369
![](\"http://www.media.sg.hu/forum/galleries/1168345275/11683452751335624563.jpg\"/)
-
Én megadtam az esélyt neki kb. 1 órán keresztül, de életemben ilyen fos portot nem láttam. Ezt az irányítást... A játék maga élvezetes lehetne és szép is, de így használhatatlan. -
kasa85 #128 (A kolegák irányításával van egy kis gond.
Tüzelj/alakzat/Stb.)
Parancs kiosztásra értettem:) -
kasa85 #127 Sajnos a következő hiba is felmerült a játék során.
A kolegák irányításával van egy kis gond.
Tüzelj/alakzat/Stb.
Az ablak megjelenik,és semmi reakció.
Aki Kontrollerrel nyomná annak ajánlom,hogy indítsa el a játékot.
Ezután dugja be a PC-be USB-re a Kontrollerét,így a megjelenő start / A/B /-és a többi gombokra reagál máskülönben az A a B lesz és sorolhatnám.
Egy patch,és talán jó lesz addig meg érdemes érlelni mint a kéthetes használt zoknit valamelyik sarokban,míg nem javítják.
-
-
Marha jól néz ki a játék, a karakterek kidolgozottságát meg tanítani kéne!
Hangulat jó, még az elején vagyok, de nagyon izgi lett.
Kis Lost Planet beütéssel.
Fasza gém ha olcsóbb lesz megy a kollekciómba. -
neked is. :D -
mester1987 #123 Jó8 :) -
Oks no problem. :) -
mester1987 #121 Csak írtam. -
Ja értem. Ezt nem tudtam hogy még ezt is külön kell a játéknak megadni.
Mondjuk ez valóban kurvagáz.
Normál játékoknál automatán vált. Persze ez mint mellékes dolog szar ettől a játék még jó lehet (meg szerintem nekem lesz is. :D ). -
A launcherben külön be kell állítani a billentyűzetet inputnak. Különben az xbox gombokat fogja mutatni. -
Hát soványka a konfig, szerintem.
Meg aztán kitudja milyen az optimalizáltsága, én a saját gépemmel hiába nézném nekem biztos menni fog maxon.
Valóban érdekes amit mondtál, ez a darabokra lövés ritka a mai játékokban.
Én megelégednék ha kezek-lábak szakadnának embereken de ugye azt nem sokan vállalják be az erőszakosság miatt. Darkness 2.
Viszont régen emlékszem egy akkor nagy játékra, a Terminator Redemption-ra, ahol svájcinégernek a "husa" is leszakadt és ha előre letárolt helyeken is, de fasza fícsőr volt annó ps2 korszakban.
Gombokat meg hogy érted?
Ha bill+egérrel mész akkor is kontroller gombokat mutat vagy mi?
Mert az igen fura dolog lene. -
Másnak is faszán fut a játék, vagy csak az én tré gépemen hasít? Mint a Mirror's Edge maxon PhysX-szel. :P
A demó után tényleg szörnyű, hogy elsőre Xboxos gombok jönnek be - mint aDMC3-ban a Ps2-es gombok a tutorialban - de engem a menübeli navigálás jobban zavar, mint a játék irányítása. ami Hard fokozaton is elég könnyű. a környezet meg az ellenség szépen rombolható, kapásból nem tudnék egy ilyen játékot mondani. Olyan L4D-Mass Effect-Hard Reset mix.
Más is észre vette, hogy ha incapelnek és a pisztollyal lövünk a hangja egy az egyben a Dead Space-beli plasma cutter hangja, mikor a "nyílt" űrben lövünk vele? -
Alig 14 órám van benne.
-
:D -
Még ki se jött a játék de be vagy zsongva :D -
Oks akkor légy gyáva nyuszi.
De kéne kórra egy erős seed-er gyere már. :D -
Bonyolultabbakat meg elfogad, akkor nyilván. Szar a rendszer, ennyi. Várhatsz, engem nem érdekel a multija :) -
Mivan pösze vagy? :D
Amúgy nekem megvan a SEV2 már. Várlak majd a multiban. :) -
igen, az általam linkelt animében amolyan darkosabb, előrehaladottabb formában volt majdnem ugyanez; itt tényleg kicsit optimistább a dolog és reménytelibb, ugyanúgy érdekel a története ennek is csak az irányítással nem vagyok kibékülve nem teljesen nevezném egérbarátnak, amúgy nem rossz játék nem az a über jó játék de azért érdekes ha más nem is a történet elviszi a hátán úgy érzem... ez a beszélgetős dolog mondjuk annyira nem tetszik akkor már csinálhattak volna inkább egy szerepjáték központúbb lövöldét, ezeken kívül más kivetni valót nem találtam eddig -
Komolytalan ,hogy még egy go-t sem ismer fel ez a szar, ennyire azért nem szar a kiejtésem. Ha a gombokat átállítom az alapról akkor meg csak - ír ki mindenre. Bámulatos. Pedig maga a játék nem tűnik rossznak. -
Mondhatni igazad van, csak itt jobb a végkifejlet -
Ja minek találták ki ezt a szar motion blur-t. -
amúgy a történetéről amit eddig tudok az komplett erre hasonlít, mondhatni kopi... ; mint mondtam azok alapján amit eddig tudok... :D -
Nem tudom, mert én azt ha lehet kikapcsolom minden játékban. Ez a hang vezélő érdekesen dolgozik, a bonyolult mondataimat felismeri egy move-ot meg nem :) -
nagy faszásg, viszont most nézem h a grafikát visszarakta alapbeállításra holott a motion blurt is bepipáltam és úgy lett elmentve... istennek nem engedi átállítani... !? -
Konfigba be lehet állítani mit írjon ki. -
szar konzol átirat ez is... legalább a gombok jelölésének átírására vették volna a fáradtságot... pfúj, kurvaanyjukat... sajnálom aki ezért pénzt fog kiadni (detto ugyanaz mint anno a force unleashed első része) -
Még1 ilyen undorítóan szar mit ez...célzás borzasztó. és kezdhetem előröl könnyebb nehézségen mert kb végig egyedül kell mindent csinálni. Mert kupac szart nem ér az MI. Még csak Big Bo van, de annyira hasznavehetetlen... össze vissza rohangál. Az a 4 parancs amit a hangvezérlés nélkül lehet használni szintén teljesen haszontalanok. 2/10 es játék. -
Haha, vicces vagy. -
Ez 23 gomb. Ebből 4(wasd) levonható,az mind a bal analóg karral megy.
Marad 19, Xbox joypad-en van 12 gomb (dpad, illetve analóg karok alatt is van egy-egy), plusz a d-pad 8 irányába is beprogramozható bármi ha arra van szükség.Ez 20. Szóval igen, még 1-el több is van :D
-
A faszomba jön 100k-val ez a geci is. -
Igen, de van akinek ez is nehézséget okoz, nekem hálisten nem mert egyenlő időt játszottam mind2 formulával, de vannak akiknek meg ki kell probálni hogy melyikkel jobb melyikkel nem.
Ezeket mondjuk utálom és ezeket bevallom nem mindig tudom kezelni a többi valóban alap: c v b x -
Én meg csak azokat soroltam fel, amiket KÖNNYEN elérek. Wowban használtam is mindent. -
Akkor ne használd, de nem is neked mondtam hogy sírsz. :P
#94 persze ha valaki a kezével hirtelen oda tud nyulkálni a gombokhoz időbe annak nem, ezt mondom ki kell próbálni mindkettőt. -
Nekem pl, nem kontrollerrel ezért sem szeretek játszani, marhára nem kényelmes. -
Nem figyelsz. :D
KÖNNYEBB elérni, kényelmesebb. :D
Ezért kár ezzel foglalkozni mert nem figyeltek oda, bár értem én pár sör megaztán késő is van. :D -
Használom te nagyokos csak nem célzást igénylő játékhoz, másik meg hogy nem csak ezt foglalja magába a "hülyeség" amit írtam. -
Látod.
Ez a lényeg majd megnézzük
Nem tudom elhinni hogy ennyire gáz legyen hogy ne lehessen vele normálissan játszani.
Tudtommal meg a hangkezelés OPCIONÁLIS
nem kötelező beszéli a npc-kkel. -
"Amúgymeg a kontroller kialakitása révén sokkal több gombot elérsz könnyedén..."
q w e r t a s d f g c v b x space alt control shift tab 1 2 3 4
Ezek az alap gombok... ennél több gomb van a controlleren?