéka címet több helyen.
Tehát 2015-ben fogja megkapni a 2014-es év játéka címet. Vagyis remélem, mert simán megérdemelné. Vagy a Season 2, vagy a Wolf Among Us. Meg aztán az idén nem is voltak olyan igazi nagy alkotások, ami így feltörölte volna a padlót a játékossal. Bár most ősszel jön az újabb játéközön, de egy jó marketing még nem garantálja azt, hogy az adott játék jó is lesz.
Bár most elég erősen elkezdték promózni a Borderlands és Game of Thrones játékukat, ahogy elnézem a Twitter csatornájukat.
Talán mégis lesz belőlük még az idén valami.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.08.30. 18:39:22
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.30. 18:11:51
[merlinw.org]
Ettől függetlenül örülnék neki, ha az idén a Season 2 vinné a prímet. De ha a Wolf Among Us viszi az sem baj, csak mindeképp Telltale alkotás legyen! <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.30. 17:45:01
[merlinw.org]
#TheWolfAmongUs @GoldenJoysticks
Noms Include: Best Original Game Best Audio Best Storytelling Studio of the Year GAME OF THE YEAR!
Hát a Game of the Year címet inkább a The Walking Dead S2-nek adnám. <#hehe>#hehe>
Örülök is meg nem is. Kíváncsi vagyok mit hoznak ki a Borderlands-ből, de Clementine is baromira fog hiányozni, mert 1 jó évig biztosan nem fogunk találkozni vele.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.08.29. 15:42:34
Utoljára szerkesztette: dezfafara81, 2014.08.29. 15:02:06
Utoljára szerkesztette: dezfafara81, 2014.08.29. 14:24:22
Lehet majd dobozosan megvenni valahol? (És az első évadot?)
every damn day
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.08.28. 19:09:12
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2014.08.28. 19:05:04
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Kenny-t nem lőttem le és elmentem vele Wellington-ig. Ott elváltak útjaink. Akkor és abban a pillanatban ezt a döntést tartottam a legjobbnak és legésszerűbbnek. Mivel egy gyermeknek (Clem) és egy bébinek nem zombihordák között kellene mászkálnia élelem és biztonságos hely után kutatva. Persze Clem már régóta nem gyermek, de a kora miatt még annak számít bőven.
Úgy tűnt, hogy Wellingtonban biztonságban lesznek, ott nem lesznek zombik, lesz kaja és fűtés, fel tud "nőni" Clem és a bébi is.
Kenny pedig elment, megint... Megkönnyeztem azt a jelenetet is (szívbemarkoló dialógusok és tökéletes dramaturgia), de jobbnak tartottam a szétválást, mintha együtt elmentek volna és a későbbiekben megint zombikkal kellene harcolni.
Ésszerűbbnek gondoltam így, mert reálisan nézve, ez lenne a megfelelő döntés, ahogy Kenny is mondta.
Kenny pedig nagyon megtört és sebzett, már-már "kívánja" a halált és ahogy viselkedett, akár veszélyt is jelenthetne Clemre és a bébire a későbbiekben. Így pedig Clem is talán biztonságban lesz, Kenny pedig húzza ameddig húzza.
Kennyt nem tudnám megölni, kedvelem a karaktert. Csak abban az esetben lennék rá képes, ha komolyan rátámadna Clem-re és akkor kellene dönteni a sorsa felől.
Nagyon sajnáltam, hogy Luke is meghalt. Szimpatikus karakter volt.
Viszont, ha Clem egyedül marad, tehát sem a csajjal, sem Kenny-vel nem megy tovább, akkor is van esélye megtalálni Wellingtont, nem?
Ott pedig úgyis beengedik és akkor majdnem ott vagyunk, mint amilyen döntést én hoztam.
Ebből a szempontból nézve Clementine útja itt véget is érne, és akkor más lenne a középpontban a harmadik évadban.
De persze az is kérdéses, hogy milyen is lesz valójában Wellington.
Titkon remélem, hogy Clementine visszatér, mint fő karakter (mert ugye az első évad is róla szólt, csak nem őt irányítottuk), de ezt csak a Telltale tudja. Én csak reménykedni merek, hogy mielőbb érkezik majd a harmadik szezon, már nagyon, de nagyon várom.
Viszont elnézve a 7 féle befejezést nem tudok különbséget tenni, hogy melyik a jó és rossz döntés. Mert a sok közül csak 1 lesz, amit tovább visznek. De roppant ügyesen megcsinálták, mert mind a 7 befejezésnek külön epilógusa van.
Azt, hogy Kenny-vel elmegyünk a naplementébe 2 táskányi kajával, azt nehezen tudom elképzelni. Persze a kapcsolat révén (ismerjük Kenny-t) jó volna, mert ugye húz arra az ember szíve, de mégsem volna teljesen ésszerű döntés. Hogy miért, azt már leírtam néhány sorral feljebb. Mindenesetre nagyon kíváncsi vagyok a továbbiakra... De gondolom ezzel mindenki így van.
Fantasztikus játék volt ez, olyan élménnyel, amelyet sosem fogok elfelejteni - éppúgy, mint az első évad esetében.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.08.28. 18:58:12
Egyértelműen az idei év legjobbja ez az alkotás. A karakterek, a történet fonódása, a dialógusok, a zene, a dramaturgia mind-mind tökéletes. Ez egy 10/10-es játék volt. Egyetlen hibája talán csak az, hogy méginkább film, mintsem játék lett. Az első évadban picit több lehetőség és interakció volt. Itt volt, hogy egyáltalán nem volt "bevonva" a játékos, csak a jelenetek váltották egymást. Talán csak ennyi hibája van, de emellett el tudok tekinteni, mert olyan élményt adott, amilyet az első évad. Meghatározó, élvezetes élmény volt a keserédes befejezésével. Minden tiszteletem a Telltale-s srácoké, amiért ezt így monitorra vitték. Az ilyenek miatt van még hitem a játékiparban...
Ez egy olyan élmény volt, amit minden élő embernek át kell élnie! Igazi mestermű!
Köszönöm Telltale! <#worship>#worship>
Sajnos a harmadik évadot 2015 nyár/ősz előtt tuti nem kapjuk meg (Trónok Harca játék-sorozat még az idén, Borderlands játék-sorozat még az idén, + Wolf Among Us második évad talán év végén/2015 elején. A The Walking Dead most az utolsó lehet csak a sorban, úgyhogy egyhamar nem fogunk találkozni vele.
De amint elérhető lesz a harmadik évad, veszem is! Ezek a srácok megérdemlik azt is, hogy ne akcióban, hanem teljes áron vegyem meg az alkotásaikat. Ez a játék élvezetesebb és nagyobb hatással van rám, mint 5 másik nagy cím... Hihetetlen.
És ez a szezonzáró epizód. Húúúúú.....
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.08.28. 16:50:12
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2014.08.28. 15:39:55
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Utoljára szerkesztette: Hoz_Hun, 2014.08.28. 09:33:00
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Utólag végiggondolva újracsinálom a végét és Kennyt választom. Először is sosem láttam úgy, hogy totál szétcsúszott volna. Hirtelen haragú, mindig is az volt és azok után, amin átment totál érthető a viselkedése. Az meg hogy a ruszkit ütötte én egyetértettem vele, mert az egy mocsok kis görény volt (én annó elengedtem gyógyszerekkel együtt, még is ránk küldte a csapatát és Luke is miatta halt meg, Clem meglövéséről meg ne is beszéljünk).
Jobban belemélyedve Jane nem egy jellem. Kezdve azzal, hogy a 3. rész végén belelőt a kaput őrző pasasba. A sztorijából is kiderült, hogy előbb cselekszik, aztán gondolkodik (üveg evés) tisztán önös érdekből. Csak Clem miatt jött vissza, mert valahogy a húga iránti bűntudatot és pótlását látta benne (mondjuk nem haragudtam rá mert lelépett a csapattól valahol megértettem). Aztán folyamatosan áskálódott Kenny ellen. A kocsiban a végén direktbe provokálta és felhúzta aztán az első adandó alkalommal megpróbálta rávenni Clemet, hogy simán hagyják hátra. Amikor az nem jött be állt elő az örült ötlettel a kicsi halálhírével. Őszintén még is mire számított?
Csak hogy az van, hogy a sztorit lehet az ő javára is magyarázni (Kenny tényleg széthullott és ő csak Clem érdekében cselekedett + sokszor kockáztatta az életét másokért + megpróbálta rávenni Kennyt, hogy álljon le a bunyó alatt, bár közben tovább provokálta).
Szóval nincs jó döntés csak döntés.
Még is a legszebb befejezésnek azt tartom, hogy Clem nem tudja lelőni Kennyt –Jane meghal – majd a végén mindketten (hárman) együtt maradnak mindennek ellenére. A befejezést újra játszom és ezt fogom választani.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...